Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şimdi biliyorsunuz bir konu açtım spiderman web of shadows adlı oyun bende neredeyse 1.5 ay sonra çalışmıştı.Şimdi internetten isteyen araştırır bilmiyorum ne yaparsınız.
Minimum sistem özellikleri:
Cpu:İntel Core 2 Duo 2.13 Ghz ya da AMD Athlon x2 4600+
Cpu Speed:2.13Ghz
System...
Olsa da böyle siteden çok farklı olsa süper olur yani siteden bambaşka şeylerden yani nasıl diyim haber sitelerindeki gibi bilim,gündem,dünya, yeni sinema film seansları falan(oluyor dergilerde çoğu bunların)afişler hatta kendi yaptığınız ya da sitedeki programlardan birini seçip bir cdye koyup...
İnternette araştır kıza önce cepten yavaş yavaş mesajlar yolla nasılsa kanka olmuş sayılırsın samimi isen mesajlar yolla aşk meşk konularından daha çok bahset ona güzelsin diye iltifatlar falan yap sık değil ama belki anlayabilir sonra araştır internetten taktik bul kendine sonra şap diye...
Ya ben zaten internet securityi sonradan kullanmaya başladım ki antivirüsü bir aydır kullanıyordum o zaten 20 yi geçmeden kapanıyordu:DBunda da ilk güncelleme tamam gerisi bitti.
crazyboys90001 dediğini deneyecem inşaallah olur.
Kaspersky gerçekten en güvenlisi bana göre.Kendim güncellemeye...
2 ya da 3 mesaja güldüm öldürdünüz beni süperdi ya forum sizlerle neşeli bu arada Allah bilir dışardan uraşıyorsun içerden sorun vardır.:DAma sen bir arkadaşına söyle böyle elektronik falan tanıdığın varsa belki anlarlar yani kablo işinde iyi olan birine git ya da sen.2 saatte halleder(sorun çok...
Bu arada dediklerin doğru bende aynı şeyleri yazıyorum gaz olsun diye gaz vermek aklıma gelmedi ben daha çok mutlu etmek içindi ama neyse benimde konularıma teşekkür güzelmiş süper yok bu smiley:Dvs vs gelince sevinirdim yani gerçekten.Bu arada güzel bir geçmişin varmış:D
Zaten verdiğim videonun da ötesi var oyunda nereden biliyorum eh tabiki de geçemediğim yerler oldu youtubede bölümün adını yazıyom tabi benimki korsan o videolarda canlı canlı videolarını çekmişler bir oyun için birsürü kişininkoymuşlar çeşitli yerlerde çeşitli videolar çıkıyor.Ama baksanıza...
Aynen bende İnteli sevmiyorum AMD daha güzel bence ama nedense içimden intele geçme hevesi var heryerde o of çıldırıcam şu AMDnin reklamını yapmıyorlarki.
İndirirsen de zaten genelde riplidir çünkü kopya aldım şansa ripliymiş videoları yok sadece oyun halbuki youtube videolarında oyun içinde gerçek kişilerin ülke başkanlarının(oyundaki başkanlar falan değişik vs.)konuşmaları bize ne yapacağımızı falan anlatıyorlar.Orjinal almanı tavsiye ederim...
Ya deliricem arkadaşlar internet security de ilk güncellemem başarı ile sonuçlandı tamam da bilgisayarı her açtığımda güncelleme yapıyor ama güncelleme %de 10 küsür falan da bitiyor tamam dedim veritabanı günceldi belki ondandır dedim ama veritabanı durumu şimdi güncel değil diyor başlatıyorum...
Abi ben sadece işlemcilerin adını yaptıkları şeyleri falan duydum hiç görmedim ki ne olduğunu yoksa size sorar mıyım zaten 170 tlye AMD Athlon x2 5600 alıcam.Bu arada niye bunlar beklenirdi diyorsunuz ben oyunun öyle olduğunu bilmiyordum mesela birçok internet cafede bu oyun var herhalde bu...
O ıp adreslerinden biri senin galiba üstlerini kapatsaydın essnettools programı ile ıp adresinden pc kontrol edilebiliyor:DGaliba şu programı çalıştırma zamanı geldi.:D
Ben da sandım komik animasyonlar:D:Dizlicez.Güzel bilgi.Lazım olur birgün.Shiftdelete üyelerinin 3 boyutlu halini yapıp görüntü resmi diye koyarız biraz fotomontaj ile az daha yakışıklı yaparız kendimizi tam olur:D
Doğru söze ne denir.Bazılarını biliyordum ay gerçekten çok önemli acaba jüpiter olmasaydı ne olurdu satürnle arkadaşlar mı venüs kaç yaşında mars ne zaman doğdu:DBuna benzer soruların cevapları çok etkileyici olur bence.
Ov yapar satarız microsofta, google ye ben hemen başlıyom kopyalamaya bedava hammaddesiz ücretsiz hızlı ve sonsuz koyun kopyalama:DGel abi gel 5 dkde 100 koyun gel abi gel.
Katılıyorum adamlar herşey için birşey yapıyorlar bu kriz döneminde herşeye el atıyorlar ama ben windowsa alıştım ve havasını bırakmamda bence öbür şirketler kıskanıyor çünkü en iyi tasarım şuanlık windowsta belki de microsoft olmasaydı belki linux ya da mac os x böyle birşey yapardı.
