Arama sonuçlarınız

1. ExCeLLeNT

1 Milyon Yarışını Kutcher Kazandı

Bende diyordum niye facebookta nereye gitsem Asthon Kutcher hakkında bilgin var mı hayranı ol diye şeyler çıkıyor diyordum meğerse buymuş nedeni.İnsanlar ney için uğraşıyor ya tövbe tövbe sanki ödül verecekler.
  2. ExCeLLeNT

Intel Değiştirilebilen Grafiğe Odaklandı

AMD yapsın bence bunu AMD herşey gibi bunu da iyi yapar.Saçma konuştum aslında kim yaparsa yapsın farketmez.Nasılsa bizim için uygun performans uygun fiyat uygun hız ve benzeri lazım.Hangisi iyi ise o firmadan yanayız ki onun için öyle dedim.Ama değiştirilebilen grafik yeni bir özellik ve de...
  3. ExCeLLeNT

Liselerde Utandıran Anket Sonucu

İşte böyle kişiler yüzünden ülkemiz gitgide geriliyor bilmiyorum doğru mu bu haber değil mi ama bizim okulda böyle arkadaşların umrunda değil hiçbirşey ben şunla çıkıyorum sevgili değiştirdim.Gidip Orhan Pamuk falan gibi şeyleri sorsam yanımdakine bilmiyorum der 50 cent kim desem şarkılarını...
  4. ExCeLLeNT

Hızlı trenle "ES"ip geçtiler!

Doğru kardeş gerçekten raydan çıktı mı Allah'a emanet yani o hızda çıktı mı zaten ancak Allah'ın bir mucizesi onları kurtarır yoksa Allah rahmet eylesin başka birşey yok. Bu da doğru japonlar 600 km zorluyor geçiyorlarda biz daha 250 lerdeyiz.Yani kötü bir durum japonlar herşeyde önde...
  5. ExCeLLeNT

GTA IV'ün Tahtına Conan Geçti

Her türlü bende gta 4 oynayacam mesela san andreası geçen sene yükledim pcime ve oynamaya başladım.Gta 4 te çıkalı 1 yıl oldu bak hala bekliyoz 4, 5 ay sonra geçicek elime inşaallah.O da işlemci anakart ve ram'i değiştirebilirsem.Böyle oyunlar niye gta 4 kadar güzel oyunlardan çok satar...
  6. ExCeLLeNT

Delikanlı bilgisayarcı...

Delikanlı adam kasaya kasa demez abi der ya da kardeşim benim der. Delikanlı adam asla korkmaz cesurdur gerekirse hardiski ikiye ayırır öyle kullanır(kullanabilirse). Delikanlı adam tasarrufludur.Bilgisayarının sıcaklamasını istemez.Kasanın bir kapağını açar ve önüne vantilatör koyar:D...
  7. ExCeLLeNT

Sınavda sorulan sorulardan 100 almış cevaplar!!!

Böcek olayı en komiğiydi lastik olayını biliyordum hepsi çok süpermiş ama asılı böcek olayı ben bizim sınıfın en hocaları takmayanı ile kafamda canlandırdım o tanıyabiliyorsan buradan tanı diyen çocuğun yerine onu koydum(adı Mustafa)gülmekten ölüyordum.
  8. ExCeLLeNT

Peygamber (s.a.v) Efendimiz Hiç Esnemezdi

Bende esniyorum da yani şeytan bana gülüyormuş.O şeytanı alırım... bir daha geri vermem:DTövbe tövbe ama doğru esnemeyi bile dini tarafa çekiyorsunuz.Peter arkadaşım çok güzel anlatmışsın eline sağlık süper olmuş ama biraz abartılı yani.
  9. ExCeLLeNT

Ati Radeon HD 4650 512M (Almayacağım sandınız değil mi?)

Hayırlı olsun güle güle parçalattır pcne kartını.:DValla nvidia 8500 gt kullanıyorum bana yetiyor ama ne zaman benimkinden daha yüksek bir kart isteyen ve benim beğendiğim bana göre çok güzel bir oyun olursa o zaman değiştiririm.
  10. ExCeLLeNT

USB Bellekten XP Yüklemek

Denemedim ama inşaallah denerim bu resimde güzelmiş böyle usb var mı?Nerde bulurum birde gerçekten çok işe yarar vistayı da okudum onda kafam karışmıştı ama bunda anladım bir dahakine usb bellek alırsam bunla yapıcam.
  11. ExCeLLeNT

Öğrencilere Özel Tarayıcı

Okula gidecem şimdi akşam gelince denerim.Güzele benziyor.
  12. ExCeLLeNT

Crysis Warhead Tam Çözüm Yardımı ve Save Dosyaları

2 ay önce bitirdim hepsini bitirdim hem de iki kere kolaydı ama güzeldi küfürler falan.
  13. ExCeLLeNT

28 Nanometre Yolunda İttifak

Dedim ya teknoloji gittikçe ilerliyor.50 yıl sonra 0.000001 nanometre teknoloji çıkar yada hatta o zaman şöyle deriz nanometre ne ya.Ya da hatırlayanlar nanometreyi biliyordum yıllar önce ama teknoloji gittikçe ilerliyor intelin olmamasına hatta amdnin olmasına çok sevindim.Amd gittikçe ilerler...
  14. ExCeLLeNT

Kaza Değil Dizüstü Bilgisayar Öldürdü

Dizüstü bilgisayarım olmadığı için(şuan)mutluyum:DAma moz doğru yani Allah onun cezasını vermiş.Yoksa çarpmazdı bile çekiciye.
  15. ExCeLLeNT

AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

AMD yi dediğim gibi performans,fiyat,hız overclock gibi benzer özelliklerinin intelden iyi olduğu için kullanıyor çoğu zaten aslında en iyi hep iyi AMD.
  16. ExCeLLeNT

Sempronu merak ediyorum özellikleri ne acaba söyler misiniz?
  17. ExCeLLeNT

Adamın demek istediği AMD için katil olur gider intel firmasındakileri öldürürüm intel yok olur gibi birşey galiba.
  18. ExCeLLeNT

Bu İsimler Gerçek

Hangimizi güldürsün?
  19. ExCeLLeNT

Vista Görünüm (Tavsiye)

He evet doğru söylemiş sistem geri yükleme kapatmışsan yapmaz.Sen bilgisayarıma tıkla boş beyaz yere sağ tıklayıp özellikler de orda kategorilerden sistem geri yüklemeyi seçip sistem geri yüklemeyi kapat diye bir yazı varsa başındaki tiki kaldır.Uygula de çöz sorununu.
  20. ExCeLLeNT

SDN Windows XP teması

Abi kızma ama hem böyle çalışmalar yapıyorsun hemde en ufak anahtarlı yok şu kadar sonra bitecek programlara falan izin vermiyorsun yani ne zararı var ki sdn xp sp3.Ama güzel olur he.Kullanmam doğrusu güzel olmassa.Vista temasıyla yetinirim güzel olmassa.
  21. ExCeLLeNT

Bu İsimler Gerçek

Olamaz olamaz görmüştüm ama aralarında atilla otuzbir oğulları yoktu olamaz nasıl oldu bu ismim atilla benim ama bu kadarda değil kim koymuş o soyadı onlara yarısından çoğunun soyadı terbiyesiz benim adım atilla mesela orda yazıyor atilla oturbiroğulları tövbe tövbe ayşe azmış kemal gay bunlar...
  22. ExCeLLeNT

Bedava Forum Kur...!(Saniyeler İçinde ;) )

Bak o süper olur:D
  23. ExCeLLeNT

Bedava Forum Kur...!(Saniyeler İçinde ;) )

Eh kolay olmadığını biliyorum ama bilgisayar ve internetten iyi anlayan bir insan (kendim anlıyorum demiyorum)2 ayda dediklerim gibi güzel bir forum hazırlayabilir mesela bizim okuldaki üst sınıf bir site açtı 2 haftada süper site oldu. Zaten birde benim dediklerim şeyleri o kadar abartılı...
  24. ExCeLLeNT

Bilgisayarınız sizi görmeden açılmasın yüz tanıma

Deneyecem ama yorumlardan sonra inşaallah çalışır.Ama nasıl suratımızı kayıt ettirecez falan benzeri bilgileri yazarsanız daha iyi olur yoksa Allah göstermesinbilgisayar ıbir daha açamayız format atamadan.Özellikleri yazarsanız sevinirim.
  25. ExCeLLeNT

Bu arada bu overclock şu cpu hızı(ghz)mesela 2.01 ghz hızı 2.96 ghz gibi birşey yapıyormuş galiba valla 3.0 ghznin üstüne çıkarabiliyorsa ben AMD'den başkasını tanımam her sisteme AMD valla.AMD zaten herkese performans, fiyat,hız ve benzeri özellikler ile uygun.AMD alırsak daha karlı bir seçim...
  26. ExCeLLeNT

Valla doğru üyeler iyice fazlalaşmaya başladı site çökecek alamayacaz amd'yi:DAmd güzel canım kazanır aman söyleyeceğim şey kalmadı be herşeyi söyledim.İnşaallah bana çıkar ama yinede tüm üyelerin şansları bol olsun!
  27. ExCeLLeNT

Hiç düşündünüzmü??

Ben girdim siteye bembeyaz sayfa birşey yok sorun ne ?
  28. ExCeLLeNT

Vahşi Batı'ya Teknoloji Geliyor

Blackout dediğin şey jericho oyununda hatta daha fazlasında var ve yapımcısı da codemasters büyük ihtimal öyle yapmışlardır güzel oluyor codemasters oyunları daha doğrusu clive barkers.İnşaallah güzeldir indiririz çıkınca.
  29. ExCeLLeNT

Çocuklarınızın Ve Küçük Kardeşleriniz İçin

Gerçekten güzelmiş site çocuklar için tam da.Anasayfadan güzel olduğu belli.
  30. ExCeLLeNT

Oyunseverlere Özel Fare

Evet mesela ben oyun oynarken fiziksel olarak masanın üstündekilere bakmıyom bakmadan oynuyom yani oyun için klavye,mouse değiştirilmez sistem değiştirilir sistem ama fiyatı bence pek uygun değil mesela bizim burda 30 tlye 1 gb ram var.Yani bu mouseu alacağıma ram alırım daha iyi.Ama güzelmiş...
  31. ExCeLLeNT

Kurbağa mı, At mı?

2.bakışımda yakaladım.Zor oldu biraz ama 2.de farkettim.İlk bakışımda kurbağaydı yan bakmıştım ama döndü diye ikinci bakışımda düz baktım dikkatli baktım at geldi kurbağayı kovup yürü lan dedi:D
  32. ExCeLLeNT

Kendim çektiğim birkaç fotoğraf.

Güzel çıkmışlar paylaşım için sağol.
  33. ExCeLLeNT

Acaba bu işlemciyi kazanan nasıl temin edecek merak ediyorum birde AMD ile ilgili internette çok reklam görmeye başladımAMD ilerleme yapıyor gerçekten ama şu aklıma geldi AMD fabrikalarını araplar satın almış diye konu açmışlardı inşaallah AMD ye birşey yapmazlar bu kadar güzel ilerlerken AMD ye...
  34. ExCeLLeNT

Güzel bir kız resmi...

