Hadise 12 puan eksik başlayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Haklılar Binlerce adam öldürüldü karabağda bi sorun yok ama obama konuşmaya gelince ne kadar kolay açın kapıyın ermenistan kim ya Anlamıyorum bi türlü böle susarsak daha çok sözde soykırım yaptırırlar adama Bazen içimden diyorum ulan çeşke hepsini katletseydikde kara lekemi olur siyah lekemi olur olsun diyorum...

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Müziğe göre puan verilmeyen müzik yarışmasında hiç şaşırmadım böyle birşey olacağına.

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu ideoloji bizi öldürecek en sonunda. Ermenilere,yahudilere yaranmak için elinden geleni yapıyor du devlet. Bilmiyorlarmı "Domuzdan post,gâğurdan dost olmaz". En sonunda aklımız başımıza gelecek ama o zaman Türkiye diye bir devlet kalmayacak.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ama doğru hadise gibi birisi bizi temsil edecekse hiç etmesin Türkiye çünkü ahlaklı bir ülke(öyleydi doğrusu)genelde kızlar işte böyle falan giyinerek adamları azdırıyorlar sonra bu bana tecavüz etti diyorlar düzgün şeyler giyseler birşey olcak üstlerine klibe bak südyen-kilot:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşım haklı olabilirsin ben de Azerbaycan'a gidene kadar böyle düşünüyordum, ama gittikten sonra görüşlerim oldukça değişti, bu söylemini onlar bizden çok kullanıyor ama sadece ve sadece RESMİ durumlarda, çıkarları varsa bir yaranma çabası bu onlar için, ellerine güç geçerse ne yapacakları hiç belli olmaz, Türk'leri hiç sevmiyorlar, oradaki Türkler'e gezen $ olarak bakıyolar.

Bu söylediklerim dışlayalım karşı duralım anlamında değil tabiki, soydaşız, onların haklarını, topraklarını korumalarına yardımcı olmak daha önceliklidir, ancak dikkatli olmak gerekir...

Saygılarımla.
İşin o yönünü de biliyorum. Kıbrıs meselesine benzer bir durum.