LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Saolun Ahmt006 hocam.Ben LG'nin garantisini beğenirim kullandığım en iyi marka ama ankara servisini hiç beğenmedim daha önce g2 ve g3 aldım 2 günde değişim verdiler ikisine de sorunum ve kızdığım şuydu lg müşteri hizmetlerini arıyorum servislerine söz geçiremiyorlar daha doğrusu adamlar sallamıyor lg merkezini tavsiyem ise böyle durumlarda kargo yapmak yerine elden götürün verin ve 1 saatte çıkıyormuş sonuç kargo yaparsanız başka yerden sallamıyorlar baya bi bekletiyorlar.
Hmm, bunu bence Lg'nin internet sitesindeki şikayet yerine yazarsanız belki buna çözüm bulabilirler, sanırım ankarada lg'nin teknik servisi bir tane

medu07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hmm, bunu bence Lg'nin internet sitesindeki şikayet yerine yazarsanız belki buna çözüm bulabilirler, sanırım ankarada lg'nin teknik servisi bir tane
bilmiyorum kaç tane servisleri var. yaklaşık 6 tane şikayet e-mali attım ve 10 kere felan aradım ama yetersiz kaldılar. Son olarak artık bana en son söyledikleri amiral gemilere garanti aşamasında öncelik tanınması yönünde adımlar atacaklarıydı ama tabiki benim gördüğüm ve yaşadığım sanırım sadece İstanbul Merkez garantilerine söz geçirebiliyorlar bana telefonunuzu isteyiniz ve merkez şubemize gönderin size yardım edelim oldu. başına gelen hiç uğraşmasın direk İstanbul LG merkez servisine göndersin.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilmiyorum kaç tane servisleri var. yaklaşık 6 tane şikayet e-mali attım ve 10 kere felan aradım ama yetersiz kaldılar. Son olarak artık bana en son söyledikleri amiral gemilere garanti aşamasında öncelik tanınması yönünde adımlar atacaklarıydı ama tabiki benim gördüğüm ve yaşadığım sanırım sadece İstanbul Merkez garantilerine söz geçirebiliyorlar bana telefonunuzu isteyiniz ve merkez şubemize gönderin size yardım edelim oldu. başına gelen hiç uğraşmasın direk İstanbul LG merkez servisine göndersin.
Diğer markaların servisleriyle tecrübeleriniz var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba, bende 2 hafta içerisinde lg g4 almayı düşünüyorum ama aklıma birşey takıldı. Arka kapağı kahverengi deri olanı beğendim ama bir süre sonra o derinin bozulacağını deforme olacağını düşünüyorum. Acaba arka kapak değişimi oluyor mu bu telefonda oluyorsa aşağı yukarı bir tahmininiz var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar, arka kapak değişimi yapılıyor mu derinin deforme olacağını düşünüyorum.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler bu deri gercek derimi gercek deriyse hayvanlara zarar veriyorlardir bu konuda bilgisi olan ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Nasil yani anlamadim simdi inek derisindense ineklere zarar vermis olmuyormu ?
İneklere zarar vermiyor etinden faydalandığımız ineklerin derileri alınıyor.Kasten zarar verilmiyor derken sadece derisi için inek öldürmüyor firma böyle bir şeye müsade etmezler zaten. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nerde o cihazı kotuleyen arkadaşlar,iyi ki onlara aldirmadim g4 aldim kullandigim en stabil cihaz diyebilirim note serisi, Z serisi sony, htc sonrasi gerçekten stabil diyebilirim.

