Sonuna kadar Hadise'nin arkasındayız![]()
Medeniyet Dediğiniz açmaksa bedeni HAYVANLAR daha medeni
Mehmet Akif Ersoy
bu klibi de seksi bulana gerici değil de ne demeli?
bu düşüncede olanlar heralde hayatında hiç yabancı klip izlememişler!
klip gayet güzel...
Elma ile armutu birbirine karıştırma. Ne alakası var bunun gerici olmakla. Eğer bunu seksi bulmak gericilik ise ben gericinin en gericisiyim. Bizim geleneklerimiz var adetlerimiz var bu bize yakışmaz. Eğer yabancılar gibi olmak ilericilikse biz almayalım, alana da engel olmayalım.
yani sadece klip yetmez sokaklardada soyunsunlar diyosunsizi bilmem ama ben hem avrupada hem Türkiye'de yaşamış birisi olarak evet ben Avrupayım...
bu klibin neden erotik olduğunu anlatayım,
kapalı bir toplumda olduğumuz için bizim insanımız bir bayanda nerde ufacık bir açık görse tahrik oluyor...
çok uzağa gitmeye gerek yok, yunanistana gidin orda bütün hatunlar bu hadisenin klibindeki gibi aynı, çok nadiren kot veya pantolon giyen görürsünüz... ve orda bir kişi bile bakmıyor bizim burdakilerin baktığı gibi, çünkü herkes aynı giyiniyor...
gelmek istdiğim nokta şu: herkes açık giyinse gözler de alışır, dışarda kim şort giymiş kim dekolte giymiş dikkat bile etmezsin...
ama kapalı olunca kolu bile görünse bizim memleketim insanı abazan gibi bakıyor...
ayrıca şunu da belirteyim, eurovizyon sadece şarkı yarışması değil, görsel anlamda da birşeyler katmak gerekir, bu dans olur seksi vücut olur, ne olduğu önemli değil önemli olan izleyicilerin bir şekilde dikkatini çekmek, hatırlarsanız grubun birisi şeytan maskeleriyle birinci olmuştu...
bu klibi de seksi bulana gerici değil de ne demeli?
bu düşüncede olanlar heralde hayatında hiç yabancı klip izlememişler!
klip gayet güzel...