İşte 'erotik' bulunan klip

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonuna kadar Hadise'nin arkasındayız :)

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yalniz ben sözlerimi "anlayan" için yazmiştim anlamayan zaten vur patlasin çal oynasin devam edin siz. Ar damarı olayı ne sölersem sölim sizi etkilemeyecektir.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Niye bu kadar şaşırdınız anlamadım. Baştan belliydi. Hadise seçilirken hem sesi hem şovu diye seçilmedi mi!? Alın size şov işte.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim. İlgili yorum silinmiştir.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
polimik yapmayın ;)
şarkı zaten sexy.. klibin böyle olması gayet normal :)

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kararsızım :D
ama bence trt haklı

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Son derece kaliteli ve güzel bir klip olmuş. Tebrikler Hadise! =)

Edit: Şaka gibi yorumları gördükten sonra şunu da söylemeliyim ki, bana göre gayet dozunda bir klip...

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Medeniyet Dediğiniz açmaksa bedeni HAYVANLAR daha medeni

Mehmet Akif Ersoy

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O zaman piyasadaki kliplerin %70'i yasaklansın,niye ayrım yapılıyor?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Eurovision'a göndereceksin Orhan Hakalmaz'ı, oturtacaksın bir koltuğa dünyaya Türkü ziyafeti çeksin. Milletin kulağındaki pası alır valla.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ben hadisenin bir konserini izlemiştim sadece iç çamaşırı vardı onu düşünürsek cok masum bir klip olmuş

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
bu klibi de seksi bulana gerici değil de ne demeli?

bu düşüncede olanlar heralde hayatında hiç yabancı klip izlememişler!

klip gayet güzel...

Doğru aslında yabancılar atlet kilot falan gösteriyorlar öyle klip çekiyorlar.Bizimkiler bu kadar yapmış diye ama bizimkilerde gitmeye başladı iyice ne öyle mesela demet akalın petek dinçöz südyen ve mayo ile klip çekiyor sonra hadise g.tünü kıvırtıyor sallıyor terbiyesiz olanlar asıl kızlar.İyice amerikalılara dönmeye başladılar iyi ki sokakta çıplak gezmiyorlar tövbe tövbe laflar söyledim ya.Aynen zaten TRT rezalete izin vermez TRT en iyi ve ilk türk kanallarından biri öyle değilsede bana göre öyle.Türklere böyle birşey yakışmaz kapat lan üstünü git birşeyler giy tekrar çek klibi dese TRT yakışır valla.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Videoyu izlemeden önce konuşmuşum hadise videoda gayet güzel ve seksi ama doğru soyunsalar tam olacak tövbe tövbe südyen ve mayo ile dans ediyor mayoda şeyine geliyor.Türk kızları güzel ama bizden sapık.(Kızmayın lütfen hepsi için demiyorum böyleler ve ünlüler öyle sadece).

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Eurovision 'a katıldıysanız ki adı üstünde Eurovision, Avrupa standardın da klip çekiceksiniz.. Klip eğer şarkının sözlerine uymalıysa ki uymalı, sexy çekilmeli.. Bence başarılı..

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elma ile armutu birbirine karıştırma. Ne alakası var bunun gerici olmakla. Eğer bunu seksi bulmak gericilik ise ben gericinin en gericisiyim. Bizim geleneklerimiz var adetlerimiz var bu bize yakışmaz. Eğer yabancılar gibi olmak ilericilikse biz almayalım, alana da engel olmayalım.

şimdi sövdürceeeniz beni adetinizede geleneğinizede hep öyle derler ama tecavüzcüler nedense şarapçılardan değil hacıdan hocadan çıkıyor..

Qew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel olmuş bence :) hadisenin herzmanki hali... hehe

chatLaqim

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha qüzeL oLabiLirdi. bnm pek hoşuma qitmedi. bide sanırım qörüntü kalitesi i deil... ben 2. klip şart derim...

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sizi bilmem ama ben hem avrupada hem Türkiye'de yaşamış birisi olarak evet ben Avrupayım...

bu klibin neden erotik olduğunu anlatayım,
kapalı bir toplumda olduğumuz için bizim insanımız bir bayanda nerde ufacık bir açık görse tahrik oluyor...

çok uzağa gitmeye gerek yok, yunanistana gidin orda bütün hatunlar bu hadisenin klibindeki gibi aynı, çok nadiren kot veya pantolon giyen görürsünüz... ve orda bir kişi bile bakmıyor bizim burdakilerin baktığı gibi, çünkü herkes aynı giyiniyor...

gelmek istdiğim nokta şu: herkes açık giyinse gözler de alışır, dışarda kim şort giymiş kim dekolte giymiş dikkat bile etmezsin...
ama kapalı olunca kolu bile görünse bizim memleketim insanı abazan gibi bakıyor...

ayrıca şunu da belirteyim, eurovizyon sadece şarkı yarışması değil, görsel anlamda da birşeyler katmak gerekir, bu dans olur seksi vücut olur, ne olduğu önemli değil önemli olan izleyicilerin bir şekilde dikkatini çekmek, hatırlarsanız grubun birisi şeytan maskeleriyle birinci olmuştu...
yani sadece klip yetmez sokaklardada soyunsunlar diyosun
ben yorumumu yaptıp içerdede çok sexi klipler var bu böyle erkek olsun kadın olsun cinselliği dışa vurunca daha çok primm yapıyo bu bi gercek acıkcası çokta umruma gelmiyo neden çünkü kim neresini açarsa açsın baanane açma desen gerici oluyosun aç desen ahlaksız (gerici lafını ahlaksız lafına tercih ederim orası ayrı.)
hadise niin nasıl biri olduğu nasıl show yapıca belliydi ama illede show adına kazanılmıyo bu yarışma örnek olarak sertap erener yada daha önce ilkkez uzun biaradan sonra üçüncü olduğumuz bi şarkı vardı şirin bi kız ve grubu sorsaydın sarksııyla çok beğenilmişti oda şort giymişti ama tabi böylesi değildi mikrofon başında ritim tutar gibi üç beş figür yapmıştı
şarkı yarışmasında önemli olan şarkıdır ki bahsettiğim grup türkce ile yarışmıştı
ayrıca bu yarışma tam manası ile yarışma değil herkes komsuna oy veriyo önemlimi değil bence eurovison olsada olur olmasada olur

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
hd si yokmu bunun ya görüntü güzel değil :D

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eurovizyona da hadiseye de verdiğim önem bu konuya mesaj yazmaktan öteye gitmez. gerekmezde...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Şu gereksiz yarışmaya Türkçe ile katılmıyoruzya herkezden geçer benden geçemez :D

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
bu klibi de seksi bulana gerici değil de ne demeli?

bu düşüncede olanlar heralde hayatında hiç yabancı klip izlememişler!

klip gayet güzel...

lafı ağzımdan aldın.. Bu klibi erotik bulan zihniyet bence evinden hiç dışarıya bakmamış, dünyayı görmemiş, kendi içinde kapanıklıktan başka birşey olamaz... Dediğin gibi hiç yabancı klip izlememişlerdir büyük ihtimalle, bi tane gerici kanal açıp tüm ömrünü o kanalı izleyerek, etrafından yoksun geçirmişlerdir..

Türkiye'yi gerek müziğinin kalitesiyle gerek modernliğiyle iyi bir şekilde temsil edecek bir klip olmuş bence. Hadise'ye başarılar diliyorum...