Valla tam aşağı inerken sevinçle:DBirazcık geri gittim korktum be ilk gördüğümde o ne öyle ıyy midem bulandı.
  35. ExCeLLeNT

Kriz Reklamları Vurdu, İnternet Hariç

Bakıyorum televizyon sinema outdoor internet artıyor gerisi düşüşte.Eh saydıklarımda zaten doğru söylemiş arkadaş hayat var.Mesela küçük bir dergi için reklam yapıcaklar dergi 2 tl reklam kim bilir kaç para?Gazete reklamları da yavaş yavaş azalmaya başladı.İnternette zaten nereye gitsen reklam...
  36. ExCeLLeNT

Kimya sınavında garip soru

Herbirine şu kadar enerji harcıyor benimde gülesim geldi:DAma soru biraz şaşırtıcı gibi geldi ama tam olmasada güzel olmuş olabilir derslerini çok iyi bilen çalışan biri çözebilir bu soruyu.
  37. ExCeLLeNT

Yapımda ve yayında...

2.karikatür oğlum manyak mısın dayınla evlenip ne yapıcan süper komediydi 1.resim de 2.resimde hepsi süper komikti ya:DPaylaşım için sağol.
  38. ExCeLLeNT

yasaklar yasaklar!!!

O blogtaki kuralları okusaydın o sitedeki boşu boşuna konu açmayacaktın yani sen sordun Sorundan 2 dk sonra cevap verdin.
  39. ExCeLLeNT

Gigabyte GA-X58-UD3R İnceleme

Gerçekten anakart süpermiş birde AMD desteklisi olsa daha süper olacak.
  40. ExCeLLeNT

5 gb alan uçtu

Kavga etmeyelim arkadaşlar çözmüş sorunu işte de temp dosyaları çok fazla mı yer kaplıyor temp dosyaları ne işe yarıyor alanları ne kadar cevap verirseniz sevinirim.
  41. ExCeLLeNT

Phenom II X3 iki hafta sonra ha athlon x2 7750 gittikten sonra phenom var millet inşaallah bunu kazanırım ama kazanamassamda iki hafta sonra phenom II X3 anketi yapılacakmış bende sonradan okudum küçük yazıyı zor göüküyor.Bunu kazanamayanlar iki hafta sonra phenoma gitsinler valla.Ama inşaallah...
  42. ExCeLLeNT

Evet mgs240 aslında bunların bütün yorumlarının kısa ve öz hali:DPerformans olarak daha pahalı olanlarla aynı hatta daha yüksek.Birde overclock falan birçok özelliği intelden yüksek bana göre.
  43. ExCeLLeNT

5 gb alan uçtu

Bilmem bende de 2 gb alan vardı sonra 1 hafta sonra baktım 7 gb alan var:DKomik bir durum bende bilmiyorum sebebini.
  44. ExCeLLeNT

Tükürük Şampiyonu

:DSüper komik.
  45. ExCeLLeNT

Güzel de ben burdan kazanamassam artık kendi paramla 4 ayda biriktirip günde 1 tl harçlık:Damd athlon x2 5600 alıcam ama kazanırsam inşaallah kazanırım kazandığımı kullancam anakart yetmesse de yenisini alırım anakartın.
  46. ExCeLLeNT

Dikkat et aklın gitmesin show budur ...

Valla ne diyim kafam allak bullak oldu.
  47. ExCeLLeNT

Ergenekon Karikatürleri(3 Kapak)

Ergenekon ergenekdokuz ergeneksekiz süper komedi bunlar yav:D
  48. ExCeLLeNT

Siz şanslısınız hadi neyse ben amd athlon 3200 ile intel core 2 duo kadar performans alıyorum ki size demiştim minimum intel core 2 duo istiyordu oyun çalıştırdı.Resimlerini yollayabilirim ama oyunda fazla yükseldim dondu kaldı aynı yerde etrafa bakıyorum aşağı inemeyip hareket edemeyip kendi...
  49. ExCeLLeNT

Firefox kullanıcılarının En Zor Anı! :(

:DBenim içinde öyle sayılır aslında her program(işime yaramayan zarar verenler hariç)benim için öyle zor bir an.Allah bilir konuyu açmak için firefoxu silmişsindir:D
  50. ExCeLLeNT

Amd bana ve bize göre inteli yener yani ama AMD'nin çok hayranı varmış canım sitede hiç görmediklerim ortaya çıkıp AMD diye tanıdıklarımın bazıları intel diye bağırıyor.AMD yener her türlü dedikleri gibi AMD'nin reklamını yapmıyorlar Türkiye'de yapsalar reklamını çok süper olur 2 katı satar...
  51. ExCeLLeNT

Evinizi toparlayin (ikea)

2.video gerçekten kötü uf.
  52. ExCeLLeNT

"Kariyer Turu" 15-18 Nisan'da İstanbul'da

Kamyon çok süpermiş gerçekten.
  53. ExCeLLeNT

Intel: Kriz Bitti

İntel o kadar kazanç sağlamışsa AMD'yi düşünemiyorum ve de AMD'de de düşüş yok işlemci satışlarında bana göre.Artış var çünkü herkes AMD'nin değerini anlamış durumda.Ama iyi para kazanmış.
  54. ExCeLLeNT

Nokia Beta Labs'dan Yeni İletişim Arayüzü

Gelecekle ilgili filmlerdeki gibi artık uzaktan herkes sunumunu vs onun gibi şeyleri yapabiliyor gelecekle ilgili filmler yavaş yavaş gerçek olmaya başladı nokia güzel düşünmüş.İşe yarar bir cihaz.
  55. ExCeLLeNT

FriendFeed Artık Türkçe

Pekte türkçe olmamış yani girdim siteye anca oturum aç yazıyordu gerisi ingilizce.
  56. ExCeLLeNT

Eski sevgiliyi görmek

Kıçında delik var kıçın gözüküyor baya büyük gülmekten ölüyordum ama bu konu verildi diye hatırlıyorum.
  57. ExCeLLeNT

ADSL için sabit telefon zorunluluğuna darbe!

Ama yinede verdiğimiz paraya bakarsak 4096 sınırsız fiyatı uygunmuş.
  58. ExCeLLeNT

Valla ne diyim hayallerimdeki gibi bir işlemci overclock da yaparsak zaten hayallerimin ötesi olur neye yetmez bu işlemci gta 4 bile x2 4600 istiyor bu x2 7750 black edition.Farka bak bu işlemcide herhalde her oyun çalışır.AMD'yi seviyorum.
  59. ExCeLLeNT

ADSL için sabit telefon zorunluluğuna darbe!

Boşa bunlar ya ayda valla 7 aydır belki kullanmıyorum yemin ettim hep cep telefonu kullanıyoz ama ayda 20 tl 15 tl geliyor.
  60. ExCeLLeNT

Cem yılmaz sperm bankası

Güzelmiş.:D
  61. ExCeLLeNT

USB Bellekten Vista Kurulumu

Valla pek anlamadım vista kurarsam bunu yapmayacam ya direk vista kurarım.İşte ne kadar sürerse sürsün kafamı karıştırdı bu olay benim.
  62. ExCeLLeNT

Boylesi Gorulmedi

Adama birşey olmamış Allah'a şükür ama gerçekten adam herşeyi yutmuş.
  63. ExCeLLeNT

Ülkerden web siteme 4 kutu sakız geldi.

Evet bize hani.Bende şu siteye yolluyum birkaçşey de bilgisayar versin kutu kutu bilgisayar:D
  64. ExCeLLeNT

Donanımcılar İçin Minik Araçlar

Evet ikisi yüklüydü gerisini indirdim sağol abi işimize yarayacak programlar bunlar.
  65. ExCeLLeNT

Athlon x2 olmuş phenom değişmiş birşey değil ama ankette phenom vereceklerdi ama bu da iyi inşaallah ben kazanırım bilgisayara lazım böyle birşey bu benim pcye zaten 5600 ya da üstü bir amd işlemci alacaktım inşaallah şansım yaver gider de ben kazanırım ama öbür üyelerin hakkını yemek...
  66. ExCeLLeNT

Şöyle AMD birşey yapıp 5 ghzlik bir işlemci çıkarsa yanına x5 phetlon (athlon phenom birleşimi)30900 diye bir işlemci düşünsenize intele ne kadar fark atar merak ediyorum intel boş durmaz ama AMD bu teknolojiyle ohooooo kazanır.AMD çok iyi ya zaten intel kaç aydır sessiz kalıyor hep aynı...
  67. ExCeLLeNT

Bekçi

Emekler boşa gitti.O kadar adam aldılar bekçi için sonra bekçiyi kovdular iyi bir ders.
  68. ExCeLLeNT

Super Cleaner 2.95 (Temizlik aracı.)

Evet alternatif gerekiyor cleanera.İnşaallah zararı yoktur comodo system cleaner gibi.
  69. ExCeLLeNT

Damnation önümüzdeki ay çıkıyor. Ubisoft 'tan iddialı bir oyun geliyor

İlk resim güzeldi.Konusu ne acaba?Böyle oyunlar güzel olmaya başladı.
  70. ExCeLLeNT

X-Men Origins: Wolverine'in Yeni Videosu

Yine birşey değişmemiş grafikler süper kahramanlı oyunlardaki grafikler hareketler şehir düzeni vs süper kahraman oyunlarındaki gibi.Ama güzele benziyor hareketleri güzeldi.Süper oyundu ya ama şu şişko adamı merak ettim nasıl birşey.
  71. ExCeLLeNT

Assassin's Creed 2 nasıl olacak?

Oyunun konusunu öğrenicem eğer güzelse alırım oyunu.
  72. ExCeLLeNT

Oyunculara Yeni Fare: SideWinder X3

Mouse un tasarımı pek iyi değil ya şöyle daha güzel birşey olsaydı da 40 dolar bu mouse için pahalı ama önden konuşmamak lazım mouseun özelliklerini de yazarsanız hele + işimize yarayacak ya da ilk kez olan bir özellik varsa ve de işimize yararsa hemde çok yok satar bu mouse.
  73. ExCeLLeNT

AMD bana göre her zaman kazanır da 28 nisana kadar bu anket yani ohoooo tam oturmuş ama he tüm shiftdelete.net katılmış olur ankete o zamana kadar.Bir de arkadaşlarımın çoğu intel kullanıyor bir arkadaş gta 4 aldı işlemci intel core 2 ydi duo mu quad mı bilmiyorum gta 4 ü kastı bilgisayarı nasıl...
  74. ExCeLLeNT

Ocak ayı işsizlik verileri açıklandı

Böyle giderse biz bile büyüyünce daha kötü olacaz düşünüyorum 20 yaşına gelince iş bulacam mı?
  75. ExCeLLeNT

Huzurlarınızda Android 1.5

Android ismi de güzel.Google'ın herşeyi iyi valla bu da iyi olur büyük ihtimal nasıl birşey acaba ekran görüntüsü bulsak?
  76. ExCeLLeNT

Biri burada

Keşke save etseydim süper güldüm ya :D
  77. ExCeLLeNT

Toshiba Cepte Hız Devrimine Hazırlanıyor

Vallaha bu ilk bilgisayarım ve 2.1 ghz si var.
  78. ExCeLLeNT

CPU Sıcaklığını Ölçün

Valla ne diyim güzel program.Ama hdd life pro ile yaptığımda daha azdı genelde sıcaklığı yani bunda 40 derece ama hdd life pro ile 25 35 arasıydı.
  79. ExCeLLeNT

Oyunlar Uyuşturucuyla Savaşta Kullanılacak

Benimde bir parçam pcim ama böyle oyunun grafikleri güzel olursa böyle ne diyim mesela uyuşturuyu eritecek bir sos varsa mesela ketçap fırlat uyuşturucu erisin onun gibi şeylerle silahlarla gta ya az benzer ama güzel bir oyun olsa bence satarlar.
  80. ExCeLLeNT

Skype Sizin Olabilir!

