Arama sonuçlarınız

1. ExCeLLeNT

Bombacı Mülayim

Güzel oyunmuş ama tam anlamadım ne yapacaz.
  2. ExCeLLeNT

Ben aslında çok şanslıyım hele oyun konusunda:D

Arkadaşlar şimdi biliyorsunuz bir konu açtım spiderman web of shadows adlı oyun bende neredeyse 1.5 ay sonra çalışmıştı.Şimdi internetten isteyen araştırır bilmiyorum ne yaparsınız. Minimum sistem özellikleri: Cpu:İntel Core 2 Duo 2.13 Ghz ya da AMD Athlon x2 4600+ Cpu Speed:2.13Ghz System...
  3. ExCeLLeNT

Max Payne 3 Açıklandı !!!!

Oyunun 2.sini oynadım güzeldi 3 çıkarsa alacağım.
  4. ExCeLLeNT

Shiftdelete Nin Dergi Olmasını İstermiydiniz ?

Olsa da böyle siteden çok farklı olsa süper olur yani siteden bambaşka şeylerden yani nasıl diyim haber sitelerindeki gibi bilim,gündem,dünya, yeni sinema film seansları falan(oluyor dergilerde çoğu bunların)afişler hatta kendi yaptığınız ya da sitedeki programlardan birini seçip bir cdye koyup...
  5. ExCeLLeNT

arkadaşlar

İnternette araştır kıza önce cepten yavaş yavaş mesajlar yolla nasılsa kanka olmuş sayılırsın samimi isen mesajlar yolla aşk meşk konularından daha çok bahset ona güzelsin diye iltifatlar falan yap sık değil ama belki anlayabilir sonra araştır internetten taktik bul kendine sonra şap diye...
  6. ExCeLLeNT

Kaspersky niye güncellenmiyor?

Ya ben zaten internet securityi sonradan kullanmaya başladım ki antivirüsü bir aydır kullanıyordum o zaten 20 yi geçmeden kapanıyordu:DBunda da ilk güncelleme tamam gerisi bitti. crazyboys90001 dediğini deneyecem inşaallah olur. Kaspersky gerçekten en güvenlisi bana göre.Kendim güncellemeye...
  7. ExCeLLeNT

Kırmızı ve tonları gorunmez oldu.

2 ya da 3 mesaja güldüm öldürdünüz beni süperdi ya forum sizlerle neşeli bu arada Allah bilir dışardan uraşıyorsun içerden sorun vardır.:DAma sen bir arkadaşına söyle böyle elektronik falan tanıdığın varsa belki anlarlar yani kablo işinde iyi olan birine git ya da sen.2 saatte halleder(sorun çok...
  8. ExCeLLeNT

Konulara Gereksiz Mesaj yazma Hakkında!

Bu arada dediklerin doğru bende aynı şeyleri yazıyorum gaz olsun diye gaz vermek aklıma gelmedi ben daha çok mutlu etmek içindi ama neyse benimde konularıma teşekkür güzelmiş süper yok bu smiley:Dvs vs gelince sevinirdim yani gerçekten.Bu arada güzel bir geçmişin varmış:D
  9. ExCeLLeNT

Amerika sapıttı:D

Zaten verdiğim videonun da ötesi var oyunda nereden biliyorum eh tabiki de geçemediğim yerler oldu youtubede bölümün adını yazıyom tabi benimki korsan o videolarda canlı canlı videolarını çekmişler bir oyun için birsürü kişininkoymuşlar çeşitli yerlerde çeşitli videolar çıkıyor.Ama baksanıza...
  10. ExCeLLeNT

Kullanıcı Adı Ve Şifre ?

Biliyorum onu ta ne zaman duymuştum.
  11. ExCeLLeNT

Yaprak Dökümü seneye de devam edecek!

Of annem yine kumandayı elinden bırakmayacak 1 sene daha:D
  12. ExCeLLeNT

LG'den Transformers İçin Özel Telefon

Bencede autobot transformers filmini de izledim saçma ama güzeldi.
  13. ExCeLLeNT

Intel 2008'de Büyüdü, Peki ya AMD?

Aynen bende İnteli sevmiyorum AMD daha güzel bence ama nedense içimden intele geçme hevesi var heryerde o of çıldırıcam şu AMDnin reklamını yapmıyorlarki.
  14. ExCeLLeNT

Yarışçılar Daha Agresif

Eh gerçek olcak hali yok ya da ben dünyada öyle gözüken yer görmedim motogp falandır herhalde o oyun.Ama adamda kızgın, sinirli,öfkeli ve hızlı.
  15. ExCeLLeNT

Sabırlı olmayan girmesinbu eve...

Bak orasını düşünmemiştim ama çok doğru:D
  16. ExCeLLeNT

Neden?

Bana da bir kere oldu ama düzeldi sonra öyle hatırlıyorum başka sitede miydi tam hatırlamıyorum ama:D
  17. ExCeLLeNT

Dünyanın tek 'ölümsüz' canlısı

:donatello: Çok doğru.
  18. ExCeLLeNT

İndirirsen de zaten genelde riplidir çünkü kopya aldım şansa ripliymiş videoları yok sadece oyun halbuki youtube videolarında oyun içinde gerçek kişilerin ülke başkanlarının(oyundaki başkanlar falan değişik vs.)konuşmaları bize ne yapacağımızı falan anlatıyorlar.Orjinal almanı tavsiye ederim...
  19. ExCeLLeNT

Kaspersky niye güncellenmiyor?

Ya deliricem arkadaşlar internet security de ilk güncellemem başarı ile sonuçlandı tamam da bilgisayarı her açtığımda güncelleme yapıyor ama güncelleme %de 10 küsür falan da bitiyor tamam dedim veritabanı günceldi belki ondandır dedim ama veritabanı durumu şimdi güncel değil diyor başlatıyorum...
  20. ExCeLLeNT

İnternet Sizdede Yavaş Mı?

Ezik olduğu kesin ya ne kadar olduğunu boşverin.
  21. ExCeLLeNT

Internet Download Manager 5.16 Build 2 Yeni!

Acaba en hızlı indirme programı bu mu buysa indiririm yani en hızlı hangisiyse onu indiricem site şöyle bir test yapsa da aynı sistemler ile.
  22. ExCeLLeNT

Güncelleme hatası

Haklı olduğun bir konu daha çıktı.:D
  23. ExCeLLeNT

Conficker Removal Tool 1.0.0.16

Aynen
  24. ExCeLLeNT

Abi ben sadece işlemcilerin adını yaptıkları şeyleri falan duydum hiç görmedim ki ne olduğunu yoksa size sorar mıyım zaten 170 tlye AMD Athlon x2 5600 alıcam.Bu arada niye bunlar beklenirdi diyorsunuz ben oyunun öyle olduğunu bilmiyordum mesela birçok internet cafede bu oyun var herhalde bu...
  25. ExCeLLeNT

Saha ortasında skandal !

Skandal:D
  26. ExCeLLeNT

Kaspersky'den Kido Uyarısı

Allah kidonun o kadar bekledik bir gelmedi bize ya tüh:DEh kaspersky varken gelemez.
  27. ExCeLLeNT

Host Editor

O ıp adreslerinden biri senin galiba üstlerini kapatsaydın essnettools programı ile ıp adresinden pc kontrol edilebiliyor:DGaliba şu programı çalıştırma zamanı geldi.:D
  28. ExCeLLeNT

3d animasyon

Ben da sandım komik animasyonlar:D:Dizlicez.Güzel bilgi.Lazım olur birgün.Shiftdelete üyelerinin 3 boyutlu halini yapıp görüntü resmi diye koyarız biraz fotomontaj ile az daha yakışıklı yaparız kendimizi tam olur:D
  29. ExCeLLeNT

Ay olmasaydı ne olurdu?

Doğru söze ne denir.Bazılarını biliyordum ay gerçekten çok önemli acaba jüpiter olmasaydı ne olurdu satürnle arkadaşlar mı venüs kaç yaşında mars ne zaman doğdu:DBuna benzer soruların cevapları çok etkileyici olur bence.
  30. ExCeLLeNT

Eh normal bir oyun için sapıkça şu verdiğin oyunları oynuyalım bakalım:D(şaka yaptım şaka)Onlar daha mı kötü.Demek daha güzeller:D(Bu da şaka)
  31. ExCeLLeNT

Alkolik çocuklar!

Tek başınayken mi yoksa barda ya da cafede mi:D
  32. ExCeLLeNT

Koyun Kopyalıyoruz

Ov yapar satarız microsofta, google ye ben hemen başlıyom kopyalamaya bedava hammaddesiz ücretsiz hızlı ve sonsuz koyun kopyalama:DGel abi gel 5 dkde 100 koyun gel abi gel.
  33. ExCeLLeNT

Google'dan işletim sistemi

Katılıyorum adamlar herşey için birşey yapıyorlar bu kriz döneminde herşeye el atıyorlar ama ben windowsa alıştım ve havasını bırakmamda bence öbür şirketler kıskanıyor çünkü en iyi tasarım şuanlık windowsta belki de microsoft olmasaydı belki linux ya da mac os x böyle birşey yapardı.
  34. ExCeLLeNT

Yazıcıoğlu'nda 4 önemli kuşku

Ama gerçekten şüpheli olaylar.Allah bilir herşey olabilir.
  35. ExCeLLeNT

Sizin elbiseleriniz neresinden eskiyor

Süper bir yazı güzelmiş teşekkürler.
  36. ExCeLLeNT

Yer Çekimi En Büyük Düşmanınız

Yerçekimi diyorsanız ballance oyununu tavsiye ederim 3 boyutlu mükemmel bir oyun.Yükleyin bilgisayara ben mesela 1 saatte 4, 5 bölüme geldim.Rekor tabi 8 bölüm sonra deneme süresinin saati bitti.Oyunu alın topu yönetiyorsunuz oyunda uzaydasınız çeşitli eğlenceli ve bir o kadar da zor engeller...
  37. ExCeLLeNT

İşlemlere Takılı Kalmayın

Unlocker de aynı şeyi yapıyor ben onu kullanıyorum.
  38. ExCeLLeNT

Firefox'u Giydirin

Bakın arkadaşa kötü davranmayın.Belki yanlış yazdı. Mesela bir kadın otobüsten inmek isterken lütfen burada indirir misiniz diyeceğine dili kaymış lütfen burada iner misiniz demiş Adamda:niye sen mi kullancan Bunun gibi birşey oldu belki arkadaşa.Sinirlenmeyelim çabuk lütfen isteyen...
  39. ExCeLLeNT

Vatan Bilgisayar'da Kur Hala Sabit

Ben valla takdir alırsam işlemci ve +1gb ram fiyatı babamdan teşekkürde yarı yarıya 30 tl oldu zaten bende:DHiç almadım vatan bilgisayardan bilgisayar ama alamayacam da bugün 2 nisan ve yarın 3 nisan :DAlamayacam ve almamda kendim toplarım daha iyi.:D
  40. ExCeLLeNT

ATI Radeon HD 4890 Testte!

