Dünya bu fuar alanını konuşacak

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Başkente uluslararası bir fuar alanı kazandırmak isteyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçim sonrası büyük bir adım daha atmaya hazırlanıyor.
ATO, ASO, AGİAT, TOBB ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte kurduğu şirket tarafından yapılıp işletilecek olan fuar alanı 1 milyon 700 bin metrekarelik alanda Çubuk – Akyurt - Çankırı Devlet Yolu üzerinde inşa edilecek.

Fuar alanının Başkentin ticari hayatına büyük bir canlılık getireceğini söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu sayede Ankara’yı dünyaya daha iyi tanıtacaklarını da ifade etti. Fuar alanını yapmayı çoktandır düşündüklerini söyleyen Gökçek, “Fuar alanını Şeker Fabrikası’nın olduğu alana yapacaktık. Ancak bir siyasi partiye yakın olan ve bu alanda faaliyet gösteren bir sendika mahkemeye giderek yürütmeyi durdurma kararı aldı. Bunun üzerine bu alandan vazgeçerek havaalanı istikametine yöneldik. Yapacağımız bu dev tesis Ankara’ya ticari ve turizm anlamında çok şey katacak” dedi.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
-KaynaK-

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
İstanbul daha iyi olurdu sanki be :icon_:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gerçekten güzel ötesi olmuş ankaraya okulda bir gezi çıksa da gitsek arkadaşlarla fuarı görürüz ama yaptıktan sonra çıksın gezi.Gerçekten güzel keşke her ilimize böyle birbirinden güzel fuar, bilim, merkezleri falan kursalar ışıklı en yüksek teknolojiyi kullanan ama öyle birşey yok ki.Yapmaz bu Erdoğan tek ilgilendiği şey şu an seçimler falandır yani.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ya hacı bu Ankara kıl oluyom desem :) Askerligi orda bitirdim kendimi zor attim memleketime :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İstanbul'dan da bıktım ama gerçekten herşeyin İstanbul'da olması beni deli ediyor kıskanıyorum falan işte niye benim şehrimde ya da öteki şehirlerde yok işte bu benim gıcığıma gidiyor sadece İstanbul mu gezilmesi lazım yapsalar önemli şeylerin her birini bir şehre tam olur ülkemiz 2 ya da 3 katı daha fazla turist çekmeye başlar belkide hatta bilim merkezi kurarsanız dediğim gibi belkide yabancı ülkeler ortak olmak için oraya birsürü şeyler yaparlar falan 2 katı ünlü oluruz ama kimse düşünmüyor ki böyle birşeyi.Zaten en çok konuşulan şey İstanbul taş çatlasın çeyreği kadar da Ankara konuşuluyor ayda 2 ya da 3 diğer şehirlerde bu olmuş ama hep İstanbul'u gösteriyorlar kötülüyorum diye değil ama İstanbul'u artık bölge yapsalar daha iyi olacak böyle ünlüyken.Sinirlendim yine ya tövbe tövbe.

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
du bakalım projeler olursa yaşadık bi angaralı olarak :)