LG G4 Deri Kapak Rengini Değiştirin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhabalar.

Sayfa adminimiz Burak ŞOLT bir video paylaşmış, izledim ve hemen paylaşmak istedim.

[video=youtube;TvHvo0NMQFI]https://www.youtube.com/watch?v=TvHvo0NMQFI[/video]

Gördüğünüz gibi çok hoş olmuş bencede, bu video'yu çekenler kimdir yada nerededir bilemem fakat bu tarz yerlerde yaptırabiliriz diye düşünüyorum.

Biraz araştırdım örnek: LG G4 TABA DERİ KILIF - Teknosa

Sanırım fiyatı 300tl arka kapağın? yoksa yanlış bir şeyemi bakmaktayım anlamadım.

Bu kadar masrafa girmeye gerek yok sıkıldıkça rengini değiştirebilicez artık :P

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şöyle bir hatırlatmada bulunayım, Hakıki deri ye sonradan boya uygulandığında uygulanan boya pek dayanıklı olmuyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şöyle bir hatırlatmada bulunayım, Hakıki deri ye sonradan boya uygulandığında uygulanan boya pek dayanıklı olmuyor.

Satın aldığımızda üzerinde bulunan deri rengi artık 1 yılmı 2 yılmı sonra atınca cizilince soyulunca artık ne olur bilemem, gerçekleştiğinde bu işleme başvurabiliriz. Yada sıkılan olursa devamlı değiştirsin işte :) ücreti ne kadar olur bu işlemin sence? bence 20tl falan alırlar.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Satın aldığımızda üzerinde bulunan deri rengi artık 1 yılmı 2 yılmı sonra atınca cizilince soyulunca artık ne olur bilemem, gerçekleştiğinde bu işleme başvurabiliriz. Yada sıkılan olursa devamlı değiştirsin işte :) ücreti ne kadar olur bu işlemin sence? bence 20tl falan alırlar.
20 tl az gibi, deri kapak fiyatları biraz ucuz olsa aksesuar niyetine g4 kullanıcıları alabilir renk takasında bulunabilirdi, 299 TL çok pahalı.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
LG G4'ün kahverengi deri olan versiyonunun kahverengisi, çok açık olmuş. Bu yöntem sayesinde o kahverengiyi koyulaştırabiliriz ama bana pek sıcak gelmedi. Ne de olsa, cihaz artık orjinalliğinden çıkmış oluyor.

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
200 tl mediamartk sitesinde 300 tl teknosa da bence anlamsız sekilde pahalı olsa olsa olacağı fiyat 60-80 arası bence. zaten fiyat inince ve satısa sunulunca kırmızısı ve bej renginden alcam heleki bej cok cok güzel

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar.

Sayfa adminimiz Burak ŞOLT bir video paylaşmış, izledim ve hemen paylaşmak istedim.

[video=youtube;TvHvo0NMQFI]https://www.youtube.com/watch?v=TvHvo0NMQFI[/video]

Gördüğünüz gibi çok hoş olmuş bencede, bu video'yu çekenler kimdir yada nerededir bilemem fakat bu tarz yerlerde yaptırabiliriz diye düşünüyorum.

Biraz araştırdım örnek: LG G4 TABA DERİ KILIF - Teknosa

Sanırım fiyatı 300tl arka kapağın? yoksa yanlış bir şeyemi bakmaktayım anlamadım.

Bu kadar masrafa girmeye gerek yok sıkıldıkça rengini değiştirebilicez artık :P
güzel olmuş hakikaten,sıkıncı değiştir bence 20 değilse 50 ila 100 arası değişir sendede g4 vardı naptın servis sorununu gelince sende yaptır :)....

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
güzel olmuş hakikaten,sıkıncı değiştir bence 20 değilse 50 ila 100 arası değişir sendede g4 vardı naptın servis sorununu gelince sende yaptır :)....

Servisten geldi ve takılıyoruz kendileriyle. Fakat satıp 5s geçmeyi düşünüyorum. Hatta konu bile açmıştım ve son kararım g4'dü hala g4 ile devam ediyorum fakat bazı kronik sorunları can sıkıcı olmaya başladı.

Her şeyi geçtim ele alınca leğen plastiğinin hissiyatı çok kötü. Yani rakiplerine bakınca plastik kasa kullananmı kalmış bu fiyat bandında anlamadım gitti.

G4'ü çok beğendim başta fakat sonradan çok hızlı şekilde soğudum. En basitinden spotify'de equlaizer desteği g4'de yok diğer android ve ioslu cihazlarda var.

