Max Payne 3'de Neler Değişti

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Aksiyon severlerin unutmadığı Max Payne nihayet geri dönüyor. 6 yıllık ayrılık karakteri oldukça değiştirmiş.

2000'li yıllara hızlıca bir giriş yapan Max Payne üst üste gelen 2 oyunla büyük bir başarı yakalamıştı. Oyun ilk önce Remedy adlı bağımsız bir firma tarafından yapılmıştı. Ekşimiş yüzlü kahramanımız elde ettiği büyük başarı nedeniyle Rockstar tarafından satın alındı.
6746max031254751897.jpg
2003 yılında çıkan serinin ikinci oyununda, Max daha sert bir tipe sahipti. 6 yıl boyunca sevenlerinden ayrı kalan karakter geçtiğimiz yıl vizyona giren Max Payne filmi sayesinde tekrar popüler oldu. Rockstar'da GTA'dan vakit bulup Max'i üçüncü kez savaştırmaya karar verdi.
Ancak yapımla ilgili ortaya çıkan ilk fotoğraflar hayranların büyük tepkisini çekmişti. Karakter, önceki yapımlardakine hiç benzemiyordu. Bu değişiklik nedeniyle eskisi kadar ilgi görmeyen yapım Game Informer sitesi tarafından ön inceleme yapılan oyun ilginç detaylara sahip. İşte Max Payne'in yaşadığı değişiklikler

:: Max Payne 3 eskisi kadar başarılı olacak mı?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Çıkış tarihi Ne zaman ??

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu ay cıksın artık,max payne 2 den sonra fılmdeki senaryoyla max 3 tarzı ve senaryoyu filmdeki gibi degildir ısallah fılm igrenc kınıyorum.
max payne git gide fakirleşiyor ben deri ceketli max i ıstıyom

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Evet bende 2. oyundaki maxı istiyorum bayağı iyiydi o oyunda bitirmiştim en sevdiğim oyunlardan biri olmuştu 3 arkadaş toplanıp hep onu konuşuyorduk biri 1.yi oynuyordu ben oynamamıştım onu anlatıyordu ben 2.anlatıyordum.Süperdi 3.ye bakılırsa güzel değil gibi gözüküyor inşaallah gece olur oyunda akşam olup hava kararmazsa oynanmaz bu oyun.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben 2. oyunu çok sevmiştim..

Ama ben Max'in yeni halini daha çok beğendim..

Oyuna Rockstar havası katılmış.. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu adam kim yahu? :huh:

Max Payne en sevdiğim oyundur. :) 1. olanı her zaman favorimdi, hala da öyle. Ama bu adamın tipini hiç sevmedim. :unsure:

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ne zaman çıkıcakki bu grafikler baya iyiye benziyor :)

Edit:2010 İlk çeyrek arkadaşlar,Yani Ocak,Şubat,Mart aylarından birinde çıkıcak hangi ay/gün tam olarak belli değil ;)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Ne alaka ya ? Ne yapmışlar adama :(

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Tam çıkış tarihi belli değil ama oyunun kasım ya da aralık gibi piyasaya çıkacağı söyleniyor.

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yeni karakteri bende çok beğendim hele bi çıksın bakalım oynayıp görecez...

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
eski max nerede max max max seni geri göreve çağırıyorum yaa arkadaşlar bence grafikler güzel ama karakter yok olmuş

Kirk Lee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bi oyunun ancak bu kadar ırzına geçilebilir...

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Max's sun çıkar ondada eski karaktere dönerler annesinin babasının intikamı vs.. vs.. :D

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
karakter farklı biri sandım biraz yaşlanmış olabilir

film ini çok daha iyi bekliyordum konu kurgu o başrolde oynayan adam herşey çok güzeldi ama (yani oyunun konusu ve film deki karakterler ) ama film çok kötüydü daha atraksiyon bişiler bekliyordum sanki şey gibi bu giriş bide gelişme sonuç var,,

neyse diğer oyunlara örnek olsun HALF LIFE 2 nin film ini sitiyorum quentin tarantino dan süper olur olursa eğer

oyuna bi bakmadan videosunu izlemeden böle yorum yapmamak salında daha iyi olurdu
yeniler bazen süper bazen hayal kırıklığı olabiliyor ama gta daha öncede yaptı
gta 3 ile süper giriş yaptı gta vice da da mükemmel e yakındı o tarih için konuşuyorum
ama gta sannandreas gerek pc ye geç çıkışı ile bayatlaması gerekse oyunun bence çok kötü glişmiş olması ile vasat ı geçemiyor gözümde

ancak gta4 de çok güzel oldu pc zor kaldırıyor ama bir arkadaş da full + full grafikde bitirdim pc yi yeni almıştı mükemmel bir oyun olmuş, umarım bu da güzel olur

screamofdeath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karakterin böyle olması güzel olmuş.Yeni bir oyun geçmiş bir zaman ileri teknoloji görsel şölen. Bence çok yakışmış.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Rockstar Max'i yaşlandırdığına göre yakında öldürür. :D Sonra yeniden mi doğar intikam
için bilemem. Ama bende beğenmedim. GTA4 havası katmış, özgünlük bozulmuş. Grafikler
gayet iyi ama özünden kaçmışlar. Daha hareketli olması için de Brezilya seçilmiş...
Boşuna Max i almışlar, adını değiştirip yeni oyun diye yuttursalardı bu haliyle kimse
anlamazdı :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Oyun'un konusu akıcı olsun grafikler idare etsin yeter