Lg g4 açılmıyor

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
24 12 2015 günü gece lg g4 telefonum chromeda iken bir anda kapandı açmaya çalıştığım zamanda lg logosu geliyor bir süre sonra kararıyor ve yeniden başlıor lütfen yardım edin sorun sanırım chrome yüzünden oldu güvenli modda açabilsem belki birşeyler yapabilirim ama internette açılırken güvenli moda sokmayı bulamadım her yerde telefon açıkken sokuyorlar her türlü önerinize açığım. (telefonum açılmıyor)

Reaksiyon puanı
2
24 12 2015 günü gece lg g4 telefonum chromeda iken bir anda kapandı açmaya çalıştığım zamanda lg logosu geliyor bir süre sonra kararıyor ve yeniden başlıor lütfen yardım edin sorun sanırım chrome yüzünden oldu güvenli modda açabilsem belki birşeyler yapabilirim ama internette açılırken güvenli moda sokmayı bulamadım her yerde telefon açıkken sokuyorlar her türlü önerinize açığım. (telefonum açılmıyor)
LG PC Suite indir kurtarma modundan yazılımı tekrar indir restore et

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl yani telefon açılmıyor dolayısıyla bilgisayar görmüyor

kopse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarja taktığnız zaman açılmıyorsa garantiye vermeniz gerekir bence

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dosyalarımı yedeklemem gerekiyor , en azından bazılarını. recovery yaparsam hepsi gidecek gitmese telin sigortası bile var. nasıl yedekleyebilirim

mustixa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefonunuzu güvenli modda açmak için kapalı konumda duran cihazınızın normal şekilde açma/kapama düğmesine basıyoruz. Bastıktan sonra cihaz uzun süreli titreşinceye kadar ses kısma tuşuna basılı tutuyoruz.(alinti)

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerden aldın tam olarak atabilirmisin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

olmuyorda

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bunları okumuştum işe yaramıyyor

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece nasıl yedeklerim lütfen söyleyin hard reset atıcam bazı şeyleri almam lazım içinden

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Sadece nasıl yedeklerim lütfen söyleyin hard reset atıcam bazı şeyleri almam lazım içinden

Bu durumda yedek alman çok zor.Hafıza kartı varsa dosyalar buradaysa sıkıntı yok.Dediklerimi hafıza kartını çıkarıp yaparsın, ama cihazdaysa şans işi.Öncelikle pc'ye "Lg Bridge" yüklüyorsun, sonra cihazı pc'ye bağlayıp "Yazılım Güncelleme" sekmesinden "Güncelleme Hatası Kurtarma" tıklıyorsun.Sonraki adımları zaten program söylüyor.Olur da bu yolla cihaz açılırsa, ilk açılış ayarlarında bir seçenek var "yeni cihaz olarak ayarla ve şu tarihli şu isimli cihazı geri yükle" gibi bir kurtarma-yedek seçeneğini kullanarak en son cihaz yedeğini yükle.Belki dosyalarını kurtarma şansın olur.Başka türlüsü mümkün değil.Ve en kısa zamanda. Hafıza Kartıyla kullan cihazı, bu gibi durumlarda sıkıntı yaşamamış olursun.
Geçmiş olsun.

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Aynı sorun bendede oldu ve servise verdim 16aralık gunu daha elime ulasmadi cihaz. Demekki kronik sorunmus. Umarım servis yapamazda para iadesi alır bir iphone alırım en azından böyle seyler yasamam

Hatta telefonun fiziksl tuslarıda islemıyoo di mi mesela quç tusu

Ö

öküz gözü

SDN Okuru
Aynı sorun bendede oldu ve servise verdim 16aralık gunu daha elime ulasmadi cihaz. Demekki kronik sorunmus. Umarım servis yapamazda para iadesi alır bir iphone alırım en azından böyle seyler yasamam

daha beterini iPhone'dada yaşarsın... araştır gör...