Abi ne büyüğü 551 milyon dolar o parayla gerçekten gider şirket alırsın aylık parana milyonlarca para katar şu şirketler çok zengin ama yok fakirlere yardım vakfı falan onun gibi şeylerle hiç alakaları yok eskiden ahilik teşkilatında nasıldı herkes yardımsever şimdi ise herkes arasında rekabet var.
  81. ExCeLLeNT

Google'dan Mimar Sinan Logosu

Dün görmüştüm bunu gerçekten güzel yapmışlar keşke tüm dünyada aynı logo olsaydı yoksa öyle mi bilmiyorum ama galiba sadece com.tr de o logo var ama tüm dünyada da olabilir yani.
  82. ExCeLLeNT

Benimde yok büyük ihtimal ama inşaallah kazanırım çok ihtiyacım var da yeni bir işlemciye.Konu bile açtım işlemci alacaktım.Neye göre seçecekler ki kazananı? Bu arada bence hepsi doğru ankettekilerin birde amd fiyat olarakta uygun yani intel bir işlemci alacağınıza amd alın daha ucuza intelinki...
  83. ExCeLLeNT

Soru Onların evine de giriyormuş:D:D:D

84. ExCeLLeNT

İngilizce Lazım

Sen onları şöyle mtu sözlük ya da benzeri ile yap çevir.Çünkü öyle sözlüklerde birden fazla anlam çıkıyor ki biliyorsun bir kelime yazıyon 5 anlamı çıkıyor ordan ordan çevirini yaparsın 1 günde.3 gün var daha.
  85. ExCeLLeNT

Mevlana

Valla laf çok güzel son ikisini duymuştum ama tamamı daha iyi oldu oturturum önüme geleni:DAma güzel ve doğru söylemiş.
  86. ExCeLLeNT

ASUS Rampage II GENE İnceleme

Ürün güzelde işte performans değilde normal işlerinize yarayacak bir şirketteki normal kullanıcı laptoplarından pahalı valla.İşte herşey para ya para olsa alırdıkta herhalde shiftdelete.net'Te 60000 üyeden çok azı alıyordur bunları.
  87. ExCeLLeNT

Telefon Tanıtımında Erotik Görüntüler!

He çok beğendik telefonu:DAma gerçekten böyle reklam olmaz su geçirmemesinin ne özelliği var öbür özelliklerini de gösterseler hadi neyse acaba başka ne özellikleri var:D
  88. ExCeLLeNT

Gezilesi 5 İnternet Sitesi

Hidayet ile mehmet okur he güzel siteler hele şu ilk site ilgimi çekti.
  89. ExCeLLeNT

Intel SSD Performans Sorununu Çözdü

Görünüşleri güzel ama kullanmadığım için bilmiyorum ya böyle görünüşü bile güzel olunca alası geliyor insanın hele güçlüyse.
  90. ExCeLLeNT

Srcmon nedir?

Benim görev yöneticisinde srcmon.exe çalışıyor.Virüs mü valla ben bilgisayarı ne kadar format atsam görüyorum gibi hatırlıyorum bunu.Resmini yollayacam size.
  91. ExCeLLeNT

Rıza ve Coca Cola Dağıtım Kamyonu

Mona rızayı ilk gördüğümde korktum ya:D
  92. ExCeLLeNT

Canınız Pastamı İstedi ? İçeri Gelin

Ovv bunlara pasta mı diyorlar:DPasta dediğin çilekli kakaolu vanilyalı güzel birşey olur kanlı bir kol yada organlar değil:D
  93. ExCeLLeNT

Geleceğin Bilgisayar Trendleri

Acer aspire revo güzelmiş ya onu beğendim de sistemleri iyi olsa çok süper olacak.1.6 ghz hız neye yetecek yada radeon hd 4330muş ya da 160 gb kapasite neye yeter onlar.İntel core yani 2 bile değil hemde 1.6 ghz cpu hızı.Bilgisayarlar güzel ama sistemleri kötü.Hele vistalar ya çok yavaş çalışır...
  94. ExCeLLeNT

Yarı insan, yarı robot!

Nedense adam bizim ülkemiz diyor gıcık oluyorum ya sanki insanlar vermeselerde alamayacaklar ordan o aleti:DBizim askerlere de yardımcı olacak o alet çatlasınlarda patlasınlar işte ama ne güzel alet he sakat olmasak bile seni yakalıyım öldürücem yerine gel buraya ne zaman dayak yemek...
  95. ExCeLLeNT

Milli Takım, turkuaz formayı bıraktı!

Hangisiyle daha iyi oynanıyorsa turkuazla iyi oynanıyorsa kırmızı beyaza boyasınlar en güzeli bu önce en rahat oynadıklarını seçsinler turkuaz mı rahat oynadıkları kırmızı beyaza boyasınlar.
  96. ExCeLLeNT

Mısır'da Onlarca Mumya Bulundu

Oha eh be mısır mumya şehri resmen.
  97. ExCeLLeNT

SDN Beşiktaş Kulübü

Buraya saldırı yapacağız(bir galatasaraylı olarak) savunmalarınızı geliştirin:D
  98. ExCeLLeNT

Windows Live SkyDrive neden kimse kullanmıyor?

Ya skydrivein tam anlamını söyler misiniz?Yani o sky drive mesela önemli verilerimizi skydrive'e yükledik format attık bilgisayardakiler gitti biz sonra skydrive'e ulaşıp ordaki dosyaları bilgisayarımıza çekebiliyor muyuz?Birde mesela dosyaları attık oraya arkadaşa gittik arkadaşın bilgisayara...
  99. ExCeLLeNT

Dizüstü Ekran Kartınızı Coşturun

:DBen bunu benim masaüstünde denedim ayarlar güzel inşaallah bende de işi yarar.Oyuna girecem şimdi deneyecem olmuş mu yoksa boşa mı yaptım :DLaptop için ama birde şu 185 sürücüsünü indiriyim.
  100. ExCeLLeNT

Hangi Antivirüs'ü Kullanmalıyım

Kardeş sen 6 ıncı versiyonunu mu kullanıyorsun kardeş ama en iyi koruyan artık kaspersky 8 yani 2009 sürümü internetten bir key bul ya da ben sana birsürü key dosyası var 20 tane mi ne atıyım özel mesajla upload edip olur mu?Sen kasperskyın sitesinden yükle deneme sürümünü sonra ben sana key...
  101. ExCeLLeNT

Office 2007 SP2 Yakında

Eh artık otomatik güncelleştirmeleri açık tutalım heran gelir.Valla çok işime yarıyor ms office(şuan).
  102. ExCeLLeNT

Teşekkürler SDN Dostları / Red-Bird

İnşaallah benlende tanışırsın 14 yaşındayız küçüğüz ama neyse nedense arkadaşlarımdan daha fazla olgun düşünüyorum ben gelin test edin onun için büyüklere daha yakınım.İnşaallah tanışırız.
  103. ExCeLLeNT

Sanırım zor durumdayım:(

hta doğru söylemiş bir kız için hele seni sevmeyen bir kız için dostlarını kaybetme dostların bir kızdan daha önemli.O kızla tek başına dost olacağına arkadaşlarınla takıl biliyorsun erkekler aralarında konuşurken genelde utanmazlar kızla konuşurken biraz kötü konuşursun zor konuşursun her...
  104. ExCeLLeNT

Kısa Yol Atama Programı

Bak dediğim doğru çıkmış çözümü de yazmışlar:D
  105. ExCeLLeNT

Upsss

Sanki diyor gel kes lan aha bak savunmayı kurdum anca dişi gelirse kapı açılacak diyordur.Büyümüşte tövbe tövbe adam kimi gördü acaba öyle oldu.:D
  106. ExCeLLeNT

Aşıkların Telefon Konuşması

Kadını çok sıkıyor adam ama kadın sabırlı az bunalsada sabırlı bir kadın.
  107. ExCeLLeNT

Pes 2009 Ben İyi Oynarım Diyen Varmı

Aynen pes yani ben bile pesle ilgili bir yama adresi falan vericek zannettim online oynamamızı sağlayan beraberce ya da bir server falan verecek sandım ama reklammış.
  108. ExCeLLeNT

Sizce nasıl arkadaşlar ?

Kardeş 1 buçuk milyar mı ya kardeş nerden buldun sen o sistemi valla süper fiyat ne diyim bana ucuz geldi.4 GB ram, intel core 2 quad, 1 gb bellekli nvidia 9600 kardeş nereden buldun Allah aşkına söyle onları bölersek belki ucuza alırız.:D
  109. ExCeLLeNT

Trabzondan Tebessüm Ettiren Bir Kare

Hehe güzelmiş hatta arkadaşın dediği kiralik daire olayı süpermiş.:D
  110. ExCeLLeNT

Spikerin gülesi gelir..:)

Sonuncu videoda gülmekten öldüm ama adama üzüldüm ya işi bitmiş adamın.
  111. ExCeLLeNT

Lütfen yardım! tüm herkesin yardımına ihtiyacım var

Evet ya adamın kafasını köpeğe montajlamışlar ama adamın yaptıkları doğruysa bilemiyorum valla.
  112. ExCeLLeNT

Fransızca bilmesekte ne olduğunu arkadaki kadından anladık :D

Yoldan değil sınırdan çıkmış:D
  113. ExCeLLeNT

Shift

Süper oyunmuş harbiden sağol.
  114. ExCeLLeNT

Vista'ya Hoş Geldin Modifikasyonu

Valla son spiderman resmi çok süperdi yani.Bilgisayara format attırıp vista yükleteceğim o spiderman resmini yapacam inşaallah yaparım.
  115. ExCeLLeNT

Palit GTX 275 İnceleme

Evet gerçekten fiyatı çok uygun ama işte daha biri yeni satılmaya başlanılıyor öbürünü çıkarıyorlar.Ama gerçekten güzel kart hele 2 tane fan.
  116. ExCeLLeNT

Deep Freeze kaldıramıyorum?[Çözüldü]

Biliyorum da zamanı ileri alınca düzeliyormuş galiba. Artık format atıcaz zaten bilgisayar yavaşlamaya başladı ama denerim yine de kaldırmayı. :D:D:D:DMillet millet sevinçten havalara uçuyorum ya millet çözdüm çözdüm olayı verdiğiniz tuşları denedim olmadı bir sitede ctrl+alt+soldaki shift...
  117. ExCeLLeNT

SDN il temsilcileri....