Yerçekimi diyorsanız ballance oyununu tavsiye ederim 3 boyutlu mükemmel bir oyun.Yükleyin bilgisayara ben mesela 1 saatte 4, 5 bölüme geldim.Rekor tabi 8 bölüm sonra deneme süresinin saati bitti.Oyunu alın topu yönetiyorsunuz oyunda uzaydasınız çeşitli eğlenceli ve bir o kadar da zor engeller...
Bakın arkadaşa kötü davranmayın.Belki yanlış yazdı.
Mesela bir kadın otobüsten inmek isterken lütfen burada indirir misiniz diyeceğine dili kaymış lütfen burada iner misiniz demiş
Adamda:niye sen mi kullancan
Bunun gibi birşey oldu belki arkadaşa.Sinirlenmeyelim çabuk lütfen isteyen...
Ben valla takdir alırsam işlemci ve +1gb ram fiyatı babamdan teşekkürde yarı yarıya 30 tl oldu zaten bende:DHiç almadım vatan bilgisayardan bilgisayar ama alamayacam da bugün 2 nisan ve yarın 3 nisan :DAlamayacam ve almamda kendim toplarım daha iyi.:D
İkinizde haklısınız ben sadece oyunun bilmediğim bir yönünü sizin de bilmediğinizi sanarak söylemek istemiştim.Yanlış birşey yaptıysam özür dilerim cgrszone.Bu arada Cloakengaged dediklerin doğru artık birçok oyunda buna yakın şeyler var ben değil ama sırf böyle şeyler için alınan oyunlar hatta...
Verdiğin adresler karışıktı hemde çok.Yazılarda sanki bir konudan başka bir konuya atlanmış yorumlarda öyle:DTamamını okumadım ne hakkındaki bu yazı acaba bu çağı sen yöneteceksin yeni kral sensin gibi bir mailin çevirisi mi?Ya da mısır falan gördüm orda piramit yazan yerler falan ama karışıktı...
Kardeş dedikde birşey oldu sanki he yaşını bilmiyom ki zaten tanımadığım kişilere ben genelde abisi ya da kardeş derim başka bildiğim kelime yok tanımadığım kişilere söylediğim.Orasına hiç dikkat etmemişim ya da görmemişim.Zaten benim söylemek istediğim şey şu niye oyunlara hele böyle insanı...
Kardeş ama ben oyunun orjinalini nerden bulayım ki 30 40 milyon benim için fazla değil mi 4 milyona kopyasını aldım işte oyunu zaten yemin ederim ki(inanmayan varsa diye söylüyorum)internetten araştırdım ama hiçte böyle bir yeri olduğunu söyleyen bir yazı göremedim.
http://www.youtube.com/watch?v=fngC_5Nu0Oc
Bana öyle diyonuz diyonuz alın size birde videosu bana kızıyorsunuz oyunlara bakın siz hele ben oyunun böyle olduğunu bile bile mi aldım hayır red alert 2 yi oynadım bu oyunun resimlerini gördüm grafik olarak çok iyiydi resimlerde oyundada öyle ama...
Hayır o değil yani o bizim başkanımız gibi birşey bu arada:D
http://i42.tinypic.com/16hw3h2.jpg
http://images.bit-tech.net/news_images/2008/08/full-red-alert-3-cast-revealed/b.jpg
http://www.gamestop.com/gs/images/bonus/RA3_Big.jpg...
14 yaşındayım ama o konuları iyi biliyoruz herhalde ergenlie girdik değil mi yani:D
Bu arada o rus zaten doğru oyunda da bizim komutanımız oyun gereği o kadın:D
Askerler böyle bir komutana:DBize emir veriyor komutan ve bu komutan emir veriyor ruslara acımaya başladım bu arada 5 dk de neredeyse 7...
Aynı tasarım olmasında ps3 ile zaten alamıcaz ama en iyileri playstationlar oyun manyağıysan hiç donanımmış şunu yenilemekmiş sorunu yok her oyunu istediğin ayarda ps3 te oyna ps4 daha güçlü olur her türlü daha iyi oynarız.
Sen programı sitesinden mi indirdin çünkü bende kaspersky 2009 u yüklerken başka siteden yükledim indirme sitelerinden kis.tur.msi dosyasını yüklememiş değiştiremiyom onaramıyodum kaldırıyordum ama neyse sonra sitesinden yükleyip etkinleştirdim o kis.tur.msi dosyasını en başta yükledi yani asıl...
Ben bugün red alert 3 oynuyordum hani şu soviet allied ve rising sun diye takımların savaştığı bir oyun işte bölümlerde de resimler oluyor ama bilmiyorum hangi ülke yaptı Amerika diye biliyorum amerika sapıttı gerçekten artık vereceğim resim oyunun yüklenirken bir resmi ne dediğimi...
Aslında elinde normalden az uzun iki kılıç ile ve kılıç kullanmayı iyi biliyorsan birine sokarsın o sıradakilerin 10 tanesi gider 20 tanesini belki toplam iki kılıçla bir kerette indirirsin şiş-zombi:D
Aynen ama aslında var red alert 3 te soviet(rusya) allied(amerika) ve rising sun(galiba çin ya da japon galiba diyorum)bu oyunda üçünden birini seçiyon rusya ise hem çin hem amerika ile savaşıyon ve onları vuruyon:D
Valla kardeşim eğer indirme programın varsa hızlı ve bilgisayarı kapattıp açtıktan sonra da devam ettirmek istiyorsan ie derim yani firefoxun ki yavaş hiç değilse indirme programları daha hızlı +chrome ve firefox resmen nasıl desem kendileri içinde indirdikleri için ie direk bilgisayara bağlıyor...
