Counter 'a teröristler İlginç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
cs21.jpg

çok ilgincime giden bi resim

abiler bu resim nasıl yapılmıştır acep bi fikri olan varmı

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gerçekten süper resim korktum ilk baktım zombi zannettim sonra jeton düştü:D

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ya arkdşlar konu yeri değil ama bi sorum olcak size. yardımcı olursanız memnun olurum. ben counter strike oyuncusuyum çok seviyorum ve son 1-2 aydır oyanyamıyorum. herşey normaldi ama bi ara play online e yine tıkladığımda kum saati çıktı ve uzun sre dondu kaldı öle. ve bndan sonra ne zaman tıkladıysam olay online donma yaptı. internetten oynuorum evet. ancak lan game de donma olmuyor oynuorum
sorun olay online de. bi ara beklim dedim kum saatini aradan 5-10 dakka geçti açıldı server listesi. sora oyuna girdim . anak böle olmas canımı sıkıyor neden olabilir. format attım pc ye. duvar vs engellemiyo yda antvrs. sxe de kurulu son surum. ama çözemedm gitt???

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Harika bir resim mahşer yeri gibi :D:D Yılların hesaplaşması gibi sanki bi tarafta CT orduları bi tarafta T orduları :devil: tabi bu meydan savaşına 1.000.000+ sunucu gerekir heralde :mrgreen:

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkdşlar konu yeri değil ama bi sorum olcak size. yardımcı olursanız memnun olurum. ben counter strike oyuncusuyum çok seviyorum ve son 1-2 aydır oyanyamıyorum. herşey normaldi ama bi ara play online e yine tıkladığımda kum saati çıktı ve uzun sre dondu kaldı öle. ve bndan sonra ne zaman tıkladıysam olay online donma yaptı. internetten oynuorum evet. ancak lan game de donma olmuyor oynuorum
sorun olay online de. bi ara beklim dedim kum saatini aradan 5-10 dakka geçti açıldı server listesi. sora oyuna girdim . anak böle olmas canımı sıkıyor neden olabilir. format attım pc ye. duvar vs engellemiyo yda antvrs. sxe de kurulu son surum. ama çözemedm gitt???

1.5 oyuncususun galiba oyundayken arkada çalışan gereksiz programları kapat.CCleaner la PCyi temizle

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ordu toplanmış..:D

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Gercekten tuylerım dıken dıken oldu :) Bırde ordakı oyunculardan bırı oldugumu hayal ettım . ozaman daha bomba oluyor..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ateeeşşş. :mrgreen:

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bildiğin çöl ha güzel:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aslında o gerçek olacak sende oradakilerden birisin.500 ct 500 t olduğunu öne sayarsak 500/10 kurtulma ihtimalimiz olabilir eğer orada olsaydık.