Evet bence güzel her ile bir temsilci aramızda yarışmalar düzenleriz agmerkezi.com mesela biliyorsunuz adamlar half life ve ag oynuyorlar.Sonra biri konu açıyor şu şehirde şu saatte şurda toplanacağız.Tabi orayı iyi bilen birisi orayı tanıtıyor tanıştırıyor orda sonra internet cafeye gidip hl...
  118. ExCeLLeNT

Bana daha yüksek bir sürümünü verebilir misiniz?Çünkü dediklerinizin hepsini denedim yeniden kurmaya çalışınca da birşey değişmiyor. Sürüm:6.41.21.1973 Bunun daha eskisini ya da yenisini bulursanız sevinirim.Birde deep unfreezerde 2 ya da 3 yapınca da kaydet tuşları kapalı oluyor birşey...
  119. ExCeLLeNT

Böyle çivi çakan da var..

Süper olurdu ama he çekiçler düşerken çiviye takılcaklar çivi de gelcek önce adamın kafasına tak arkadan 3 çekiç adamın kafasına çivi çakılmış olacak süper olurdu be ama güğzel yetenek varmış adamda.
  120. ExCeLLeNT

Kendi aracının önüne atlıyor..:)

Arabayı kullananda salaklık var.Adam kapıyı açıp çıkacak motor çalışıyor Allah bilir viteste araba ayağı frende yanlışlıkla bırakmıştır tekrar frene basim derken gaza yüklenmiştir:DOlan olmuştur.
  121. ExCeLLeNT

Yok deep freeze işareti yukarıda yazdım onları okuyun cevap verin herşeyi denedim olmuyor ya. http://img245.imageshack.us/img245/2229/deep.png Ekran görüntüsü yukarıda. Birde işte işaret yok ayarlara giremiyorum o yüzden verdiğim görüntüde deep freeze çalışıyor.
  122. ExCeLLeNT

Yazdım ilk mesajımda unfreezer 1.6 ile denedim.Ama hangi seçeneği seçsemde load status ile save status tuşları kapalıydı ve deep freeze not detected yani çalışmıyor diyordu galiba ya da yok diyor.Öyle birşey diyordu galiba ama oyun oynayıp kaydettiğimde bilgisayarı yeniden açıyorum eski yerden...
  123. ExCeLLeNT

Denedim kardeş yazmayı unutmuşum ama orda deep freeze yoktu listede.Yapamadım.
  124. ExCeLLeNT

Kalemin Böylesi

Yanındaki galiba uğurlu uç.:DNe insanlar var ya benim pcimde intel core 2 duo isteyen oyunu amd athlon 3200 + 2.01 ghz cpu hızı ile kasmadan çalıştırdı.5yıllıktır.Çalışmayan oyun yok elimdekilerin hepsi çalıştı gta 4 gibiler çalışmayabilir.Satılık 7 bin tl tövbe tövbe benim pcde uğurlu.Küçükken...
  125. ExCeLLeNT

Çin'den Türkiye'ye ödül

Güzel haber.Türkiye'ye ödül he hiç haberim yoktu orada yarışma düzenlendiğinin.Turizm Fuarı oradakiler gerçek yemek yiyorlar diye sevinmişlerdir biz ikram ettik tabiki de beğenecekler.
  126. ExCeLLeNT

En Eski İstanbullu

Ovv acaba kime ait o iskelet.Bu arada çömlek içinde 5 yaşında bir çocuğun iskeleti diyor acaba çocuğu öldürüp de mi çömleğe koymuşlar?Şaşırtıcı haber.
  127. ExCeLLeNT

Merhaba shiftdelete

Hocan mı tavsiye etti bu siteyi söyle okuluna tavsiye etsin.Hoşgeldin aramıza.
  128. ExCeLLeNT

Obama'nın çok şaşırtan fotoğrafı...

Aynen he olabilir ABD msülüman olduğunu biliyordur obamanın herhalde.Müslümanlar genelde saygılı sevgili insanlar (bazıları hariçte)belki ülkeyi düzeltir diye getirmişlerdir yararlanmak istiyorlardır.Ama bu adamda iş var.
  129. ExCeLLeNT

AMD'nin Yeni Mobil İşlemcileri Ne Zaman Gelecek?

Ohooo böyle olmazki canım bunu alacaz diyip para biriktiriyoz yenisi çıkıyor daha pahalıya.Böyle olursa alamayızki biz valla.En iyisi anakartı sınırlamak bir yere kadar eskiyince onlar değiştiririz.Ama İntel'de yavaşlama var da AMD çok ürün çıkarmaya başladı.
  130. ExCeLLeNT

Painkiller'in Dirilişi

Jerichoya benziyor görüntüler oynamadım ama bir abi anlatmıştı cdsi vardı vermedi küçükmüşüm ben tabi o zaman 9, 10 yaşındaydım.Painkillerle tanışamadım şansa.Ama ben böyle oyunlarda ilk oynadığımda ürkerim korkarım ileriki bölümlere geçtiğimde korkmama alışırım neredeyse her oyun öyle oldu bana...
  131. ExCeLLeNT

Kayıp Gezegene Hoş Geldiniz!

Güzel oyuna benziyor aksiyon dolu olacak galiba.
  132. ExCeLLeNT

2 gündür uğraşıyorum millet yardım edin ya ben internetten deep freeze yükledim.İnstall dedim hiç kurulum falan yapmadan yüklendi.Dosyalara gittim frzstate2k.exe ile DF5Service.exe dosyası var birde içinde bulundukları klasörler bu kadar dosya vardı.Ben red alert 3 tam 4 kere aynı bölümü oynayıp...
  133. ExCeLLeNT

Denizaltı olan bölüm

Kardeş sen warheadı mı diyorsun çünkü ben ikisinide bitirdim warheadsa sen orda denizaltının üstüne çıkabileceğin yere doğru görünmezlik maksimum hız vs hangisi daha iyiyse koş sonra denizaltının üstüne çık orda aşağıya doğru bir yer var atlayarak denizaltıya çık ordan da içeri gir zaten ara...
  134. ExCeLLeNT

[Anket] Google da yasaklanabilir mi?

Çok yakışmış valla.Dediğim gibi youtubeye arkadaş geliyor youtube de mıknatıs var kendine çekiyor:D
  135. ExCeLLeNT

Playstation 3'e Yeni Bir Ses - DTS-HD

:DSüper adamsın valla hem komik hem doğru konuşuyorsun.Berkin abi bizi sevindirmek istiyorsan ps3 e destek falan ps3 al bize konularını takip edelim ekran kartı al al sana mesaj:DKonularındaki şeyi anlamamızı istiyorsan yani mesela bu konu yeni yazılımı denemek için bizim ps3 al bize:D(Kızma abi...
  136. ExCeLLeNT

Ve Google Kapandı!

Desenize youtube arkadaş buldu arkadaşlık servis:D Youtubenin arkadaş listesine biri daha ekleniyor.Ama gerekiyorsa kapatsınlar yani destekliyorsa google onu tüm dünyada kapansın.
  137. ExCeLLeNT

Google Tanrı mı?

Şeytan microsoft he ov ben şeytanı mı yönetiyorum şimdi Allah'ın nasıl birşey olduğunu bilip ona sorular sorup cevabını mı alıyorum anında hadi(nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama bir kapı kapanınca dua et ibadet et namaz kıl başka kapı açılsın yani)Allah google mi.Yahoo mu peygamber tövbe...
  138. ExCeLLeNT

Google Kapanıyor

Youtube'nin yanına arkadaş geliyor:D
  139. ExCeLLeNT

Slm Shiftdelete

Hoşgeldin.Bak bizler kardeşiz nikosteel baba oluyor forumda anne bilmiyorum.Yani nikosteel administratör web master vs olduğu için baba diyorum ben biz sdn ailesiyiz hoşgeldin foruma:D
  140. ExCeLLeNT

Plazma Bitmiyor mu?

Plazmada ki görüntü süper ama he baksana şehre benim oyum plazmadan yana şehre bak be.Plazma bu şehri gösterdiği için plazma benim için artık:DBunlar acaba ne kadardır he teknoloji bayağı ilerledi bunlar aslında normal televizyon ama adam diyor yok şu kadar kapasitesi var diski şu kadar görüntü...
  141. ExCeLLeNT

Kaliforniya'da Sabotaj Skandalı

1.Peter doğru söylüyor. 2.Bende onları öyle keserim:D
  142. ExCeLLeNT

Apple Milyar İçin Geri Sayıyor

Her türlü o hızda artmaz ki kardeş zaten sen nerde gördün dünyada birkerette bin kişi dosya indirsin 1 saniyede.Zaten doğru da artmaz otomatik sayaç arasıra hızlanıyor arasıra yavaşlıyor ama öyle değildir o yalandır.
  143. ExCeLLeNT

Kadınlar Daha Fazla Oynuyor

Kadına bak çıldırmış bir kaza yapsa arabası ekranı parçalar herhalde:DKadınlar oyun oynamaz diye kim demiş bizlerden iyi counter oynayan kadınlar var bu dünyada.
  144. ExCeLLeNT

Flört !!!

Güzel yazı teşekkürler gfbercan.Çokta doğru.
  145. ExCeLLeNT

Gta IV 3mb!

Neylen sıkıştırmışlar o tır dolusu kumu bir odaya koymuşlardır duvarları hareket ettirip kutu yapmışlardır el arabasına koymuşlardır:DValla şaşırdım ama keşke gerçek olsa da sabaha kadar bile sürse ayıklama işlemi yüklesek.Ne güzel 1 dkde oyunun setup dosyası elinde kaydet tmm işte:D
  146. ExCeLLeNT

Google Kapatılır mı? İşte Cevabı!

Onun yerine tazminat davası açsınlar google'e yani koca ülkeyi kurtardı Atatürk onun adını kirletiyorlar.Biz kazanırız büyük ihtimal olmassa da kapatsınlar canım türk yapımı arama motorları var google gibi.
  147. ExCeLLeNT

Karikatür

Sıradan 1, 2, 4,12 vs hepsi süper bunların ölüyordum gülmekten:D
  148. ExCeLLeNT

SDN Yönetimi Hakkında Bilgilendirme

Doğru:DBu forumu siz kurdunuz ama bizler yaşatıyoruz:D
  149. ExCeLLeNT

Anket

2.metrobüs olsun anlamadım ama neyse.:D
  150. ExCeLLeNT

Selam ben Sucuklu Yumurta

Hoşgeldin kardeş sitemize.Sucuklu yumurta gereçkten karışım olmuş su cuk yumurta sucuklu yumurta yiyesim geldi şöyle yağda canım çekti he valla.
  151. ExCeLLeNT

Ati mi nVIDIA mı?

