- Konuyu başlatan
Head and sholder kullanıyordum yapış yapış vıcık vıcık oldu inanılmaz dökülüyodu, gittim bitkisel alayım kendine gelsin dedim, bioblas aldım antstress, içeriğindeki vitaminler çok iyiydi ancak öyle bi kepek yaptı ki, saçıın bütün derisi ayağa kalktı isyan etti resmen, dedim ooo süper işe yarıyo ama 2 aya yakın oldu hala geçmeyince kepek ve dökül değiştirdim. Şimdi yine head and sholder'a geçtim. En azından saç dökülüyor ama kepek yok. Yapacak bişey yok, kaderin önüne geçilmiyor. Yapacak tek şey olacakları izleyip zamanı gelince saç ektirmekenseden alınan saçlar caizmiş, başkasından ise değil, sıkıntı yok yani, ensede ki saç nasılsa ölene kadar dökülmüyor yaradılış gereği.
Hocam bence hiç gerek yok head sholdurs full kimyasal içeriyo zamanında çok kullandım dediğim gibi saçımdeğişik oluyor temizlemiyor kepeği alıyor ama saçı döküyor .Normalde bioblas iyidir saçı dökmez kepekte yapmaz ama bazı saç çeşitleri farklı ama size tavsiyem eczaneden bioxin alman paket halinde satılıyor bunu komple bitene kadar kullan istediğin sonucu alırsın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Clear Man iyidir
Hocam hangi modelini kullanıyorsunuz benim aradığım saç bakım kremi olmayacak ve kepeğe etkili olacak .