Allah hepsini belasını verecektir merak etmeyin hiçbirşey karşılıksız kalmayacak öbür tarafta en ufak hareketimizin hesabını soracak Allah bize boşverin onlar orda hesap verip terlerken biz SDN'de muhabbet ediyor olacağız belkide
Bu arada ONE MİNUTE AKP imiş.Hem türkçeyi kirletiyorsunuz...
Kaspersky var benim de.
Dikkat! Kaspersky var!:D
Ama ben bilgisayarı yine tarattırıyım inşaallah sadece 1 nisanda eylemlerini gerçekleştirir diyecem ama öyle olmaz büyük ihtimal eh şu anahtarınız kara listeye alındı ve anti spam eğitim gerekiyor olmasa bilgisayarınız korunuyor diyecek ama...
Crysis win7 de oynamazki crysis vista ve xp için yapıldı oynatamassın win7de ben öyle biliyorum yani bu arada oyunda sorun olabilir çünkü internette gördüm birkaçkişiye daha böyle sorun karşısına çıkmıştı ve aynı şeyler oluyordu falan filan call of duty 4(görevin çağrısı-görev çağrısı 4) te...
Haber mi istiyorsunuz
Bu haberler pcyi kasacak
Haber ötesi
Haberrr
Habersehaber
Haber mi?
İlkkez gerçek bir haber okuyacaksınız
Asılhaber
Müjde!
Haber getirdim.
Bu kadar valla hepsini uydurdum.
Siz kayıt defterini değiştirin diyorsunuz microsoft o kadar salak mı ki (azcık çatlak ama neyse konumuza dönelim:D)adam illa kayıt defterindeki verileri değiştirmememiz için birşeyler yapar ya da starterin yarısı fiyatında kayıt defterindeki verileri değiştirmek için bir şifre koyar şifreyi...
Açıldı mı bende bilmiyorum ama güzel fikir.Pesimist hallet şu özel üyeyi bakim:DSüper fikir isyan başlatalım:DTekrar konu açmak flood yapmak kötü laf söylemek hakkımız söke söke alırız Türkiye özgür bir ülke karşı geleni biz banlarız.
Bu arada çizen kadın galiba baksanıza kırmızı giysili elleri kadın eline benziyor yüzüğü de ele alınca kadın çiziyor bunları %75 kadın çiziyor %25 erkek olabilir.
Biliyorum bize de öğretmenler yapmıştı öyle bir şaka ben bu sınıfa gidiyom size artık o sınıfın hocası gircek diye falan sonra 1 nisan dediler anladık
Elektrik çarpan sakızlar nasıl oluyor kaç para ve nerde satılıyor yiyebiliyor muyuz:D?
Bu arada domuzdaki bir madde bakterilere karşı koruma sağlıyor diyorlar inşaallah bu maddenin içeceğini ilacını hapını yiyeceğini yapmazlar.SDN ölürse ki bu imkansız mumyalattırırız ve SDN yaşar hem kalbimizde hem de internette mumyalanmış halde.
Bak şimdi sana birkaç fikir verecem.
1.Birkaç sınıfa torpil sallayabilirsin.
2.Öğretmeninin koluna bilerek uçan mürekkep dökebilirsin.
3.Öğretmen sandalyesini uhula hoca oturduğunda zor kalksın hatta hababam sınıfı askerde de ki gibi o filmdi galiba mehmet ali erbile nasıl donunu kumaştan...
Şimdi tövbe tövbe birşey diyecem adam o zaman gerçekten hiç çıkarmasın daha iyi aynı anda 3 programmış ben aynı anda bu xp sp2 de 10 program çalıştırıyorum ve fazlasınıda o kadar kasmıyor be boşuna çıkartmıoş olur ki satamaz insanı kendinden soğutur bu microsoft birde ultimateden çok az düşük...
3 yıl pek uzun değil aslında ama böyle kahramanlı bir oyun için uzun yani önceki oyunlarda fazla iş olmadığını öne atarsak 3 yıl inşaallah bir oyun için yeter grafikleri de tam olsa daha iyi diyecem ama böyle oyunların çizgi grafikleri daha güzel bana göre ben beklerim valla nasılsa şimdi çıksa...
O halindeki resmini kaydettim ben küçük ama olsun saatlerce ona bakıyorum :D hıhı görücen o kız benim olacak hahahaha:D
Videoda güzel daha başlatmadan resmi güzeldi heyecanlılardı.
Demo versiyonun bitimi ölümden geçiyor sen söyle bana ben sana gösteriyim demo versiyonu bitir sen çabucak:D
Bu arada başlığı lütfen değiştirin türkçeyi kirletmeyelim dünyanın full sürümü değil dünyanın tam sürümü olsa daha iyi olurdu.Pc meraklısı nerde değiştirsni başlığı:DTürkçe kullanın bare...
Abi celeron ölmediyse senin core 2 duo işlemciyi verir misin birde anakart AMD destekli anakartları da değiş edelim sen mutlu ol ben mutlu valla ne diyim bizim bilgisayarı toplarken zamanın en iyi bilgisayarını aldık diyebilirim valla 4 yıl önce topladık bu pcyi AMD Athlon 64 processör 3200+...
Gerçekten güzelmiş 500 tl neredeyse Türkiye'de de aynı fiyata satılırsa iyi olur.Valla alabilirim yani böyle bir kartı kim almazki ama bunların benim için önemi yok nasılsa 14 yaşındayım büyüyünce çalışıp kendim almam gerekiyor e o zamana kadar (microsoft big macrosoft olur makrosoft yani...