Nvidia ekran kartları performans olarak iyi yani bazıları için iyi gelebilir ATİ benim ismimin ilk 3 harfi ama nvidia diyorum.:DAtilla ismim bu arada işte araştırırsanız nvidia performans uygun fiyat güçlülük vs birçok özelikle öne geçiyor hatta bu sitede testleri yapıldı ati ve nvidianın en son...
  152. ExCeLLeNT

Dünya'nın en ilginç binaları...

Ama çok ileri gitmişler sıkılıncada yani:D
  153. ExCeLLeNT

Host Editor

1. konuyu sonradan okudum yani yorumları okumadığım için bitirdiniz mi bilmiyordum o zaman sinirden ölmek üzereydim ve şuan sinirim geçti bunlar için özür dilerim. Programda güzel
  154. ExCeLLeNT

Dünyanın en iyi frikikçileri!

Daha çok varda sığmaz buraya:D
  155. ExCeLLeNT

Yeni Tellcom (Quiknet) Kampanyası

Gereçkten hızlıymış telcom'a geçeriz tamamlanınca tamamen.Sonra da ver elini salise içinde shiftdelete.net'e ieden ulaşma o da olmazsa artık boşa tellcom:D
  156. ExCeLLeNT

Kısa Yol Atama Programı

Ne gülüyorsunuz ben ilk olarak şöyle anladım ctrl+del gibi bir kombinasyonla oyun dosya vs açmak anladım mesela olamaz mı gta san andreasa girecen kısayollar aklında ctrl+gtasan diyecen oyuna girecek belki böyle diyordur.
  157. ExCeLLeNT

Hadise 12 puan eksik başlayacak!

Ama doğru hadise gibi birisi bizi temsil edecekse hiç etmesin Türkiye çünkü ahlaklı bir ülke(öyleydi doğrusu)genelde kızlar işte böyle falan giyinerek adamları azdırıyorlar sonra bu bana tecavüz etti diyorlar düzgün şeyler giyseler birşey olcak üstlerine klibe bak südyen-kilot:D
  158. ExCeLLeNT

Host Editor

Uzatma lan konuyu Allah Allah ben orda şakasına demiştim.O programla ip adresi ile bilgisayar ele geçiriliyordu ki bir abide ona benzer program var denedik evde açtık bilgisayarı oluyor mu diye denedik o programla yaptırırım o zaman ver ip adresini insanı sinir etmeyin ben kendimi hacker...
  159. ExCeLLeNT

Adls fatura

Limitliyken fazla bilgisayarla uğraşıyorsan en az 60 ya da 70 limitsizken hem sabit 49 hemde istediğini indir yükle izle gez.Limitsiz.
  160. ExCeLLeNT

Altı Çekirdekli İstanbul Haziranda Hazır

Valla AMD'yi 2 kat daha fazla sevmeye başladım amd asıl benim favorim.
  161. ExCeLLeNT

64 Çekirdekli Bilgisayar Sistemi

Aynanda 8 adet işlemci desteği he bare bunların hem amd hem intel desteklisi 4, 4 bölünse 4 amd en son işlemcisi, 4 intel en son sürüm işlemcisi olacak.Süper ya ama fiyatı da süper olacak:D
  162. ExCeLLeNT

Nvidia GT300'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

İşe bak be bir ay geçmeden yeni ürün çıkarıyorlar böyle olursa biri için para biriktirdik diyelim yenisi çıktı onu biriktirdik yenisi böyle uzar gider... Biraz ara verip kazanıp en güçlü ekran kartlarını çıkarsalar güzel olacak ama dx11 he güzelmiş.Fiyatları da uygun sayılır.
  163. ExCeLLeNT

Seagate'den Yeni Diskler

Ürünler güzel de fiyatları uygun olursa şu 1 tb iyi gider.
  164. ExCeLLeNT

Deep freeze şifresi sorunu

Arkadaş galiba gizli çektiği için belkide kurulum dosyasını çekmedi ya da başka birşey falan oldu yani dosyaları çektiyse her türlü aldığın yerde kimö şifreyi koyduysa o biliyordur.
  165. ExCeLLeNT

Dünyanın En Hızlı Dizüstü Bilgisayarı

Evet gerçekten güzel bilgisayar ama oyunlar masaüstü pclerde eğlenceli oluyor da gerçekten bu bilgisayardan her çalışana lazım gidip gelirken falan ah birde şarjlı olsa birkerette 7 saatte biten bir şarj süper kullanırız o pcye evde şarjı dolarken aynı anda oyna süper olur bu pcyle işlerimiz.
  166. ExCeLLeNT

Isobuster kullanimi

Yine aynı şeyi yap isobuster kullanmadım bilmiyorum ama 2.cdyi istediğinde browse falan arama ekranı çıktı mı ordan oyunun 2.cdsini seçip girerse kurulum dosyasını seç.Yükle ama sana bilen biri anlatsa daha iyi olur.
  167. ExCeLLeNT

Çin düşünürü Lao Tzu''nun öyküsü

Çok güzel bir öyküymüş sağol mustifanci klavyen dert görmesin.Ama o aralarda dediği nasihatları pek anlamadım da neyse.
  168. ExCeLLeNT

Bilgisayar Mühendislerinin Maaşı Ne kadardır?

Güzel bilgi ama sağol.
  169. ExCeLLeNT

Yoksa sizin bilgisayarınızda mı böyle?

Aynen en kötüleri içinde böcek olursa düşünün tam elinizi sokup parçayı çıkartacaksınız elinize hamam böceği kara fatma vs bir bçöcek çıkmaya başlıyor hemde kocaman Allah göstermesin mutasyona uğradı kasanın içinde:DZor çıkıyor kasanın içinde ne kötü durum bizim bilgisayar temiz valla babam 1...
  170. ExCeLLeNT

Altın külçesi mi, mouse mu?

Gerçekten değerliler:D
  171. ExCeLLeNT

Formattan Sonra Kurduğumuz Programlar

Winrar-winzip-7-zip Windows live messenger İnternet explorer-google chrome-firefox Java Windows media player-winamp Kaspersky antivirüs ya da nod32 Microsoft Office Orbit-Flashget-internet download manager Cleaner-advanced system care Limewire Google earth. Bunların hepsinin tabiki de...
  172. ExCeLLeNT

%100 Güvenli Temizlik! COMODO System Cleaner 1.1.64943.35

Millet üzgünüm ama bu program bana zarar verdi.Yükledim temizleme yaptırdım dediğim gibi fazla dosya sildi. Sonra restart now dedi tıkladım yemin ettim 3 dk bekledim sonra su faturasını yatırdım geldim baktım hala bilgisayar açılacak.Belki 10 dk bekledim bilgisayarı açılmadı hep o yükleme...
  173. ExCeLLeNT

Penguenler de Delirdi!

Oynayacam bayağı güzel gibi gözüküyor.
  174. ExCeLLeNT

Masaüstünüzde Farklı Bir Görünüm

Ben indirmem böyle programları güvenmem lazım zaten şu vista görünümü bana fazlasıyla yetiyor.
  175. ExCeLLeNT

Bu Ayın Açıkları

Ben valla orjinal xp kullanmıyom:DOffice de orjinal değil service pack 3 ü de kullandım sevmedim yani kökten skyxp yüklediğimiz bilgisayar service pack 3 ile eski haline döndü.Aynı sıkıcı görünüm geldi onun için birde öbür günelleştirmeler orjinal doğrulama falan her açıldığında orjinal değil...
  176. ExCeLLeNT

İyi Geceler SDN...

İyi geceler herkese ama sabah şansa:D
  177. ExCeLLeNT

%100 Güvenli Temizlik! COMODO System Cleaner 1.1.64943.35

Güzlele benziyor ama korktum fazla dosya siliyor bu programın zararı var mı varsa neler?
  178. ExCeLLeNT

Advanced SystemCare 3 3.0.0 Final

Evet çok güzel mesela birçok dosya cassu yazılım geçmişi falan temizliyor.Birçok da bilgisayarla ilgili araçları var ne işe yaradıkları yazıyor zaten araçların.
  179. ExCeLLeNT

Kız tavlamak =)

Güzelmişte birden fazla olsaydı daha güzel olacakmış.
  180. ExCeLLeNT

Gmail Saat Farkını Hatırlatıyor

Valla hala hotmail kullanıyorum ama artık yeter bundan sonra bende bir google mailliyim.Google herşeyde usta oldu artık canım işletim sistemi bile çıkarıyor en büyük 5 şirketten biri benim için google dünyada(bilgisayar ve elektronikle ilgili)hatta ilk 3 e girdi diyebiliriz yakında herkes google...
  181. ExCeLLeNT

Dogmalarla savaşan bir lideri dogma haline sokmak

Bence açık açık söylemez biliyorsunuz birçok lafı örtülü anlatım yani o lafların çoğuna detaylı bakınca içinden birçok anlam çıkıyor istediği kitaba söylesin.Birde son paragrafta onu sevmek ibadettir diye öğreten öğretmenler falan diyor öyle öğretmenler mi var yani ne alaka Atatürk'ü sevip...
  182. ExCeLLeNT

Facebook'tan Torrent'e Veto

Doğru herşey yasaklanıyor:DAdım attık 50 sene sonra ne adım atıyon lan oraya devletten izin aldık bizim kapının önü adım atarsan mahkemeye vericem gibi şeyler çıkar yakında:D
  183. ExCeLLeNT

KIS 2009 kaldırdım ve ESET 4 kurdum...4 tane trojan buldu..

Valla ben kaspersky diyorum ki çünkü format attıktan sonra 2 aydır antivirüs yoktu pc'de. Sonra işte serialli kaspersky kurdum bir tarama yaptırıyım dedim 2 saat sürdü ama deydi yani birçok oyunum gitti kaç tane virüs buldu dersiniz 2 ayda bilgisayarıma giren ve kasperskyın bazılarını...
  184. ExCeLLeNT

Sistem Belleğini Rahatlatmanın Beş Yolu

2 tanesini denedim ama vista için bunların çoğu 2 sini denedim inşaallah olur.
  185. ExCeLLeNT

Obama İn Turkey.... :D

Garantiyi gördüm gülmekten ölüyordum süper montajlıyorlar.
  186. ExCeLLeNT

İbretlik olay BURSA da yaşandı

Ya kardeş ne rakı alacak gitsin güzel birşey alsın o parayla sevgilisi varsa evlensin yuva kursun bizim gibi pc toplasın:DShiftdeleteye üye olsun.Birşeyler yapsın yani o parayla neler yapılırki bizim yapamadığımız milyonlarca şeyi yapar adam o parayla acıyorum boşa harcanıyor bu millet.
  187. ExCeLLeNT

PC ye direksiyon seti bağlama

Onun cd'si faln yok mu cd vermediler mi sen herşeyi bilgisayara bağla cd varsa yükle cdyi arkadaşın dediğini yap.Cd yoksa bilmiyorum belki otomatik tanıyordur.
  188. ExCeLLeNT

Türkiye Bu Hafta Ne Oynadı?

