Yarışçılar Daha Agresif

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sevdiğiniz oyun türünün, kişiliğinize yansıdığını biliyor muydunuz? İşte yarış oyunlarının bünyeye yaptığı etkiler.

Huddersfield University'deki boş vakti bol olan bilim adamları, yarış oyunlarının, oyuncuları FPS ve diğer spor türlerinden daha agresif hale getirdiklerini öne sürdü.

30 kişilik bir gruba Project Gotham Racing, 3D masa tenisi ve adı belirtilmeyen bir FPS oynatan araştırmacılar, nabız ve beyin aktiviteleri açısından en büyük değişikliği PGR'nin sağladığını ortaya çıkardı.

"Kıyasıya Mücadele" Diye Boşa Denmiyor

Yarış oyunlarının katılımcıları görsel şiddetin bulunduğu FPS'den daha agresif hale getirdiğini belirten araştırmacılar, gerçekçiliğin artmasıyla birlikte video oyunları ve şiddet arasındaki ilişkinin tekrar değerlendirilmesi gerekebileceğini belirtti.
pgr4_11238698291.jpg
:: Konuyla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Trafik ve tekerlek ile ilgili olan her şey çok gerici oluyor zaten... :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bununla cok daha farklı deneyler ve araştırmalar yapıldı..Gelecekte acaba insanların ruh ne kadar etkilenir...İnsanlığı zor günler bekliyo

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Resimdeki bi oyun görüntüsü mü acaba? :wassat:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
katılıyorum oyunun gerçekciliği arttıkça insanları daha fazla etkliyorum mesela bir crysis'le grafikleri fazla iyi olmayan bir fps oyunun arasında çok fazla fark var insanları etkisi altına alma açısından

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
araba yarışlarını çok seviyorum çookkkk. :))

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Eh gerçek olcak hali yok ya da ben dünyada öyle gözüken yer görmedim motogp falandır herhalde o oyun.Ama adamda kızgın, sinirli,öfkeli ve hızlı.