Srcmon nedir?

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
adszxjc.png

C:\Documents and Settings\Mustafa Şevki Coşar\Local Settings\Temp

bu nedir adresi bu pcde bu adreste duruyo ben ccleaner la temizlik yaptığımda bunuda silecek fakat kullanıldığı için silmiyo ayriyeten virüs çıkıyo bu nedir ne işe yara bilen varsa yazarsa sevinirim

gaydurugubbak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sisteminde virüs var, sana tavsiyem ilk once spy-bot ile sisteminin registry kayıtlarını onarıp, daha sonra combofix ve ardından avira free a-v ile temizlik yapman. Tabi bunları yaparken, ESET'ciği devre dışı bırak.

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
delete ile silinebilen bir virüse şimdiye kadar rastlamadım. belliki sistemine virüs bulaşmış. ilk olarak malware yazılımları kullanarak virüsleri temizlemeye çalışman gerekir.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben bu sorunla winamp açtığımda karşılaşıyordum virüs buldu yazıyordu esette sonra spy bot la tarattım bişeler buldu düzeltti sildi sonra esettele taram yaptım winampta virüs uldu sildi ve şimdi winamp a girerken virüs buldu sorunu almıyorum fakat virüs var dediğinde bu dosya geliyordu virüs winampın içinde dil dosyasında çıktı onu silincede bitti

bilgisayrada hiçbir zararı yoktur fakata ginede bu program nedir bi bilen varsa anlatısn çok makbule geçer

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
abiler ben şimdi windows görev yöneticisinden baktım bu program çalışıyo du bende görevini sonlandırdım sonra gittim shiftdelete yaptım silindi şimdi ne olacak bi zararı varmı yokmu

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
srcmon.exe virüsü ile bende tanışmıştım..
biraz araştırma yaptım virüsün conficker.c virüsü olabileceğine dair bilgiler edindim..
nerdeyse 5-- 6 tane virüs programı denedim silemedim

norton ghostla aldığım yedeğe geri dönmek zorunda kaldım..

ccleaner programı ile bir temizlik yap sonrada analiz e tıkla bak bakalım silinmeyen dosya varmı?
büyük ihtimalle srcmon.exe silinmemiştir..

format at demiyorum format iyi bişey değil tavsiyem sistem geri yükleme yapman..
kolay gelsin

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
srcmon.exe virüsü ile bende tanışmıştım..
biraz araştırma yaptım virüsün conficker.c virüsü olabileceğine dair bilgiler edindim..
nerdeyse 5-- 6 tane virüs programı denedim silemedim

norton ghostla aldığım yedeğe geri dönmek zorunda kaldım..

ccleaner programı ile bir temizlik yap sonrada analiz e tıkla bak bakalım silinmeyen dosya varmı?
büyük ihtimalle srcmon.exe silinmemiştir..

format at demiyorum format iyi bişey değil tavsiyem sistem geri yükleme yapman..
kolay gelsin

ben görevini durdurdum sildim sonrada ccleaner la temziledim silindi öncede 0.40 mb silinmedi diodu şimdi silinecek yok diyo

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
o zaman tebrik ederim:)

ama umarım biryerlerden tekrar çıkmaz.

baydn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bu kesinlikle conficker çünkü conficker paketlerini local/temp'de açıyor sana tavsiyem buraya bakman.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim görev yöneticisinde srcmon.exe çalışıyor.Virüs mü valla ben bilgisayarı ne kadar format atsam görüyorum gibi hatırlıyorum bunu.Resmini yollayacam size.