Gta 4 zaten pc için bir oyun aslında o kadar özellik varken de şu gta 4 ü bir ben alamadım birde orda almak istediğim çok oyun var ama $ yok
  189. ExCeLLeNT

Google Ofisinden Yeni Görüntüler

Aynen bu soru sorulur mu hem google de çalışırız hem Amerika'yı görmüş oluruz hem yani google'ın çerçevesine gireriz hem para kazanırız hem mutlu oluruz yeni şeyler üretiriz vb. herşey yapılır:DÇOK süper ofis.
  190. ExCeLLeNT

Kedi Bunaltmaca

Gülmekten ölüyordum ya kediyi sıkıştırdılar dolabın arasına:DSüper sağol myefsane.
  191. ExCeLLeNT

Ses aygıt sorunu

Ses aygıtını ve özelliklerini yazarsan sanırım daha iyi yardım edebiliriz ve bu sadece windows media playerde mi oluyor winampta da dene yaptığın şeyi aynı hatayı veriyorsa özelliklerini yaz sen ses aygıtının çözüm bulmaya çalışırız hatta bilgisayarda yardım ve destek merkezi diye biryer var...
  192. ExCeLLeNT

Troy Turizm mi?

Troy turizm güzelmiş.Eh bedava şehir şehir gezeriz Troy abimiz torpil yapar bize:D Peter ya forumun üyelerinin hepsinin ismini yazsaydın resme:D60000 isimden ne olacak:D Birde peter sen orda hostes olacan diyecem(şaka şaka kızma aklıma geldi dedim şaka)ama kızacan biliyom.
  193. ExCeLLeNT

Altı Çekirdekli İstanbul Haziranda Hazır

İşlemcinin orjinal adı İstanbul mu?
  194. ExCeLLeNT

Sevgiliniz kapanmanızı isterse kapanır mısınız?

Eksiklik kolayda bu forumda ne kadar çok kız varmış be vallaha ben hiç yok diye biliyordum:DEh o zaman terbiyesiz konular açarken dikkat edecez.
  195. ExCeLLeNT

İnternet Exprorer'e Ne Oluyor???

Evet kardeş 8 yükle onda da oluyorsa pcnde sorun vardır bizde olmuyor öyle birşey:D
  196. ExCeLLeNT

Srcmon.exe VİRÜSMÜ?

Sil dosyayı kurtul dicem ama bilgisayar format atılsa bile bizim format atıldığından beri bilgisayarda görev yöneticisini açtığımda çalışanlardan biri de srcmon.exe ve hiçbir zarar gelmedi 2 ya da 3 aydır pcme.
  197. ExCeLLeNT

İşlemci ısıs

Kardeş çözüm bulamassan onu bilgisayarcıya götür yoksa hiç şey olmaz Allah göstermesin patlar matlar birşey olur ısıtır kasayı patlatır falan tövbe tövbe sen bir bakım yaptır pcne.
  198. ExCeLLeNT

Çikolata matematik zekayı geliştiriyor...

Sen kadın mısın?:D
  199. ExCeLLeNT

Hotelcopter!

Bakın işte bunlar çizimleriymiş doğrusu öyle yazıyor yani yapacaklar.Büyük ihtimal.
  200. ExCeLLeNT

Duman Grubu Ayetle Alay Ediyor!

Aslında çok doğru söyledin.Almayacan albümü ama işte şarkıyı dinlemeyip duman'ı seven ve şarkısını almak isteyenler ne yapıcak duman'ı çok seviyor ama şarkı hakkında hiç bilgisi yok tek adını biliyor o zaman kötü.
  201. ExCeLLeNT

Siz yüksekten korkar mısınız?

Video - Yüksekten korkuyor musunuz !! - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi Gerçekten ben çıkamazdım oraya.
  202. ExCeLLeNT

Kadınlara özel Wii oyunları

Sonuncusu yani:DAnladınız.
  203. ExCeLLeNT

Böyle bir garaj yok.Oto hırsızlarını üzecek haber...

Resimlere bakmadım ama garaj kapanıyordur aşağıya yani garaj aynı yol halini alır içinde araba varken büyük ihtimal öyledir.
  204. ExCeLLeNT

Eh herkes aynı değil ki herkese göre değişir ordakilerin beynini hızlandırmış.
  205. ExCeLLeNT

Duman Grubu Ayetle Alay Ediyor!

Doğruysa Allah onların belasını versin.
  206. ExCeLLeNT

İnsan sesiyle araba reklamı

Bende de açılmadı video.
  207. ExCeLLeNT

Facebook.com.tr

Ben girdim de direk .com'a bağladı.
  208. ExCeLLeNT

Regedit

Bende de birkeresinde öyle olmuştu gerçekten görev yöneticisi bile yönetici tarafından devre dışı bırakıldı diyordu sistem geri yükleme yapıp en eski haline çevirdim önceki programları yükledim düzeldi. Doğrusu görev yöneticisi kayıt defteri dahil herşey devre dışı bırakıldı diyordu bende onlar...
  209. ExCeLLeNT

Internet Explorer Kapanıyor

Her türlü bilgisayardan kaynaklanan sorun yemin ederim ben de de oluyordu sürümümü ne değiştirmiştim galiba yok yok öyle olmadı format atmışlardı:D
  210. ExCeLLeNT

Bu bir helikopter.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazasından sonra helikopterlerin güvenliği tartışılırken, bir Rus firması ilginç bir helikopter için kolları sıvadı. Bütün dünyayı sarsan kriz nedeniyle insanlar akla hayale gelmedik pek çok yeni proje üretmeye başladı. Bu projelerin önemli bir kısmı Zihni sinir...
  211. ExCeLLeNT

Böyle bir garaj yok.Oto hırsızlarını üzecek haber...

İngiltere'de yeni yapılmaya başlanan gömülü otopark sistemi, araba hırsızlığını da park yeri bulma sıkıntısını da ortadan kaldıracak. İngiltere'de yeni yapılmaya başlanan gömülü otopark sistemi, araba hırsızlığını da park yeri bulma sıkıntısını da ortadan kaldıracak. Yüzyılın belki de en...
  212. ExCeLLeNT

Çikolata yemenin beynin matematik işlemleri yapabilme kabiliyetini geliştirdiği bildirildi. İngiliz Psikolojik Toplumu'nun Brighton kentinde düzenlediği konferansta açıklanan bir araştırma sonucuna göre, yüksek miktarda çikolata içeren içecek ve gıdalardan alan gönüllülerin zihin hesaplarını...
  213. ExCeLLeNT

Bu adam gözüyle film çekiyor.

Film yapımcısı takma gözünün içine yerleştirdiği kamerayla çekimler yapıyor. Bir kaza sonucu sağ gözünü kaybeden Kanadalı film yapımcısı Rod Spence, inanılmaza imza attı!.. Spence, çocukluğundan beri kullandığı takma sentetik gözde yapacağı değişikliklerle, yeni olanaklar elde edebileceğini...
  214. ExCeLLeNT

Kullanımı en kolay bilgisayar

Gülmekten ölücem music porn süper ya terbiyesiz pc gerçekten 18 yaşından büyükler kullansın diye yapmışlar.Artık 18+lara bunlardan satarlar sanırım:D
  215. ExCeLLeNT

Messengerda Oturum Açmaya Devam Edebilmek için E-posta Adresinizi Değiştirmelisiniz!!

Evet güncelliğini yitirmiş olabilir Allah bilir 2006'dan beri söylüyorlar değiştirin diye:D
  216. ExCeLLeNT

Sebep; Microsoft

Aynen çok süpermiş:D
  217. ExCeLLeNT

Firefox 3.6 seneye aramızda, adını sormayın

Eh tabi leoni türk aralarında ne kadar fark var o 3.0.8 bu 3.6 sayıca fark var:DŞu yenisi çıkınca alırım ama logosu resimdeki gibiyse gerçekten süper bir resim ve logo olur.
  218. ExCeLLeNT

Microsoft Yaptı Yapacağını

Eh microsoft yapmış yapacağını da ayrıntılısı demekki bizi daha fazla üzecek:D
  219. ExCeLLeNT

Sinema Keyfini Evinizde Yaşayın

Valla her eve, okula, şirkete ve vb. yerlere lazım bir araç o koca projektörlerden kurtulmuş oluruz:DGerçekten işe yarar ama fiyatı ne kadar shiftdelete.net'in sunduğu şeylerin yarısının fiyatı yok ağzımızı sulandırıyorlar burada:DAma böyle yeni şeyler çıkıyorda fiyatları bayağı yükseliyor.
  220. ExCeLLeNT

Xp Hala Yaşıyor

Aynen xpsiz bir hayat olmaz.Yakında zaten artık xp'yede oyun çıkarmayacaklar:D
  221. ExCeLLeNT

Rapidsharede Yeni Dolandırıcılık

Sağol valla bilgilendirdiğin için rapidshareyi sevmeye başlamıştım hesap alacaktım ama:D
  222. ExCeLLeNT

Cüzdan Değil Dizüstü Bilgisayar!

Evet güzel yapmışlar Japonlar ııııı yapmış be abi işte:D
  223. ExCeLLeNT

Dünyanın En Hızlı PDA Telefonu

Gerçekten güzele benziyor para olsa da alsak.
  224. ExCeLLeNT

iPhone Sahipleri Bu Oyuna Bayıldı!

Oyun güzele benziyor yani görüntüsü öyle ama videoda güzel değilmiş.
  225. ExCeLLeNT

Google Grafik Aramalarına Tavsiye Geldi

Shiftdelete yazmışınız acaba nasıl gösterdi bizim siteyi:D
  226. ExCeLLeNT

Microsoft'un XP Aşkı Bitmez

Vista zaten herkese göre hız ve performans bakımından kötü bende gördüm şirketlerde çoğu xp kullanıyor windows 7 çıkınca ona geçerler ama xpye düşürmek hem de bedavaya güzel bir ayrıcalık.
  227. ExCeLLeNT

Dosyalarınızı Bölüp Parçalayın

Bu işimize gerçekten çok yarar yüksek oyunları parçalarız birleştiririz birleştirme de var süper program paylaşım için sağol.Herkeste bulunması gereken bir yazılım(bilgisayardan iyi anlayanlarda ve bilgisayar mühendisi programlama vs.lerde).
  228. ExCeLLeNT

Nvidia'dan Intel'e Sıkı Cevap

Ne nasıl olur İntel'in en büyük düşmanı Nvidia ise ve Nvidia'nın en büyük düşmanı İntel ise AMD'yi adamdan saymıyorlar:DAmd gizli gizli gelişir pat ortaya atar yonga setini Adı:Adammısınız lan siz:D.İntel kaybetsin, Nvidia kazansın İntel havalanmaya başlamıştı çabuk sönüyor havası:Dİkisi de çok...
  229. ExCeLLeNT

Güneş Enerjili 2. Samsung Cep Telefonu

Önceden o kadar zararlı şeyler yaptılar şimdi de düzeltmeye çalışıyorlar böyle düzelmez bu dünya pislettiler temizlemesi yıllar sürer ki hala bizde bile görüyorum ki yerlere çöp atan arkadaşlarım var diyom git at onu öyle atıyor anca ben hiç yere çöp atmadım(eskiden atıyordum)
  230. ExCeLLeNT

Silent Hill Hayranlarına Müjde

1.yi oynamadım ama silent hill 4'Ün grafik bakımından iğrençti doğrusu daha o ilk evi geçememiştim ya demosunda:D
  231. ExCeLLeNT

Konami'den yeni bir korku oyunu: Six Days in Fallujah

Oyunda neler olacak onları da açıklasalar yani tam hikayeyi yok şu canavarlar zombiler falan.Güzelse alırım oyunu silent hill serisi grafik olarak kötüydü inşaallah bu da öyle olmaz.
  232. ExCeLLeNT

Evet söylüyorum

Yani üst dişlerimin tamamı gözükmüyor altlardan zaten gülümsediğimde haber yok yani beyaz dediysem de o ünlüler deki gibi değil:.Çenem kapanıyor onda sorun yok sadece böyle hani insan dişlerini sıkar gülümser falan ya sakız reklamlarındaki gibi he öyle yapınca dişlerim birleşmiyor bir parmağımı...
  233. ExCeLLeNT

Telefonsuz internet çalışır mı?

