Sony XPERİA Z3+ Alınır mı ?

kerimakblt67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,Sony Z3+ modeli intenetteki haberlere göre Snapdragondan dolayı aşırı ısınıyormuş.Yine internetteki haberlerde Güncelleme ile frekans ayarlarını düzelterek ısınmasını engelleyeceklermiş bu durum genel performansı çok etkilermi ?Ben Touchwiz'i kullanan arayüzlerini sevmeyen bir insanım Sony nin arayüzü çok hoşuma gidiyor bu yüzden Sony den başka telefon düşünmüyorum daha çıkmadı biliyorum ama İlk başta söylediklerimi göz önünde bulundurularak bu telefonu bana önerir misiniz ve çıkış tarihi hakkında tam bir bilginiz varmı ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Malum fiyata alinmaz Lg g4 ya da galaxy s6 ya yonelmeni öneririm. Zaten sorunlu bir cihaz olduğunu sony de kabul etti

kerimakblt67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Isınma sorunu benim için önemli değil çözülebilecek bi durumda hatta M9 çözmüş bile Sony den başka telefonuda düşünmek istemiyorum
Samsungu hiç sevmiyorum Iphoneye para vermem LG ve HTC de hoşuma gitmiyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Isınma sorunu benim için önemli değil çözülebilecek bi durumda hatta M9 çözmüş bile Sony den başka telefonuda düşünmek istemiyorum
Samsungu hiç sevmiyorum Iphoneye para vermem LG ve HTC de hoşuma gitmiyor
O zaman açık bir şekilde şunu söyleyeyim. Sony bir cihaz alacaksam kesinlikle xperia m4 aqua alirdim. Donanimsal olarak bu gibi sorunlari yok tasarim su gecirmezlik desen ayni illa z3 plus dersen sen bilirsin dediğim cihazın tek sıkıntısı hafıza :)

kerimakblt67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet SD Card taraftarı değilim malesef, Sony ye güveniyorum hatta çok seviyorum z3+ tan vazgeçeceğimi sanmıyorum ama yinede bir fikir sahibi olmak istedim. fiyat önemli değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

maden bu kadar sony hayranızın z3 al o zaman.
Uzmanlardan fikir almak istedim arkadaşım.

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
evet SD Card taraftarı değilim malesef, Sony ye güveniyorum hatta çok seviyorum z3+ tan vazgeçeceğimi sanmıyorum ama yinede bir fikir sahibi olmak istedim. fiyat önemli değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Uzmanlardan fikir almak istedim arkadaşım.

bende senin gibi seviyom sony arayüzünü geçişleri seviyorum bir tek bildirim cubuğu ve ayarlar menüsü hiç estetik değildi lolipopla güzel olmus z3+ bende düşünüyodum ama hangi telefon olursa olsun 2500 gibi bir fiyat vermem (paramda var ama vermeyi düşünmüyorum) z3+ cıkınca z3 fiyatına + lolipop5.1 ile kamer yazılımına bakacam düzelirse düşünmeden alabilirim eğer olmazsa lg g4 almayı düşünüyorum (keske plastik olmasa o metalik görünümü bari olmasa cok kalitesiz çakma gözüküyor birde elime alıp bakacam o hissiyatı verir mi diye)

kerimakblt67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende senin gibi seviyom sony arayüzünü geçişleri seviyorum bir tek bildirim cubuğu ve ayarlar menüsü hiç estetik değildi lolipopla güzel olmus z3+ bende düşünüyodum ama hangi telefon olursa olsun 2500 gibi bir fiyat vermem (paramda var ama vermeyi düşünmüyorum) z3+ cıkınca z3 fiyatına + lolipop5.1 ile kamer yazılımına bakacam düzelirse düşünmeden alabilirim eğer olmazsa lg g4 almayı düşünüyorum (keske plastik olmasa o metalik görünümü bari olmasa cok kalitesiz çakma gözüküyor birde elime alıp bakacam o hissiyatı verir mi diye)
Çok doğru söylüyosun ama bana göre hiç bi telefon sony kadar premium hissi veremez,sony z3 alacaktım fakat şarj kapağı sıkıntı dock alacaksan belki tercih edilebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, 1haftalık Z3+ kullanıcısıyım. Bir önceki cihazım z2 idi. Z3+ kamera uygulamalarında çok ısınıyor. Hatta standart video çekiminde bile, önce uyarı veriyor, sonra kapanıyor. Fifa 2015 oynarken bir kaç sefer "zannediyorum" ısınmadan dolayı uygulama kapandı. Z2 de böyle bir problem yoktu. 4k çekimde bile 5-10 dakikaya kadar dayanıyordu. Bu cihaz iki dakikayı bulmadan kapanıyor. Kalite algısı rn yüksek cihaz, yerine ne alırım bilmiyorum. Samsung çocukların bile elinde, LG kalitesiz duruyor, Htcm9+Z3+?
Iphone kullanıcısı olmak istemiyorum ama şartlar zorluyor