Ve Google Kapandı!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yahu bu kadarda olmaz artık ya yakında direk google ve tüm servisleri kapanacak yeter yani herşeye yasak iran gibi oluyoruz

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bendede açılıyor nasıl yasaklandı bu

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
DNS gözümsün
icon_biggrin.gif

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum gerçekten... Hiç bir mahkeme adam gibi sonuçlanmaz yüzlerce yıl sürer. Bu nasıl hemen sonuçlanıp da ceza'ya geliyor? Ben bu işi cidden çözemedim... Biri anladıysa bana anlatsın lütfen...

kasvaa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim ülkemizde bu yasaklamaları yok mu?
Neyi çözecekler anlamadım..
Yasaklamayla ne çözülebilir ki?
Üstelik sebebi de belirtilmemiş :I

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende kapalı. ama kapatmaları destekliyorum vardır bir nedeni.

BoSS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Puhahaha domaini engellemeye korkuyorlar subdomaini engelliyorlar. Bendede nedense hala açılıyor :D opendns sağolsun

malkavian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abanoz dedi ki:

dostum yanlıs anlama ama bence yasaklarla şimdiye kadar hiç bir yere varamadık bundan sonra da varabileceğimizi sanmiyorum.işte gelişmiş ülkelerle olan farklılıklardan biride bu

eğer sen burda görüşlerini söyleyebiliyorsan bu yasak olmadığındandır. düşünsene bi bu kapatma ile ilgili düşüncelerişn var ama söyleyemiyorsun ne kadar acı

sebep
T.C. Silivri 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 14.03.2008 tarih ve 2008/15 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Allah bilir nedir dava içeriği

kasvaa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abanoz dedi ki:

Kardeşim bizim yargımız herşeyi yasaklıyor.Youtube'u kapatmalarını destekliyorum ama çözümlerini beğenmiyorum.Bir şeye bir çözüm bulursun bidaha olmaz,sence bizim ülkemiz bunun için çözüm getirebildi mi?
Yine koyarlar,yine yasaklarlar bu böyle gider..Bunu koyanı bulmaları lazım;gerekirse savaşa kadar gitmesi lazım.Dalga geçtikleri A ya da B kişi değil..Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu..

malkavian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasvaa dedi ki:
abanoz dedi ki:

Kardeşim bizim yargımız herşeyi yasaklıyor.Youtube'u kapatmalarını destekliyorum ama çözümlerini beğenmiyorum.Bir şeye bir çözüm bulursun bidaha olmaz,sence bizim ülkemiz bunun için çözüm getirebildi mi?
Yine koyarlar,yine yasaklarlar bu böyle gider..Bunu koyanı bulmaları lazım;gerekirse savaşa kadar gitmesi lazım.Dalga geçtikleri A ya da B kişi değil..Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu..

bak orada haklısın tamamen Türk düşmanlığı.Neden başka ülkelerin liderleri hakkında hakaret içeren videolar yada yazılar çıkmıyorda.Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında yazıyorlar.

Ben söyliyeyim geçmişteki kuyruk acısı hehehe

kim olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ama bir devlet büyüğü Atatürk için şöyle demiş

"Her asır büyük devlet adamı çıkartır.Ne mutluki son büyük devlet adamı Türklerden çıktı" yada bunun gibi bir şeydi

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yasaklama nedenini açıklıyoruz demişsiniz. ama bir neden gösterilmemiş. sadece ekran görüntüsü

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
artık kabak tadı verdi bu Hariri Telekom.Yalama ettiler resmen siteleri.Ayrıca bal gibi giriliyor google groups a....

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Desenize youtube arkadaş buldu arkadaşlık servis:D Youtubenin arkadaş listesine biri daha ekleniyor.Ama gerekiyorsa kapatsınlar yani destekliyorsa google onu tüm dünyada kapansın.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de diyorum ne oluyor. 1 senelik habermiş.