Geforce gtx 285 ile aralarında , sayılar kadar fark var.
  41. ExCeLLeNT

Bak işte o doğruda ama resim gerçekten sapık yani kadınbare düz oturur öyle olsa da resmen domalan olmuş:D
  42. ExCeLLeNT

İkinizde haklısınız ben sadece oyunun bilmediğim bir yönünü sizin de bilmediğinizi sanarak söylemek istemiştim.Yanlış birşey yaptıysam özür dilerim cgrszone.Bu arada Cloakengaged dediklerin doğru artık birçok oyunda buna yakın şeyler var ben değil ama sırf böyle şeyler için alınan oyunlar hatta...
  43. ExCeLLeNT

3 haftadır bu maili alıyorum

Verdiğin adresler karışıktı hemde çok.Yazılarda sanki bir konudan başka bir konuya atlanmış yorumlarda öyle:DTamamını okumadım ne hakkındaki bu yazı acaba bu çağı sen yöneteceksin yeni kral sensin gibi bir mailin çevirisi mi?Ya da mısır falan gördüm orda piramit yazan yerler falan ama karışıktı...
  44. ExCeLLeNT

2008 SDN 1 Nisan Görüntüleri

Komiklermiiş.
  45. ExCeLLeNT

Saat kaç acaba

Giderek daha kötü şeyler yapıyorlar ne güzel normal rakamlı dakikalı saatler var duvar saatleri bunda neyin ne olduğu belli değil.
  46. ExCeLLeNT

Mutluluğun resmi

Gerçekten mutlular:DDemekki neymiş robotların da duyguları varmış:D
  47. ExCeLLeNT

Kardeş dedikde birşey oldu sanki he yaşını bilmiyom ki zaten tanımadığım kişilere ben genelde abisi ya da kardeş derim başka bildiğim kelime yok tanımadığım kişilere söylediğim.Orasına hiç dikkat etmemişim ya da görmemişim.Zaten benim söylemek istediğim şey şu niye oyunlara hele böyle insanı...
  48. ExCeLLeNT

Nisan 1 Şakamı Afiyetle Yedim :D

Seninkide kötü olmuş bugün yediğim tek şaka snd site ve forumun kapatılması şakasıydı.
  49. ExCeLLeNT

Kardeş ama ben oyunun orjinalini nerden bulayım ki 30 40 milyon benim için fazla değil mi 4 milyona kopyasını aldım işte oyunu zaten yemin ederim ki(inanmayan varsa diye söylüyorum)internetten araştırdım ama hiçte böyle bir yeri olduğunu söyleyen bir yazı göremedim.
  50. ExCeLLeNT

http://www.youtube.com/watch?v=fngC_5Nu0Oc Bana öyle diyonuz diyonuz alın size birde videosu bana kızıyorsunuz oyunlara bakın siz hele ben oyunun böyle olduğunu bile bile mi aldım hayır red alert 2 yi oynadım bu oyunun resimlerini gördüm grafik olarak çok iyiydi resimlerde oyundada öyle ama...
  51. ExCeLLeNT

Hayır o değil yani o bizim başkanımız gibi birşey bu arada:D http://i42.tinypic.com/16hw3h2.jpg http://images.bit-tech.net/news_images/2008/08/full-red-alert-3-cast-revealed/b.jpg http://www.gamestop.com/gs/images/bonus/RA3_Big.jpg...
  52. ExCeLLeNT

14 yaşındayım ama o konuları iyi biliyoruz herhalde ergenlie girdik değil mi yani:D Bu arada o rus zaten doğru oyunda da bizim komutanımız oyun gereği o kadın:D Askerler böyle bir komutana:DBize emir veriyor komutan ve bu komutan emir veriyor ruslara acımaya başladım bu arada 5 dk de neredeyse 7...
  53. ExCeLLeNT

ShiftDelete.Net Sitemiz ve Forumumuz Kapatılıyor

Bende korktum valla yeni üye oldum site getti diyordum ki sağol 1 nisanmış:D
  54. ExCeLLeNT

F1 Championships ve Codemaster Üzerine ( soru-cevap )

Ben codemastersten tek oyun oynadım oda ünlü korku oyunu Jericho'ydu.Valla pek korkunç değildi ama tırsmıştım yani.Codemasters güzel iş yapacak.
  55. ExCeLLeNT

KIS 2009 kaldırdım ve ESET 4 kurdum...4 tane trojan buldu..

Böyle konularda nedense herkes anti virüsünü söylüyor resmen öneri veriyoruz ki En iyi kaspersky:D
  56. ExCeLLeNT

Yeni PlayStation nasıl bir şey olacak?

Aynı tasarım olmasında ps3 ile zaten alamıcaz ama en iyileri playstationlar oyun manyağıysan hiç donanımmış şunu yenilemekmiş sorunu yok her oyunu istediğin ayarda ps3 te oyna ps4 daha güçlü olur her türlü daha iyi oynarız.
  57. ExCeLLeNT

Conficker en çok hangi ülkeleri vurdu?

Bu virüs bizim pcye girmedi kaspersky 2009 bulmadıysa girmemiştir yoksa kaspersky ısırırdı onu:D Dikkat kaspersky 2009 var. Yazısını okumuş olacakki girmedi içeri:D
  58. ExCeLLeNT

Office 2007:)kaldırılamıyor..

Sen programı sitesinden mi indirdin çünkü bende kaspersky 2009 u yüklerken başka siteden yükledim indirme sitelerinden kis.tur.msi dosyasını yüklememiş değiştiremiyom onaramıyodum kaldırıyordum ama neyse sonra sitesinden yükleyip etkinleştirdim o kis.tur.msi dosyasını en başta yükledi yani asıl...
  59. ExCeLLeNT

He o resim işte çok sapık değil mi:D
  60. ExCeLLeNT

Ben bugün red alert 3 oynuyordum hani şu soviet allied ve rising sun diye takımların savaştığı bir oyun işte bölümlerde de resimler oluyor ama bilmiyorum hangi ülke yaptı Amerika diye biliyorum amerika sapıttı gerçekten artık vereceğim resim oyunun yüklenirken bir resmi ne dediğimi...
  61. ExCeLLeNT

Bir Ekrana Kaç Zombi Sığar?

Aslında elinde normalden az uzun iki kılıç ile ve kılıç kullanmayı iyi biliyorsan birine sokarsın o sıradakilerin 10 tanesi gider 20 tanesini belki toplam iki kılıçla bir kerette indirirsin şiş-zombi:D
  62. ExCeLLeNT

Call Of Duty 7 Hakkında Yeni Bilgiler

Aynen ama aslında var red alert 3 te soviet(rusya) allied(amerika) ve rising sun(galiba çin ya da japon galiba diyorum)bu oyunda üçünden birini seçiyon rusya ise hem çin hem amerika ile savaşıyon ve onları vuruyon:D
  63. ExCeLLeNT

En İyi Tarayıcı

Valla kardeşim eğer indirme programın varsa hızlı ve bilgisayarı kapattıp açtıktan sonra da devam ettirmek istiyorsan ie derim yani firefoxun ki yavaş hiç değilse indirme programları daha hızlı +chrome ve firefox resmen nasıl desem kendileri içinde indirdikleri için ie direk bilgisayara bağlıyor...
  64. ExCeLLeNT

Bu ne KİN 'dir, bu ne düşmanlık.

Allah hepsini belasını verecektir merak etmeyin hiçbirşey karşılıksız kalmayacak öbür tarafta en ufak hareketimizin hesabını soracak Allah bize boşverin onlar orda hesap verip terlerken biz SDN'de muhabbet ediyor olacağız belkide Bu arada ONE MİNUTE AKP imiş.Hem türkçeyi kirletiyorsunuz...
  65. ExCeLLeNT

Profesör

Ama etmemişler:D
  66. ExCeLLeNT

Symantec'ten 1 Nisan Uyarısı

Kaspersky var benim de. Dikkat! Kaspersky var!:D Ama ben bilgisayarı yine tarattırıyım inşaallah sadece 1 nisanda eylemlerini gerçekleştirir diyecem ama öyle olmaz büyük ihtimal eh şu anahtarınız kara listeye alındı ve anti spam eğitim gerekiyor olmasa bilgisayarınız korunuyor diyecek ama...
  67. ExCeLLeNT

Oyun oynarken pc kapandı

Crysis win7 de oynamazki crysis vista ve xp için yapıldı oynatamassın win7de ben öyle biliyorum yani bu arada oyunda sorun olabilir çünkü internette gördüm birkaçkişiye daha böyle sorun karşısına çıkmıştı ve aynı şeyler oluyordu falan filan call of duty 4(görevin çağrısı-görev çağrısı 4) te...
  68. ExCeLLeNT

Logitech G19 İnceleme

200 dolar yani yaklaşık 300 400 tl arası.Bu arada incelemenin ilk 4 sayfasındaki resim başka klavyenin son resim başka klavyenin hangisi G19?
  69. ExCeLLeNT

Kendimi niye sansli hissediyorum yahu

Aynen doğru katılıyorum eminim haklısın güzel fikir kesinlikle öyle.
  70. ExCeLLeNT

Hangi dil bu

phunlanın hepsı salaq
  71. ExCeLLeNT

Haber sitesine isim?

Haber mi istiyorsunuz Bu haberler pcyi kasacak Haber ötesi Haberrr Habersehaber Haber mi? İlkkez gerçek bir haber okuyacaksınız Asılhaber Müjde! Haber getirdim. Bu kadar valla hepsini uydurdum.
  72. ExCeLLeNT

Lazervak

Bana da aynıları oldu.
  73. ExCeLLeNT

Bir Kadın İle Erkeğin Sabahı

Güzel güzel kadınları anlatmış.
  74. ExCeLLeNT

Eleman Aranıyor!

