Facebook kapatılabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
150495.jpg

PKK'nın propagandasını yapan arkadaşlık sitesi kapatılma kararıyla karşı karşıya...

İnternetin en ilgi gören sitelerinden Facebook, PKK propagandası ve Atatürk düşmanlığı yapıldığı için yasaklanabilir.

Facebook'ta yaklaşık bir hafta önce kurulan ve 600 üyeye ulaşan bir grubun, Kürdistan ve terör örgütü PKK propagandası yaptığı, Atatürk ve Cumhuriyet'e hakaretler ettiğini gören Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, tatil için geldikleri Bodrum'da harekete geçti.

Hazırladıkları dilekçeyi Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na veren Akdeniz Üniversitesi Serik Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden 22 yaşındaki Selin Gül şunları söyledi:

"Arkadaşlarımızla Facebook'ta tespit ettiğimiz yaklaşık 600 kişilik grubun yer aldığı sitede Kürdistan, PKK propagandası ve Atatürk düşmanlığı yapıldığı, hakaretler edildiğini gördük. 'Facebook sitesi dünyanın en büyük liderine, Atatürk'e yapılan bu saygısızlığı affetmez. Yöneticileri tedbir alır, siteyi kapatır' diye düşündük. Ancak tedbir alınmadığı gibi hakaretler ve gruba üye olanlar gittikçe arttı. Bu nedenle savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulunduk. Facebook bu siteyi kapatmazsa üyeliklerimizi iptal ettirip herkese de bu yönde bilgi vereceğiz. Facebook'u bu davranışı nedeniyle protesto ediyoruz."

Üniversite öğrencilerinin suç duyurusu üzerine de Bodrum Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

İtalya'dan yayın yaptığı belirtilen grupta PKK bayrakları ve teröristlerin fotoğrafları ile birlikte Türklere ve Atatürk'e hakaret içeren sözlerin yer aldığı görüldü.

KAYNAK

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Gece gece terbiyem müsaade etmiyor dilime gelenlere..
Kapattıkları gibi bir daha açılamaması içinde önlem alınmalı..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de zor tutuyorum kendimi. Yoksa fena kelimeler dökülecek buraya...

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya bunların amacı ney anlayamadım hala. o çok sevdikleri adam şerefs....z bunların cümle alemini ...... daha hala ona yalakalık yapıyo adiler. şu güzelim ülkede kardeşçe yaşatmıyolar , en son bozcam kafayı mezara girene kadar temizlicem nerde varsa bunlar gibileri.

arkadaşlar acayip sinirleniyorum kusurabakmayında bunu feysbuka ihbar ederek engelleyemezmiyiz youtube gibi?

patlicanmusakka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
600 tane köpek her zaman her yerde bulunur takmayın bunları kafanıza. Dünyada itten köpekten bol birşey yok facebook kapatılır başka birşeyden musallat olurlar. Köpek işte :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ya aslında bunun gibi birkaç grubu kapattırdık biz. Şikayet ettiğimiz zaman bazen dikkate alıyorlar.

Yine de müsamaha gösterdikleri oluyor, bu da tabiki canımızı sıkıyor.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Tabii onlar için de ne kadar çok kullanıcı, o kadar iyi mantığı. :angry:
Kökten kapatsınlar akılları başlarına gelsin :euro: ki geleceğini sanmıyorum..:icon_-1:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ne kadar kullanıcıdan çok ilkelere, değer yargılarına dikkat etseler çok daha iyi olur. Büyük bir şirketsin ve artık belli bir prestijin var. Böyle şeylere izin vermemen gerekir.

Bu grupları kuranlar da acınacak haldeler zaten. Gerçekte yapamayacakları şeyler için ancak böyle atıp tutma imkanları var.

Türk Milleti ile şaka olmaz dersek eğer sonuçlarına çok kötü katlanırlar. Ama hukuk devletiyiz ya kanun önünde bu işleri bitirmemiz gerekiyor!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Facebook 'u zaten gözüm hiç tutmamıştı Allah onların tövbe tövbe bela okutacaklar Allah'a havale ediyorum hepsini.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
"Grubu şikayet et" diye bir seçenek var.Biliyorsanız adresini yazın buraya,şikayet edip kapattıralım.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
"Grubu şikayet et" diye bir seçenek var.Biliyorsanız adresini yazın buraya,şikayet edip kapattıralım.

Buraya yazmak reklamını yapmak olur. :angry:
Bilen varsa sadece biliyorum diye yazar, şikayet etmek isteyenler ondan özel mesajla alırsa daha uygundur benim görüşümce.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
En azından şöyle diyelim. Eğer böyle bir olayla karşı karşıya kalırsanız ilgili grubun altındaki grubu şikayet et bağlantısına tıklayarak şikayetinizi bildiriniz.

Aşağıda belirtilen adrese de şikayetinizi bildiriniz mutlaka.

17tgqt.jpg

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dağda üç beş koyun sürüsü
Tutturmuş bir kürdistan türküsü
Eline almış bayrak diye bir masa örtüsü
Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü
Soyu soysuz olan sensin toprak senin neyine
İte itlik yapıp kafa tutma beyine
Anlasa dediğimi sokaktaki köpekler ağlar haline
DUY ULAN SOYSUZ
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.!

Reaksiyon puanı
6
Hepimiz kapatılsın diyoruz iyi güzel de arkadaşlar youtube.com kapatıldı da ne oldu Allah aşkına?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Olsun o yine açıldı ama facebook kapatılsında türk insanları anlasınlar facebooka öyle şeyler yazmak sonra kendini tanıtırken saçma saçma g1z3m falan yazmak hem türkçeyi hem türkiyeyi kirletiyorlar elimde olsa kapatacağıma facebooku boşaltırdım hatta daha iyi tarama yaptırsınlar her kötünün üyeliğini silsinler tarama aracını da kendileri bulsun facebook gerçekten güzel araç böyle kötüler yüzünden yok olmasını istemeyiz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kapatılmasına değil de böyle amaç dışı kullanılmasına karşıyız.