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar peki deri olan terleme koku filan yapıyor mu ? (tabi bastaki yorumlarda yapmıyor deniyordu sanırım ama en azından biraz kullandıktan sonra da yapıyor mu yapmıyor mu ? ) telefonun çevresindeki o parlak kısım soyulur mu ilerde ? ben tekno markette iyice tırnakla çizdim bir sey olmadı yarın gidip almak gibi niyetim vardı da ondan bugün tırnağımı yine kesmedim iyice çizip bakacamda merak ettim yinede :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
arkadaşlar peki deri olan terleme koku filan yapıyor mu ? (tabi bastaki yorumlarda yapmıyor deniyordu sanırım ama en azından biraz kullandıktan sonra da yapıyor mu yapmıyor mu ? ) telefonun çevresindeki o parlak kısım soyulur mu ilerde ? ben tekno markette iyice tırnakla çizdim bir sey olmadı yarın gidip almak gibi niyetim vardı da ondan bugün tırnağımı yine kesmedim iyice çizip bakacamda merak ettim yinede :D
Parlak kısımlarda soyulma oluyormuş. Kullanmadım ama ilgili sitelerde 2. el ilanları vardı ufak bir soyulmadan bahsediyordu. Kulananlar daha iyi bilir.Hakiki deri her zaman koku yapar.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Terleme yapmıyor, koku yapmıyor. Gerçek deri kokar diye biliyorum ama bunda koku yok belki daha yeni diye kokmuyordur aylar sonra kokabilir :D Etrafında bulunan parlak boya mesela samsung note 3'de kullanılan etrafında ki boya gibi değil. Kaliteli ve soyulmuyor. Şimdiye kadar soyulmadı çizilmedi ve çatlama olmadı ben memnunum, göründüğünden daha kaliteli zaten tolga küçükyılmaz inceleme videosunda bahsetmişti yada ukt testiydi tam hatırlamıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben bişi fark ettim belki yanlışım olabilir ama bildiğiniz üzere bende 2 tane g4 var biri annemin, annemin g4'ün arka kapağı bu seramik olanlardan ve ben deri kullanıyorum kahverengi olanı. Seramik olan elde deriye göre ısıyı bir iki tık daha fazla iletiyor ve elde hafif terleme değilde nemlenme olabiliyor.

Deride bu sorunu hiç yaşamadım, özellikle yattıktan sonra 1-1.5 saat telefonu kurcalar müzik dinlerim ve yazın bir sorun yaşatmadı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Terleme yapmıyor, koku yapmıyor. Gerçek deri kokar diye biliyorum ama bunda koku yok belki daha yeni diye kokmuyordur aylar sonra kokabilir :D Etrafında bulunan parlak boya mesela samsung note 3'de kullanılan etrafında ki boya gibi değil. Kaliteli ve soyulmuyor. Şimdiye kadar soyulmadı çizilmedi ve çatlama olmadı ben memnunum, göründüğünden daha kaliteli zaten tolga küçükyılmaz inceleme videosunda bahsetmişti yada ukt testiydi tam hatırlamıyorum.

Ben bişi fark ettim belki yanlışım olabilir ama bildiğiniz üzere bende 2 tane g4 var biri annemin, annemin g4'ün arka kapağı bu seramik olanlardan ve ben deri kullanıyorum kahverengi olanı. Seramik olan elde deriye göre ısıyı bir iki tık daha fazla iletiyor ve elde hafif terleme değilde nemlenme olabiliyor.

Deride bu sorunu hiç yaşamadım, özellikle yattıktan sonra 1-1.5 saat telefonu kurcalar müzik dinlerim ve yazın bir sorun yaşatmadı.
Hakiki deri nefes alır ve terleme en aza iner bu yüzden elde terlemeyi az yapmıştır. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gerçek deri kokmaz tabaklama şekline bağlı ...

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9

katılıyorum videolarda telefon cok dandik duruyordu (bence hele o parlak kısmı) ama elime alınca hiç öyle değldi demekkiartık inceleme videosundan önce telefonu görmek gerekiyomus (bence bu durum bütün telefonlar için geçerli)

birde deri ileri zamanlarda koku yaparsa eğer yıkarsak bir sey olmaz değil mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hakiki deri nefes alır ve terleme en aza iner bu yüzden elde terlemeyi az yapmıştır. :)

Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Bide deri bu sinyalleri falan emiyormuş ve deri kapaklı modellerde şebeke sorunu vs olabiliyormuş diye bir yorum okumuştum geçenlerde. Valla arkadaşlar SS'de çekebilirim her iki hat Turkcell olmasına rağmen biri seramik biri derili yan yana koyuyorum çekim güçleri aynı.