Kaspersky'ın kötü tarafları sistemi azcık kasması(bu sitede bile yükledikten beri kasmaya başladı bayağı)birde anahtarları kara listeye alması o zaman bilgisayarınız korunuyor yazısı olmayınca içim rahat etmiyor yani 5 ya da 6 ayı var etkinleşmiş ama internetten yükledik diye kara listeye...
Güzel olmuş amerikadan alışveriş amerikada oyunlar daha ucuza veya öbür şeyler ama amerika üretiyorsa o zaman alacağımız şeyleri ordan ucuza alırız diyecem ama türkiye den birşey alamayız kafam karıştı benim ama güzel birşey yani.
Adamlar çok güçlü amerika bile geride japonlar zaten bilgisayardan iyi anlıyorlar ki internetleri hızlı o zaman topluca japonyaya saldırı :DBirde internet olan ülkeler o kadar galiba başka yok mu ki interneti olan ülke?
Kendi xp cdniz varsa diyorsunuz modifiyeli içine oyun yüklesek formatlanırken aç left 4 dead hem formatlansın hem arkasından küfür sinirden kasaya tekme at işi bitsin yada msn de çet yaparken sinirden klavyeyi parçala:D
Süper bilgi valla sağol bilmiyordum işime yarar.
Moderatörsün işte sabitle konuyu kimin işine yaramazki düşünüyorumda bilgisayarı bozup yeniden xp cdsini takıp yüklemek geldi peki bu hata nasıl ortaya çıkıyor yani söyleyin yapıyım xp cdsini kurarken senin dediğini yaparız:D
Güzel bilgi teşekkürler.
Güzelmiş aslında forumuna her siteden birsürü haber bilgi vs koyacan hatta link koyacan oyun program müzik linkleri nasılsa admin sensin birşey yapamayacaklar o zaman birde diğer favori sitelere mesela bu site forumtrye oyuncehennemi falan birsürü siteye reklam yapmalarını isticen herkese...
Oy kullanamıyoz ki biz siz şanslısınız aslında bana hak verseler favori listemdekileri oylarım.
Eh bize izin veriyorlar asıl siz şanssınız daha çok ben burda sdndeyken siz orda oy kullanmak için sırada bekleyeceksiniz adamda doğru söylemiş resimdeki.
Allah rahmet eylesin eh onların eceli orada bulmuş onları herkes ölücek birgün onlar hem şanslı hem şanssız bir taraftan öbür dünyayı görürken bir taraftan burdaki tüm tanıdıklarını ağlattılar üzdüler üzüldüler bu hayattan bu güzel yerden gittiler yakınlarının başı sağolsun.
Bu arada kaspersky ingilizcede daha fazla mı özellik var çünkü ingilizce resminde anti spy anti hack vs falan var türkçesindede arkadaş vermiş türkçesinde koruma da 3 seçenek varken ingilizcede 5 ya da 6 seçenek var ingilizcesi daha mı güvenli yoksa daha mı fazla özelliği var.O zaman ingilizceye...
Bak ben sadece dosya paylaşıyon sanıyodum eğer oradaki dosyaları başka bilgisayarda girip o başka bilgisayara çekebiliyorsak ben şimdiden kullanmaya başlarım.
İzlemiştim bunu gerçekten güzel adamın imkanı olsa gider patentini alır üretime başlarlardı aynısı ama daha güvenlisini üretirlerdi adam zengin olur bare çocuklarını güzel yaşatırdı gerçekten çok güzel nasıl yapıldığını bilsem yaparım gider patentini alırım valla.
Windows 7yi denemedim ama şimdiden sevmeye başladım eh tam sürüm çıkınca orjinalini alırız.Xp yetiyor şuan bana.:DMicrosoft seviniyordur da arasıra diyordur gıcık oluyom he 2 günde internete yayıldı böyle olursa b.k satarız biz bunları herkes internetten araştırır bulur falan diyordur belkide ya...
Olabilir sağolun zaten son zamanlarda oyunun dosyalarını da kurcalamıştım hata raporu verdiğinde modname:kernel32.dll diyordu bende indirdim dlliyi birkaç klasöre koydum olmadı ama galiba bilgisayarı kapatıp açınca oldu sağolun cevaplarınız için.
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Ama Türk Telekom fazla haksızlık yapıyor.
Şimdi bizim ev telefonu bağlı ama internete girelim diye 3 aydır hiç konuştuğumuz yok internet yüzünden kapattırmıyoz ev telefonunu konuşmadığımız halde ayda en az 15 ytl geliyor hiç konuşmuyoruz halbuki...
Şansa arkadaş site açacaktı gitti sitesi:DZaten artık türklere birşey yok yabancı ülkelerden birçok şey kapanıyor zaten güzel olan siteleri de devlet kapatıyor:DSite kalmadı ki SDN den başka girecek.
Çok fazla ya açıklaması doğruysa yani aynı işi yapıyorlar ama google fazladan 200 kişilik maaş vermiş oluyorsa doğru yapmış ta adamlar işsiz kaldılar ona üzüldüm bu kriz döneminde hele en büyük kriz ABD deyken.
Allah rahmet eylesin valla 50 metre alana yayıldıysa helikopter zaten dağa çarpıp düşmüşler galiba ölme ihtimalleri çok yüksektir bir de o soğukta 50 metre alanda parçalar diyorlar fazla hırpalanmışlar adamlar ölmüşlerdir çoğu.O İHA muhabirine üzüldüm ya adam telefonla 112 yi aramış yardım...
Eh abi siz indirceğiniz şeylerin linklerini de adama götürüp indirtiyorsanız ohooo ekmek elden su gölden gel keyfim gel ne güzel valla.
