Vatan Bilgisayar'da Kur Hala Sabit

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Vatan Bilgisayar, tüketiciye birçok teknoloji ve bilgisayar ürününde yansıyan KDV indirimiyle birlikte sabit kur uygulamasını 3 Nisan'a kadar uzattı.

Vatan Bilgisayar, birçok teknoloji ürününde etki eden KDV indiriminde müşterilerine bir fırsat daha sunuyor. Bir süredir yürürlükte olan kur sabiteme politikasını 3 Nisan'a kadar uzatan Vatan Bilgisayar, müşterilerine bu süre içinde %18'den %8'e düşen vergiyle birlikte doların 1,45 TL, Euro'nun ise 1,95 TL olarak sabitlenmesi, %21'e varan fiyat avantajları sağlıyor. Kur sabitleme kampanyası yarın bitecek de olsa, KDV indirimi Haziran ayının sonuna kadar sürecek.

:: Kur ve KDV kampanyaları size hemen yeni bir bilgisayar aldıracak mı?

Bilgi için: Vatan Bilgisayar
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
aldırmayacak :) kuru sabitlediler ama fiyatlara bu farkı bindirdiler

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Vatan computer herzaman tercih ettiğim mağaza..:)

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
İnşallah Nisan sonuna doğru toplayacam eli yüzü düzgün bir sistem

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Kur söyledikleri gibi sabitse madem, fiyatlar neden kur yükselmeden önceki gibi değil? Bilgisayar firması işletmiş birisi olarak söylüyorum, her ne kadar Vatan Bilgisayar binlerle, milyonlarla alışveriş yaptığı için çok ucuza mal temin ediyor da olsa, tüm mallar dışarıdan ve tamamen dolar üzerinden geliyor. Dolayısıyla ne kadar ucuza alıyor olursa olsun, kuru aşağı çekebilmesi için mutlaka fiyatları yükseltmesi gerekir.

Yani Emu'nun dediği gibi, atıyorum 10 dolarlık ürünü 15 dolar yapar sonra da kuru indirdim der. Böyle şeylerde piyasaya bakmadan alışveriş yapmamak gerekir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben valla takdir alırsam işlemci ve +1gb ram fiyatı babamdan teşekkürde yarı yarıya 30 tl oldu zaten bende:DHiç almadım vatan bilgisayardan bilgisayar ama alamayacam da bugün 2 nisan ve yarın 3 nisan :DAlamayacam ve almamda kendim toplarım daha iyi.:D

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
aldıramayacak malesef dolar yüksek çook yüksek düşmesi lazım

labtek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten piyasanın çok üzerinde fiyatla satıyorlar kuru sabitleyince bir de yapıkredi kartınız varsa piyasa seviyesine ancak yaklaşıyor. Görerek almak isteyenler için avantaj olabilir ama internet üzerinden daha ucuza bulunabiliyor.

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
harici disk almak için neredeyse bütün alışveriş sitelerini araştırdım vatan bilgisayarın sitesine girdiğimde kur sabit ama fiyatların çok uçuk olduğunu gördüm girmemle çıkmam bir oldu

Born2Bekiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kampanya yapıyorlar aylardır bizzat bu firma 2 aydır toplayacagım sistem ne kurdan etkilendi ne kdv indirimlerinden hep vatandan topladıgımda aynı fiyat cıktı. Bırakın hocam müsterisine sag gosterip sol vuran firmadan fayda gelmez. Kesinlikle bu kampanyalara aldanıp son gunmus hemen alayım falan demeyim Cebinizden cıkan toplam paraya bakın!!!!!! yoksa vatan dünden hazır müsterisini soymaya. Ayrıca araştırma yapmadan bu haberi koyan sd moderatorleri de bu tip yazılar koymamalı! biz son kullanıcılar(belki bizden daha uzak bu islere) bu tip kampanyalarda cebinden cıkan paradan cok %ye bakıp aldanabilir. Sonuc olarak müsteriye,son kullanıcıya hitap etmiyor mu bu site ben mi yanlış biliyorum???? Ayrıca her turlu ispat ve cevaba da hazırım karşı görüşteki arkadaslara. Uslubum biraz sert olabilir arkadaslar ama 2 aydır pc basında her yeni kampanyasında aynı fiyatı görmekten gına geldi.

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kur hala sabit ve %8indirimi görüp hemen siteyi girdim. Seagate 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ almayı düşünüyordum fiyat hala düşükse hemen alayım dedim ama nerde...
Vatan'da 260TL
EXA'da Aynı ürün 210TL

habibineccar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aldırmayacak :) kuru sabitlediler ama fiyatlara bu farkı bindirdiler
+1 gerçekten güzel bindirmişler yani yeni vergi indirimini düşsen eski fiatlara erişemiyorsun
rakibi olan ismi dört harfli olanı daha münasip birde mm dede daha munasip vede şu anda w. karta +5 kampanya var