Dizüstü Ekran Kartınızı Coşturun

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Nvidia markalı mobil ekran kartı kullanıyorsanız sürücülerle ilgili güncelleme sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızda daha hızlı oyun oynamanın yolları burada.

Dizüstü bilgisayarınızın oyun performansı, ince sürücü ayarları yapabildiğiniz sürece sizi elinizde olan bir şeydir. Elbette standart sürücüler bu tür ayarlara fazla izin vermez. Ayrıca Nvidia tarafından sağlanan yeni sürücüler Sony gibi bazı üreticilerin bilgisayarlarında çalışmıyor. Zaten birkaç ay öncesine kadar Nvidia bir mobil grafik işlemcisi sürücüsü bile sunmuyordu. Madem Nvidia bu hizmeti başlattı, sinekten yağ çıkarmak da bizim işimiz.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
En kısa zamanda bunları denicem.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
:DBen bunu benim masaüstünde denedim ayarlar güzel inşaallah bende de işi yarar.Oyuna girecem şimdi deneyecem olmuş mu yoksa boşa mı yaptım :DLaptop için ama birde şu 185 sürücüsünü indiriyim.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

En son sürücüler her kartı desteklemiyor. Örneğin 7000 serisi grafik işlemciler son sürücünün destekledikleri arasında yok.

Güzel günler dilerim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sanırım inceleme linkinde sorun car sadece başlık ekranı geliyor ve geri kalan ksımı yok

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gerçekten harika bir paylaşım.Tamda bu ekran kartı sürücüsünü nasıl güncellerim diye düşünürken bu yazı ilaç gibi oldu.Artık güncel sürücüyü kullanıyorum.Teşekkürler SDN :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba Arkadaşlar,

Yahu size anlattım ben daha kendi dizüstü bilgisayarıma yapamadım :D Hâlâ aylar önce kurduğum ve ince ayarları fazla yapılmamış olan sürücüler var. :)