Oyunculara Yeni Fare: SideWinder X3

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
SideWinder ailesini genişleten Microsoft bir tane daha ekonomik fareyi listeye ekledi. SideWinder X3'ün özellikleri burada.

Microsoft'un Mayıs ayında ABD'de piyasaya süreceği SideWinder X3 oyuncu faresi, SideWinder serisine giriş seviyesi bir ürün olarak katılıyor. 40 dolara satışa çıkacak olan fare'de biçim, daha önceden alıştığımız klasik SideWinder veya SideWinder X5 gibi iri bir gövdeye sahip değil. Microsoft, birçok kişinin klasik SideWinder gövdesine kolayca alışamadığını anlamış olacak ki fareyi böyle bir diyete sokmuş. Gerçi aradaki fark fazla olmasa da yeni biçim birçok kişiye daha kullanışlı gelecektir.

msswx31239783600.jpg

::
SideWinder X3'ün biçimini beğendiniz mi?

Bilgi için:
Microsoft
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Mouse un tasarımı pek iyi değil ya şöyle daha güzel birşey olsaydı da 40 dolar bu mouse için pahalı ama önden konuşmamak lazım mouseun özelliklerini de yazarsanız hele + işimize yarayacak ya da ilk kez olan bir özellik varsa ve de işimize yararsa hemde çok yok satar bu mouse.

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eski hali tek kelimeyle berbattı. Yine biraz adama dönmüş bence...

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar arkadaşlar,

O zaman size bir haber daha vereyim: Resmî kaynaklara göre bu fare Türkiye'ye Haziran'da gelecek. :) Haberi bugün aldım.

Güzel günler dilerim.

(görünüşe o vakte kadar uygun fiyatlı bir Razer Krait bulamazsam, bundan bir tane alacağım)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Bunun özellikleri "Razer Krait"den daha iyi sanki :
Razer Krait = 1600 DPI
SideWinder x3= 2000 DPI

Razer Krait = 6400 frames per second
SideWinder x3 = 7080 frames per second

Razer Krait = 40 " (inch) den fazla ve 15g hızlanma
SideWinder x3 = 45 " (inch) den fazla ve 20g hızlanma

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
...ama Krait'in biçimi elime çok daha uygun. :)

Daha önce Razer kullandığım için bana ne kadar uyduğunu biliyorum. Bu arada, kendimi biliyorum 1200-1600 DPI çözünürlük yeterli geliyor. 1680x1050'de takıldığım için ve Full HD monitörde oynamadığım için daha yüksek tarama seviyesinin marjinal faydası bana yok denecek kadar az.