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güç tuşları çalışıyor ama recovery modda donuyor

Bu durumda yedek alman çok zor.Hafıza kartı varsa dosyalar buradaysa sıkıntı yok.Dediklerimi hafıza kartını çıkarıp yaparsın, ama cihazdaysa şans işi.Öncelikle pc'ye "Lg Bridge" yüklüyorsun, sonra cihazı pc'ye bağlayıp "Yazılım Güncelleme" sekmesinden "Güncelleme Hatası Kurtarma" tıklıyorsun.Sonraki adımları zaten program söylüyor.Olur da bu yolla cihaz açılırsa, ilk açılış ayarlarında bir seçenek var "yeni cihaz olarak ayarla ve şu tarihli şu isimli cihazı geri yükle" gibi bir kurtarma-yedek seçeneğini kullanarak en son cihaz yedeğini yükle.Belki dosyalarını kurtarma şansın olur.Başka türlüsü mümkün değil.Ve en kısa zamanda. Hafıza Kartıyla kullan cihazı, bu gibi durumlarda sıkıntı yaşamamış olursun.
Geçmiş olsun.

programı denedim ama cihaz bulunamadı diyor download moda falan mı sokmam gerekiyor ve nasıl sokabilirim

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39

1-Cihazı şarja taktığında sonsuz şarj döngüsüne giriyor mu?Yani şarj olamama gibi bir durum var mı?
2-Hard Reset atmayı denedin mi? (Tuş Kombinasyonu (Recovery Mod) ile)
3-Recovery Mod'a girince mi donuyor yoksa Hard reset işlemine başlayınca mı donuyor?

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-Cihazı şarja taktığında sonsuz şarj döngüsüne giriyor mu?Yani şarj olamama gibi bir durum var mı?
2-Hard Reset atmayı denedin mi? (Tuş Kombinasyonu (Recovery Mod) ile)
3-Recovery Mod'a girince mi donuyor yoksa Hard reset işlemine başlayınca mı donuyor?

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim

1 Hayır bildiğimiz 100% e kadar doluyor

2 Denedim hard reset başladığı anda ( 2 kere yes'e tıklayınca)

3 Recovery modda sadece hard reset (factory reset ) var başlatınca 5 - 10 saniye donuyor telefon baştan başlıyor.

D

dermanyon

SDN Okuru
Merhaba,
aynı sorunu bende yaşıyorum.
Telefonu açmaya çalışıyorum ancak lg yazısı çıkıyor bir süre bekliyor sonra restart oluyor. bu arada deli gibi ısındığını farkettim.
uzun süre şarjda bıraktım kendi kendine restart edip durmuş sonra kendisi açılmıştı. ancak çok yavaşlamıştı. kanımca donanımsal bir sorun var, çok ısınıyor ve yavaşlıyor. sıcaklık belli bir ısının üzerine çıkınca da kapanıyor. tabi bu benim tahminim. pazartesi günü servise götüreceğim baklaım nolacak.

L

lg g4

SDN Okuru
aynı sorun bende de var her yolu denedim fakat olmadı bi türlü açamadım

T

the.h4ck3r

SDN Okuru
Merhaba , telefonuma bridge üzeriden 6.0 güncellemesi yapmıştım fakat bazı sorunlardan dolayı 5.1'e geri dönmek istedim.LGnin kendi yazılımlarından H815TR10B olan dosyasını indirdim ve telefonuma kurdum. Akşam sorunsuz çalışıyordu fakat sabah kalkdığımda telefonu kurcalarken birden kapandı ve bir türlü açamadım hard reset attım,tekrar kdz kurdum,LG bridge'den güncelleme hatası kurtarmayı seçip tekrar 6 kurdum ama bir türlü açılmadı telefon açılış ekranı gelip duruyor açılmıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Download moda alabiliyormusun

nasıl alacağımı bulamadım

Merhaba,
aynı sorunu bende yaşıyorum.
Telefonu açmaya çalışıyorum ancak lg yazısı çıkıyor bir süre bekliyor sonra restart oluyor. bu arada deli gibi ısındığını farkettim.
uzun süre şarjda bıraktım kendi kendine restart edip durmuş sonra kendisi açılmıştı. ancak çok yavaşlamıştı. kanımca donanımsal bir sorun var, çok ısınıyor ve yavaşlıyor. sıcaklık belli bir ısının üzerine çıkınca da kapanıyor. tabi bu benim tahminim. pazartesi günü servise götüreceğim baklaım nolacak.

bütün gece şarjda durdu açılmadı

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefon kapalı haldeyken (zaten açılmıyormuş) ses açma tuşuna basarken pcye bağlamayı dene. Download mode yazarsa flashtool ile rom yüklersin. Normal flash dene. Cse komple siler

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
download mod yazıyor pc den LG bridgei açıyorum görmüyor 10 sn sonra resetleniyor

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lg bridge değil de lg flash tool 2014 var. O programla download modundayken .kdz dosyasını tanıtarak stock rom yüklemeyi dene

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Benim telefona değişim kararı çıkmıs. 16Aralıkta verdim telefonu ve 12 is gnu sonrasi değisti (daha elime qecmedi) kronik sorundur bence verin servise