Birde zaten aslında xpnin en iyisi bana göre xp service pack 2 çünkü birçok sitede falan eğer sp2 varsa güvenlik duvarına indirmesi için izin vermelisiniz...
Bakın işte bunların çoğu ihmal zaten adamlar günlerce yanlış yeri aramışlar da işte o kablo kokusunun olduğu yere baksalar belkide bulurlar onlar hemen zaten belirlenen koordinata gidiyorlar böyle etrafa yayılsalar birşey olcak ayı gelip yicek onları sanki yoksa onları kurtarmışlardı da...
Overclock yapmadım yapmayı da bilmiyorum yeni işlemci alınca öğrenirsem denerim bare biraz ghz yi yükseltmiş olurum 3.0 ghz lik işlemci alacam iyi anlayan kişilerle çalışırsam 3.5 e çıkarırız belki.;:D Adamlar ne rekorlar kırıyorlar be ama paraları var öyle donanımlarla...
Ama şey güzeldi ben geline takacağımı biliyorum da az daha sabır ile son gazetedik ölüm şeyi adam iyi etmiş valla bana da böyle olcaksa evlenmem daha iyi bekarlık sultanlıktır.
Bunun bize ne yararı olacak merak ediyorum acaba windows 7 tam sürümü çıkarınca 2010 da masaüstü fotoğraflarında bu fotoğraflar mı olacak ya da bunlarla ilgili video fotoğraf uzay resimleri ile ilgili program mı olacak anlaşma yapmışlar microsoftun ne yapacağını bilmeyeiz tek Allah bilir bize...
Aslında doğru hem bu fiyata bilgisayarı yeniden düzerim.Bir de doğru söylüyonuz ben de olsam bu kadar param olsa verebilirim.Yani dediğiniz gibi çok param varsa ya da harcıyacak yer bulamıoyrsam veriririm bu fiyatı.
Ya benim bu anlatacağım sorun ama kendiliğinden düzeldi sizden istediğim acaba neden böyle oldu.
Şimdi ben spiderman web of shadowsu aldım.Yükledim cdden.Sonra bir hata verdi oyunun ayarlarına gidiniz ayarları yapınız ve yaptıktan sonra önce oradan daha sonralar buradan giriniz diye...
Ben nsılsa okula gidip o pcye yaparak dondurmucam ki zaten evden hoca msnsi açıksa evden okuldaki pcsini dondurcam benim salak arkadaş 3 kere msnyi resetleyeceğine görev yöneticisinden bilgisayarı resetlemiş 3 kere :D Okulda söyledi süper güldüm ya yapma lan birdaha senin yüzünden bilgisayar...
Editlemeyi nasıl yapıcamki bilmiyom edit yapmayı hiç yapmadım doğrusu.Ya ne dalga geçiyonuz zaten bütün derslerim 5 sadece matematik kötü 14 yaşındayız.Bir bilgisayar parçası alıcaz hem 50 soru soruyonuz hem cevap veriyoz birşey demiyonuz hem sorularıma cevap vermiyonuz +gırgır geçiyonuz.Benim...
Benim dediğim başka birşey valla ne diyim internette görmüştüm hem kendi orta boyut ekranı var hem önü klavye sağda birde solda içe bükük kanatlar orlarda da değişik tuşlar pc gibi klavyeydi varya ma kimbilir kaçparadır.Benim dediğim büyük klavyeyi diyom he bu da güzel ama o daha güzeldi.
Yalan değil ki half life 2 nin bile yapımı 6 yıl sürdü.98 den beri onla uğraşıyorlar bak şimdi 2015 gibi bir zamanda hatta belki ileride hl2 episode 3 ü ya da half life 3 ü görürüz.Ama ben tırsarım yani pek oynamam bu oyunu.
Allah bilir kutuplara götürmüşlerdir artı üstüne helikopter bekletmişlerdir serin olsun diye zaten her pcye 5 vantilatör son derecede.Tamam işte üstüne birde 2 soğutucuyu da bilgisayardan ayrı olarak çalıştırmışlardır kasaya doğru al sana 10 ghz.Daha iyi olur he sanki.Kutuplarda hiç ısınma derdi...
O İlyas mı İlhan mı ne bacağı kırıkmış telefonla aramış sinyalini bulmuşlar ama şarjı bitince sinyal gitmiş ama koordinatlarını belirlemişler de görme mesafesi sis var diye 1.5 metre en fazlaymış 1000 kişi falan arıyormuşlar.Sabah haberlerde öğrendim.
Zaten ölmeseler bile soğuktan falan...
Bu kadar çok antivirüs mü var ya valla ben topu topu taş çatlasın 15 tane zor diye düşünüyordum belki 30 tane var saymadım ama öyle neredeyse.Saydımda 43 tane saydım uf o ne be antivirüsler her markası her bilgişsayarda olsaydı ve bizim pcye bu antivrüslerin hepsinin lisanslı en son sürümünü...
Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir.
Buna çok güldüm ama hepsi doğru ve yarısından fazlasını yaşadım karım yok ama kız arkadaşlarla yaşadım bazılarını ve aynı sonuçlar ortaya çıktı süperler sağolun.
İstanbul'dan da bıktım ama gerçekten herşeyin İstanbul'da olması beni deli ediyor kıskanıyorum falan işte niye benim şehrimde ya da öteki şehirlerde yok işte bu benim gıcığıma gidiyor sadece İstanbul mu gezilmesi lazım yapsalar önemli şeylerin her birini bir şehre tam olur ülkemiz 2 ya da 3 katı...
