Bilgisayar gibi klavye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Asus, Eee PC’yi çıkartalı uzun zaman oldu. Fakat firma bizi sürprizleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Yeni ürünleri Asus Eee Keyboard, tüm elektronik ürün kullanıcıları tarafından ilgiyle karşılandı.

Apple’ın iMac adından satışa sunduğu netbook tarzı diz üstü bilgisayarlarına rakip olarak Asus tarafından geliştirilen Eee PC yoğun bir rağbet ile karşılaşa dursun, Asus birbirinden değişik ürünlerini piyasaya sunmaya devam ediyor. Son olarak Eee Keyboard’ı piyasaya süren firma gadget evrenine yaratıcı ürünler kazandırmaya devam ediyor.

eeekey3.jpg

Gayet güzel ve şık bir görünüme sahip olan ürünün, sağ tarafına entegre edilmiş bir adet 5 inch’lik ekran bulunmakta. Sistemlerinize takarak da kullanabileceğiniz bu güzel klavye ayrıca tek başına da çalışabiliyor.

İçinde bulunan sistem ise bir klavyeye(!) göre bir hayli fazla. 1 GB DDR2 Ram, 1.6 Ghz Intel Atom işlemcisi, 16 veya 32 Gb tercihli SSD’ye sahip olan Asus Eee Keyboard, teknoloji çılgınlarının asla vaz geçemeyeceği bir ürün.

Ben bunu daha önce bizim forumda gördüm ama aynısı değildi onun için açtım başlığı

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Fiyatı ne kadarmış Abi ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Güzel klavye ama gerçekten bunun iki katı büyük ve yüksek değişik kontrolleri olan bir klavye vardı ama.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bu klavye ise birçoğumuzun bilgisayarı 'klavye tuşu'dur...

Reaksiyon puanı
189
Oled Keyboard vardı hangi firma üretiyo bilmiyorum ama onu tercih ederim. çok bomba bi klavye..

DavutGENC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence o keyboard harddisk, cpu, ram ,case ,vga sıcaklıklarını gösterse yüzeyde cok güzel olurdu. Şimdi Arkadaşlar derler onlr için kasa var zaten bana hemen görücegim bişey lazım

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bak geç bir ürün... Son kullanıcı işe yarar şeyler istiyor... Ömrünü uzun görmüyorum...

Bu arada Mod olmuşsun Peter hayırlı olsun... :D Uğramıyordum siteye bu ara... Daha yeni tebrik edebildik...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim dediğim başka birşey valla ne diyim internette görmüştüm hem kendi orta boyut ekranı var hem önü klavye sağda birde solda içe bükük kanatlar orlarda da değişik tuşlar pc gibi klavyeydi varya ma kimbilir kaçparadır.Benim dediğim büyük klavyeyi diyom he bu da güzel ama o daha güzeldi.