Bazen benim ki bazen annemin g4 bir tık önde veya arkada olabiliyor ama genel olarak ikiside aynı ve çekim güçlerinde, mobil veri hızında bir sorun olmuyor.

Tolga Cem'in yaptığı incelemede G4'ün mikrafonu bozuktu zaten benim G2, G4 sayfasından takip edenler uygulama tanıtım videoları vs çektiğimi bilirler.

Sesi düzgün alıyor tizz değil, çekim gücü sorunlarıda yok. Çoğu kişi video altına yorum olarak yazmışlar zaten. Shiftdelete'e yollanan telefon arızalıymış demek ki. :D

katılıyorum videolarda telefon cok dandik duruyordu (bence hele o parlak kısmı) ama elime alınca hiç öyle değldi demekkiartık inceleme videosundan önce telefonu görmek gerekiyomus (bence bu durum bütün telefonlar için geçerli)

birde deri ileri zamanlarda koku yaparsa eğer yıkarsak bir sey olmaz değil mi?

Ben telefonu almaya gittiğimde sistemde bir sorun varmış bu yüzden daha sonra gelmemi rıca ettiler, 1-2 saat sonra gidip aldım. Gidip almadan önce dışarıdaydım arkadaşlar sordu nasıl bişi diye, net cafe tanıdık oradan açtırdım gösteriyorum kalın ve takoz gibi gözüküyormuş gibi duruyor ekranda.

Telefonu aldım getirdim hepsi bayıldı :D sadece bir arkadaşım şu kavisli şeye takıldı. Bende takıldım, güzel ama olmasa daha iyi olurdu. Ele oturma tek elle kullanma eyvallah'da şöyle Z3 gibi ince ve düz yapsalarmış çok daha şık olabilirmiş ama 3000mAh bataryasına ele oturuşuna ve kullanım rahatlığına veriyorum.

Telefonun ortası kalın ama yanlara doğuru inceldiğinden dolayı (6mm küsüre inceliyor) kalınlık anlaşılmıyor dikkatli kurcalamadığın sürece.

Bu yüzden başarılı buldum. Kullanıcı deneyimine odaklı bir telefon demişlerdi zaten, farklı bişi beklemek yanlış olur.

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Bide deri bu sinyalleri falan emiyormuş ve deri kapaklı modellerde şebeke sorunu vs olabiliyormuş diye bir yorum okumuştum geçenlerde. Valla arkadaşlar SS'de çekebilirim her iki hat Turkcell olmasına rağmen biri seramik biri derili yan yana koyuyorum çekim güçleri aynı.

Bazen benim ki bazen annemin g4 bir tık önde veya arkada olabiliyor ama genel olarak ikiside aynı ve çekim güçlerinde, mobil veri hızında bir sorun olmuyor.

Tolga Cem'in yaptığı incelemede G4'ün mikrafonu bozuktu zaten benim G2, G4 sayfasından takip edenler uygulama tanıtım videoları vs çektiğimi bilirler.

Sesi düzgün alıyor tizz değil, çekim gücü sorunlarıda yok. Çoğu kişi video altına yorum olarak yazmışlar zaten. Shiftdelete'e yollanan telefon arızalıymış demek ki. :D

Ben telefonu almaya gittiğimde sistemde bir sorun varmış bu yüzden daha sonra gelmemi rıca ettiler, 1-2 saat sonra gidip aldım. Gidip almadan önce dışarıdaydım arkadaşlar sordu nasıl bişi diye, net cafe tanıdık oradan açtırdım gösteriyorum kalın ve takoz gibi gözüküyormuş gibi duruyor ekranda.

Telefonu aldım getirdim hepsi bayıldı :D sadece bir arkadaşım şu kavisli şeye takıldı. Bende takıldım, güzel ama olmasa daha iyi olurdu. Ele oturma tek elle kullanma eyvallah'da şöyle Z3 gibi ince ve düz yapsalarmış çok daha şık olabilirmiş ama 3000mAh bataryasına ele oturuşuna ve kullanım rahatlığına veriyorum.

