ibrahimyz34
Asistan
Lumia telefonum da kullanabiliyordum ben bu özelliği koskoca İOS' ta neden olmaz. Mobile internet bitti mi kullanılabilmeli bu özellik.
evet haklisiniz. telde internet bittimi pcnin kini kullanabilmeli insan
Lumia telefonum da kullanabiliyordum ben bu özelliği koskoca İOS' ta neden olmaz. Mobile internet bitti mi kullanılabilmeli bu özellik.
Ayrı üyelik isterSpotify i nin 7 günlük deneme sürümünü kullanıyorum 7 günlük deneme bittikten sonra otomatik olarak paralı sürüme mi geçer yoksa benden bi ayrı bi üyelik ister mi para ödermiyim ?
Herkese merhaba ben iphone 6s ve s7edge arasında kaldım 2yıl kullanıcam hangisini almalıyım teşekkürler
Selamün Aleyküm Kardeşim Öncelikle.Herkese merhaba ben iphone 6s ve s7edge arasında kaldım 2yıl kullanıcam hangisini almalıyım teşekkürler
Öncelikle hayırlı olsun.Batarya konusunda kullanımla, konum servisleriyle, uygulamalarla vs. ile alakalı olabilir.Ürünü yeni aldığın için bunlar uzak ihtimaller o yüzden ilk iş olarak güncelle.Bir kaç gün kullan eğer sıkıntın devam ederse bir kaç küçük ayar yapabilirsin şarjın çabuk bitmemesi için.Merhaba bugun iphone 6s 32 gb gold aldim ancak tel sarzi cabuk yiyor.yuzde 50 iken bazen 1 dakka sonra yuzde 49 a dusuyor bazende atiyorum yuzde 60 iken 10 dakka sonra yuzde 59 oluyor.ios 10.1.1 yuklu ancak guncellme olarak yuzde 10.2.1 gelmis bu guncelemeyi yapayimmi bu konuda beni bilgilendirirmisiniz.
Tesekkur ederim.Öncelikle hayırlı olsun.Batarya konusunda kullanımla, konum servisleriyle, uygulamalarla vs. ile alakalı olabilir.Ürünü yeni aldığın için bunlar uzak ihtimaller o yüzden ilk iş olarak güncelle.Bir kaç gün kullan eğer sıkıntın devam ederse bir kaç küçük ayar yapabilirsin şarjın çabuk bitmemesi için.
6s in sarji konusunda endiselerim var.teldeki cogu bildirimi kapadim.3g vs hepsi kapali.sunu fark ettim telin sarzi yuzde 41 deyken 2 saat sonra yuzde 36 olmus bu nasil olabiliyor.ancak bu surede parlaklik orta seviyede 3g ve wifi ile arka plan uygulamalari acikmis bunu sonradan fark ettim ve ilk sarzi yapiyorum yuzde 10 da iken sarza taktim gece 23.00 da su an yuzde 100 olunca hemen sarzdan cekeyimmi hiraz beklesinmi tel.Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim.
--- Gönderi Güncellendi ---
6s in sarji konusunda endiselerim var.teldeki cogu bildirimi kapadim.3g vs hepsi kapali.sunu fark ettim telin sarzi yuzde 41 deyken 2 saat sonra yuzde 36 olmus bu nasil olabiliyor.ancak bu surede parlaklik orta seviyede 3g ve wifi ile arka plan uygulamalari acikmis bunu sonradan fark ettim ve ilk sarzi yapiyorum yuzde 10 da iken sarza taktim gece 23.00 da su an yuzde 100 olunca hemen sarzdan cekeyimmi hiraz beklesinmi tel.
6s in sarji konusunda endiselerim var.teldeki cogu bildirimi kapadim.3g vs hepsi kapali.sunu fark ettim telin sarzi yuzde 41 deyken 2 saat sonra yuzde 36 olmus bu nasil olabiliyor.ancak bu surede parlaklik orta seviyede 3g ve wifi ile arka plan uygulamalari acikmis bunu sonradan fark ettim ve ilk sarzi yapiyorum yuzde 10 da iken sarza taktim gece 23.00 da suTesekkur ederim.
