İphone ios ta dizi-film İNDİRME (izlemey değil indirme) programı var mı ?

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar iphone almak istiyorum su saatten itibaren sanırım telefonum öldü ve lys sınavından sonra telefon alacam gibi gözüküyo ondan iphone istiyorum pc den dizi indirmiyom kotalı ama mobil internetim sınırsız simdi androiddi telefonum yabancı dizi izle dizicu gibi programlar vardı birde ADM programı ile indiriyodum peki bunun gibi uygulamalar var mı ios ta ? (İNŞALLAH vardır çünkü iphone almak istiyom artık )

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar iphone almak istiyorum su saatten itibaren sanırım telefonum öldü ve lys sınavından sonra telefon alacam gibi gözüküyo ondan iphone istiyorum pc den dizi indirmiyom kotalı ama mobil internetim sınırsız simdi androiddi telefonum yabancı dizi izle dizicu gibi programlar vardı birde ADM programı ile indiriyodum peki bunun gibi uygulamalar var mı ios ta ? (İNŞALLAH vardır çünkü iphone almak istiyom artık )

yahu daha neler .:)) telefonu modem olarak kullan bilgisayardan indir.
telefona dizi indirsen ne indirmesen ne. gerci bilgisayardanda indirmeye gerek yokki direk online izle.

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
markette diziTV diye bir uygulama vardi ordan dizi ve film izleyebilir, indirebilirsin

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
yahu daha neler .:)) telefonu modem olarak kullan bilgisayardan indir.
telefona dizi indirsen ne indirmesen ne. gerci bilgisayardanda indirmeye gerek yokki direk online izle.

orası öle ama yava kalıyo internet birde yyalaya ne gitsem aboo zaten su aralar ders calısıyom ondan indirmeye bırakıyom diziyi indiktien sonra izlemiyom zaten Ramazan a stok yapıyom :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

markette diziTV diye bir uygulama vardi ordan dizi ve film izleyebilir, indirebilirsin

teşekkürler birde o uygulama ücretsiz mi ?

birde izle bırak sevmiyom ben canım sıkıldığında elimin altında olsun istiyom

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orası öle ama yava kalıyo internet birde yyalaya ne gitsem aboo zaten su aralar ders calısıyom ondan indirmeye bırakıyom diziyi indiktien sonra izlemiyom zaten Ramazan a stok yapıyom :)

teşekkürler birde o uygulama ücretsiz mi ?

birde izle bırak sevmiyom ben canım sıkıldığında elimin altında olsun istiyom
Ücretliydi fiyati 3.59 tl di sanirim ama bi ara app storede fiyatlar artmisti yani tam.ne kadar bilmiyorum.