Yabancı dil miyav süperdi ya:D
  75. ExCeLLeNT

Microsoft Kısıtlamayı Abarttı

Siz kayıt defterini değiştirin diyorsunuz microsoft o kadar salak mı ki (azcık çatlak ama neyse konumuza dönelim:D)adam illa kayıt defterindeki verileri değiştirmememiz için birşeyler yapar ya da starterin yarısı fiyatında kayıt defterindeki verileri değiştirmek için bir şifre koyar şifreyi...
  76. ExCeLLeNT

Böyle Klavye Görmediniz!

Benim klavye konularında dediğim klavye buydu süper klavye bulsam ben koyacaktım bu klavyeyi ama markasını bile unutmuştum:D
  77. ExCeLLeNT

SDN Kilitlenen Konular Hk.

Açıldı mı bende bilmiyorum ama güzel fikir.Pesimist hallet şu özel üyeyi bakim:DSüper fikir isyan başlatalım:DTekrar konu açmak flood yapmak kötü laf söylemek hakkımız söke söke alırız Türkiye özgür bir ülke karşı geleni biz banlarız.
  78. ExCeLLeNT

İlk göründüğü gibi olmayabilir (+13)

Bu arada çizen kadın galiba baksanıza kırmızı giysili elleri kadın eline benziyor yüzüğü de ele alınca kadın çiziyor bunları %75 kadın çiziyor %25 erkek olabilir.
  79. ExCeLLeNT

%100 Gülme, %70 Tebessüm Garantisi.. :)

Güzelmiş ve çok komik:DGerçekten arkadan bağırıyor çocuğun arkadaşları ne bağırıyonuz ayıp değil mi lan diye(ben öyle duydum)
  80. ExCeLLeNT

1 Nisan'da Şaka Yapacağım.... Fikriniz Var Mı?

Biliyorum bize de öğretmenler yapmıştı öyle bir şaka ben bu sınıfa gidiyom size artık o sınıfın hocası gircek diye falan sonra 1 nisan dediler anladık Elektrik çarpan sakızlar nasıl oluyor kaç para ve nerde satılıyor yiyebiliyor muyuz:D?
  81. ExCeLLeNT

İşte 'erotik' bulunan klip

Azcık bende azdım :D ama neyse çok seksi gerçekten.
  82. ExCeLLeNT

Mumyaların sırrı çözüldü

Bu arada domuzdaki bir madde bakterilere karşı koruma sağlıyor diyorlar inşaallah bu maddenin içeceğini ilacını hapını yiyeceğini yapmazlar.SDN ölürse ki bu imkansız mumyalattırırız ve SDN yaşar hem kalbimizde hem de internette mumyalanmış halde.
  83. ExCeLLeNT

1 Nisan'da Şaka Yapacağım.... Fikriniz Var Mı?

Bak şimdi sana birkaç fikir verecem. 1.Birkaç sınıfa torpil sallayabilirsin. 2.Öğretmeninin koluna bilerek uçan mürekkep dökebilirsin. 3.Öğretmen sandalyesini uhula hoca oturduğunda zor kalksın hatta hababam sınıfı askerde de ki gibi o filmdi galiba mehmet ali erbile nasıl donunu kumaştan...
  84. ExCeLLeNT

Sistem Uzmanlığında Yol Haritanız

Güzel konu Berkin abi yararlı şeyler genelde ilk senin, Troy abinin ve Ecevit abinin eline düşüyor:D
  85. ExCeLLeNT

Turkcell Çıkmaz Demeyecek, Şansını Deneyecek

Bilmem valla ne yapar kendisine kalmış:D
  86. ExCeLLeNT

Microsoft Kısıtlamayı Abarttı

Şimdi tövbe tövbe birşey diyecem adam o zaman gerçekten hiç çıkarmasın daha iyi aynı anda 3 programmış ben aynı anda bu xp sp2 de 10 program çalıştırıyorum ve fazlasınıda o kadar kasmıyor be boşuna çıkartmıoş olur ki satamaz insanı kendinden soğutur bu microsoft birde ultimateden çok az düşük...
  87. ExCeLLeNT

Süper Kahramanlar Hayli Bekletecek

3 yıl pek uzun değil aslında ama böyle kahramanlı bir oyun için uzun yani önceki oyunlarda fazla iş olmadığını öne atarsak 3 yıl inşaallah bir oyun için yeter grafikleri de tam olsa daha iyi diyecem ama böyle oyunların çizgi grafikleri daha güzel bana göre ben beklerim valla nasılsa şimdi çıksa...
  88. ExCeLLeNT

NEC Kısım Kısım Dökülüyor

Ülkemizde fazla NEC göremiyorduk hiç göremeyecez.
  89. ExCeLLeNT

AMD Neo'nun Fiyatı Belli Oldu - HP Pavilion dv2 Ne Kadar?

Aslında güzel masaüstü olsaydı daha iyi olurdu böyle güzel şeyleri niye laptoplara harcıyorlarki masaüstünde iş var aslında biraz pahalı ama güzelmiş.
  90. ExCeLLeNT

Adminleri Çıldırtan Üyeler

:D Çok güldüm ya güzellermiş..:D
  91. ExCeLLeNT

SDN Editörleri Yıldız'daydı!

O halindeki resmini kaydettim ben küçük ama olsun saatlerce ona bakıyorum :D hıhı görücen o kız benim olacak hahahaha:D Videoda güzel daha başlatmadan resmi güzeldi heyecanlılardı.
  92. ExCeLLeNT

Wındows 7 ( Realtek Hd Audıo Driver ) yardım

Böyle yaparsanız işte dilimiz kirlenir sonra kirletmeyelim falan önce doğru konuşmayı ve yazmayı öğrenin sonra gelin senden öğrenecek değilim deyin.
  93. ExCeLLeNT

Dünyanın full sürümü ahiret mi?

Demo versiyonun bitimi ölümden geçiyor sen söyle bana ben sana gösteriyim demo versiyonu bitir sen çabucak:D Bu arada başlığı lütfen değiştirin türkçeyi kirletmeyelim dünyanın full sürümü değil dünyanın tam sürümü olsa daha iyi olurdu.Pc meraklısı nerde değiştirsni başlığı:DTürkçe kullanın bare...
  94. ExCeLLeNT

Core 2 Duo ölmedi!

Abi celeron ölmediyse senin core 2 duo işlemciyi verir misin birde anakart AMD destekli anakartları da değiş edelim sen mutlu ol ben mutlu valla ne diyim bizim bilgisayarı toplarken zamanın en iyi bilgisayarını aldık diyebilirim valla 4 yıl önce topladık bu pcyi AMD Athlon 64 processör 3200+...
  95. ExCeLLeNT

Türk Yıldızları

İzlemiştim birini güzelmiş Hemde süper:D
  96. ExCeLLeNT

Avrupayı Şoke Eden Görüntüler

Gülmekten ölücektim ya bu ne böyle :Dadam çoşmuşta uçuyor x2 coşmuş 64 duo:D gibi birşey.
  97. ExCeLLeNT

HD4870'in 2 GB'lık Modeli Çıktı

Gerçekten güzelmiş 500 tl neredeyse Türkiye'de de aynı fiyata satılırsa iyi olur.Valla alabilirim yani böyle bir kartı kim almazki ama bunların benim için önemi yok nasılsa 14 yaşındayım büyüyünce çalışıp kendim almam gerekiyor e o zamana kadar (microsoft big macrosoft olur makrosoft yani...
  98. ExCeLLeNT

Sizce, En İyi Antivirüs Hangisi?

Kaspersky'ın kötü tarafları sistemi azcık kasması(bu sitede bile yükledikten beri kasmaya başladı bayağı)birde anahtarları kara listeye alması o zaman bilgisayarınız korunuyor yazısı olmayınca içim rahat etmiyor yani 5 ya da 6 ayı var etkinleşmiş ama internetten yükledik diye kara listeye...
  99. ExCeLLeNT

Sizce, En İyi Antivirüs Hangisi?

E bu kaspersky adı üstünde antivirüs .
  100. ExCeLLeNT

SDN Kupası Ödülü Sahibi Belli Oldu

Tebrikler! başarılarının devamı benim olsun inşaallah!:D Şaka yapıyorum alınmayın.
  101. ExCeLLeNT

Kapı Komşunuz Amerika

Güzel olmuş amerikadan alışveriş amerikada oyunlar daha ucuza veya öbür şeyler ama amerika üretiyorsa o zaman alacağımız şeyleri ordan ucuza alırız diyecem ama türkiye den birşey alamayız kafam karıştı benim ama güzel birşey yani.
  102. ExCeLLeNT

Hızlı internet istemeyen ülke

Adamlar çok güçlü amerika bile geride japonlar zaten bilgisayardan iyi anlıyorlar ki internetleri hızlı o zaman topluca japonyaya saldırı :DBirde internet olan ülkeler o kadar galiba başka yok mu ki interneti olan ülke?
  103. ExCeLLeNT

Format atarken Pinball oynamak (beklemenize gerek yok)

Kendi xp cdniz varsa diyorsunuz modifiyeli içine oyun yüklesek formatlanırken aç left 4 dead hem formatlansın hem arkasından küfür sinirden kasaya tekme at işi bitsin yada msn de çet yaparken sinirden klavyeyi parçala:D Süper bilgi valla sağol bilmiyordum işime yarar.
  104. ExCeLLeNT

Format atarken biostan satayı nasıl ayarlamalıyız ?