Zaten telefon kullanımımın büyük bir kısmını spotify kaplıyor. Dokunmatik sorunu var yani hassasiyet.

Örnek telefon masa üzerinde dururken durum çubuğu aşağıya inmiyor elimle desteklemem gerekiyor telefonun bir kenarından.

Böyle saçma ele alınca ve hatalarını öğrenince insana çöp gibi gelen içi boş 1tl ye alınan çin malı oyuncak gibi geliyor yani şu anda kocaman o güzel ekranı yüzünden katlanıyorum.

Ama az kaldı ya bugün yarın satabilirim uygun bir fiyata alıcı bulursam ki işten arkadaşım almak istiyor güzel bir fiyata anlaştık bakalım.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hayırlısı iyi şanslar. [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] abi ben S6 ile devam ediyim mi yoksa Samsung düşürür fiyatı diye düşmeden takas mı yapıyım?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Servisten geldi ve takılıyoruz kendileriyle. Fakat satıp 5s geçmeyi düşünüyorum. Hatta konu bile açmıştım ve son kararım g4'dü hala g4 ile devam ediyorum fakat bazı kronik sorunları can sıkıcı olmaya başladı.

Her şeyi geçtim ele alınca leğen plastiğinin hissiyatı çok kötü. Yani rakiplerine bakınca plastik kasa kullananmı kalmış bu fiyat bandında anlamadım gitti.

G4'ü çok beğendim başta fakat sonradan çok hızlı şekilde soğudum. En basitinden spotify'de equlaizer desteği g4'de yok diğer android ve ioslu cihazlarda var.

Zaten telefon kullanımımın büyük bir kısmını spotify kaplıyor. Dokunmatik sorunu var yani hassasiyet.

Örnek telefon masa üzerinde dururken durum çubuğu aşağıya inmiyor elimle desteklemem gerekiyor telefonun bir kenarından.

Böyle saçma ele alınca ve hatalarını öğrenince insana çöp gibi gelen içi boş 1tl ye alınan çin malı oyuncak gibi geliyor yani şu anda kocaman o güzel ekranı yüzünden katlanıyorum.

Ama az kaldı ya bugün yarın satabilirim uygun bir fiyata alıcı bulursam ki işten arkadaşım almak istiyor güzel bir fiyata anlaştık bakalım.
valla yaşadıklarının bende benzerlerini yaşamıştım zamanında geçmiş olsun ne diyeyim sen bilirsin.elektronik ürünlerde biraz şansın olacak yoksa her aldıgın üründe muhakkak bir sorun oluyor,malzeme kalitesine ben sana demiştim ama sen ısrarla g4 demiştim ben sana hala söylüyorum s6 al diye s6 da 5.1.1. den sonra son 200 mb lık güncelleme geldi telefondaki tüm sorunlar gitti inanmassan tolga ve hakkı abiye sorabilirsin ama yinede sen bilirsin sevmiyorum diyosun yada g5 i bekliceksin şahsi fikrim 5s le devam et gittiği yere kadar sonra değiştirirsin :)....

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bana 200 mblık güncelleme gelmedi hala.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Hayırlısı iyi şanslar. @Vikings abi ben S6 ile devam ediyim mi yoksa Samsung düşürür fiyatı diye düşmeden takas mı yapıyım?
s6 ya 5.1.1 den sonra 200 küsür mb lık güncelleme geldi onu kurmadıysan kur sorunu yok artık gayet iyi eğer sık telefon değiştiren biriysen hemen sat ve samsunga bakma eskisi kadar fiyat düşmüyor ama rakiplere göre yine düşüyor fiyatı sık değiştirmem 1,5 yıl 2 yıl kullanırım dersen devam et....bekle gelir bir kaç güne imei ile dağıtılıyor sıraya göre....

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
O güncelleme gelmedi bana işte smart swich ile baktım ota ile baktım yok.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
O güncelleme gelmedi bana işte smart swich ile baktım ota ile baktım yok.
kardeş bekliceksin yada sammobile dan tr romunu kuracaksın ama bence bekle sammobile ile uğraşma brick felan yaptırırsın sonra telefon çöpe gider.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yok o işlerde tecrübem var. Ama sammobile da SM-920 FQ romu yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim g4 le ilgili bi sorum olucakti. Ben ayarlar konum bolumunden yerlerim menusunu aktif edemiyorum bunun sebebi ne olabilir fikriniz var mi yardimci olursaniz sevinirim