En Çok İzlediğiniz Dizi ?

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En çok hayran olduğunuz dizileri yorum olarak paylaşabilirsiniz :)

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta türk dizisi yazsaydın iyi olurdu o zaman. :)

Diğer Yarım
Güzel Köylü

Tabi tv izlerken denk gelirse izliyorum. Dizileri indirdiğim halde izlemedim daha bilgisayardan.

Kusuruma bakma bende güzel köylüyü çok seviyorum :)

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Turk dizi olarak leyla ile mecnun ve kardes payi yabanci olarakda breaking bad ve arrow

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Türk dizisi olarak işler güçler ve kardeş payından gerisi hikaye, hiç birini beğenmiyorum.

Kardeş payı en iyisi aralarında, sosyal medyayı baya takip ediyorlar anlaşılan baya espiriler yapıyorlar.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Neredeyse hiç Türk dizisi izlemiyorum. Arada bir. Çoğu dizimizde saçma zaten. (İşe yarayanları var.)

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türk dizisi olarak işler güçler ve kardeş payından gerisi hikaye, hiç birini beğenmiyorum.

Kardeş payı en iyisi aralarında, sosyal medyayı baya takip ediyorlar anlaşılan baya espiriler yapıyorlar.
Kiraz Mevsimi reyting kırdı.

leaderhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk dizisi olarak sadece Kardeş payı :biggrin:
Yabancı dizi olarak Game of Thrones, Sherlock Holmes, Walking Dead, Big bang theory, Supernatural, Doctor Who,

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
how i meet your mother tüm bölümleri, the big banh theory 7 sezonu, behzat ç bir çok bölümü

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şu Benim Adım Gültepe'yi izliyorum 2 haftadır her çarşamba akşamı dert küpü olup yatağa gidiyorum. Çok seri ve abartılı tuhaf tuhaf tesadüfler var hele dizide Seyfi diye bi eleman var bütün nerde ne uğursuzluk varsa bunun başına geliyor. Resmen Allah belasını vermiş çocuğun. Çok acayip valla. Ha bu eleman bi de her bölümde muhakkak 5-10 mevzuya karışıyor aksiyonu da bol yani dizinin. Ama güzel. Bi de Ulan İstanbul var tabii.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Turk dizi olarak leyla ile mecnun ve kardes payi yabanci olarakda breaking bad ve arrow
Benim söyleyeceklerimin aynısını söylemişsin türk dizisi olarak başka izlemeye değer dizi yok ama yabancı olarak sherlock var şiddetler tavsiye ederim efenim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Turk dizisi izlemiyorum.tvd,the originals,pll,teen wolf,revenge yakında arrow a baslayacagim.True blood'u hiç izlemedim ama ilgimi çok çekiyor tavsiyelere bağlı arrow dan sonra izleyeceğim.