Bir fıkra gibi olması hiç komik değil ama sana yani hem SDN üyesi hemde gerçek birine olması beni gülmekten öldürüyor:D
  234. ExCeLLeNT

İtiraf: SDN üyelerinden çok tırsıyorum

Troy abi doğru söylüyorlar ünlü olmanın zorlukları ama internete verecem. Flaş flaş flaş ünlü troy abimiz bizden tırsıyor onu korkutmanın zamanı sanırım geldi birkaç kişi kız arkadaşlarını diğerleri malını mülkünü ele geçirsin onu korkutacaz:D Şok başlık:Ünlü Troy SDN'den korktu. Ünlü sdn...
  235. ExCeLLeNT

Evet söylüyorum

Evet söylüyorum doğuştan kaynaklanıyorki benim üst ve alt dişlerim birleşmiyor yani tam kapatamıyorum köşedeki 2 diş birbirine deyiyor gerisi açıkta kalıyor.Doğuştan olsa gerek.Şansa bak dişlerim beyaz ama gülümseyemiyorum:D
  236. ExCeLLeNT

Söyle Rahatla

Şöyle 1 ekmek döner olsa da yesek birde yanında kola mis gibi oh:D
  237. ExCeLLeNT

İşte helikopter kazasının ön raporu!

Biliyorum haberlerde söyledi bir kaza oldu.5 Bir kaza oldu 50 tane sonuç çıkarttılar:D
  238. ExCeLLeNT

Vista için Win98 teması YARDIM

O zaman vistana sövebilirsin birşey açık değilken o kadar kullanıyorsa seni büyük bir oyun oynarken merak ediyorum.Bilgisayarın içini parçalar kendine yapıştırır rami yükselsin diye:D. Ram'in 1 gb ise xpye geçmeni tavsiye ederim.
  239. ExCeLLeNT

Notebook'unuzu pedalla şarj edin!

Tam güzel diyordum yorumuna baktım gülmeye başladım pompala pompala süper espri:DAma güzel adamlar iyi düşünüyorlar.
  240. ExCeLLeNT

Intel'e Vergi Kaçırma Suçlaması

Danimarka'yı zaten sevmiştim dikse de iyi olur :D AMD kazanacak:DAma gerçek büyük masraf yapmışlar o parayla ben neler yaparım
  241. ExCeLLeNT

Amerika'da bir Türk uçak kaçırdı

Şu uçağı oraya parkedeceğine beyaz saraya çevirip vitesi boşa alsa tamam işte beyaz saraya doğru booom.:DAdama bak be Amerika'dan uçak kaçırmış hem de Türk helal olsun aklımdaki şeylerden birini yapıyor.Benim aklımdaki hepsini kaçırmak ama:D(şaka şaka).Ne yapacaklar adamı şimdi acaba.
  242. ExCeLLeNT

Bir Kalpte Kaç Sevgi Bulunabilir?

Çok güzel söylemişler.Konu için sağol güzel yazıydı.
  243. ExCeLLeNT

Sisteminizi Her Yönüyle Hızlandırın

Valla advanced system care'yi bu sitede gördüm cleanerden çok kullanıyorum advanced system care'nin orjinal lisansını bulsam alıcam bu program advanced system çare kadar olamaz bence.
  244. ExCeLLeNT

Obama'nın çok şaşırtan fotoğrafı...

Ben demiştim bu adamda msülümanlık gibi birşeyler var diye adam neredeyse yarı müslüman çıktı.Ağlayacam ya çok sevindim:DOnun için biliyormuş selamun aleyküm e cevap vermeyi el öpmeyi falan.Yarı müslüman çıktı adam:D Hatta yarıyı da geçmiş mesajın tamamını okuyunca gördüm adamın karısı gitmiş...
  245. ExCeLLeNT

IP adresinden yer tespiti

Bu indirilecek şey değil zaten de ben Kocaeli/İzmit'te oturuyom o Kocaeli/Gebze de gösteriyor.
  246. ExCeLLeNT

Bengü:"Anne olmak istiyorum "

Aslında başka birşey istiyorlar da bebek diye birşey olunca da hem onu sevmek hem öbürü yani bebek istiyorum diyorlar niyetleri başka.En kısa zamanda anne olmak istiyormuş.Bakabilecek çocuğa ya sanki.
  247. ExCeLLeNT

Testere serisi oyun oluyor

Ya niye bu konuyu açtınız ya okuduğum akşamı rüyamda testereli bir adam beni kovalıyordu kardeşlerimle birlikte zor kaçtım valla:DKardeşlerim küçük ortancası arkada kaldı galiba onu kesti (tövbe tövbe)göremedim ağlayacaktım ya ama iyiki rüyaymış.Oyunun demosu çıkarsa deneriz güzelse alırız böyle...
  248. ExCeLLeNT

Telefonunuza Doping: 2 GB OCZ microSD Hafıza Kartı

Fiyatı iyi olurs 10 gb yeter bana.
  249. ExCeLLeNT

Testere serisi oyun oluyor

Bu oyun da zombili olucak galiba zombie studiosta falan yapacaz diyorlar:DValla ben tırsarım bu oyundan tek başına silahın yok kapkaranlık hele oyuna hayalet zombi vs koysalar ay bayılıcam:D
  250. ExCeLLeNT

Nefes alıp veren robot ürpertiyor

Valla korktum düşünsenize bu tipte robotlar zombi robotlar ov bu robot işi bana pek cazip gelmiyor birgün yanlış birşey yaparlar sonra bir robot terminatördeki gibi olur özgür kalır diğer robotları uyandırır istila başlar insanları zombi yaparlar(hayal gücüm geniştir de:D)ovv düşüncesi bile korkunç.
  251. ExCeLLeNT

Zeka Soruları

Bunun cevabı verildiğine göre ben sorayım bir tane şimdi. Bir idam mahkumu var.İnfaz günü gelmiş ona bir cümle söyleme hakkı verilmiştir eğer doğru bir cümle söylerse elektrikli sandalyede yanlış bir cümle söylerse kurşuna dizilerek öldürülücektir.Adam bir cümle söyler ve serbest bırakılır...
  252. ExCeLLeNT

Bilmeceler

Bisiklet ne zaman uçak kadar hızlı gider uçaklardan ileri teknoloji çıkıp bisikletler uçaklar kadar gelişip onları da geçerse hızlı gider:D Çektikçe kısalan şey... araştıralım bakalım.
  253. ExCeLLeNT

Obama'dan Meclis'te tarihi sözler!

Biz Amerika'yı kötü,güçlü,saldırgan diye biliyorduk kuzu gibi kedi gibi çıktı:DObama'yı sevmiştim demiştim adam iyi konuşmuş ama hiç kötü yanlarından bahsetmemiş:D
  254. ExCeLLeNT

Obama eğildi ABD sallandı

Obama iyi çocuk gerçekten artık bize yaramaya başlıyor yavaş yavaş.
  255. ExCeLLeNT

İtalya'da deprem!

İyi olmuş rönesansı başlatıp İslam ülkelerinin önüne geçmek de neymiş Allah cezanızı verdi(şaka yaptım şaka).Büyük sallamış valla bende Türkiye'de şu saatte yazıyor rakamı görünce biz de de o kadar oldu anladım ama sonra yazıyı okuyunca anladım düzgününü.
  256. ExCeLLeNT

Facebook kapatılabilir!

Olsun o yine açıldı ama facebook kapatılsında türk insanları anlasınlar facebooka öyle şeyler yazmak sonra kendini tanıtırken saçma saçma g1z3m falan yazmak hem türkçeyi hem türkiyeyi kirletiyorlar elimde olsa kapatacağıma facebooku boşaltırdım hatta daha iyi tarama yaptırsınlar her kötünün...
  257. ExCeLLeNT

Rasmussen İstanbul'da sakatlandı

Merdivenlerden düşmüş videosu var mı:D
  258. ExCeLLeNT

Boğaziçi köprüsünde eylem

Doğru söylüyorlar dünyada en çok küresel ısınmaya katkı sağlayan ülke Amerika azcık az duman çıkartsınlar canım ya da filtrelesinler fabrikaları nasılsa zenginler.
  259. ExCeLLeNT

Ram

Doğru peter bende para biriktiriyom sitede çok ram al diyen var şaşırdım işlemci mi yoksa ram mi alsam:D
  260. ExCeLLeNT

Call of Duty'ciler Online Oyunu Sevdi

Ben daha oynamadım ama rambo modu ne oluyor?
  261. ExCeLLeNT

Apple ve Nvidia: Çok ciddi bir grafik hatası

Video süperdi ya izlemenizi tavsiye ederim Mac dövdü ama pc de tasarım varmış odaya bir geliyor birsürü mac hemde kasa halinde:D
  262. ExCeLLeNT

Lenovo (U330/Y530) Tavsiyesi Lazım Arkadaşlar (acill)..

Ben bilmiyorum kullanmadım da ama yine de cevap yazayım. Şimdi genelde hep neredeyse aynı fiyat, bir özelliği birinin yüksek öbür özelliği düşük yani U330un P8400 ise Y530 P7450 ise yani bak gördün mü sadece o P ve yanındaki sayılar değişik.Hepsinin özelliklerini tamamen yazar mısın daha kolay...
  263. ExCeLLeNT

Facebook bu kez hayat kurtardı!

