Bir "Kadaniz" Fıkrasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bir Adam umuzunda Bir papağanla eczaneye gider.
papağan adama "şimdi eczaneden içeri gir" der adam içeri girer. papağan tekarar adama "şimdide eczacıdan şu şu ilaçları al der". ve adam papağanın söylediği ilaçları eczacıdan ister. sonra papağan adama "şimdide parayı ver ve teşekür et" der. adam parayı verir, teşekür eder ve çıkar . adam tam kapıdan çıkarken bu durum eczacının dikkatıni çeker ve eczacı dayanamayarak sorar. "ya bu nekadar akılı hayvan nerden buldunuz bunu?" diye sorar. Papağan cevap verir: Doğu karadenizde bundan çokkkk var.:D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
komik olabilir ama biraz ağır olmuş sanki
ucundan birazcık hakaret içeriyor...

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
berbat,iğrenç insanı uçurumdan intihara kadar sürükleyebilir, bu ne ya :S

Reaksiyon puanı
189
neden herkes eleştirel bakmış olaya anlamadım. bir fıkrayı gülmek için okumuyorsanız bence bir sorununuz var demektir. bence keyifli bir fıkraydı. teşekkürler...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
kadeniz nedir ya yazdığınıza bir bakın bir kontrol edin ondan sonra post edin

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bende merak ettim kadaniz nedir ?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bu gibi durumlarda benim de aklıma hep fenerbahçe taraftarı ve istanbulumuzun güziden ilçesinin ( en aktifidir ) birlikte iç içe geçtiği hikaye gelir.

Orhun67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ben Rize liyim temel ın hemserısıyım yanı :) fıkra komık olabılır ama ınsan fıkraya bı bakar baska ınsanları aşağılarmı veya ıncıtırmı dıe nedir bu karadenizlileri gerizekalı gosterme çabası anlamış deılım ..halbukı gelın gorun o aşagıladıgınız doğu karadenızde zehır gıbı kafalar var bole fıkralar ne olur yayınlanmasın....

carpenokte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Adam umuzunda Bir papağanla eczaneye gider.
papağan adama "şimdi eczaneden içeri gir" der adam içeri girer. papağan tekarar adama "şimdide eczacıdan şu şu ilaçları al der". ve adam papağanın söylediği ilaçları eczacıdan ister. sonra papağan adama "şimdide parayı ver ve teşekür et" der. adam parayı verir, teşekür eder ve çıkar . adam tam kapıdan çıkarken bu durum eczacının dikkatıni çeker ve eczacı dayanamayarak sorar. "ya bu nekadar akılı hayvan nerden buldunuz bunu?" diye sorar. Papağan cevap verir: Doğu karadenizde bundan çokkkk var.:D
Cok aradın mı :innocent::innocent:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türkçe katilliği yapmayalım. :D

musti_x

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok salakca bir fıkra bile degil sadece hakeret olsun diye karadenizlileri sevmeyen ve gocuntusu olan birileri g.t ünden uydurmuş shiftdelete.net i kaliteli biyer sanırdım :(

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
"Doğu karadeniz" yerine ABD başkanlık tarihinde bunlardan çok var denmiş olsaydı çok gülerdim. Karadeniz.liler cidden çok zeki insanlar...

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir karadeniz cocugu olarak tasvip etmedim.. Başlıgın silineceğini tahmin ediyorum..

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu fıkranın kaldırılmasını istiyorum ve artık dengeli paylaşımların olmasını istiyorum karadenizliler hakkında

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Başlıkta yanlış galiba bir karadeniz fıkrasıdır olmasın bir kadanız fıkarsıdır yazıyor da ondan öyle dedim azcık komik te çok değil.

bobilim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru doğru karadenizde öğleye kadar diğer bölgelerde 24 saat var bunlardan . bir de yer belirtilmiş doğu karadeniz diye sanki ölçüm cihazları var i. nelerin :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...