Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seda Tetik 26 yaşında, Ankara doğumlu. Judo antrenörü olan yarışmacı yüzme eğitim merkezinde çalışıyor...
Daha önce de televizyon programlarına katılmış. Örneğin Fear Factor'da da yarışan Seda Tetik daha sonra Ben Bilmem Eşim Bilir de bile yarışmış...
Seda Tetik ünlüler takımına girme hakkını...
Semih'in üstüne kimse gitmezse sorun çıkmıyor. Örnek olarak verirsek bu hafta Sertaç oyunlara katılmaya başladı, ilk kazandığı oyunda hemen saldırıya geçti Semih'e karşı..
ABD'de gelecek ay çıkacak kitapta efsanevi oyuncular James Dean ve Marlon Brando arasında 'sanılandan çok daha karmaşık' bir ilişkinin olduğu iddia edildi.
Godfather filminin efsanevi yıldızı Marlon Brando ile bir diğer efsanevi oyuncu James Dean arasında, ‘Brando’nun egosu ve bitmek...
BURGER King, Popeyes, Sbarro, Arby’s ve Usta Dönerci gibi restoran zincirlerini aynı şemsiye altında toplayan TAB Gıda, üretim ve inovasyonda yaptığı yatırımlar ve büyüme performansıyla global sistem içerisinde Türkiye’yi örnek ülke konumuna getirdi.
TAB’ın Çin’de uygulayarak başarı kazandığı...
Gizmag’in haberine göre Katar’ın başkenti Doha ile Yeni Zelanda’nın önemli şehirlerinden Auckland arasındaki seferler kasım ayında başlayacak. Dünyanın en uzun uçuşu olacak sefer 17 saat 30 dakika sürmesi planlanıyor.
Boeing 777 ile gerçekleşecek Doha-Auckland rotasının uzunluğu 14 bin 500...
HBO'da ekrana gelen Game of Thrones dizisinin oyuncuları şimdi Suriyelilere yardım etmek için bir araya geldi.
Game of Thrones dizisinde izlediğimiz ünlü isimler kampanyanın tanıtımı için bir video çekti. Burada bahsedilen savaşın bir kurgu olmadığından, milyonlarca insanın hayatta kalma...
The CW kanalında bu sene ekrana gelmeye başlayan Legends of Tomorrow erkenden ikinci sezon onayına kavuştu.
Sezona kısa bir ara veren Legends of Tomorrow, Left Behind isimli bölümüyle 31 Mart'ta Amerika'da ekrana dönecek.
Olması gereken zaten, böyle bir diziye onay vermeyeceksin de kime...
The CW kanalında ekrana gelen The Vampire Diaries dizisinin yeni bir sezonla macerasına devam edeceği belli oldu.
The Vampire Diaries'de Ian Somerhalder, Paul Wesley, Kat Graham, Candice King, Michael Trevino gibi isimler rol alıyor.
7. Sezon Amerika'da 1 Nisan'dan itibaren başlayacak.
Bu...
2013 senesinde ekrana gelmeye başlayan The Originals da The CW'nun yeni sezon onayı verdiği yapımlardan biri oldu.
Reyting konusunda sıkıntı yaşamaya başlayan The Originals, Alone with Everybody isimli bölümüyle 1 Nisan'dan itibaren üçüncü sezona devam edecek.
Bu habere göre dizi İptal/Devam...
DC Comic's dizilerinden Arrow'a beşinci sezon onayı geldi.
Arrow, The CW kanalında verdiği aradan 24 Mart'ta geri dönecek.
Dizinin dördüncü sezonu Perşembe günleri 21.00'de Dizimax Sci-Fi'de ekrana geliyor.
Üçüncü sezon ise 11 Şubat Perşembe'den itibaren TLC'de başladı.
Bu habere göre dizi...
The CW kanalında ekrana gelen The Flash'ın üçüncü sezon onayı aldığı açıklandı.
The Flash, ikinci sezon bölümleriyle Perşembe günleri The CW kanalında izleyicilerle buluşuyor.
Bu habere göre dizi İptal/Devam kararları güncellenmiştir.
Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı "İstanbul Sokakları" dizisinin senaryosunu ise Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor.
Show TV'nin yeni dizisi İstanbul Sokakları çok yakında ekranlarda.
Bu tarz programlara nedense güvenemiyorum. Zamanında bir eski pc için kurdum, arkasından virüslerden temizlemek için tekrar format atmak zorunda kalmıştırm. Belki ben hata yaptım bilemem. :D
En iyisi Driver ları kendi sitelerinden tek tek bilerek indirmek.