Teli tam 2 saat 50 dakikada sarz ettim bu normalmi ve dusuk guc modinda kullanmak (surekli) bir sikinti yaratirmi ?Pilde sorun olabilir belkide yada çok düzensiz şarj ettiniz. Daha bugün 6s de hiç dikkat etmeden 6:20 dakika ekran süresi aldım ve bütün gün wifi açıktı oyun oynadım müzik dinledim
6s in sarji konusunda endiselerim var.teldeki cogu bildirimi kapadim.3g vs hepsi kapali.sunu fark ettim telin sarzi yuzde 41 deyken 2 saat sonra yuzde 36 olmus bu nasil olabiliyor.ancak bu surede parlaklik orta seviyede 3g ve wifi ile arka plan uygulamalari acikmis bunu sonradan fark ettim ve ilk sarzi yapiyorum yuzde 10 da iken sarza taktim gece 23.00 da su
Teli tam 2 saat 50 dakikada sarz ettim bu normalmi ve dusuk guc modinda kullanmak (surekli) bir sikinti yaratirmi ?
Tele 10.2.1 guncellemesi gelmis bunu yukleyimmi su an 10.1.1 var en son surum sizce nasil ve sunu fark ettim tel cabuk sarz yiyor bunun nedeni nedir ?Düşük güç modunda kullanırsan önemli bildirimlerini zamanında alamayabilirsin. Ayrıca 2 buçuk saatlik bir sarj süresi normaldir. Dert edilecek bir durumun olduğunu sanmıyorum. Ayrıca sadece orjinal şarj aleti ve kablonla şarj etmelisin. Uzun şarj süresi demek bataryanında sağlıklı olduğunun ufak bir göstergesi denebilir...
6s in sarji konusunda endiselerim var.teldeki cogu bildirimi kapadim.3g vs hepsi kapali.sunu fark ettim telin sarzi yuzde 41 deyken 2 saat sonra yuzde 36 olmus bu nasil olabiliyor.ancak bu surede parlaklik orta seviyede 3g ve wifi ile arka plan uygulamalari acikmis bunu sonradan fark ettim ve ilk sarzi yapiyorum yuzde 10 da iken sarza taktim gece 23.00 da su
Teli tam 2 saat 50 dakikada sarz ettim bu normalmi ve dusuk guc modinda kullanmak (surekli) bir sikinti yaratirmi ?
Adaptorde sikinti nasil olabilir sifir kutudan dün cikti.O kadar şarj süresine ben 6s plus'ı şarj ediyorum çok geç şarj olmuş adaptörünüz bozulmuş olabilir bir konyrol edin ve inanın düne kadar 6s kullanıyordum belki %20 de felan açıyordum düşük güç modunu gerek duymuyordum ama bütün gün kullanabilirsiniz sıkıntı yaratmaz
Adaptorde sikinti nasil olabilir sifir kutudan dün cikti.
--- Gönderi Güncellendi ---Arkadaşlar resim çekip, gmail ile gönderdiğimde resim direk olarak gözüküyor. Ben ise jpeg olarak ekte olsun istiyorum,
nasıl yapabilirim. Arkadaşım samsung ile atınca direk ekte jpeg olarak olarak geliyor. Yardım rica ederim
İlk defa ios kullanıyorum
Apple destek hattini aradim telde hicbir sikinti yok dediler ve guncelleme yaptik.O zaman güncellemeyi yapıp tekrar sıfırdan bi şarj edin ama kapanmasını beklemeyin %10 da takın şarja süresini ölçün tekrar buraya yazın konuşalım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Apple destek hattini aradim telde hicbir sikinti yok dediler ve guncelleme yaptik.
Merhaba iyi günler telefonu servise vericemde sadece faturayla gitsem yeterli olur demi ?
Gerek yok. (Eğer apple store'lardan birine gidecekseniz tabi. )Merhaba iyi günler telefonu servise vericemde sadece faturayla gitsem yeterli olur demi ?
Teşekkür ederimFaturaya dahi gerek yoktur. Sadece cihazınızla da gidebilirsiniz. Yinede yanınıza almak isterseniz tabi ki her ihtimale karşı alabilirsiniz...
TeşekkürlerGerek yok. (Eğer apple store'lardan birine gidecekseniz tabi. )
iphone 6s takvimde + kismi etkin degil bu sorunu nasil halledebilirim acabaZaten sorun olmadıgını sabah sana yazmıştım [emoji4]