İphone 5S mi İphone 6 Mı?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bence bi modeline 2 model sonra ki telefonu cikinca verdigi guncellemelere bisiler katiyor bozulsun diye :D yani 4s ios7 ile cok iyiydi 8 batirdi. benim ipad mini icin de gecerli bu. yenisini alalim diye hep :D

Sapphire00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6S muhabbeti aldı başını gidiyor arkadaşlar, kesin bir açıklama yok iPhone 6 çıkışından bu yana. Detaylı bilgisi olan var mı 6s modeli konusunda?

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Ya iPhone 5S 32 GB ya da iPhone 6 64 gb alacağım bu gidişle :P Ya hocam Bugün Note 3'te Gangstar Vegas Oynuyayım dedim telefon soba gibi oldu ısınma arttıkça haliyle takılma da arttı aman bir daha Android benden uzak olsun Allah korusun beni bu Androidden :)

sen iphone 6 alıp satıp m8 almıstın sanırım neden androidden uzak durmak istiyosun ? yanlıs anlama sadece bende yakında yeni telefon alcamda merak ettim bu iphone düşüncesi neden tekrar geldi aklına diyede :)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sen iphone 6 alıp satıp m8 almıstın sanırım neden androidden uzak durmak istiyosun ? yanlıs anlama sadece bende yakında yeni telefon alcamda merak ettim bu iphone düşüncesi neden tekrar geldi aklına diyede :)
Hocam M8 aldım tamam süper bir telefon ama KVK hıyar gibi baktı telefonu bozdu gönderdi elime o gün hayattan soğudum Note 3'e düştüm iPhone 6'da rahat oynadığım oyunları Androidde kasarak oynamaya başladım anlayacağın paramla rezil oldum yoksa HTC on numara cihazdı ama bu KVK sağlam gönderseydi belki de 1-2 sene sonra yeni telefon alacaktım ama Note 3'e düşünce böyle oldu

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Hocam M8 aldım tamam süper bir telefon ama KVK hıyar gibi baktı telefonu bozdu gönderdi elime o gün hayattan soğudum Note 3'e düştüm iPhone 6'da rahat oynadığım oyunları Androidde kasarak oynamaya başladım anlayacağın paramla rezil oldum yoksa HTC on numara cihazdı ama bu KVK sağlam gönderseydi belki de 1-2 sene sonra yeni telefon alacaktım ama Note 3'e düşünce böyle oldu

teşekkürler cevap için :) diğer konu da gördüm bende oyun için alacam biraz telefonu ondan dolayı bir sorayım demiştim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne iPhone 6 nede iPhone 6 Plus alma ikiside sakız kasa ve 5 ve 5s gibi boomlama, çarpma gibi sorunlu...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone kullandınızmı? kullandıktan sonra kesin yorumlar yapın. İphone 4 ile 5s'i kıyaslamayacak kadar telefonlar hakkınızda bilginiz olduğunu düşünüyorum.

Bu arada iphone 4 çıkalı 5 yıl oldu, iphone 4s 4 yıl oldu. Hala 4 kullanlarıda 4s kullananlarıda görüyorum.

Hadi bunları geçtim iphone 4 hala kullanılıyor, 4s'de öyle. Bana 4 ve 5 yıl önce çıkan ve hala çatır çatır çalışıp kullanılan android telefon söylermisiniz? :mrgreen:

samsung note

Demirr1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şu soruyu neden soruyorsunuz yeni çıkan iyidir tabii ki