Telefonun ortası kalın ama yanlara doğuru inceldiğinden dolayı (6mm küsüre inceliyor) kalınlık anlaşılmıyor dikkatli kurcalamadığın sürece.

Bu yüzden başarılı buldum. Kullanıcı deneyimine odaklı bir telefon demişlerdi zaten, farklı bişi beklemek yanlış olur.

elime alınca farketmiştim kullanıcı odaklı olduğunu. Aslında eskiden bende compact modeleri beğeniyordum ama yinede artık ekran biraz büyük olsun ister oldum (5 inç civarı). ellerim küçük olduğu için g4 sanki biraz zor uzanıyordum köşelere ama bugün nasipse bir daha bakacam umarım güzel olur da alırım. bu arada ben şahsen acayip kararsız biriyim ve gidip z3 bile alabiirim artık ruh halime bağlı :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
video çekiminde odaklama problemi varmı g4 ün

:D En hızlı odaklamaya sahip telefondu şu anda yanlışım yoksa, şu lazer zımbırtısı var ya nesneye yakınlaştırıp uzaklaştırdığımızda çok güzel focus yapıyor ve hızlı çalışıyor öyle beklemiyorsunuz.

Linke girin direk belirli bir dakika saniyeden başlayacak, oradan itibaren izleyin zaten anlayacaksınız ne demek istediğimi.

https://youtu.be/PsAt_o8zxGw?t=1m34s

enginyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında sormak istediğim şuydu.video çekimine başlandığında telefon sabit olsun diyelim.başlangıçta bir kez odak yapıyor ve çekim sonuna kadar aynı odakla mı gidiyor yoksa çekim süresi 2dk olsun diyelim bu 2 dk içerisinde bir kaç kez odaklama gereği duyuyormu.Sanki bir inceleme de birisi böyle bir şey söylemişti ama çok üstünde durmamıştı.merak ediyorum bu kadar para ver video odağı problemli olsun istemiyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Kırılmaz ekran koruyucu alıcam Buff Labs'den 59TL'ye satılıyor kaliteli baktım izledim videoları. Peki bunun daha ucuzu satılıyormu yine aynı marka?

Telefoncu 20tlye kırılmaz cam takıyormuş şimdi bu 59tl telefoncuda ki 20tl. Bütçe sıkıntım yok ama ikiside aynı işi görücekse neden 59tl veriyim? üzerinden tankla geçicek değilim ya. Sadece düşerse ekran kırılmasın diye istiyorum.

Evet arkadaşlar ne yapmam lazım ne öneriyorsunuz?

aslında sormak istediğim şuydu.video çekimine başlandığında telefon sabit olsun diyelim.başlangıçta bir kez odak yapıyor ve çekim sonuna kadar aynı odakla mı gidiyor yoksa çekim süresi 2dk olsun diyelim bu 2 dk içerisinde bir kaç kez odaklama gereği duyuyormu.Sanki bir inceleme de birisi böyle bir şey söylemişti ama çok üstünde durmamıştı.merak ediyorum bu kadar para ver video odağı problemli olsun istemiyorum.

Öyle saçma şey olmaz yani bir yeri odaklatıp 2 dakika her yeri çekemezsin işte. Bir objeyi odaklatırsın ve ona sabit kalır video boyunca eğer kamerayı farklı yönlere çevirmezseniz.

Bir objeyi çekip sonra farklı bir şeyi çekerseniz elbette odaklama yapar. Mesela denizi çekiyorsunuz büyük alan olduğundan bir kere odaklar ve devamlı çeker, yanınızda ki kişinin yüzüne çevirirseniz odaklama yapar. Her saniye niye odaklama yapsın? ekrana bir şeyler gelip gitmediği sürece ( el yüz obje vs vs )

ilkerdemirfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bu sesin tiz gelme olayı herkeste var mı yoksa sadece sdn nin elindeki cihazda mı böyle bir sorun var birde telefonun genel olarak performansı nasıl kullanan arkadaşların cevaplarını bekliyorum teşekkürler