Lg g4 açılmıyor

kumutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu ile ilgili olarak Andoid Authority sitesinde bir haber http://www.androidauthority.com/lg-g4-bootloop-petition-669421/ çıktı

Bu haber ile ilgili olarak LG resmi açıklama yapmak zorunda kaldı.

http://www.androidauthority.com/lg-admits-g4-bootloop-problem-hardware-fault-669603/

LG nin yaptığı açıklama metni şöyle

LG Electronics has been made aware of a booting issue with the LG G4 smartphone that has now been identified as resulting from a loose contact between components. Customers who are experiencing booting issues with their LG G4s should contact their local carrier from where the G4 was purchased or a nearby LG Service Center (www.lg.com/common) for repair under full warranty.
Customers who purchased their G4 devices from non-carrier retailers should contact an LG Service Center with the understanding that warranty conditions will differ. LG Electronics is committed to providing the highest standards of product quality and customer service and apologizes for the inconvenience caused to some of our customers who initially received incorrect diagnoses.

Kısaca Özetlemek gerekirse; LG hatayı kabul ediyor, bu problemle karşılaşanların LG servislerine başvurmalarını istiyor.

Z

ZiyaretciS

SDN Okuru
LG4 aldım 6 ay oldu ve geçen hafta döndü açılmadı servise verdim anakart bekliyoz dediler. Demekki sorun donanimsalll heeee
Be yarın o servisi rezil edecek. Ben yeni gördüm bu sorunun genel olduğunu. Ya sıfır verirler yada para iyadesii.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg serviste çalışanların bazıları çok kaba ve bilgi vermiyorlar bir şey soruyorum sonra yine arayın falan geçiştiriyorlar ama bazı çalışanlar ise çok iyi örnek

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - MERKEZDEN DEGISIM CIHAZI BEKLENIYOR

1 haftadır böyle duruyor arıyorum soruyorum bilgi veremeyiz sonra arayın diye geçiştiriyorlar telefonum nerdeyse 24 -26 gündür serviste özetle LG Servis gözden geçirilmeli :(

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servis sitesinden imei ile

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Not : cihaz hala yok + müşteri hizmetlerindende cevap yok = lg pişmanlıktır

S

SDN Okuru..

SDN Okuru
LG g4 telefonum dün gece aniden kapandı geri açmaya çalışıyorum LG ekrani geliyor sonra tekrar baştan açıyor sonra kapanıyor bataryası çıkarmadan elektrik gelmiyor 5000 tane fotoğraf 200 tane kişisel videolar ve önemli belgeler im mevcut sıfırla madan açma şansım varmı yardımcı olursanız sevinirim

adnan5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 haftada cihaz değişti müşteri hizmetleriyle servisin hıc bır baglantısı yok

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Açma kapama tuşu ile ses açma tuşuna basılı tutarak açmayı dene. o şekilde açılıyor ise format atarak düzeltebilirsin.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 haftada cihaz değişti müşteri hizmetleriyle servisin hıc bır baglantısı yok

Hepsi demedim dediğin gibi servisler ayriliyorlar ama vintek bakmiyorsa suç sadece vintek'in degil lg nin de sucu vardir orda calisanlarin tavrini gorseniz

( hepsi degil bazilari cok iyi yardimci oluyor)

insanlari kandirmaktan baska yaptiklari bir sey yok sonuc

Bu gun yine lg musteri hizmetlerini ilk kez vintek MH
ariyicam olumlu bir sey almazsam tuketici haklarina bildircem

SlayerTR7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende kullanıyorum bir müddettir fakat hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım.fikirlerinizi paylaşınız.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kullanıyorum bir müddettir fakat hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım.fikirlerinizi paylaşınız.

ttüm hepsinde aynı hata yok 2 seride var bunlarda yavaş yavaş belli oluyrlar

bu arada ürünüm sonunda gönderildi daha elime geçmedi ama bu sorun ile karşılaşanlar servisin peşini bırakmasın yoksa ayakta uyutuyorlar (hepsi için demiyorum)

O

oguzhann58

SDN Okuru
EVET BENİMKİ 506 serisi ve arızalandı ureticiden degişim bekliyo

efkanvarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimkide 505 serisi bu çarşamba bozuldu verdim servise sonuç bekliyorum. bütün arşiv ve rehberim gidicek galiba tek sorun o. silinen rehberi ve fotografları nasıl kurtarabilirim eger anakartı değiştirirlerse ?

