Microsoft'un XP Aşkı Bitmez

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Windows Vista şöyle dursun, Windows 7'den bile emektar XP'ye geçiş yapabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte detaylar.

Artık mağazalarda orijinal olarak Windows XP işletim sistemi bulamasanız da, satın aldığınız Windows Vista bilgisayarları hiçbir ek ücret ödemeden Windows XP'ye düşürmeniz mümkün. Görünüşe bakılırsa Microsoft, bu geleneği Windows 7 çıktığında da sürdürecek.

Şirket Kullanıcılarına Özel

Windows 7 bir sistem canavarı olmadığından, XP'ye düşürme imkanının son kullanıcılara sunulacağını pek sanmıyoruz. Büyük olasılıkla Vista'yı tamamen atlayarak yapılan bu geçiş, şirket bilgisayarlarına yönelik bir ayrıcalık olacak.
Diğer bir deyişle, XP'ye geçmek için Windows 7 Enterprise veya Ultimate sürümlerini almanız gerekebilir. Microsoft bu sürüm düşürme imkanının ne zamana kadar geçerli olduğu hakkında resmi duyuru yapmasa da, söylentiler 30 Nisan 2010'u işaret ediyor.

:: Windows 7 varken kim XP kullanır?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bütün şirketler XP kullanıyor. vista kullanan görmedim. kurumsal anlamda, uzun zamanda daha kullanacaklarını düşünmüyorum

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şahsen ben vista yı iş yerinde kullanmanızı tavsiye etmem. o kadar zaman alıyor ki

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Vista zaten herkese göre hız ve performans bakımından kötü bende gördüm şirketlerde çoğu xp kullanıyor windows 7 çıkınca ona geçerler ama xpye düşürmek hem de bedavaya güzel bir ayrıcalık.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben XP Den Kopmam . Heleki Hemen Hemen Dünyadaki Bütün Yazılımlar XP uyumluyken ve Bu kadar Stabil Çalışırken :D

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
servera bağlı programlarda özellikle korunmada sıkıntı çeken ben ne yazıkki çok sevdiğim ısındığım 7den işyerimde vazgeçmek zorundayım

freekays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xp kullanıcı dostu vista hala emekliyor zaman kaybına sebep olan başka bir işletim sistemi daha yoktur herhalde