iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
sıfır bir cihaz almış gibi versiyonunuz yükselir. sonra sorar yedekten yüklersiniz resimler vs dosyalar geri gelir. Siz genelde bu özelliği mi kullanıyorsunuz peki sıfır gibi kuruyorsunuz. Birde benim bir sorum daha vardı da icloud ile fotoğraf yedeklemeyi kapattım ben google photos kullandığım için cihazı itunes ile bağladığımda içindeki resimleri hiç bir şekilde göremiyorum aygıtta ki bazı kategoriler var filmler müzikler belgeler vs. ancak fotoğraflar yok. Eş zamanla diye bir seçenek var araştırdım da onunla alakalı da değilmiş öneriniz var mı bekliyorum.

Google photos yedekler ve yedekledikleri resimleri telefondan siler

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Iphone 6S Plus kullanıcısıyım. Kişi listesinde her kişiden iki tane gözüküyor bende. Bunun sebebi nedir ve çözümü nasıldır acaba?

Muhammed Buğrahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, Yüzde 100 olduğunda hemen çekmeyin çünkü yüzde 100 lük kısmıda doldurması gerekecek cihazın. En az 5 dakika da yüzde 100 olduğunda şarjda durmalı cihazınız.
Cümleten Selamün Aleyküm

Öyle mi ya :) Ben %100 ü görünce çekiyorum peki tam dolunca uyarı veriyormu telefon

Birde soğukta Touch IDde sıkıntı yaşayan var mı? Bugün hava soğuktu Bime girdim alışveriş için biraz dışarıdada dolaştım telefon cebimdeydi.Cebimde olsa bile telefonu çıkarttığım zaman telefon buz gibiydi.Bim'e girdim telefon soğuktu telefonu açmak istedim ne yaparsam yapayım parmağımı okumadı ve ana ekran tuşuna basınca telefon açıldı şaşırdım :)

Birde dışarı soguktan geldim eve,ev biraz sıcaktı.Telefonun ekranına baktım buğulanmıştı elimle sildim geçti bunu hiç yaşayan var mı yada bilgisi tavsiyesi olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler :)

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Cümleten Selamün Aleyküm

Öyle mi ya :) Ben %100 ü görünce çekiyorum peki tam dolunca uyarı veriyormu telefon

Birde soğukta Touch IDde sıkıntı yaşayan var mı? Bugün hava soğuktu Bime girdim alışveriş için biraz dışarıdada dolaştım telefon cebimdeydi.Cebimde olsa bile telefonu çıkarttığım zaman telefon buz gibiydi.Bim'e girdim telefon soğuktu telefonu açmak istedim ne yaparsam yapayım parmağımı okumadı ve ana ekran tuşuna basınca telefon açıldı şaşırdım :)

Birde dışarı soguktan geldim eve,ev biraz sıcaktı.Telefonun ekranına baktım buğulanmıştı elimle sildim geçti bunu hiç yaşayan var mı yada bilgisi tavsiyesi olan varsa paylaşabilir mi?

Aleykümselam. %100 dolunca yarım saat 45 dakika kadar daha bekletin şarjda. Tastamam dolsun. Dolunca kilit ekranında şarj tam doldu şeklinde bir uyarı ekranı çıkıyor benim 6S Plus' ta. Touch ID ile ilgili soğukta veya sıcakta herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Şu soruma cevap verecek kimse yok mu koca forumda arkadaşlar, konu açmak istemiyorum.

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
58e38171c7934e936b10160fbe228348.png

Ben bu uygulamaları 1 hafta önce sildim fakat neden hala pil tükettiğini gösteriyor çok anlamsız .. bulamadım çaresini bilgisi olan var mı

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
6s hakkında kararsız olanlar varsa özellikle şarj konusunda şunu söyliyim ben cok memnun kaldım. o eski iphone şarjı çabuk biter tabusu yıkılmıs. bugün 5s bile g4 ten daha iyi gidiyorsa pili daha bir sey demiyorum. ben 3 saat konum acık 2 saat mobil veri ile kullanıp geri kalan 5 saat ile wifi acık sekilde (kapatmadım hiç interneti) kullandım parlaklıkta tüm kullanım ortalamasını alcak olsam %40 civarıydı. bu sekilde %99-%3 e kadar 21bucuk saat bekleme 7 saat kullanım süresi verdi. benim icin g4 ten geçmiş birisiiçin cok iyi bir süre.
Bi tane ekran fotoğraf ı atarmısınız

acaba attığım ekran fotografındaki o işaretin anlamını biliyor musunuz?

