Ayberk45
Asistan
Malesef ios ta henüz bunu yapmak mümkün değilios 10 coklu gorevdeki uygulamalarin hepsini tek dokunusla kapatamiyormuyuz.
Malesef ios ta henüz bunu yapmak mümkün değilios 10 coklu gorevdeki uygulamalarin hepsini tek dokunusla kapatamiyormuyuz.
sıfır bir cihaz almış gibi versiyonunuz yükselir. sonra sorar yedekten yüklersiniz resimler vs dosyalar geri gelir. Siz genelde bu özelliği mi kullanıyorsunuz peki sıfır gibi kuruyorsunuz. Birde benim bir sorum daha vardı da icloud ile fotoğraf yedeklemeyi kapattım ben google photos kullandığım için cihazı itunes ile bağladığımda içindeki resimleri hiç bir şekilde göremiyorum aygıtta ki bazı kategoriler var filmler müzikler belgeler vs. ancak fotoğraflar yok. Eş zamanla diye bir seçenek var araştırdım da onunla alakalı da değilmiş öneriniz var mı bekliyorum.
G Ü N C E LArkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Iphone 6S Plus kullanıcısıyım. Kişi listesinde her kişiden iki tane gözüküyor bende. Bunun sebebi nedir ve çözümü nasıldır acaba?
Cümleten Selamün AleykümMerhaba, Yüzde 100 olduğunda hemen çekmeyin çünkü yüzde 100 lük kısmıda doldurması gerekecek cihazın. En az 5 dakika da yüzde 100 olduğunda şarjda durmalı cihazınız.
Aleykümselam. %100 dolunca yarım saat 45 dakika kadar daha bekletin şarjda. Tastamam dolsun. Dolunca kilit ekranında şarj tam doldu şeklinde bir uyarı ekranı çıkıyor benim 6S Plus' ta. Touch ID ile ilgili soğukta veya sıcakta herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.Cümleten Selamün Aleyküm
Öyle mi yaBen %100 ü görünce çekiyorum peki tam dolunca uyarı veriyormu telefon
Birde soğukta Touch IDde sıkıntı yaşayan var mı? Bugün hava soğuktu Bime girdim alışveriş için biraz dışarıdada dolaştım telefon cebimdeydi.Cebimde olsa bile telefonu çıkarttığım zaman telefon buz gibiydi.Bim'e girdim telefon soğuktu telefonu açmak istedim ne yaparsam yapayım parmağımı okumadı ve ana ekran tuşuna basınca telefon açıldı şaşırdım
Birde dışarı soguktan geldim eve,ev biraz sıcaktı.Telefonun ekranına baktım buğulanmıştı elimle sildim geçti bunu hiç yaşayan var mı yada bilgisi tavsiyesi olan varsa paylaşabilir mi?
Teşekkürler![]()
Şu soruma cevap verecek kimse yok mu koca forumda arkadaşlar, konu açmak istemiyorum.G Ü N C E L
Bi tane ekran fotoğraf ı atarmısınız
yetkili servise veya apple storea götür.Ya bişey sorcam bu pil değişim şeysi için telefonu satın aldığım yere mi götürmeliyim yoksa apple ın internet sitesine girdiğimde hani orda yetkili servis şeysinde bazı konumları gösteriyor onlardan birine mi direkt götürmeliyim
bende normalSafariniz sizinde bu şekilde oluyor mu yani zoom yapabiliyor musunuz benim daha önce böyle olmuyordu da
Güncelliyorum konuyu o zaman. İPHONE 6S Mİ ? İPHONE 6 PLUS MI ? Bütçem kısıtlı 2700 max.
Bende ekranı tutup yana kaydırabiliyorum neden kibende normal
6s
sizdeki cihaz da 6s mi? firmware surumunuz kaç?Bende ekranı tutup yana kaydırabiliyorum neden ki
6S Plus nasıl sizce?6 plus almayın şuan iyi durumda ama artık seneye 1gb ram iyice yetememeye başlayacak. Ekran boyutu önemli değil 6s alın çünkü 6s her anlamda sundu özelşikleriyle 6 plustan üste bir cihaz
Benim bu sorum halen G Ü N C E L bilen yok mu aramızda arkadaşlar?G Ü N C E L
Evet 6s 2.30.00sizdeki cihaz da 6s mi? firmware surumunuz kaç?
6S Plus nasıl sizce?
--- Gönderi Güncellendi ---
Benim bu sorum halen G Ü N C E L bilen yok mu aramızda arkadaşlar?
ondan degil aslında telefon kildi açtı fakat ekran tuşuna tekrar bastıkdan sonra ekran açılıyor bunuda erişilebililik den ana ekran tuşundan dokunmayla açını aktif ediniz .Cümleten Selamün Aleyküm
Öyle mi yaBen %100 ü görünce çekiyorum peki tam dolunca uyarı veriyormu telefon
Birde soğukta Touch IDde sıkıntı yaşayan var mı? Bugün hava soğuktu Bime girdim alışveriş için biraz dışarıdada dolaştım telefon cebimdeydi.Cebimde olsa bile telefonu çıkarttığım zaman telefon buz gibiydi.Bim'e girdim telefon soğuktu telefonu açmak istedim ne yaparsam yapayım parmağımı okumadı ve ana ekran tuşuna basınca telefon açıldı şaşırdım
Birde dışarı soguktan geldim eve,ev biraz sıcaktı.Telefonun ekranına baktım buğulanmıştı elimle sildim geçti bunu hiç yaşayan var mı yada bilgisi tavsiyesi olan varsa paylaşabilir mi?
Teşekkürler![]()
Bu yazdığınız modem baseband surumu. Siz 10.1.1 mi kulllaniyorsunuz 10.2 mi bunu kastediyorumEvet 6s 2.30.00
--- Gönderi Güncellendi ---
Yanlızca bu sdn forumda oluyor diğer sitelerde olmuyor
reklamlar bende de var ama sayfa küçülmesi eski sürümden kaynaklı olabilirİos 10.0.2 kullaniyorum relamlar cikiyor evet
Eskiden olmuyordu ama şimdi neden oluyor anlamış değilim 10.2.1 nasıl siz kullanıyor musunuz ?reklamlar bende de var ama sayfa küçülmesi eski sürümden kaynaklı olabilir
iOS 10.2.1 e güncelleyiniz.