Facebook'tan Torrent'e Veto

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kısa bir süre önce sosyal ağ sitesinde yeni torrent bağlantılarını paylaşmak için kolaylık sağlayan The Pirate Bay'e Facebook'tan bakın ne yanıt geldi.

The Pirate Bay, bir süre önce Facebook'ta link paylaşımı için kendi torrent sayfalarına tuşlar eklemişti. Ancak Facebook vakit kaybetmeden bu bağlantıları engelleme kararı aldı.

Üstelik sadece torrent ağında yer alan "Facebook'ta Paylaş" tuşlarıyla değil, herhangi bir şekilde elle girilen The Pirate Bay linkleri dahi Facebook tarafından engelleniyor. Bakalım bu karara kullanıcıların tepkisi ne olacak?
piratebayfacebookblocked1239338368.jpg
:: Sizce Facebook fazla mı sert davranıyor?

Bilgi İçin : The Pirate Bay
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
insanlar, site yöneticileri hatta ülke yöneticileri neyi yasaklayacaklarını şaşırdılar valla...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Doğru herşey yasaklanıyor:DAdım attık 50 sene sonra ne adım atıyon lan oraya devletten izin aldık bizim kapının önü adım atarsan mahkemeye vericem gibi şeyler çıkar yakında:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
birde aslında düşününce oranın linklerinin paylaşılmasına shiftdelete.net ne derdi onu merak ettim facebook'u eleştiriyoruz ama önce kendi kapımızın önü ya biz ne yaparız???

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
facebook tabikide haklı davranıyor.thepiratebay çok uyanık ..kendisi gidiyor facebookuda götürecek:D facebook yerinde olsam bende aynı kararı anında alırdım