Max Payne 3 Geliyor

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
En son 2003 yılında Max Payne 2’de kalmıştık. 2008 yılında Max Payne’in Hollywood filmi ile oyalandık. Neyse ki yılların bekleyişi bitti. Max Payne 3 bu senenin sonunda hazır olacak.

Bilmeyenlere söyleyelim. Max Payne, New York şehrinde yaşayan ve ailesini öldüren kişilerden intikamını almak için ortalığı birbirine katan bir polis. Bu polis ilk iki oyunda olduğu gibi üçüncü bölümde de ana karakteri canlandıracak. Fakat bu sefer bazı farklılıklar olacak. Serinin üçüncü oyununda Max Payne yaşlanmış olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca, bu seferki olaylar da New York şehrinde geçmeyecek. Kahramanımız buna ek olarak çok daha pişkin, alaycı ve utanmaz tavırlar içinde olacak.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Maxi yaşlandırmaları güzel olmuş.İlk oyun gerçekten çok güzeldi.
Umarım bu oyun beklentileri karşılar.

Qew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Max Payne 1-2 bitirmiştim en sevidigm oyunlar biri inşllah bunuda bitircek bir cıksında :)

credo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi bi haber! 1'i bitirmiştim ve 1'in Matrix modu vardı o da güzeldi. Bu mod max'e uzun palto giydiriyodu ve Slow Motion'da ateş ederken eğilip bi tur döndükten sonra sıkıyodu :)) 2'yi oynamaya bi türlü fırsatım olmamıştı. Ama 3'ü affetmem kesin :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bu haber cok güzel oldu

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
2 yi oynamıştım biri oynamasamda bitirdim ve gerçekten çok güzel bir oyun inşaallah 3'ü çıkarırlar çabucak böyle oyunları rockstar games çıkarıyor zaten şu resimdekinin gta 4 teki niko bellic'ten ne farkı var ki azcık yaşlı o kadar.Demosu çıakrsa indirir deneriz.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Süper bir haber uzun zaman beklemiştim yeni versiyonu sonra ümidi kesmiştim çok iyi bir haber.. :icon_: önceki ikisini de defalarca bitirmiştim.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Max payne yaşlanması bana METAL GEAR SOLID 4'ü hatırlattı. ROCK STAR'la SCE'nı birbirine benzetiyorum. Az ve öz oyun yapıyorlar.

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
lanet nefret olsun, Allah belalarını vermesin, bu ne be Max Payne'in tipe bak eski uyuşturucu satıcıları gibi, bir şeyin de b. çıkarmayın be kardeşim, efsane bir oyundu, yine de inşallah güzel olur

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Güzel haber. İlk ikisini oynamıştım. Resme bakınca Max Payne GTA'dan çıkmış gibi duruyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Arkadaşlar adam bu hale gelir tabi.

Karısı öldü, kızı öldü, 2. oyunda mona sax denilen kız arkadaşı öldü ve aradan uzun seneler geçti. Ne bekliyodunuz, jilet gibi bred pit gibi bir Max Payne mi? :D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
İnşallah Max Payne 1 gibi zevkli ve sürükleyici olur...
Max Payne 2 de o tat yoktu ve çok kısaydı..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
üzerinden çok uzun zaman geçti ama, 2. oyundan aklımda kalan, pantolonu aşağıda donuyla kaçan bi herifi vurduğumuz yerdi, birde konteynır takozu vurma yeri.çocukluğumuzun oynuydu.