Moderatörsün işte sabitle konuyu kimin işine yaramazki düşünüyorumda bilgisayarı bozup yeniden xp cdsini takıp yüklemek geldi peki bu hata nasıl ortaya çıkıyor yani söyleyin yapıyım xp cdsini kurarken senin dediğini yaparız:D Güzel bilgi teşekkürler.
  105. ExCeLLeNT

Bedava Forum Kur...!(Saniyeler İçinde ;) )

Güzelmiş aslında forumuna her siteden birsürü haber bilgi vs koyacan hatta link koyacan oyun program müzik linkleri nasılsa admin sensin birşey yapamayacaklar o zaman birde diğer favori sitelere mesela bu site forumtrye oyuncehennemi falan birsürü siteye reklam yapmalarını isticen herkese...
  106. ExCeLLeNT

Seçimler

Oy kullanamıyoz ki biz siz şanslısınız aslında bana hak verseler favori listemdekileri oylarım. Eh bize izin veriyorlar asıl siz şanssınız daha çok ben burda sdndeyken siz orda oy kullanmak için sırada bekleyeceksiniz adamda doğru söylemiş resimdeki.
  107. ExCeLLeNT

Sen domalan'sın büyük düşün

:D Domalan köylerini tanıtıyorlar:D
  108. ExCeLLeNT

Bir "Kadaniz" Fıkrasıdır.

Başlıkta yanlış galiba bir karadeniz fıkrasıdır olmasın bir kadanız fıkarsıdır yazıyor da ondan öyle dedim azcık komik te çok değil.
  109. ExCeLLeNT

Ekran kartı ve işlemci tavsiyesi gerek

Overclock nasıl yapılıyor?
  110. ExCeLLeNT

Gönüllerde yaşayacak

Allah rahmet eylesin eh onların eceli orada bulmuş onları herkes ölücek birgün onlar hem şanslı hem şanssız bir taraftan öbür dünyayı görürken bir taraftan burdaki tüm tanıdıklarını ağlattılar üzdüler üzüldüler bu hayattan bu güzel yerden gittiler yakınlarının başı sağolsun.
  111. ExCeLLeNT

Kaspersky anti-virüs 2009 güncelleme paketi nasıl indirilir

Bu arada kaspersky ingilizcede daha fazla mı özellik var çünkü ingilizce resminde anti spy anti hack vs falan var türkçesindede arkadaş vermiş türkçesinde koruma da 3 seçenek varken ingilizcede 5 ya da 6 seçenek var ingilizcesi daha mı güvenli yoksa daha mı fazla özelliği var.O zaman ingilizceye...
  112. ExCeLLeNT

Windows Live SkyDrive neden kimse kullanmıyor?

Bak ben sadece dosya paylaşıyon sanıyodum eğer oradaki dosyaları başka bilgisayarda girip o başka bilgisayara çekebiliyorsak ben şimdiden kullanmaya başlarım.
  113. ExCeLLeNT

Malware Binaries'a Karşı En Etkili Antivirüs Yazılımları(YENİ!)

Evet kasperskytr.
  114. ExCeLLeNT

Nvidia CPU İşine Giriyor

Nereden biliyorsunuz adamların bir fikri var.Belki işlemciye bağlı olarak nvidia 9500 ya da 9800 gtx koyacaklar o zaman nvidia işte yok satar.
  115. ExCeLLeNT

Mucit

İzlemiştim bunu gerçekten güzel adamın imkanı olsa gider patentini alır üretime başlarlardı aynısı ama daha güvenlisini üretirlerdi adam zengin olur bare çocuklarını güzel yaşatırdı gerçekten çok güzel nasıl yapıldığını bilsem yaparım gider patentini alırım valla.
  116. ExCeLLeNT

Yahoo! ve Yahoo! Messenger Nedir?

Türkçesini yapmazlarsa böyle batar adamlar.
  117. ExCeLLeNT

Bikinili kızlar

Aynen ya sevinçle girdim tırsarak çıktım.
  118. ExCeLLeNT

Çocuğun mu var derdin var :)

Çok süperler sağolun :D
  119. ExCeLLeNT

Penguenden İlginç Kapak!

Sapıklık var gibi geldi ama neyse gerçekten derin anlamlar var.:D
  120. ExCeLLeNT

Yeni Windows 7 de Sızdı

Windows 7yi denemedim ama şimdiden sevmeye başladım eh tam sürüm çıkınca orjinalini alırız.Xp yetiyor şuan bana.:DMicrosoft seviniyordur da arasıra diyordur gıcık oluyom he 2 günde internete yayıldı böyle olursa b.k satarız biz bunları herkes internetten araştırır bulur falan diyordur belkide ya...
  121. ExCeLLeNT

Catlak Strike manzaralari.

Evet çok güzeller.
  122. ExCeLLeNT

Çok karmaşık bir sorun...

Olabilir sağolun zaten son zamanlarda oyunun dosyalarını da kurcalamıştım hata raporu verdiğinde modname:kernel32.dll diyordu bende indirdim dlliyi birkaç klasöre koydum olmadı ama galiba bilgisayarı kapatıp açınca oldu sağolun cevaplarınız için.
  123. ExCeLLeNT

Msn dondurmak(Hiçbir zararı yoktur eğlence amaçlıdır.

Ya nolmuş eğlence amaçlı birşey buldum ve size söyleyeyim dedim iyilik yapıyoz kötü oluyor.
  124. ExCeLLeNT

Türk Telekom çok haksızlık yapıyor

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Ama Türk Telekom fazla haksızlık yapıyor. Şimdi bizim ev telefonu bağlı ama internete girelim diye 3 aydır hiç konuştuğumuz yok internet yüzünden kapattırmıyoz ev telefonunu konuşmadığımız halde ayda en az 15 ytl geliyor hiç konuşmuyoruz halbuki...
  125. ExCeLLeNT

Bedava-Sitem.com Türkiye Sunucuları Kapandı.

Şansa arkadaş site açacaktı gitti sitesi:DZaten artık türklere birşey yok yabancı ülkelerden birçok şey kapanıyor zaten güzel olan siteleri de devlet kapatıyor:DSite kalmadı ki SDN den başka girecek.
  126. ExCeLLeNT

Bu aralar internet sürünüyor.

Bende yeni yeni değil hep böyle:D Ttnetin işkencesi ADSL imiz güzel ama iş yok.
  127. ExCeLLeNT

Kriz Google'ı da Kötü Etkiledi

Çok fazla ya açıklaması doğruysa yani aynı işi yapıyorlar ama google fazladan 200 kişilik maaş vermiş oluyorsa doğru yapmış ta adamlar işsiz kaldılar ona üzüldüm bu kriz döneminde hele en büyük kriz ABD deyken.
  128. ExCeLLeNT

Ben PC'yim ve Daha Ucuzum!

Aynen bize de gelse bu abiler verseler bize ben onlara ezik bir pc alır gerisini cebe atarım :DKasayı ve içindekileri yenilemem lazım:D
  129. ExCeLLeNT

Counter-strike en komik

Güzele benziyor.
  130. ExCeLLeNT

Saatte 355 KM Hız! Hayabusa Muhteşem bişi (!)

Tüh be ben açamıyom nedense kapalı bana ama o kadar uğraşmam açılsın diye de güzeldir büyük ihtimal.
  131. ExCeLLeNT

Muhsin Yazıcıoğlu Öldü...

Allah rahmet eylesin valla 50 metre alana yayıldıysa helikopter zaten dağa çarpıp düşmüşler galiba ölme ihtimalleri çok yüksektir bir de o soğukta 50 metre alanda parçalar diyorlar fazla hırpalanmışlar adamlar ölmüşlerdir çoğu.O İHA muhabirine üzüldüm ya adam telefonla 112 yi aramış yardım...
  132. ExCeLLeNT

Modifiyeli Xp işletim sistemi

Eh abi siz indirceğiniz şeylerin linklerini de adama götürüp indirtiyorsanız ohooo ekmek elden su gölden gel keyfim gel ne güzel valla. Birde zaten aslında xpnin en iyisi bana göre xp service pack 2 çünkü birçok sitede falan eğer sp2 varsa güvenlik duvarına indirmesi için izin vermelisiniz...
  133. ExCeLLeNT

Korucudan şok iddia: Kaza günü ihbarda bulunduk

Bakın işte bunların çoğu ihmal zaten adamlar günlerce yanlış yeri aramışlar da işte o kablo kokusunun olduğu yere baksalar belkide bulurlar onlar hemen zaten belirlenen koordinata gidiyorlar böyle etrafa yayılsalar birşey olcak ayı gelip yicek onları sanki yoksa onları kurtarmışlardı da...
  134. ExCeLLeNT

Phenom II'yi 6,5 GHz'e Çıkardılar

Overclock yapmadım yapmayı da bilmiyorum yeni işlemci alınca öğrenirsem denerim bare biraz ghz yi yükseltmiş olurum 3.0 ghz lik işlemci alacam iyi anlayan kişilerle çalışırsam 3.5 e çıkarırız belki.;:D Adamlar ne rekorlar kırıyorlar be ama paraları var öyle donanımlarla...
  135. ExCeLLeNT

Evlilik Arefesi =)

Ama şey güzeldi ben geline takacağımı biliyorum da az daha sabır ile son gazetedik ölüm şeyi adam iyi etmiş valla bana da böyle olcaksa evlenmem daha iyi bekarlık sultanlıktır.
  136. ExCeLLeNT

MSN'de Sizi Kim Silmiş... Görün

Tüh be güzel kızlar silmiş beni msnden eh tabi hiç konuşmuyoz ki daha doğrusu msnyi açtığım an yok.
  137. ExCeLLeNT

Okullara Seçim tatili

Bana tatil ya sevindim siz çalışırken ya da okuldayken ben evde sizin konularınızı okuyacağım :D
  138. ExCeLLeNT

Conficker'ın 1 Nisan Şakasına Hazır Mısınız?

Yaptıkları solucanın gerçekten gülünç ama önlemimizi alıyoruz geleceği varsa göreceğide var:D
  139. ExCeLLeNT

Nasa, Microsoft'a Uzay Fotoğrafı Sağlayacak

Bunun bize ne yararı olacak merak ediyorum acaba windows 7 tam sürümü çıkarınca 2010 da masaüstü fotoğraflarında bu fotoğraflar mı olacak ya da bunlarla ilgili video fotoğraf uzay resimleri ile ilgili program mı olacak anlaşma yapmışlar microsoftun ne yapacağını bilmeyeiz tek Allah bilir bize...
  140. ExCeLLeNT

Sizce bi ekran kartına bu kadar fiyat verilirmi 7.392.02 TL :)

Aslında doğru hem bu fiyata bilgisayarı yeniden düzerim.Bir de doğru söylüyonuz ben de olsam bu kadar param olsa verebilirim.Yani dediğiniz gibi çok param varsa ya da harcıyacak yer bulamıoyrsam veriririm bu fiyatı.
  141. ExCeLLeNT

Çok karmaşık bir sorun...

