• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En Çok İzlediğiniz Dizi ?

ready2dietr

Asistan
En çok hayran olduğunuz dizileri yorum olarak paylaşabilirsiniz :)

Turk dizi olarak leyla ile mecnun ve kardes payi yabanci olarakda breaking bad ve arrow

Türk dizisi olarak işler güçler ve kardeş payından gerisi hikaye, hiç birini beğenmiyorum.

Kardeş payı en iyisi aralarında, sosyal medyayı baya takip ediyorlar anlaşılan baya espiriler yapıyorlar.

Neredeyse hiç Türk dizisi izlemiyorum. Arada bir. Çoğu dizimizde saçma zaten. (İşe yarayanları var.)

Türk dizisi olarak sadece Kardeş payı :biggrin:
Yabancı dizi olarak Game of Thrones, Sherlock Holmes, Walking Dead, Big bang theory, Supernatural, Doctor Who,

how i meet your mother tüm bölümleri, the big banh theory 7 sezonu, behzat ç bir çok bölümü

Şu Benim Adım Gültepe'yi izliyorum 2 haftadır her çarşamba akşamı dert küpü olup yatağa gidiyorum. Çok seri ve abartılı tuhaf tuhaf tesadüfler var hele dizide Seyfi diye bi eleman var bütün nerde ne uğursuzluk varsa bunun başına geliyor. Resmen Allah belasını vermiş çocuğun. Çok acayip valla. Ha bu eleman bi de her bölümde muhakkak 5-10 mevzuya karışıyor aksiyonu da bol yani dizinin. Ama güzel. Bi de Ulan İstanbul var tabii.

Turk dizisi izlemiyorum.tvd,the originals,pll,teen wolf,revenge yakında arrow a baslayacagim.True blood'u hiç izlemedim ama ilgimi çok çekiyor tavsiyelere bağlı arrow dan sonra izleyeceğim.