HT Magazin'de yer alan habere göre; Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan, petshop işi yaptığı ortağına borcunu ödeyemeyince icralık oldu.
İddiaya göre ortağı Cihan Uzunhekim’e 180 bin lira borcunu söz verdiği 3 aylık süreçte ödeyemeyen Atacan, icra şokuyla sarsıldı.
Çiftin evine giden icra...
2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavının (2016-İSG) 1. Dönem sınavı 30 Nisan 2016 tarihinde saat: 09.30’da uygulanacaktır.
2016-İSG 1. Dönem Başvuruları 15- 24 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.
Sınav, Adana, Ankara, Antalya...
1) Uçurumlarda
2) Bugünler Parlak?
3) Mucize
4) Hiç
5) Baştan
6) Sözler Artık Ağıt
7) Ondan Öyle
8) Bazı Günler Unutulmaz
İndir ve Dinle! iTunes
YouTube
Ortalığı karıştıran tamamen Nagihan, yok efendim Atakan kulis yapıyormuş falan vs..
Atakan Nagihan'ı denemek için böyle bir şey söylediğini herkes biliyor.. :D
Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, yemek köşesinde birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşılacağı “Zahide Yetiş’le”de bugün "topuk dikeni", "ayak mantarı", "kireçlenme için yakı"...
Merhaba hocam geçmiş olsun ilk öncelikle, AdBlue yabana atılacak bir durum değil. Elektronik bir sistem olduğundan dolayı arıza göstermesi hiç normal değil.
Genelde tır ve kamyonlarda kullanılır, kamyonlar ve binek araçlar arasında farklılık göstereceğini düşünüyorum.
Bana soracak olursan bir...
Sevgili ShiftDelete.Net Üyeleri
Türksat 3A ve 4A üzerinde bulunan tüm kanalların Frekans Ayarları aşağıdaki Google Döküman listesinden ulaşabilirsiniz.
Not: Otomatik güncelleme yapabilmek için, Türkiye ve Avrupa’dan TÜRKSAT TANITIM (12380 V SR:27500 FEC:3/4) Türkiye ve Orta Asya’dan TURKSAT...
Yönetmenliğini Osman Okkan'ın üstlendiği "ARA GÜLER- An İstanbul Legend" belgeselinin basın gösterimi, Fransız Kültür Sarayı'nda yapıldı.
Usta gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Ara Güler, "Ben en zor seçimi yaptım gazeteciliği seçerek. Fotoğraf, 'sanat değil' diyorum, 'ben fotoğraf sanatçısı...
Timeout.com aralarında Juliette Binoche, Cillian Murphy, Brie Larson ve Andy Serkis gibi oyunculardan oluşan bir jüriden sinema tarihinin en iyi 100 filmini seçmelerini istedi ve ortaya tartışmalı bir liste çıktı.
İşte Timeout.com'un tartışmalı ve eleştiriye açık "en iyi 100 film" listesi...
Dada programına Ali Kundilli 2 ve Kolpaçino 3. Devre filmlerinden ünlü oyuncular konuk olacak
Sunuculuğunu Okan Bayülgen’in üstlendiği programa cumartesi gecesi ‘Ali Kundilli 2’den Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ ile Hakan Bilgin; bugün vizyona giren ‘Kolpaçino 3. Devre’nin başrol oyuncuları Şafak...
Almanya Ekonomi Bakanlığı, dev üretici Volkswagen’in hakkındaki tüm iddiaları temizleyeceğine ve ABD’li yetkililerle emisyon soruşturmasında sonuca ulaşacağına inandıklarını açıkladı.
Sözcü, “VW’nin oldukça güçlü ve önemli bir şirket olduğunu görüyoruz ve karşılaştığı sorunları aşacağı...
Nestle, ABD'de DiGiorno pizza, Lean Cuisine ve Stouffer's marka dondurulmuş gıda ürünlerini, ıspanağında cam bulunduğu gerekçesiyle geri çağırıyor.
Geri çağrılan ürünlerin Türkiye'de üretimi ve satışı yapılmıyor. Dünyanın en büyük gıda şirketlerinden Nestle, dondurulmuş gıda satışlarında ise...
Yaşar Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri Ali Selek ve İlker Işık, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi İbrahim Ertok ile Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencisi Oğuz Çağıran, mobil cihazlarla internet üzerinden kontrol edilebilen akıllı priz geliştirdi...