Ya benim bu anlatacağım sorun ama kendiliğinden düzeldi sizden istediğim acaba neden böyle oldu. Şimdi ben spiderman web of shadowsu aldım.Yükledim cdden.Sonra bir hata verdi oyunun ayarlarına gidiniz ayarları yapınız ve yaptıktan sonra önce oradan daha sonralar buradan giriniz diye...
  142. ExCeLLeNT

Ben nsılsa okula gidip o pcye yaparak dondurmucam ki zaten evden hoca msnsi açıksa evden okuldaki pcsini dondurcam benim salak arkadaş 3 kere msnyi resetleyeceğine görev yöneticisinden bilgisayarı resetlemiş 3 kere :D Okulda söyledi süper güldüm ya yapma lan birdaha senin yüzünden bilgisayar...
  143. ExCeLLeNT

İşlemcim iyi mi ve intel core 2 nasıl yüklenir?

Editlemeyi nasıl yapıcamki bilmiyom edit yapmayı hiç yapmadım doğrusu.Ya ne dalga geçiyonuz zaten bütün derslerim 5 sadece matematik kötü 14 yaşındayız.Bir bilgisayar parçası alıcaz hem 50 soru soruyonuz hem cevap veriyoz birşey demiyonuz hem sorularıma cevap vermiyonuz +gırgır geçiyonuz.Benim...
  144. ExCeLLeNT

Bilgisayar gibi klavye

Benim dediğim başka birşey valla ne diyim internette görmüştüm hem kendi orta boyut ekranı var hem önü klavye sağda birde solda içe bükük kanatlar orlarda da değişik tuşlar pc gibi klavyeydi varya ma kimbilir kaçparadır.Benim dediğim büyük klavyeyi diyom he bu da güzel ama o daha güzeldi.
  145. ExCeLLeNT

En büyük bebek

Tatlılar ama her türlü amerika(gebersin) çünkü file şeyini deydittiriyor tövbe tövbe ya.İnşaallah böyle büyük sapıklıklar yapan cehenneme gider.
  146. ExCeLLeNT

Resident Evil 6, 8 yıl sürebilir!

Yalan değil ki half life 2 nin bile yapımı 6 yıl sürdü.98 den beri onla uğraşıyorlar bak şimdi 2015 gibi bir zamanda hatta belki ileride hl2 episode 3 ü ya da half life 3 ü görürüz.Ama ben tırsarım yani pek oynamam bu oyunu.
  147. ExCeLLeNT

Bunu sakın denemeyin! - Video

Vallaha derim yaparım ama yaptırmazlar Nasılsa tutucaklar seni ama arkadan dayıyor gibi geldi sanki adama.
  148. ExCeLLeNT

Dünyanın En Hızlı Bilgisayarı

Allah bilir kutuplara götürmüşlerdir artı üstüne helikopter bekletmişlerdir serin olsun diye zaten her pcye 5 vantilatör son derecede.Tamam işte üstüne birde 2 soğutucuyu da bilgisayardan ayrı olarak çalıştırmışlardır kasaya doğru al sana 10 ghz.Daha iyi olur he sanki.Kutuplarda hiç ısınma derdi...
  149. ExCeLLeNT

Helikopter Kazası - Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!

O İlyas mı İlhan mı ne bacağı kırıkmış telefonla aramış sinyalini bulmuşlar ama şarjı bitince sinyal gitmiş ama koordinatlarını belirlemişler de görme mesafesi sis var diye 1.5 metre en fazlaymış 1000 kişi falan arıyormuşlar.Sabah haberlerde öğrendim. Zaten ölmeseler bile soğuktan falan...
  150. ExCeLLeNT

Canon'un Yeni Gözbebeği - EOS 500D

Güzel kamera aslında herşey güzel tek gereken para.
  151. ExCeLLeNT

En İyi Anakart Hangisi

Benim kide ASUS Asus zaten bana göre hep güzel.
  152. ExCeLLeNT

Fransız askerleri ile ilgili geyikler...

Gülmekten ölüyodum ya son fıkra süper.
  153. ExCeLLeNT

FBI & Temel

Adam da karadenizli zekası var:D
  154. ExCeLLeNT

Kayip Ilani

Güzeller sağolun.
  155. ExCeLLeNT

Eczacı BaBa +13

Aynen o durumda olmak insanın içini acıtıyor.
  156. ExCeLLeNT

Antivirüs Programları ve Ait Olduğu Ülkeler Listesi

Bu kadar çok antivirüs mü var ya valla ben topu topu taş çatlasın 15 tane zor diye düşünüyordum belki 30 tane var saymadım ama öyle neredeyse.Saydımda 43 tane saydım uf o ne be antivirüsler her markası her bilgişsayarda olsaydı ve bizim pcye bu antivrüslerin hepsinin lisanslı en son sürümünü...
  157. ExCeLLeNT

Kadinlardan cok onemli ricamiz

Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir. Buna çok güldüm ama hepsi doğru ve yarısından fazlasını yaşadım karım yok ama kız arkadaşlarla yaşadım bazılarını ve aynı sonuçlar ortaya çıktı süperler sağolun.
  158. ExCeLLeNT

Dünya bu fuar alanını konuşacak

İstanbul'dan da bıktım ama gerçekten herşeyin İstanbul'da olması beni deli ediyor kıskanıyorum falan işte niye benim şehrimde ya da öteki şehirlerde yok işte bu benim gıcığıma gidiyor sadece İstanbul mu gezilmesi lazım yapsalar önemli şeylerin her birini bir şehre tam olur ülkemiz 2 ya da 3 katı...
  159. ExCeLLeNT

Sony ışınlayacak

Ülkeler arasında ışınlama yapsa yeter Dünya neyinize yetmiyor kullanmasını bilmiyorlar diye Dünya'yı gidip diğer gezegenlerde yaşam var mı diye araştırıyorlar.Dünya'yı iyi kullansalar belkide Dünya hiç yok olmaz belki de Allah bizim böyle iyi olduğumuzu görüp kıyameti 4 ya da 5 katı ileri bir...
  160. ExCeLLeNT

Dünya bu fuar alanını konuşacak

Gerçekten güzel ötesi olmuş ankaraya okulda bir gezi çıksa da gitsek arkadaşlarla fuarı görürüz ama yaptıktan sonra çıksın gezi.Gerçekten güzel keşke her ilimize böyle birbirinden güzel fuar, bilim, merkezleri falan kursalar ışıklı en yüksek teknolojiyi kullanan ama öyle birşey yok ki.Yapmaz bu...
  161. ExCeLLeNT

Vista İçin Xp Teması, Vistada XP Tadı Yaşayın

Aslında doğru güzel hele hele tam tutturmuşlar vistanın o güzel ama karanlık ve yanlız bir his veren temasından kurutlmuş oluruz da türkçesi olsa daha güzel olurdu.
  162. ExCeLLeNT

Valla güzel oluyor 3 kere yaptım aynı kişiye süper güldüm valla o da gülmeye başladı sonra.3 4 dk sürdü ama süperdi ya ben böyle hocaların msnsinin dondururum.Programsız ya süper..D hala gülüyorum.
  163. ExCeLLeNT

Anakartın özellikleri: AMD Athlon 64,2000 mhz(10x200)3200+ CPU sürümü:DH-E6 Üretici firma adı:Advanced Micro Devices Inc. Cpuıd üretici:AuthenticAmd Socket 939 Ankart:ASUS A8N5X ATX Nforce4 Bios türü:Award phoenix Nvidia geforce 8500 gt 512 mb ram Yüklü sürücüler:Nvidia forceware 182.08...
  164. ExCeLLeNT

Lahana koktu la

İndirmek isteyenlere diye bir yer vardı youtube açılmıyordu daha girdim sayfaya yorumları okudum yukarı çıkıp bir baktım indirme lniki kalkmış 10 saniyede silmişler daha bakalı.
  165. ExCeLLeNT

Iron Man ve Bruce Lee kapışması

Benim en sevdiğim şey şu koca kafaların bruce lee adlı filmleri oldu koca kafalarda manyak gülmüştüm.
  166. ExCeLLeNT

Demonoid Davetiye Dağıtımı - Free Demonoid Invitation Codes

Kardeş bana da yollarsan sevinirim atilla_orak_41@hotmail.com
  167. ExCeLLeNT

Yıldırımdan nasıl korunuruz?

Sağol güzel bilgi valla daha dikkatli oluruz.
  168. ExCeLLeNT

Abi bu dentenin dünyanın en hızlı dedikleri bilgisayarı abi ya buna hangi eşek para verir gider kendin toplarsın bundan yarı fiyatına bile gelmez.
  169. ExCeLLeNT

Evet şimdi msn donduracaz programsız eskidi biraz ama 20 kere denedim oldu. Şimdi internetten hareketli büyük ve kbsi yüksek hatta varsa mbli bir smiley yani sarı kafalrdan gülen ağlayan vs bulup kaydediyoruz. Sonra msn de donduracağınız kişinin anlık ileti penceresine giriyoruz sağda araçlar...
  170. ExCeLLeNT

iPhone İçin Oyun Bombardımanı Sürüyor

O resimdeki oyun red alert 3 işte yüksek ayarlarda oynayabilsem bu oyunu tam olurdu ama işlemci yetmiyor işte.
  171. ExCeLLeNT

DirectX 9.0c (Mar 09). . .

Directx 10 güzel hatta 11 çıkacak ama direct x 9un bir zararı yok yani.
  172. ExCeLLeNT

Hareketli Resimler Yaratın

Ama nedense böyle küçücük programlar pahalı.
  173. ExCeLLeNT

Dünyanın en artistik graffitileri

Güzellermiş.
  174. ExCeLLeNT

7-zip yenilendi. güncelleyin

7 zip iyi ya hemde çok iyiiii
  175. ExCeLLeNT

Bilgisayar Fiyatları Yüzde 10 Ucuzlayacak!

