[Anket] Google da yasaklanabilir mi?

Google da bir gün yasaklanabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    239

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Googlevideo'da bol bol erotik videolar vardı -nerden bildiğimi sormayın :D-

Hakaret videoları da vardır diye düşünüyorum. Yoksa bile olacaktır. Belkide -komplo teorisi üreteyim..- videoyu türkiye'nin gelişmesini istemeynler koyuyor ve engelliyorlar.Bunlar Türkiye'den bile olabilir.

Bundan 1-2 yıl önce youtube'un kapanacağını kimse düşünmezdi şimdi artık alıştık. Bizi şaşırtmıyor bile. Google'da kapansa yine bir dalgalanma olur ama sonra alışır millet.

Not: Eğer türkiye'den bir site kapatmak istiyorsanız uygun bir video koymanız yeter. İşte bu kadar kolay ..

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Troy: mesaj içeriğinde hakaretler bulunmasın lütfen

darkwinter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Join ME dedi ki:
Troy: mesaj içeriğinde hakaretler bulunmasın lütfen

Şu laf bile bu siteyi kapatmaya yeter.. İş zihniyette.. Biz değişmedikçe, o da değişmeyecek..

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
darkwinter dedi ki:
Yazı çok güzel fakat katılmadığım bir nokta: "internetin en faydalı içerik sitelerinden biri olan Youtube"

Youtube artık Oger Telekom'un yurtdışı çıkışlarını(!) felç etme noktasındaydı. Kaldı ki bence; kaçırılan dizilerin, video kliplerin, maçlardaki güzel anların, frikiklerin, provakasyonların ,sevgililere ilanı aşkların; videolarını izleme yeri oldu çıktı.. Ben bize bir şey katacak unsur göremiyorum?

Ha yasakçı zihniyetin ben de karşısındayım. Sakın yanlış anlaşılmasın. Ama öyle bir noktaya geldik ki, yurtdışı ile iş yapamaz durumdayız; ping'ler çok yüksek, bağlantı çok yavaş.. Youtube kapatıldığından beri nefes aldı internetimiz. Bu tabi istediğim bir durum değil ama Oger Telekom' un tekelci zihniyeti; rapidshare gibi bir firmanın hat kapasitesinin yanına bile yaklaşamıyor ve yaklaşamayacak ise, bence sevinmeliyiz.. İnternet sadece youtube değil.. Ahmet, Mehmet boş yere video izlesin, ben işimden kalayım.. (Olmaz öyle! Çok mu sert oldu?)

ben paramı ödüyorum izliyorum eger sen paranın karsılığını alamıyorsan bunu youtube değil telekoma bildirmelisin..

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
afedersınız ama google a n.h kapatırsnz.. :D (youtube u kapatan zıhnıyetlere...)

darkwinter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
serhatoz dedi ki:
ben paramı ödüyorum izliyorum eger sen paranın karsılığını alamıyorsan bunu youtube değil telekoma bildirmelisin..

Amacım polimik yaratmak değil arkadaşım. Kimi suçladığım ortada..

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bizimle aynı fikirde olmayan insanların, olmadığı bi' dünya yargının istediği.

monokotilodon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tip sitelerin kapatılması Türkiye'de belli başlı mahkemelere bağlı değil yani sibersuçları yargılayan bi mahkememiz yok dolayısiyle bulunduğunuz ildeki adliyeye gidip şikayet edebilirsiniz ve bunu kapattırabilirsiniz...

ama tam olarak bu kadar da basit deil parti kapatma davasına benzer bi şekilde işlenen suçun odak haline gelmesi hakimleri yönlendiriliyor...yani ayrımcılık yapmak,hakaret etmek isteyenlerin adresi haline geldiği için utube engellendi.benzer kaoslara sebebiyet vermemek için kore ve çin özellikle arama motorlarını denetim altında tutan kuruluşlar kullanıyor sadece izin verilen sitelere izin veriliyor devletin kendi arama motoru var ayrıca çinle bile bu kadar sıkıfıkı olan google la(youtube sahibi) bi anlaşmaya gidilebilir

biraz yasakçı olabiliriz ama diğerlerinin hakkını gözardı etmeden....

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Youtube'un yasaklanmasını haklı buluyorum.
EY TÜRK GENÇLİĞİ! başlıklı bir video var.
Video da Atatürk'ü köpeğe benzetmişler.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Youtube 'nin kapatılması bence çok saçma madem öyle bir video açıldı düzgün kontrol edilsin. Ben bir video yolluyorum 1 gün onaylanmasını bekliyorum demekki birileri inceliyor yada hepsi laf ...
Bence youtube kapatılmamalıydı ama google a böyle birşey demem söz konusu bile değil.Çünkü belki youtbe konan videolar önlenebilir ama youtube de kim bilir kaç tane video,kaç tane resim,kaç tane yazı var hangisine bakılacak ??? O yüzden google yasaklansada birşey olmaz yine açılır ...
O koyan insanlar yasaklanmalı ama nerdeee bizde o düşünce anca site kapatılır gerçi hangi birine engel olacaklar ???
Açıkcası Çok kararsızım :S

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
O kişiler istenildiğinde bulunur bulunmayacak iş değildir. Ancak Uluslar arası gerginlik çıkabilir diye sessiz kalınıyor gibime geliyor.

Gün gelecek bu günlerin hesabınıda soracaz...

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bulunsun o zaman bi kaç salak yüzünden biz youtube giremiyoruz ...
Herşey iyice kötüye gidiyor .. İnş Google kapanmaz (kapanacağını sanmıyorum ama)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Medyafaresinin attığı başlık çok güzel olmuş :D

ŞOK!!! ŞOK!!! Google da yasaklanacak mı? İşte ortalığı karıştıran iddia!!!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
İnsan kendi yazdığı haberi başka bir web sitesinden heyecanla okur mu?

Medyafaresi, öyle bir başlık atıyor :D "Ne olmuş nan" diye ben de tıklayıp okuyorum :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
uahuaha :F

hakia ya geçerim :)
hakia da google ile örtüşen sonuçlar çıkarıyor :F