blackbloodw1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ya bişey sorcam bu pil değişim şeysi için telefonu satın aldığım yere mi götürmeliyim yoksa apple ın internet sitesine girdiğimde hani orda yetkili servis şeysinde bazı konumları gösteriyor onlardan birine mi direkt götürmeliyim

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ya bişey sorcam bu pil değişim şeysi için telefonu satın aldığım yere mi götürmeliyim yoksa apple ın internet sitesine girdiğimde hani orda yetkili servis şeysinde bazı konumları gösteriyor onlardan birine mi direkt götürmeliyim
yetkili servise veya apple storea götür.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Safariniz sizinde bu şekilde oluyor mu yani zoom yapabiliyor musunuz benim daha önce böyle olmuyordu da

Ekli dosyalar

• IMG_2023.PNG
    IMG_2023.PNG
    130.5 KB · Görüntüleme: 598

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Güncelliyorum konuyu o zaman. İPHONE 6S Mİ ? İPHONE 6 PLUS MI ? Bütçem kısıtlı 2700 max.

6 plus almayın şuan iyi durumda ama artık seneye 1gb ram iyice yetememeye başlayacak. Ekran boyutu önemli değil 6s alın çünkü 6s her anlamda sundu özelşikleriyle 6 plustan üste bir cihaz

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
iphone 7 pil kalibrasyonu yapayim dedim aksam. telim kapandi 5 saat kapali beklettim. sabaha karşı teli sarza taktim. oglen teli almaya gittigimde tel kendini acmisti. benim tel kapali iken sarza takınca açılıyor. sizinde basiniza geldi ki hic
4e05e07676896352e56aaaff9111e44f.jpg

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756

okanaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar batarya 20% lere geldiginde veya 20% den asagiya dustugunde sarja takiom sabah uyaninca bakiyorum anca yarisi dolmus bataryanin sonra takiom ipad'inkinlen dolduruyom neden kaynaklana bilir acaba bu problem bi bilginiz varmi ? Apple store'a gittim onceki hafta telefonu check up yaptirdim hic birsey yok dediler batarya filan hepsi iyi durumda ama bu problemden bahsetmemistim birdaha gitmeyi dusunuyom ama oncesinden burdaki forumda tecrubeli arkadaslara danismak istedim tesekkurler.

er_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Batarya durumundan şikayetci olan ve telefonu daha seri kullanılabilir hale getirmek isteyenler için sadece bir öneri yazayım. Ayarlar menüsünden Genel i seciyoruz. Ve orada Arka planda uygulama yenileme kısmı var oradan arka planda calısmasını istemediginiz uygulamaları kapatın ve hem bataryadan tasarruf edin hemde telefon (az da olsa farkedecektir) daha seri çalıssın. İyi günler dilerim arkadaslar... [emoji4]

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Biriniz yardımcı olur musunuz eskiden sdn foruma girdiğimde reklamlar çıkmıyordu şimdi reklamlar çıkıyor onları kapatıyorum bir de sayfayı sola doğru tutup kaydırabiliyorum eskiden de böyle bişey yoktu en son batterydoctor uygulamasıyla yer açmak için temizlik yapmıştım ondan mı oldu acaba

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Cümleten Selamün Aleyküm

ondan degil aslında telefon kildi açtı fakat ekran tuşuna tekrar bastıkdan sonra ekran açılıyor bunuda erişilebililik den ana ekran tuşundan dokunmayla açını aktif ediniz .

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Evet 6s 2.30.00
Yanlızca bu sdn forumda oluyor diğer sitelerde olmuyor
Bu yazdığınız modem baseband surumu. Siz 10.1.1 mi kulllaniyorsunuz 10.2 mi bunu kastediyorum

Ha bu aralar bende de aşırı reklamlar çıkmaya başladı sayfa yapısını etkiliyor

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaşlar selam. az önce iphone a şu mesajı yolladım feedback ten.
sizde aynı mesajı yollarsanız sesimizi daha çabuk duyurabiliriz sanırım.
linki aşagıda verdim. girip kopyala yapıştır yapabilirsiniz.

merhaba benim üç istegim olacak.ios un daha kullanışlı olması adına.
1-hücresel veri kısayolu (wifi, bluetooth, uçak modunun yanına yapılabilir)
2-çoklu görevde uygulamaların tamamını kapatabilme.
3-klavyede en üste numerik tuşların yerleştirilebilmesi (1234567890)

Feedback - iPhone - Apple