Bende diyordum hepsi burada gitti gidiyor gibi sitelerde niye bilgisayarlarda 3 aylığına %10 indirim var diyordu bu yüzdenmiş iyi olmuş ama yine de pahalı.
  176. ExCeLLeNT

İşte günün fıkrası

Zeki adam.:D
  177. ExCeLLeNT

Donma olayı

128 mb ekran kartı ezik abi ya sorun belki de ondan değil ama 128 en düşüklerden hatta en düşük zaten.256 bile değil sen onu değiştittir git 512 ya da 1 gb yaptır ekran kartını.
  178. ExCeLLeNT

İzmir Kent Rehberi

Niye İzmir'inkini veriyorsunuz ki birçok şehrin içinde bulunduğu bir rehber ya da Türkiye rehberi olsa daha iyi.İzmir'e gitmeyenler ne yapacakki ya da gitmek istemeyenler.
  179. ExCeLLeNT

Ofislerin Siyah İncisi: Samsung SCX-4500

Ona o kadar para verilir mi 130 ytl ye kopyala çoğalt bas falan filan birsürü işlevi olan hpdeskjet F4280 aldık.Çok işime yarıyor valla.Onun için bu kadar para harcamam.
  180. ExCeLLeNT

Abi bak işte flood yapmadım yazdım mesajı 5 dk sonra resmini çekmek aklıma geldi özelliklerin sonra 5 dk de onunla uğraştım upload gir kontrol ettir sonra çek düzenle falan.15 dk sonra yazdım öbür mesajı neredeyse ama o mesajımdan sonra kimse mesaj yazmadığı için bende 10 15 dk sonra yazdığım...
  181. ExCeLLeNT

Süpermen

Güzel biliyordum ama sağol.
  182. ExCeLLeNT

Dünyanın En Hızlı Bilgisayarı Bu mu?

15000 ytlem olsaydı koşa koşa gider alırdım bu bilgisayarı sadece kasa olarak satarlarsa alırdım diğer bilgisayar parçalarını geri kalan 2000 ytl ile toplardım iyi ve güzellerden al sana performans canavarı.Valla çok ihtiyacımvar böyle bir bilgisayara koşa koşa kaptığım gibi parayı alırım bu...
  183. ExCeLLeNT

Ekran kartımdan suçum yok o iyi bana göre gerçekten dediğin gibi işlemci yüzünden kasıyor oyunları. Ona bakarsan arkadaşın ekran kartı daha düşük ama intel core 2 duo var bende kasan oyun onda en yüksek ayarda süper gidiyor. Benim en çok cevap istediğim soru şu amd athlon x2 4600+ benim anakarta...
  184. ExCeLLeNT

Pcnin gönlünden kopanlar

Aynen yine bobiler.örg yapmış yapacağını süper olmuş sağol.
  185. ExCeLLeNT

Acil Satılık Rapidshare Premium

Kaç tl?
  186. ExCeLLeNT

Ey Alkol Kullanan Arkadaşlar

Gerçekten başarılı ve güzel bir çalışma olmuş çok doğru.Zaten Allah'ın gönderdiği herşey bir nimet sayılır alkolde bir nimettir ama Allah onu içelim diye yollamamış ki biliyorsunuz birçok tedavide alkolden yararlanılıyor bilimde tıpta Allah'ın gönderdiği nimetleri doğru yerde kullanalım.Yeter.
  187. ExCeLLeNT

Çanakkale'de kaybolan tabur !!

Duydum bunu arkadaş doğru söylüyor atmaca bu.Öyle olmasaydı okulda çizgi filminde filminde falan bunlardan bahsedilirdi.
  188. ExCeLLeNT

Duaların Kabul Olmayışının 10 Sebebi ?

Çok güzel valla aslında dedikleri doğru ama Türkiye'ye anlatsan yarısı anlattığın gün öyle olur ertesi gün devam mesela bizim sınıf sene başından beri o kadar kızıyorlar yapmayın çalışın rahat durun kavga etmeyin o gün birşey olmuyor ertesi gün eskiye devam.
  189. ExCeLLeNT

Oyun Önerisine İhtiyacım Var

Gta 4 ü al kim gta oyunlarından sıkılır ki hele bu kadar müthiş ve büyük bir oyunken Sonra red alert 3 al oyunda hiç kan yok savaş olmasına rağmen zaten ordu kuruyon saldırıyon ama hiç kan yok.Vahşet yok.Korku istiyorsan Fear 2 Resident Evil 5 ve Jericho al diyorum jericho oynadım az da...
  190. ExCeLLeNT

http://img407.imageshack.us/img407/9351/lemcim2.png http://img407.imageshack.us/img407/9351/lemcim2.png İki ayrı resim ama linkleri böyleydi onun için koydum. http://img10.imageshack.us/gal.php?g=lemcim.png İkisi de bu linkte bulunuyor.Özellikleri burada buna göre önerin bana ve sorduklarımın...
  191. ExCeLLeNT

Kolbastı CS

Dust'ta oynuyorlar yani ben öyle hatırlıyorum.Dust böyleydi.
  192. ExCeLLeNT

Vedi yani dediğin şey bir işlemciyi değiştirmek için anakart dahil bilgisayarın her parçasını değiştirmem lazım diyebilirim. Benim zaten oyunlar için tek sorunum işlemci ve ghz hız yetersizliği. Şimdi bu saydıklarının hepsinin toplam fiyatı ve internette satıldığı yerleri falan bulabilir...
  193. ExCeLLeNT

Kolbastı CS

Açar açmaz gülmeye başladım süper valla ya :D sağol.
  194. ExCeLLeNT

Max Payne 3 Geliyor

2 yi oynamıştım biri oynamasamda bitirdim ve gerçekten çok güzel bir oyun inşaallah 3'ü çıkarırlar çabucak böyle oyunları rockstar games çıkarıyor zaten şu resimdekinin gta 4 teki niko bellic'ten ne farkı var ki azcık yaşlı o kadar.Demosu çıakrsa indirir deneriz.
  195. ExCeLLeNT

Kaspersky İle Cebiniz Güvende

Tamamını izlemedim ama güzel birşeymiş.Telefonda gayet güzel gerçekten :D Kaspersky iyi iş çıkarıyor ama adama kadın sesi güzel olmamış adamı seslendiren kadın güzel yapamamış belkide erkek bilmiyorum ama. Paranın satın alamayacağı şeyler vardır. Geri kalan herşey için para.
  196. ExCeLLeNT

Teknolojinin Kalbi Nerede Atıyor?

Vallahi inşallah olur diyorum zaten 3 ya da 4'ü Amerika Gerisi ayrı ayrı ülkeler.Bazıları şehir zaten.
  197. ExCeLLeNT

O zaman birşey daha soracam şimdi anakart grafik hız olarak ne işe yarıyor bütün işlevleri ve Ben o zaman para harcamadan AMD nin en son sürüme geçiyim yeni anakarta gerek yoktur o zaman.Ram'i yükseltirim birde başka birşeye gerek kalmaz sağolun. Ben şimdi anakartı bıraktım anakart almayacağım...
  198. ExCeLLeNT

Ah şu Kadınlar

Kapatıp açsak çalışır mı çok güldüm buna ya:D
  199. ExCeLLeNT

Need for Speed: Shift'in Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı

EA'YI seviyorum hele bu oyunu silerken bize NFS SHİFT DELETE YES or NO diye bir soru sorsa delete de silmek demek değil mi?
  200. ExCeLLeNT

CryEngine 3 İlk Videosu Yayımlandı

Yemin ettim bu oyunu almassam ş.r.fsizim hele yeni motorla süper olmuş galiba bu yeni oyundan görüntüler hele sonlara doğru uçaklan adadan kaçıp şehre gidersek ve videodaki gibi şehirde geçerse bu oyunu almassam ş.r.fsizim.Süper ya işte Türk'ün gücü budur!!
  201. ExCeLLeNT

Fatih Terim'den iddialı sözler!

Tarihi bir an yaşarız doğru.
  202. ExCeLLeNT

BioShock 2: Sea of Dreams'in İsmi Değişmedi!

Ovv güzel ismi daha havalı olacak o zaman.
  203. ExCeLLeNT

Polat Alemdar başyazar oldu

Evet site gerçekten güzel olmuş.
  204. ExCeLLeNT

Twitter hastası Shaq!

Yabancılar Türkiye iç pazarlarını ele geçiremeyecek. Yani Çinler nasıl geçirdi biz kendimiz üretiyorken hep çin malı artık işte bunun gibi olmasın diye başarılı etmedi bizimkiler twitteri.:D(Atıyorum)
  205. ExCeLLeNT

Tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Güzelmiş öğrendiğim iyi oldu lazım olur her an.
  206. ExCeLLeNT

Pet Şişeden Çanta Yapımı

Adımları söyleseniz çok lazımda.:D
  207. ExCeLLeNT

Pet Şişeden Çanta Yapımı

Çok güzel olmuş.
  208. ExCeLLeNT

Lincoln Bavullarını Topladı ve Gitti!

Aynen zaten tipi de birşeye benzemiyor.
  209. ExCeLLeNT

Sinek :) 18+

Gerçekse çocuk salak.
  210. ExCeLLeNT

Sanırım Karadeniz Zekası.!

İnsan orda futbol oynamaktan korkar aşağıdayken daldınız hayda suratınıza top suya :D
  211. ExCeLLeNT

Google / Görseller Değişti mi?

Arkadaş doğru söylüyor onlar izinsiz göstermişlerdir anneleri kızmışlardır kaldırmışlardır :DGüzel olmuş ama.
  212. ExCeLLeNT

Kendi kendini onaran araba boyası!