Ülkeler arasında ışınlama yapsa yeter Dünya neyinize yetmiyor kullanmasını bilmiyorlar diye Dünya'yı gidip diğer gezegenlerde yaşam var mı diye araştırıyorlar.Dünya'yı iyi kullansalar belkide Dünya hiç yok olmaz belki de Allah bizim böyle iyi olduğumuzu görüp kıyameti 4 ya da 5 katı ileri bir...
Gerçekten güzel ötesi olmuş ankaraya okulda bir gezi çıksa da gitsek arkadaşlarla fuarı görürüz ama yaptıktan sonra çıksın gezi.Gerçekten güzel keşke her ilimize böyle birbirinden güzel fuar, bilim, merkezleri falan kursalar ışıklı en yüksek teknolojiyi kullanan ama öyle birşey yok ki.Yapmaz bu...
Aslında doğru güzel hele hele tam tutturmuşlar vistanın o güzel ama karanlık ve yanlız bir his veren temasından kurutlmuş oluruz da türkçesi olsa daha güzel olurdu.
Valla güzel oluyor 3 kere yaptım aynı kişiye süper güldüm valla o da gülmeye başladı sonra.3 4 dk sürdü ama süperdi ya ben böyle hocaların msnsinin dondururum.Programsız ya süper..D hala gülüyorum.
İndirmek isteyenlere diye bir yer vardı youtube açılmıyordu daha girdim sayfaya yorumları okudum yukarı çıkıp bir baktım indirme lniki kalkmış 10 saniyede silmişler daha bakalı.
Evet şimdi msn donduracaz programsız eskidi biraz ama 20 kere denedim oldu.
Şimdi internetten hareketli büyük ve kbsi yüksek hatta varsa mbli bir smiley yani sarı kafalrdan gülen ağlayan vs bulup kaydediyoruz.
Sonra msn de donduracağınız kişinin anlık ileti penceresine giriyoruz sağda araçlar...
Bende diyordum hepsi burada gitti gidiyor gibi sitelerde niye bilgisayarlarda 3 aylığına %10 indirim var diyordu bu yüzdenmiş iyi olmuş ama yine de pahalı.
128 mb ekran kartı ezik abi ya sorun belki de ondan değil ama 128 en düşüklerden hatta en düşük zaten.256 bile değil sen onu değiştittir git 512 ya da 1 gb yaptır ekran kartını.
Niye İzmir'inkini veriyorsunuz ki birçok şehrin içinde bulunduğu bir rehber ya da Türkiye rehberi olsa daha iyi.İzmir'e gitmeyenler ne yapacakki ya da gitmek istemeyenler.
Ona o kadar para verilir mi 130 ytl ye kopyala çoğalt bas falan filan birsürü işlevi olan hpdeskjet F4280 aldık.Çok işime yarıyor valla.Onun için bu kadar para harcamam.
Abi bak işte flood yapmadım yazdım mesajı 5 dk sonra resmini çekmek aklıma geldi özelliklerin sonra 5 dk de onunla uğraştım upload gir kontrol ettir sonra çek düzenle falan.15 dk sonra yazdım öbür mesajı neredeyse ama o mesajımdan sonra kimse mesaj yazmadığı için bende 10 15 dk sonra yazdığım...
15000 ytlem olsaydı koşa koşa gider alırdım bu bilgisayarı sadece kasa olarak satarlarsa alırdım diğer bilgisayar parçalarını geri kalan 2000 ytl ile toplardım iyi ve güzellerden al sana performans canavarı.Valla çok ihtiyacımvar böyle bir bilgisayara koşa koşa kaptığım gibi parayı alırım bu...
Ekran kartımdan suçum yok o iyi bana göre gerçekten dediğin gibi işlemci yüzünden kasıyor oyunları.
Ona bakarsan arkadaşın ekran kartı daha düşük ama intel core 2 duo var bende kasan oyun onda en yüksek ayarda süper gidiyor.
Benim en çok cevap istediğim soru şu amd athlon x2 4600+ benim anakarta...
Gerçekten başarılı ve güzel bir çalışma olmuş çok doğru.Zaten Allah'ın gönderdiği herşey bir nimet sayılır alkolde bir nimettir ama Allah onu içelim diye yollamamış ki biliyorsunuz birçok tedavide alkolden yararlanılıyor bilimde tıpta Allah'ın gönderdiği nimetleri doğru yerde kullanalım.Yeter.
Çok güzel valla aslında dedikleri doğru ama Türkiye'ye anlatsan yarısı anlattığın gün öyle olur ertesi gün devam mesela bizim sınıf sene başından beri o kadar kızıyorlar yapmayın çalışın rahat durun kavga etmeyin o gün birşey olmuyor ertesi gün eskiye devam.
Gta 4 ü al kim gta oyunlarından sıkılır ki hele bu kadar müthiş ve büyük bir oyunken
Sonra red alert 3 al oyunda hiç kan yok savaş olmasına rağmen zaten ordu kuruyon saldırıyon ama hiç kan yok.Vahşet yok.Korku istiyorsan
Fear 2
Resident Evil 5 ve
Jericho al diyorum jericho oynadım az da...
http://img407.imageshack.us/img407/9351/lemcim2.png
http://img407.imageshack.us/img407/9351/lemcim2.png
İki ayrı resim ama linkleri böyleydi onun için koydum.
http://img10.imageshack.us/gal.php?g=lemcim.png
İkisi de bu linkte bulunuyor.Özellikleri burada buna göre önerin bana ve sorduklarımın...
