Gmail Saat Farkını Hatırlatıyor

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Farklı bir saat diliminden aldığınız e-postalara yanıt yazarken, aradaki saat farkını unutuyorsanız, Gmail Labs imdadınıza yetişiyor.

Amerika'da yaşayan kuzeninizden gelen e-posta ile bir an gaza gelip telefona sarıldınız ve oradaki yerel saatin gece yarısını gösterdiğini unutup, uykulu ve kızgın bir sesle karşılaştınız. Gmail Labs'e eklenen yeni özellik sayesinde, e-posta gönderen kişilerin ayrıntısında gönderim zamanı hem sizin bulunduğunuz, hem de gönderenin bulunduğu saat dilimleriyle gösteriliyor.

Eğer telefona sarılıp e-postayı göndereni aramak için uygun bir saat değilse de, kırmızı bir telefon simgesiyle Gmail bunu size hatırlatıyor. Bakalım bu özellik, gurbetçi oylarını Gmail'e kaydırmayı başarabilecek mi.
gmail-sender-time1239338822.jpg
:: Gmail Labs özelliklerini başarılı buluyor musunuz?

Bilgi İçin : Gmail Blog
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla hala hotmail kullanıyorum ama artık yeter bundan sonra bende bir google mailliyim.Google herşeyde usta oldu artık canım işletim sistemi bile çıkarıyor en büyük 5 şirketten biri benim için google dünyada(bilgisayar ve elektronikle ilgili)hatta ilk 3 e girdi diyebiliriz yakında herkes google kullanır her ney üretiyorsa.