Kasa monitör klavye mouse ve hoparlörleri sudan, ateşten havadan,topraktan 4 ana elementten şeytan cin vsden çocuklardan kırılma aşağı atlama gebermelerden de korusa süper olurdu.
  213. ExCeLLeNT

Şimdi bana iyi bir anakartın fiyatını söyler misiniz ve en ucuza nereden alabilirim.İki işlemciyi destekleyen anakart var mı yoksa amd athlon x2 4600+ mı yoksa intel core 2 quad ya da duo mu daha iyi ekran kartım zaten çok iyi işlemci ney oluyor.İşlemcinin fiyatı ne kadar onu en ucuza nereden...
  214. ExCeLLeNT

Videoyu izlemeden önce konuşmuşum hadise videoda gayet güzel ve seksi ama doğru soyunsalar tam olacak tövbe tövbe südyen ve mayo ile dans ediyor mayoda şeyine geliyor.Türk kızları güzel ama bizden sapık.(Kızmayın lütfen hepsi için demiyorum böyleler ve ünlüler öyle sadece).
  215. ExCeLLeNT

Doğru aslında yabancılar atlet kilot falan gösteriyorlar öyle klip çekiyorlar.Bizimkiler bu kadar yapmış diye ama bizimkilerde gitmeye başladı iyice ne öyle mesela demet akalın petek dinçöz südyen ve mayo ile klip çekiyor sonra hadise g.tünü kıvırtıyor sallıyor terbiyesiz olanlar asıl...
  216. ExCeLLeNT

Amerikan Replikleri Ve Türkçe Karşılıkları

Yemin ettim en çok güldüğüm şeylerden biri internette hatta ilk 3 e girdi.Kaydediyom bilgisayara o kadar güzel.Sağol.
  217. ExCeLLeNT

Şimdi benim işlemcim AMD Athlon 64 processor 3600+ Şimdi ben bunu kaldırmak(nasıl yapacaksam)İntel core 2 duo yüklemek istiyorum. 1.si İşlemcim gta ıv ve spiderman web of shadows ve de üstü oyunlar için iyi mi? 2.si İntel core2 duo'yu nasıl yükleyeceğim.Yani yeni bir kasa mı lazım.Özel...
  218. ExCeLLeNT

Crytek'in GDC Çıkarması: CryENGINE 3

Resim süper yani motor güzel olacak ama bizim bilgisayar çalıştırmaz.
  219. ExCeLLeNT

AMD ile Hız Aşırtma Çılgınlığı Başlıyor!

Valla katılırdım ama ben her türlü kaybederim bu bilgisayarla yetiyor ama amd athlon 64 3600 + var.Ve işe yaramıyor fazla oyunlar artık amd athlon x2 4600+ istiyor en az.
  220. ExCeLLeNT

RegCleaner 4.0 ile Bilgisayarınızı Hızlandırın

Aynen bana da yetiyor cleaner adı üstünde temizleyici bana göre tüm temizleme türlerini içine alıyor.
  221. ExCeLLeNT

Anasayfayı gören var mı?

Bana da oluyor arasıra Ama ben 504 Gateway alıyorum.
  222. ExCeLLeNT

Pardusu hızlandırın

Kardeş valla sağol ne olduğunu bilmiyordum yorumunu okudum az daha deneyecektim.
  223. ExCeLLeNT

Korkmaya Fırsatınız Yok: Resident Evil 5!

Oyunu valla oynamak isterim işte para olsa.Eh 14 yaşındayız parayı nerden bulacaz.
  224. ExCeLLeNT

Gezegenlerin Dönerken Çıkardıkları Sesler

Bunları duydum yabancı bir sitede dinliyorsun.İşte fakede olabilir ama gerçekte ama öyle bir sesi kaydedeceklerini sanmıyorum.
  225. ExCeLLeNT

İşlemci overclock

Overclock pcnin ghz hızını mı yükseltiyor yükseltiyorsa nasıl yapılıyor ben hiç yapmadım ama.
  226. ExCeLLeNT

Coyote, Road Runner ı en sonunda yendi

Süperdi ya valla çok iyi hem güldüm hem sevindim ama arkadaşın dediği gibi slyvester tweety'i tom jerryi yakalayıp yese tam olurdu.
  227. ExCeLLeNT

YouTube'da video seyret, virüsü kap!

E peki internetin en ilgi çekici 25 videous ile half life linkini niye koydun onlarda virüs mü var.
  228. ExCeLLeNT

Crysis:Warhead Türkçe dil?

Var sen ara indirirsin ama seslerde türkçe olduğu için paket 150 mb falan.Bende de öyleydi yükledim türkçeyi herşeyi türkçe oldu.
  229. ExCeLLeNT

Dengeli bir insanmısınız?

Evet güzele benziyor oynayalım bakalım nasılmış.
  230. ExCeLLeNT

45 nm'de Köklü Değişiklikler

Bence daha iyi oyunları güzel çalıştırırlar.3ghz en yüksek hızlardan biri.Ama dente yapmış yapacağını az daha zorlasalar 4.0 ghz hız yapacaklarmış.
  231. ExCeLLeNT

Nvidia'nın PhysX'ine Karşı İşbirliği

İkisi işbirliği yapıp daha iyi şeyler çıkartırlarsa var amd inside ya da intelmd amtel falan koyarlar adını artık.Amd'yi seviyorum ve bu olay birlikte iş yapacaklarına göre büyük ihtimal ikiside özelliklerini eşit kullanacaktır diye düşünüyorum ortaya süper harika ultra nitro güzel birşey çıkar...
  232. ExCeLLeNT

Gran Turismo 5: Prologue Video

Gran Turismo 5 zaten grafikleriyle ünlü bir oyun grafik olarak en üst düzeyde diyebilirz hatta belkide directx 11 i bekliyorlarki gran turismo 5 e direct x 11 özelliği ekliceklerdir grafikler en üst düzeyde olur.Oyunun bilgisayar versiyonu ne yazıkki büyük ihtimal az satacağı için çıkmamıştır...
  233. ExCeLLeNT

Programsız bilgisayar özelliklerini öğren.

Bu sistem özellikleri değilde yani gösteriyor ma directx tanı aracı adı üstünde ekran kartınızın directx sorunları, hataları,testler,sürüm güncelleme falan var bunda.
  234. ExCeLLeNT

Temel Astronot

Aynen bende biliyordum.
  235. ExCeLLeNT

Maxthon 2 : Yeni pencere açmak

Kardeşim siteye yeni geldin ama mesajlarına bakılırsa herkese dikleniyorsun havalanıyorsun gibime geldi.
  236. ExCeLLeNT

İE 8 bir sorun da benden, aslında sorun değil İE8 nin hatası

Bence o facebooktan kaynaklanıyor diyeceğim ama öbür tarayıcılarda da mı aynı şey oluyor?Oluyorsa facebook olmuyorsa ie8den kaynaklanıyor.
  237. ExCeLLeNT

İşlemcide 45 nm mi 65 nm mi...

45nm
  238. ExCeLLeNT

"Sen Domalansın, büyük düşün!"

Domalan derken neyi kastediyor domalmak anlamında mı yoksa neyi kastediyor anlamadım ben domalan deyince bildiğim tek şey o domalmak.
  239. ExCeLLeNT

---

---
  240. ExCeLLeNT

---

---
  241. ExCeLLeNT

Bilgisayar gibi klavye

Güzel klavye ama gerçekten bunun iki katı büyük ve yüksek değişik kontrolleri olan bir klavye vardı ama.
  242. ExCeLLeNT

Zileli Deli Cemalin Akıllara Zarar Röportajı

Valla süper he ama adama acıyom valla üstü başı kötü bakımsız hiç yardım etmezlerki cimri insanlar böyle insanlara bunlarda röportaj yapıyorlar geri dönüyorlar hiç yardım yok konuş sonra defol git.
  243. ExCeLLeNT

Çıldırtan Windows 7 Hatası ve Çözümü!

Daha iyi hem normal olmasa ne olacak senin için daha iyi bilgisayarını her türlü kontrol ediceksin:D güzel şeye benziyor kuruyum mi diyecem ama boşver xp yeter bana hem win7 türkçe mi onu bile bilmiyorum.
  244. ExCeLLeNT

Windows Hata Mesajlar

Güzeller.
  245. ExCeLLeNT

Eski sevgilim yeni biriyle cık...

Git gününü göster ona(korkut onu biraz)sonra ona laflar et nasıl yaparsın ama ama ben seni sevmiştim de sonra gözyaşlarını sil çıkar tabancayı belinden sık kalbine kalbini kırmış olursun filmlerdeki gibi.
  246. ExCeLLeNT

Esra Ceyhan'da uçan adamın videosu

Adam ne a öyle valla bende ilkten tırstım ama sonra gülmekten kendimi zor kurtardım yoksa 1 saat gülecektim esra ceyhanda hiç korkusu yok dikleniyom ayağına sabri bey napıyorsunuz ama iyi bakın esra ceyhanda azcık korku var suratında.Çok komik ya.:D::D::D::D
  247. ExCeLLeNT

Dönerci Oldum

Yani bu işi bırakma gerçekten çok iyi para var bu işte.
  248. ExCeLLeNT

X Safari, IE8 ve Firefox yarışmanın ilk gününde kırıldı

Zaten orca ile maxthon ve opera tarayıcı sayılmaz bana ve onlara göre.Uğraşmıyorlar anında ele geçireceklerini iyi bildikleri için ki şu hackçiler ne şanslı insan türkiyede bazı siteleri hackledi diye tutuklananlar var orada ödül veriyorlar ki ama dikkat edin kredi kartı falan her bilgiye...
  249. ExCeLLeNT

Dönerci Oldum

Valla internette hele bilgisayardan iyi anlayan teknoloji ile uğraşan adamlar hep bilgisayar mühendisi şirket yöneticisi şirket çalışanı program,virüs yazımı oyun yapımı vs şirketlerde çalışmak ister foruma sor bakalım yarısından çoğu bence bilgisayarla ilgili bir meslek seçecek.Bu arada 1500...
  250. ExCeLLeNT

Duyulmamış Idam Halk Efsanelsi

İşte bu beyin gücüyle yönetme gibi birşey nasıl bazen düşünerek birşeyleri oynatır hareket ettirir ateşi çoğaltır lambaları kapatırsan bu da psikolojik olarak düşünrek kendini öldürmüş:D
  251. ExCeLLeNT

Windows 7 Web Camera Sorunu {Yardım} !

Windows 7 beta daha adı üstünde beta tam sürüm çıkınca sorunları düzeltirler herhalde.Birde belkide tanıyor ama win7 kabul etmiyordur.Yani belkide oyunlar gibi yeni işletim sistemlerine yeni çıkan webcamlar gerekiyordur olamazmı?
  252. ExCeLLeNT

Ellere Var! Windows 7'ye Yok!

Troy'un yazdığı yazının türkçesini yazmışsın ingilizcen çok iyi galiba ben çeviri programlarıyla yapmaya çalıştım yapamadım.:D
  253. ExCeLLeNT

Yıl 2047 :)

Takım kadrosu süperdi ya.
  254. ExCeLLeNT

Aşkın Gözü Bayağı Körmüş

Aynen yani çirkinlerinde sevilmeye hakkı var.
  255. ExCeLLeNT

Baros Sen Bizim Herşeyimizsin

Lincoln'ün Allah belasını versin hepinizin laflarını biraraya getirdim.
  256. ExCeLLeNT

Kurtlar vadisi değişiyor ::..