Vedi yani dediğin şey bir işlemciyi değiştirmek için anakart dahil bilgisayarın her parçasını değiştirmem lazım diyebilirim.
Benim zaten oyunlar için tek sorunum işlemci ve ghz hız yetersizliği.
Şimdi bu saydıklarının
hepsinin toplam fiyatı ve internette satıldığı yerleri falan bulabilir...
2 yi oynamıştım biri oynamasamda bitirdim ve gerçekten çok güzel bir oyun inşaallah 3'ü çıkarırlar çabucak böyle oyunları rockstar games çıkarıyor zaten şu resimdekinin gta 4 teki niko bellic'ten ne farkı var ki azcık yaşlı o kadar.Demosu çıakrsa indirir deneriz.
Tamamını izlemedim ama güzel birşeymiş.Telefonda gayet güzel gerçekten :D
Kaspersky iyi iş çıkarıyor ama adama kadın sesi güzel olmamış adamı seslendiren kadın güzel yapamamış belkide erkek bilmiyorum ama.
Paranın satın alamayacağı şeyler vardır.
Geri kalan herşey için para.
O zaman birşey daha soracam şimdi anakart grafik hız olarak ne işe yarıyor bütün işlevleri ve
Ben o zaman para harcamadan AMD nin en son sürüme geçiyim yeni anakarta gerek yoktur o zaman.Ram'i yükseltirim birde başka birşeye gerek kalmaz sağolun.
Ben şimdi anakartı bıraktım anakart almayacağım...
Yemin ettim bu oyunu almassam ş.r.fsizim hele yeni motorla süper olmuş galiba bu yeni oyundan görüntüler hele sonlara doğru uçaklan adadan kaçıp şehre gidersek ve videodaki gibi şehirde geçerse bu oyunu almassam ş.r.fsizim.Süper ya işte Türk'ün gücü budur!!
Yabancılar Türkiye iç pazarlarını ele geçiremeyecek.
Yani Çinler nasıl geçirdi biz kendimiz üretiyorken hep çin malı artık işte bunun gibi olmasın diye başarılı etmedi bizimkiler twitteri.:D(Atıyorum)
Kasa monitör klavye mouse ve hoparlörleri sudan, ateşten havadan,topraktan 4 ana elementten şeytan cin vsden çocuklardan kırılma aşağı atlama gebermelerden de korusa süper olurdu.
Şimdi bana iyi bir anakartın fiyatını söyler misiniz ve en ucuza nereden alabilirim.İki işlemciyi destekleyen anakart var mı yoksa amd athlon x2 4600+ mı yoksa intel core 2 quad ya da duo mu daha iyi ekran kartım zaten çok iyi işlemci ney oluyor.İşlemcinin fiyatı ne kadar onu en ucuza nereden...
Videoyu izlemeden önce konuşmuşum hadise videoda gayet güzel ve seksi ama doğru soyunsalar tam olacak tövbe tövbe südyen ve mayo ile dans ediyor mayoda şeyine geliyor.Türk kızları güzel ama bizden sapık.(Kızmayın lütfen hepsi için demiyorum böyleler ve ünlüler öyle sadece).
Doğru aslında yabancılar atlet kilot falan gösteriyorlar öyle klip çekiyorlar.Bizimkiler bu kadar yapmış diye ama bizimkilerde gitmeye başladı iyice ne öyle mesela demet akalın petek dinçöz südyen ve mayo ile klip çekiyor sonra hadise g.tünü kıvırtıyor sallıyor terbiyesiz olanlar asıl...
Şimdi benim işlemcim AMD Athlon 64 processor 3600+
Şimdi ben bunu kaldırmak(nasıl yapacaksam)İntel core 2 duo yüklemek istiyorum.
1.si İşlemcim gta ıv ve spiderman web of shadows ve de üstü oyunlar için iyi mi?
2.si İntel core2 duo'yu nasıl yükleyeceğim.Yani yeni bir kasa mı lazım.Özel...
Valla katılırdım ama ben her türlü kaybederim bu bilgisayarla yetiyor ama amd athlon 64 3600 + var.Ve işe yaramıyor fazla oyunlar artık amd athlon x2 4600+ istiyor en az.
İkisi işbirliği yapıp daha iyi şeyler çıkartırlarsa var amd inside ya da intelmd amtel falan koyarlar adını artık.Amd'yi seviyorum ve bu olay birlikte iş yapacaklarına göre büyük ihtimal ikiside özelliklerini eşit kullanacaktır diye düşünüyorum ortaya süper harika ultra nitro güzel birşey çıkar...
Gran Turismo 5 zaten grafikleriyle ünlü bir oyun grafik olarak en üst düzeyde diyebilirz hatta belkide directx 11 i bekliyorlarki gran turismo 5 e direct x 11 özelliği ekliceklerdir grafikler en üst düzeyde olur.Oyunun bilgisayar versiyonu ne yazıkki büyük ihtimal az satacağı için çıkmamıştır...
Bu sistem özellikleri değilde yani gösteriyor ma directx tanı aracı adı üstünde ekran kartınızın directx sorunları, hataları,testler,sürüm güncelleme falan var bunda.
Valla süper he ama adama acıyom valla üstü başı kötü bakımsız hiç yardım etmezlerki cimri insanlar böyle insanlara bunlarda röportaj yapıyorlar geri dönüyorlar hiç yardım yok konuş sonra defol git.
Daha iyi hem normal olmasa ne olacak senin için daha iyi bilgisayarını her türlü kontrol ediceksin:D güzel şeye benziyor kuruyum mi diyecem ama boşver xp yeter bana hem win7 türkçe mi onu bile bilmiyorum.