Doğru extra testere ama şu atatürk e karşı falan haberi kapatın faceboku.
  264. ExCeLLeNT

2 TB Diskler Ne Zaman Çıkacak?

Ne kadar saçma soru tabi işimize yarar 2 terabayt neredeyse 2048 gb boş alan zaten 10 gbsini sistemin doldurduğunu düşünürsek 2038 gbnin herhalde yetmiyeceği şey yoktur.Ama fiyatı da büyüktür bunun boş alanı gibi kaç para acaba.
  265. ExCeLLeNT

Windows 7 için yarım Türkçe Internet Security

F secureye bakınca yükleyesim geldi 4 tane kullandım bana en iyi koruma ve tasarım olarak kaspersky ve nod32 güzel geldi kasperskyın son sürümü güzel nod32nin 4.0ı görmedim ama 3.0ı güzeldi.Kaç arkadaşın bilgisayarında sorun çıkardı Nod32 ama neyse. Kasperskyın süresi bitince zaten katılımsız...
  266. ExCeLLeNT

Dead Space 20 Yıl Önce Çıksaydı

Call Of Duty güzeldi.O kadar güzel oyun böyle yani düşünemiyorum.
  267. ExCeLLeNT

MBR yi sildim :(

Sivasspor iyi yardım etmişsin valla bilgisayarı bu kadar büyük bozmadığım için bana sorun yok Riskator Sivassporun hayrını gör:D
  268. ExCeLLeNT

Öcalan 5 yıl içinde serbest!

Gelin 4 ya da 5 kişi ziyaret diye gidelim kanlarla çıkalım çıkmadan gebertiriz valla onu Allah pkknın belasını versin.O kadar insanı öldürüyorlar.O çıkarsa ancak mezara doğru gider.
  269. ExCeLLeNT

Canınız Çok Çekecek (2)

Neotiger Allah seni bildiği gibi yapsın gözhakkı insan gerçeğini getirirdi be tüh:DÖlücem burda onlardan getirin bana yoksa midem onları yemek için karnımdan çıkacak ne güzel nimetler var şu dünyada Allah'a şükür hepsi çok güzel.
  270. ExCeLLeNT

Bilgisayarım GTA IV Çalıştırır mı? diyenler için...

Kardeş senin sistemde iyiymiş ya valla kıskandım hayran kaldım değişelim kasaları(içindekilerle beraber)+10 oyun var pc içindekilerde toplam neredeyse 15, 30 arası kadar oyun var:D Recommended en üst düzey oluyor karıştırmayın.
  271. ExCeLLeNT

Lütfen yardım hayat memat meselasi

Bunun tek ve kesin bir çözümü var sen onu bir bilgisayarcıya götür:D Sabotaj güzel yanıt eh sırf muhabbet değil mi şu hardiski çıkarayım bakalım nasılmış neymiş acaba fırlatsam ne olur:D
  272. ExCeLLeNT

Böyle karınız olsa intihar için kaç saniye düşünürdünüz...

Allah belanı versin sakin olabilecek misiniz konuşmasa:DGülmekten ölüyordum ya karıyı var ya şimdi tövbe tövbe ölene kadar döverim ya da sinirim geçen kadar izlerken yumruğumu sıktım falan içimden dövesim geldi ekrana bir yumruk attım kadın hala konuşuyor dövücem dövücem sonra alıcam babamın av...
  273. ExCeLLeNT

Ben aslında çok şanslıyım hele oyun konusunda:D

:DBendekinden iyi pcyle arkadaşın gta 4ü kastı intel core 2 mi ne vardı onda zaten işlemciyi göre cpu hızının değiştine bakarsak diğer özellikleri de iyi ama gerçekten çok şanslıymışım ben ya:D
  274. ExCeLLeNT

Kaspersky niye güncellenmiyor?

Troy abi dediğini yapıcam şu güvenli kipe pek güvenmiyorum ya:DBöyle şeyler her nedense bana kötü şeyler yaptırcak gibi ama herkes güveli kipte birşey olmaz diyorsa tmm deneyecem olmassa da şu Eugene baba ile görüşelim biraz:D
  275. ExCeLLeNT

Facebook kapatılabilir!

Facebook 'u zaten gözüm hiç tutmamıştı Allah onların tövbe tövbe bela okutacaklar Allah'a havale ediyorum hepsini.
  276. ExCeLLeNT

Serdar, Volkan'a ne yapıyor?

Gülmekten ölüyordum ya başlığı okuyunca birşey anlamadım girdim baktım :DBunun öteleri var futbolcu düşüyor neredeyse eğiliyor düşecekken hemde Türk futbolcular yanlışlıkla da arkasındaki...
  277. ExCeLLeNT

Nurgül Yeşilçay Resimleri forumlarda ilk kez bakmadan gecmeyin yetişkinler için +18

Bende zaten anasayfadan girdiğim için yazının tamamı gözükmüyordu +18 ü görmemişim görsemde girip bir gözatardım belki mesaj yazmazdım ama:DGülmekten ölüyorum ya başlığa bakınca insan yani süper komik sağol yasin_q
  278. ExCeLLeNT

Hayırsız Troy :)

Otobüsteyim konuşamıyorum geliyorum:Dİyi yakalamışsın.
  279. ExCeLLeNT

Diyarbakırlı Obama =)

:D Gülmekten ölüyordum ya bende Obama yoksa Diyarbakırlı mı gibi bir haber falan zannettim:DGüldürdün beni ya duruşu bile bizden bu adamda birşey var. Diyarbakırlı Obama Kömür koydum sobama:D
  280. ExCeLLeNT

Chrome'da Çıldırtan Hata Çözüldü

Güzel olmuş ama ben hala sitesine gittiğimde bile 1.0 sürümü var kaç kere yükledim.
  281. ExCeLLeNT

Obama Türkiye'ye geldi ve...

Bu yazacaklarım alıntı değildir aklımdakileri televizyondan bu sayfaya aktaracağım. Sabah atv haberlerinde izlediğime göre Obama'nın Türkiye'ye gelmesine 2 saat kaldı diyorki bu mesajı yazarken 1 saat falan kalmıştır.Doğru mu bilmiyorum çünkü bazı görüntülerde hem öyle diyorlar hemde Obama...
  282. ExCeLLeNT

Klon Savaşları'nda Yerinizi Alın

İlk daha resme baktım böyle oyunu indirmem dedim sonra baktım internetten oynanıyormuş:DAma hiçbiri böyle gta 4 ya da spiderman oyunları gibi uzun dövüşlü vs gibi olamaz olsa da zaten yok satar ama yapmıyorlarki şu filmdeki çizgi filmdeki gibi olsa mesela gta serisi çok güzel spidermanin de...
  283. ExCeLLeNT

Yasa Çıktı, İnternet Durdu

Aslında bir bakıma mesela tüm dünya deselerdi buna bu düşüşle hele dünyada böyle bir düşüş belkide boşaltabilirdi interneti daha hızlı kullanırdık belkide ama içinde tek isveç var:Dhta1905 cevabın güzeldi gel beraber soralım onlara:D
  284. ExCeLLeNT

AMD Fabrikalarını Araplara Sattı

Şu araplar da müslüman bizde satın alın tüm şirketleri bedavaya satın bize bilgisayar elektronik ne varsa bedava verin müslümanlar arasında paylamamazlık olmaz:DAraplarda gerçek gelişiyor he yakında bizi geçerler şuna bakın AMD ellerinde.AMD Arap milleti değişiyor:D
  285. ExCeLLeNT

Mortal Kombat, Midway'den Ayrılıyor mu?

Mortal kombat gerçekten güzel oyun gruptan ayrılınca lisansını kaybederse yeni ismi moruk simbad:D şakaydı şaka.Herhalde içinde dövüş geçen birşey yaparlar ya da savaş geçen.
  286. ExCeLLeNT

Ödev

Bunu vikipedia da şey yani biraz zor bulursun:DÖdevlere bakarsa %85 yukarısı kitapları okuyarak kendin özetini yapmak %10u ödev sitelerinde ne kadar ücret istiyorlarsa ver ödevi indir %5'i bilmiyorum bir yolu vardır:D
  287. ExCeLLeNT

Obama eğildi ABD sallandı

Obama'yı ben zaten sevmiştim bir sevdiğim yönü daha çıktı hem Amerika başkanı hem de ırklara çok saygılı slemaun aleyküm lafına aleyküm selam dediyse bu adamda iş var hatta diyorlar gizli müslüman.Allah bilir eskiden öyleyse sonradan olmuşsa bile hatta şimdide müslümansa bende senin elini...
  288. ExCeLLeNT

Advanced System Care kullandıktan sonra Klavye multimedia Problemi

Advanced system care programından şaşmam ie8i advanced system care ile güçlendir ile açtım valla azcık daha hızlı açıldı.
  289. ExCeLLeNT

Forum Puanlama Sistemi

:DBu arada sitenin kurucusu kim ki herhalde en yüksek mesaj sayısı ona aittir belki.
  290. ExCeLLeNT

Vista Kenar Çubuğu

Türkçesini yazsan anlayacak:DBende yorumunda anladım hava durumu olduğunu bunları yüklücem ama babam kızıyor bilgisayarı çok kurcalıyon diyor hatta aksine ben güzelleştiriyorum:D
  291. ExCeLLeNT

Superman'in oğlu

Zekan azsa kasını kullan kasın azsa zekanı bu çocuğun zekası az galiba:D
  292. ExCeLLeNT

Kaspersky niye güncellenmiyor?

Kardeş dediğini yaptım malesef daha çabuk güncelleme duruyor koruma kapatılınca:D
  293. ExCeLLeNT

Ya ben onu demiyorum nasıl oluyorda intel core 2 ya da Amd athlon x2 4600 ve yukarısı bir sistem + 2.13 ghz isteyen bir oyun amd athlon 3600+ 2.01 ghz pcde çalışır gerçekten şu işlemciyi değiştirince gta 4 ü alıcam valla şimdi alasım geldi böyle olunca:DZaten test ettirdim cgrzsone ordakileri...
  294. ExCeLLeNT

Internet Explorerde Açılan Sayfalar Silinmiyor

Eğer sen böyle diyorsan galiba hepsine girmişsin:Dcgrzsone doğru söylemiş.Foruma hoşgeldin yenisin büyük ihtimal.
  295. ExCeLLeNT

Hristiyan Forum

Hack yapmayı bilen birisi şu siteyi hacklerse iyi olur ya da bazı ayarlarını bozsa bilmiyordum ama gıcık oldum siteye şimdiden.
  296. ExCeLLeNT

Valla kardeş nasıl oldu bilmiyorum oyun çalıştı pcde kasmadan hemde minimum inte lcore 2 istiyor oyun.:D
  297. ExCeLLeNT

Amerika sapıttı:D

Ya bende sorun yok küçüğüm diye zaten cinsel şeyler de yok ama yani bunları yapan şirketler Amerika şirketleri değil mi Amerika gerçekten sapıttı artık her oyunda görmek mümkün olacak yakında tabi yaş sınırı koymazlarsa oynabilirsek ki Allah bilir yaş sınırını da kaldırırlar hem ben oyunu niye...
  298. ExCeLLeNT

Counter 'a teröristler İlginç

Gerçekten süper resim korktum ilk baktım zombi zannettim sonra jeton düştü:D