ayberk1599

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün g4 ile internette gezınıyordum aynı sey bana oldu. Telefon birden kapandı tekrar açmaya çalıştığımda lg logosu geliyor tekrar başa sarıyor. Bi ara açıldı 2 3 dakika sonra tekrardan aynı olaya döndü. Telefoncuya gittim yazılımsal bir problem dedi format at geçmezse telefonun faturasıyla gel servise yollayalım dedi. Format atıcam bu akşam. Bi tavsiyeniz var mı onun dışında ?. Fotoğraflarım felan doluydu telefonda ya. Hepside telefon belleğindeydi. Tel i pc ye bağlayıp DCIM, DATA vs vs. dosyaları pc ye atsam kurtarmış olur muyum ?. Cevaplarınızı bekliyorum.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar dün g4 ile internette gezınıyordum aynı sey bana oldu. Telefon birden kapandı tekrar açmaya çalıştığımda lg logosu geliyor tekrar başa sarıyor. Bi ara açıldı 2 3 dakika sonra tekrardan aynı olaya döndü. Telefoncuya gittim yazılımsal bir problem dedi format at geçmezse telefonun faturasıyla gel servise yollayalım dedi. Format atıcam bu akşam. Bi tavsiyeniz var mı onun dışında ?. Fotoğraflarım felan doluydu telefonda ya. Hepside telefon belleğindeydi. Tel i pc ye bağlayıp DCIM, DATA vs vs. dosyaları pc ye atsam kurtarmış olur muyum ?. Cevaplarınızı bekliyorum.
Cihaz kapalıyken dosyalara erişemezsin.

efkanvarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardeşim format falan atmadan ver servise benimde başıma geldi lg yi aradım ver servise dedi veriyosun anakart değişcek büyük ihtimal bende haber bekliyorum pazar.t yine arıcam. sen ellemeden ver servise

ayberk1599

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugun telefonu kutusuyla beraber servise yolladım. en geç 10 gün içerisinde bu iş hallolacakmış. Umarım kullanıcı hatası diye telefonu bana kakmazlar. Bu arada dün format atmayı denedim format atılmıyor. Format bile yemiyor telefon. Umarım ya yeni bir lg g4 gönderirler yada benden hiçbir ücret tabi tuıtulmadan sorunu giderirler...

efkanvarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servisi aradım anakart bekleniyo deniyo, soğudum bu telefondan gerçekten. anakart değişimi olunca telefon aynı sorun olurmu sizce ? ilerleyen zamanlarda yine nüks edermi ?

sametkurt41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede oldu ve servise verdim 16aralık gunu daha elime ulasmadi cihaz. Demekki kronik sorunmus. Umarım servis yapamazda para iadesi alır bir iphone alırım en azından böyle seyler yasamam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hatta telefonun fiziksl tuslarıda islemıyoo di mi mesela quç tusu

Kardeşe sonuç ne oldu bana solermisin benimde teslim kapandı açılmıyor LG g4

burakcoşkun97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aynı sorun bendede oldu lg nin ankaradaki servisine götürdüm vereli 11 iş günü oldu sorun olarak anakartında bi sorun varmış yedek parça bekleniyor yazıyor internette biraz araştırdım lg nin 5. ve 6. serilerinde varmış bu sorun servise verin diyor ben verdim ama ne zaman elime ulaşır yada değişime mi girecek bi bilgisi olan yada bu sorunu yaşayıp geçirmiş olan varmı lütfen cevap telefonum olmadan olmuyor

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Muhtemelen yazılımsal bir sorundur yaninda PC varsa programla yoksa recorvy moddan cihazın reset format yapabilirsin eğer yinede çözülmezse anakartından da sıkıntı olmuş olabilir.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bugun telefonu kutusuyla beraber servise yolladım. en geç 10 gün içerisinde bu iş hallolacakmış. Umarım kullanıcı hatası diye telefonu bana kakmazlar. Bu arada dün format atmayı denedim format atılmıyor. Format bile yemiyor telefon. Umarım ya yeni bir lg g4 gönderirler yada benden hiçbir ücret tabi tuıtulmadan sorunu giderirler...
Lg G2 de bu gibi sorunlar orjinal yazılımı yüklediğinizde düzeliyodu G4 de de aynı şey vardır kullanıcı hatası derlerse bile indirme işleminden sonra en fazla 20 dakikada kendiniz yapabilecrğiniz bişeydir forum.xda dan araştırabilirsiniz bu gibi sorunlar yazılımsal eksiklilk dolayısıyla yada bir uygulama yüzündenn olur garantiden sorun olmaz
Editt: anakart değişmek yerine formatlayıp gönderebilirler ancak sorun kesin çözülğr