• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sizce The Flash kaç sezon sürer

Sizce The Flash kaç sezon sürer?

• 2 Sezon

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
2-3 bölüm izledimde hiç sürükleyici değil ya,ısınamadım bi türlü şu diziye.

Arrowu izlerken bide yan dizi bu başladı arrow başlarda iyiydi sonra berbat oldu değişik değişik şeyler geldi sevmemeye başladım sırf o kadar sezon boşuna gitmesin diye izliyorum flashda benim hoşuma gitmiyor bitirsinler kurtulalım.

Daha çok ergenlik dönemindeki çocuklar izliyor ben o yüzden 3-5 sezon dedim.

Ben 13 yaşındayım seviyorum. Ama bizim sınıfta hastası da var.

bence 2.sezona bağlı 2.sezon cok iyi olursa 3 olur ama devam etmez sonucta 2018 de The Flash filmi cıkacak (farklı kişi oynayacak barry i) filmi baltalamaması için erken bitiriler ama zevkliydi dizisi ama kesinlikle kaliteli değildi iyiki filmi farklı olacak :)

2018'de filminin çıkacağını biliyorum. Eğer filmi çıktığında devam etmezse 3 sezonda biter. Ama Flash'ın hepsini anlatmak için bence 4-5 sezon gerekli.

CW dizileri genelde uzun sürer ama spinofflar değil.
The Originals 4. Sezon onayi alir mi almaz mi merak konusu bu.

Ve hatırladığım kadadıyla the flash EN AZ 3 sezon Barry'nin hikayesi üzerinden sürecek. Daha Wally West ve Kid Flash var. En fazla kaç sezon sürer bilmiyorum tabi.

CW dizileri genelde uzun sürer ama spinofflar değil.
The Originals 4. Sezon onayi alir mi almaz mi merak konusu bu.

Ve hatırladığım kadadıyla the flash EN AZ 3 sezon Barry'nin hikayesi üzerinden sürecek. Daha Wally West ve Kid Flash var. En fazla kaç sezon sürer bilmiyorum tabi.
Onlar olduğu için 5 sezon sürme ihtimali de var. 3 sezon bilgisini nereden aldınız?

[MENTION=427613]Goksky[/MENTION];

Çok uzun oldu bu haberi okuyalı,

nereden okuduğumu bilmiyorum ama bunu the Flash'ın yönetmenlerinden birinin dediğini biliyorum 3 sezon Barry Allen'in hikayesi devam edecek diye.

Aslında mantıklı olan da bu zaten ama.

Buradaki konuya bakarak 3 sezon û min. sınır olarak belirlemek daha olası gibi geliyor bana :)

Bence 5 de ya da 6 da biter. Zaten Barry'nin hikayesi 3 sezon sürecek. Daha diğer Flashlar var.