Gerçekten güzel he o uzaylıdan tırstım ne biçim öyle.
  257. ExCeLLeNT

Asus Yine Yaptı Yapacağını!

Asus güzel marka zaten de gerçekten süper bilgisayar olmuş birde masaüstü bilgisayarol saydı daha neler yaparlardı fiyatlarıda dahil neler yaparlardı ki.Kaç para bu loptop.
  258. ExCeLLeNT

Silinen dosyaları kurtarmak - Videolu anlatım

İşe yarar inşallah.
  259. ExCeLLeNT

Vista ultimate nasıl kaldırılır?

Ovv süper olmuş valla.
  260. ExCeLLeNT

Yıl 2047 :)

Ajda Pekkan süper ya. Birde hürriyet gazetesi.
  261. ExCeLLeNT

Bu kareler güldürüyor

Kedi güzelmiş ajan gibi
  262. ExCeLLeNT

Ünlü arkeolog'dan Antik Çagda SDN

Montaj olduğu çok fazla belli.
  263. ExCeLLeNT

Sedat abi ..

Aynen yakışmadığı yer yok daha başka birsürü resmini gördüm bu adamın.
  264. ExCeLLeNT

What's In The Box ?

Güzele benziyor ilk başta alarm çaldı korktum be.
  265. ExCeLLeNT

Ellere Var! Windows 7'ye Yok!

Ya bir win7 videosunda windows 7 de ie8 beta2 olduğunu göstermişlerdi sonradan yüklemeye ne gerek var hem zaten win7yi microsoft çıkarıyor ie8i de microsoft çıkarıyor win7 tam çıkınca yapıcaklar herhalde.
  266. ExCeLLeNT

BMW'Nin Pc Kasası Parmak Isırtıyor

Aynen kardeş Allah bilir bunu 250 bin dolara satarlar kimse almaz ama sonra meğerse bakıyorsun son model bmwye dönüşüyor hem kasa hem bmw süper olur alla ama var mısın yok musunda 500.000 ytlyi kazanmamız lazım ödemek için.
  267. ExCeLLeNT

Avira'ya Spyware Koruması Geldi

Avira güzele benziyor ama kullanmam yani bu kadar güzel antivirüs programları varken hatta bana göre ilk 2 de kaspersky ve nod32 varken kullanmam ama güzele benziyor.
  268. ExCeLLeNT

BMW'Nin Pc Kasası Parmak Isırtıyor

Işıklı ve güzel şeyleri severim bu kasayı da sevdim ama bunun fiyatı 1 ya da 2 milyardır (bence)hem daha yeni çııkmış hemde çok güzel kolay kullanımlı yani kaça satarlar ki bu kasayı.Anca en az 1 milyar taş çatlasın 800 ytl.
  269. ExCeLLeNT

Çocuklar İnternet Hakkında Ne Kadar Dürüst?

Uygunsuz siteler :D ovv bende birkeresinde yakalanmıştım.
  270. ExCeLLeNT

Videolarda Blu-Ray farki...

Dvd normal kalite hoşuma gitti ya kız süper çıkmış:D
  271. ExCeLLeNT

BioShock 2: Sea of Dreams'in Sea of Dreams'ine Elveda Deyin

Episode oldu yani artık seri yoksa isim koyacaklardı.
  272. ExCeLLeNT

BioShock 2: Sea of Dreams'in Sea of Dreams'ine Elveda Deyin

Half life 2 episode one'ın ismide half life 2 aftermath olacaktı ama seriyi böyle yaptılar değiştirerek.
  273. ExCeLLeNT

Microsoft a giremiyorum

Bak ie7yi microsoft yaptı değil mi e microsoft öyle şeyleri kendi tarayıcısında yaptırıyor mesela. Google chromeden güncelleştirme için update.microsoft.com sitesine gitmeye çalışırsan sana malesef bu siteyi çalıştırmanız için internet explorer 5 veya daha üstü sürüm gerekiyor diye bir uyarı...
  274. ExCeLLeNT

Nasrettin Hoca Hikayeleri

Yazısı okunaklı olsundan iki tane var ama gerçekten güzel ve komik hikayeler.
  275. ExCeLLeNT

33 Megapiksellik Fotoğraf Makinesi

Biliyor musunuz bilmiyorum ama teknoloji bayağı ilerliyor.Bir yerden duymuştum ilginç bilgiler diye.Bir insanın gözleri 560 küsür megapikselmiş.
  276. ExCeLLeNT

Saçma sorular

Soru:Şüpheliyi tarif edebilir misiniz?Cevap:Orta boyluydu, sakalı vardı.Soru:Kız mıydı erkek miydi? Soru:Üç çocuğunuz var değil mi?Cevap:Evet.Soru:Kaç erkek.Cevap:Erkek yok.Soru:Hiç kızınız var mı peki? Soru:21 Kasımda mı hamile kaldınız.Cevap:Evet.Soru:Peki o anda siz ne yapıyordunuz...
  277. ExCeLLeNT

Internet Explorer 8 İndirin

Evet hızlı yükledim gerçekten güzel çok güzel artık iem 8.
  278. ExCeLLeNT

Saçma sorular

İndiana jones güzeldi gerçekten.
  279. ExCeLLeNT

Modem Sorunu

Sen arkadaşın dediği gibi netmiliter mi ne kur(ne olduğunu bilmiyom)belki virüs vardır sorunu çözersin.
  280. ExCeLLeNT

Uydunet Sınırlı İp Problemi

Sen onu komşuna sor modem onda sakın engelleme falan yapıyor olmasın hani erişimi azalt gibi falan ayarlarla oynamasın sakın.(öyle erişimi kapatma falan ayarları varsa)
  281. ExCeLLeNT

Amd mi alayım İntelmi ...

Amd gerçekten en iyisi bence ama intel artık core teknolojisi ile arayı yavaş yavaş açmaya başladı.
  282. ExCeLLeNT

Senin annen bi inekti yavrum :D

Evet ama gerçekten güzel.
  283. ExCeLLeNT

Avira AntiVir Personal ücretsiz sürümüne antispyware koruması eklendi

Güzel ama bir program buldum kaspersky reset trial diye deneme sürümlerini falan lisansı bitecek olan kaspersky 6 ya da 2009u ilk yüklediğiniz güne getiriyor yani o kadar gün yine kalmış oluyor ama yasal olmadığı için veremem.
  284. ExCeLLeNT

ESET Smart Security 4 Çıktı

Nisan ayının ortalarında diyorlar türkçe sürüm ama nedense türkçe sürümlerde birkça şeyi eksiltiyorlar gibime geldi de bir resimde türkçe ve ingilizcesinin ögrdüm kaspersky 2009 türkçe ile ingilizce sanki ingilizcede daha fazla kategori vardı bilmiyorum.Ama bilgisayara format atılırsa(bir...
  285. ExCeLLeNT

ESET Smart Security 4 Çıktı

Nod32nin 3.0ı kötüydü ama 4.0 güzel olacak gibime geliyor.
  286. ExCeLLeNT

Shift tuşu görevine istediğiniz tuşu atayabilirsiniz. [Symbian]

Şimdi ben bunu bilgisayardan yüklersem olur mu?Yoksa apple iphoneden mi yüklücem bu siteye girip ?Kafam karıştı ya
  287. ExCeLLeNT

SDN Windows XP teması

Güzel olmuş tebrikler başarılarının devamını dilerim.Güzel ama ben yüklemem yani resme bakılırsa sade bir tema olmuş sanki.
  288. ExCeLLeNT

Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

Tamam abi kızma ya ama güzel yine de :D
  289. ExCeLLeNT

Firefox 3 Flash Player Sorunu

Aynı cevapları yazıp durmayın ya çocuk diyo yaptım olmadı diyo.
  290. ExCeLLeNT

VDSL2 ile Saniyede 0,5 GB Veri Transferi

Harddiskini o 1 dkde doldurursa o zaman vdsl 2 ye geçelim diyecem ama pahalıdır ki kesin o şimdi yoksa o kadar hızlı olmazdı.
  291. ExCeLLeNT

Silverlight 3 Beta Çıktı

Şu silverlight güzel birşey birde ie8in dağıtımına az kaldı haberi heyecanlandırıyor beni.
  292. ExCeLLeNT

Kardeş her ne olduysa Ben dünyanın en hızlı bilgisayarı başlıklı konuya baktım çıktım sonra baktım bu sefer dünyanın en hızlı bilgisayarı bu mu? adlı bir konu yazıyordu sağda forumda açılan son başlıklarda yazıyordu bir tıkladım senin mesaj.
  293. ExCeLLeNT

Tek Tıkla Tam Gizlilik

Doğru cleaner en iyisi bence.
  294. ExCeLLeNT

Keylogger dan kurtulma

Sağol dostum Allah'a şükür bende system yazıyor ki virüs yok zaten kaspersky 2009 heran takipte iyi besliyoz tabiki de işini yapacak değil mi?
  295. ExCeLLeNT

Internet Explorer 8 Tamam!

Tanıdık arkadaşların bazılarına ie7 ne desem cevap veremezler ya da internet explorer 7 var bende internet explorer 8i yüklücem desem hadi valla mı ne zaman çıktı lan onlar gibi şeyler.
  296. ExCeLLeNT

Microsoft Surface'in Fiyatı Belli Oldu

Bayağı güzelmiş ama çok pahalı bu şeyler ya resmen böyle zenginler şirket, fabrika sahipleri falan için yapılmış şeyler ben öyle düşünüyorum yani.
  297. ExCeLLeNT

Müziği Her Yere Taşıyın

Güzelmiş gerçekten.
  298. ExCeLLeNT

Hediye olarak forumda anket yapıp(yine) troy abimiz:D bilgisayarı kazanan için satın alsaydı.:D
  299. ExCeLLeNT

Mass Effect 2'yi Kimler Oynayacak?

Oynamadım ama resme göre gerçekten çok güzel oyuna benziyor ama şunu diyim hiçbiroyun şuan beni daha çok heyecanlandıramaz gta 4 ü alıcam.