Git gününü göster ona(korkut onu biraz)sonra ona laflar et nasıl yaparsın ama ama ben seni sevmiştim de sonra gözyaşlarını sil çıkar tabancayı belinden sık kalbine kalbini kırmış olursun filmlerdeki gibi.
Adam ne a öyle valla bende ilkten tırstım ama sonra gülmekten kendimi zor kurtardım yoksa 1 saat gülecektim esra ceyhanda hiç korkusu yok dikleniyom ayağına sabri bey napıyorsunuz ama iyi bakın esra ceyhanda azcık korku var suratında.Çok komik ya.:D::D::D::D
Zaten orca ile maxthon ve opera tarayıcı sayılmaz bana ve onlara göre.Uğraşmıyorlar anında ele geçireceklerini iyi bildikleri için ki şu hackçiler ne şanslı insan türkiyede bazı siteleri hackledi diye tutuklananlar var orada ödül veriyorlar ki ama dikkat edin kredi kartı falan her bilgiye...
Valla internette hele bilgisayardan iyi anlayan teknoloji ile uğraşan adamlar hep bilgisayar mühendisi şirket yöneticisi şirket çalışanı program,virüs yazımı oyun yapımı vs şirketlerde çalışmak ister foruma sor bakalım yarısından çoğu bence bilgisayarla ilgili bir meslek seçecek.Bu arada 1500...
İşte bu beyin gücüyle yönetme gibi birşey nasıl bazen düşünerek birşeyleri oynatır hareket ettirir ateşi çoğaltır lambaları kapatırsan bu da psikolojik olarak düşünrek kendini öldürmüş:D
Windows 7 beta daha adı üstünde beta tam sürüm çıkınca sorunları düzeltirler herhalde.Birde belkide tanıyor ama win7 kabul etmiyordur.Yani belkide oyunlar gibi yeni işletim sistemlerine yeni çıkan webcamlar gerekiyordur olamazmı?
Asus güzel marka zaten de gerçekten süper bilgisayar olmuş birde masaüstü bilgisayarol saydı daha neler yaparlardı fiyatlarıda dahil neler yaparlardı ki.Kaç para bu loptop.
Ya bir win7 videosunda windows 7 de ie8 beta2 olduğunu göstermişlerdi sonradan yüklemeye ne gerek var hem zaten win7yi microsoft çıkarıyor ie8i de microsoft çıkarıyor win7 tam çıkınca yapıcaklar herhalde.
Aynen kardeş Allah bilir bunu 250 bin dolara satarlar kimse almaz ama sonra meğerse bakıyorsun son model bmwye dönüşüyor hem kasa hem bmw süper olur alla ama var mısın yok musunda 500.000 ytlyi kazanmamız lazım ödemek için.
Avira güzele benziyor ama kullanmam yani bu kadar güzel antivirüs programları varken hatta bana göre ilk 2 de kaspersky ve nod32 varken kullanmam ama güzele benziyor.
Işıklı ve güzel şeyleri severim bu kasayı da sevdim ama bunun fiyatı 1 ya da 2 milyardır (bence)hem daha yeni çııkmış hemde çok güzel kolay kullanımlı yani kaça satarlar ki bu kasayı.Anca en az 1 milyar taş çatlasın 800 ytl.
Bak ie7yi microsoft yaptı değil mi e microsoft öyle şeyleri kendi tarayıcısında yaptırıyor mesela.
Google chromeden güncelleştirme için update.microsoft.com sitesine gitmeye çalışırsan sana malesef bu siteyi çalıştırmanız için internet explorer 5 veya daha üstü sürüm gerekiyor diye bir uyarı...
Soru:Şüpheliyi tarif edebilir misiniz?Cevap:Orta boyluydu, sakalı vardı.Soru:Kız mıydı erkek miydi?
Soru:Üç çocuğunuz var değil mi?Cevap:Evet.Soru:Kaç erkek.Cevap:Erkek yok.Soru:Hiç kızınız var mı peki?
Soru:21 Kasımda mı hamile kaldınız.Cevap:Evet.Soru:Peki o anda siz ne yapıyordunuz...
Sen onu komşuna sor modem onda sakın engelleme falan yapıyor olmasın hani erişimi azalt gibi falan ayarlarla oynamasın sakın.(öyle erişimi kapatma falan ayarları varsa)
Güzel ama bir program buldum kaspersky reset trial diye deneme sürümlerini falan lisansı bitecek olan kaspersky 6 ya da 2009u ilk yüklediğiniz güne getiriyor yani o kadar gün yine kalmış oluyor ama yasal olmadığı için veremem.
Nisan ayının ortalarında diyorlar türkçe sürüm ama nedense türkçe sürümlerde birkça şeyi eksiltiyorlar gibime geldi de bir resimde türkçe ve ingilizcesinin ögrdüm kaspersky 2009 türkçe ile ingilizce sanki ingilizcede daha fazla kategori vardı bilmiyorum.Ama bilgisayara format atılırsa(bir...
Kardeş her ne olduysa
Ben dünyanın en hızlı bilgisayarı başlıklı konuya baktım çıktım sonra baktım bu sefer dünyanın en hızlı bilgisayarı bu mu? adlı bir konu yazıyordu sağda forumda açılan son başlıklarda yazıyordu bir tıkladım senin mesaj.
Tanıdık arkadaşların bazılarına ie7 ne desem cevap veremezler ya da internet explorer 7 var bende internet explorer 8i yüklücem desem hadi valla mı ne zaman çıktı lan onlar gibi şeyler.