forever Windows forever Microsoft
İşletim sistemine kim 700$ veriyor ki.Bir de Linux şu anda pazar payı yüzde 30 geçmiş olsa Linuz için ne virüsler açığa çıkardı.
forever Windows forever Microsoft
ben de vermiyorum
ama niye
birkaç kötü hacker dünyanın en büyük şirketi olan microsoft'un windows'unu hackedi diye değil
microsoft'un pazar payını arttırmak için kişisel kullanımda korsana belli orana kadar göz yummasından dolayı
beyler sizin özgürlük dediğiniz korsan bile onlar istediği için böyle de siz farkında değilsiniz
ama birgün şirket tarzı birşey kurarsan paşa paşa vereceksin
zaten crack tarzı şeyler açık kaynağa geçilince sona ereceklerdir insanlar da bazen saatler süren gereksiz crack arama meşguliyetinden kurtulacaklar
zamanını daha iyi değerlendirecekler, dediğim gibi sen zamanının çoğunu facebook'da değerlendiriyorsan zaten gelme linux'e
ben de istemem, linux'un kullanıcıları kalitelidir, pazar payı düşük de olsa böyle kalmalıdır
Bir kere şuan Windows dahil hiç bir işletim sisteminin fiyatı 700 dolar değil
İşletim sistemi en erken 3 senede bir çıkıyor o nedenle param helal olsun Microsoft'a.Fark eder mi? Önce Vista al, sonra Windows 7 çıkınca onu. Bak bakalım, kaç TL ödeyeceksin?
Ha istersen geçme. Windows Vista CD'ni bodruma indir, Windows 7'yi indir, crack'le, sonra bir de bir bardak soğuk su iç. Bu havada iyi gelir iyi.
Fark eder mi? Önce Vista al, sonra Windows 7 çıkınca onu. Bak bakalım, kaç TL ödeyeceksin?
Ha istersen geçme. Windows Vista CD'ni bodruma indir, Windows 7'yi indir, crack'le, sonra bir de bir bardak soğuk su iç. Bu havada iyi gelir iyi.
Evet geçmez o konuda haklısın hatta Windows 7 sadece bir servis paketi.Ama o optimize işleminden sonra parayı ben veririm arkadaş.Aynı şey XP içinde geçerliaklın yolu birdir
adamlar o kadar para almasına rağmen ancak 3 yılda bir çıkarabiliyorlar
inan bana linux her çıkardığı sürüm birbirinden apayrı
şu an vista ile win7 arasında kullanıcının farkedebileceği değişiklikler 20'yi geçmez
kaynak kodu kapalı olduğu için de farkedemeyeceğimiz ne değişiklikler yapmış bilmiyoruz
hatta içinde virüs olup olmadığını bile bilmiyoruz
hangi ülkenin istihbarat birimleri windows kullanır ki
linux ise ücretsiz olmasına rağmen 6 ayda bir mükemmel sayısız değişikliklerle yeniliyorlar kendilerini
Allah razı olsun hepsinden
Bu durumda Linux eşşek Windows at oluyor.Yenilik bakımından Windows harika(Aslında her konuda öyle de şimdi tartışma çıkar)Linux İle Microsoft Aynı Safın Kulvarı Değiller Zaten
Atla Eşşek Arasında Farkı Herkes Bilir
Aşağıdaki adreslerden ücretsiz kayıt olup ücretsiz CD isteyebilirsiniz...
Ubuntu (gnome masaüstü) >>> Ekran Görüntüleri
http://shipit.ubuntu.org
Kubuntu (kde masaüstü) >>>Ekran görüntüleri
http://shipit.kubuntu.org
----------------------
sanırım kde masaüstü ortamı Windows alışkanlığı olanlara daha hoş görünecek...
eğer performans senin için önemliyse.Ama o optimize işleminden sonra parayı ben veririm arkadaş
sizin yenilik zannettiğiniz birçok şey linux'de yıllardır var, linux de şu an öyle şeyler var ki 5-10 yıl sonra windows'ta da olacak ve siz onu yenilik zannedeceksiniz(en basit örnek: disk birleştirmeye gerek duymama linux'te yıllardır var sanırım 5 yıl sonra yeni dosya sistemiyle windows'a da gelir tabi eşşek değilse)Yenilik bakımından Windows harika
klasik bir windowsçu cevabı, windows ezer geçer abiAslında her konuda öyle de şimdi tartışma çıkar
Tabikide niye tıklamayamayım.Virüs koruma MSE oldun mu hemen tıklıyorum ama öbürlerini yükleyince 30 saniye en fazla oluyorhayır
aslında windows 1 dakikadan daha fazla sürede açılır
açılır açılmaz hemen firefox'a tıklayıp açabiliyor musun
windows'un açıldığı ilk saniyelerde hemen oyuna girebiliyor musun
bu sadece bir aldatmaca
ancak linux'de bunları yapabilirsin
windows 7'nin gerçek açılış süresi 80 saniye civarıymış
hayır
aslında windows 1 dakikadan daha fazla sürede açılır
açılmış gibi gözükür ancak 40 saniye kadar pek birşey yaptırmaz klasöre bile tıkladığında 20 saniyede açılır
açılır açılmaz hemen firefox'a tıklayıp açabiliyor musun
windows'un açıldığı ilk saniyelerde hemen oyuna girebiliyor musun
bu sadece bir aldatmaca
ancak linux'de bunları yapabilirsin
windows 7'nin gerçek açılış süresi 80 saniye civarıymış
Harcadığım paralar en azında değiyor.bak o konuyu unuttum maviateş
hatırlattığın için sağolasın