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Uğur Böceği Mültür Merkezleri kursiyerleri, yıl boyunca yaptıkları giysi ve kıyafetleri görücüye çıkardı. Kağıttan gelinlik büyük ilgi çekti.
Uğurböceği Kültür Merkezlerinin hazırladığı defile, ilçe kadınları tarafından büyük ilgi gördü. Belediye Düğün...
Tam adı Gül Nihal Candan olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, Aralık ayında sona eren İşte Benim Stilim All Star yarışmasında ikinci oldu.
Mersin’de dünyaya gelen 19 yaşındaki Nihal Candan, varlıklı bir ailenin kızı olarak İstanbul’da yaşıyor. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde...
Kiralık Aşk 37. Bölüm Full İzle | 11 Mart Cuma
Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşk'a ünlü sunucu Saba Tümer konuk oluyor.
Güzel haberi Instagram üzerinden dizinin takipçilerine duyuran Tümer, paylaştığı fotoğrafın altına; "#kiralikask #surpriz #konukoyuncu...
Bir önceki dünya rekoru 29 dakika 41 saniye iken arkadaşımız tüm bugları kullanarak dünya rekorunu 20 dadika 41 saniye içerisinde Half Life'ı bitirmeyi başarmış.
2010 yılının başlarında çalışmaya başlayan işsiz arkadaşımız 4 yıl uğraşarak ilk başlarda 27 dakikada bitiririm tahmini yaparken bir...
Sizin ürün kozmetik hatası olduğundan dolayı o gün içerisinde yada 14 gün içerisinde değişimi mümkün.
Müşteri ilişkisi açısından pek tatmin etmedi açıkçası, ben telefonun kesinlikle değişimini istedim.
Şuana kadar TeknoSA ile öyle bir sıkıntım olmadı, olsa da kesinlikle değişimini...
iPhone 5s aldım şarj az gittiği için telefonu beğenmedim değiştirmek istiyorum dedim o gün içerisinde, alamayız servise gönderip rapor almamız gerekiyyor dendi. TeknoSA'da ise 24 saat dilimini geçmeden götürdüğünüzde sorgusuz suhalsiz değişimini sağlıyorlar..
Tarkan’ın merakla beklenen Türk Sanat Müziği albümü ‘Ahde Vefa’ Bugün müzik severler ile buluştu.
1.Rindlerin Akşamı (Dönülmez Akşamın Ufkundayız)
2.Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme
3.Söyleme Bilmesinler
4.Enginde Yavaş Yavaş
5.Nasıl Geçti Habersiz
6.Kadehinde Zehir olsa
7.Veda Busesi
8.Sevmekten...
Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerpile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden...
İtalya Serie A’da heyecan devam ediyor. Ligde 28 maç sonunda 64 puanla zirvede yer alan Juventus ile ligde 28 maç sonunda 44 puanla 7. sırada yer alan Sassuolo karşı karşıya geliyor.
Juventus, müthiş formunu sürdürüyor. Son 2 maçından galip ayrılan takım, son 18 maçta 17 galibiyet alarak...
Dünya'da 1.59 milyar, Türkiye'de 39 milyon kullanıcısı bulunan sosal paylaşım platformu Facebook, hizmetlerin çeşitlendirilmesinde sigorta şirketlerine de ilham kaynağı oluyor.
Ak Sigorta, sigortayı kolay, yalın ve erişilebilir hale getirmek vizyonuyla Facebook üzerinden müşterilerine kasko...
Modemden modeme ip arayüz adresleri değişir, aşağıda ip adresleri mevcut. Modeller eski olabilir ancak markasal olarak ip adresleri aynıdır. Bilgilerinize.
Büyük ihtimalle mouse sağ tuş çalışmıyor olabilir. Eğer sağ tuş çalışmıyor ise klavye yardımı ile Shift + F10 (aynı anda) tuşuna basarak sağ tuş özelliğini çalıştırabilirsiniz.
Çapraz Bağlantı Nedir? Cross Bağlantı Nasıl Hazırlanır?
Hazırlayacağınız ağ kablosunu iki bilgisayar arasında kullanacaksanız (arada hiçbir ağ cihazı bulunmadan, bir bilgisayardan diğerine takacaksanız) çapraz bağlantıyı tercih etmelisiniz. Bu durumda Ethernet kablonuzun bir ucunu düz...
Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte çocuk Oyun parkları ile spor aletlerinin bakımına yenileme çalışmalarına başladı.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla yola çıkan Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde...
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, zirai faaliyetlerin başladığı Malatya'da hafif kuvvette zirai don uyarısında bulundu.
Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, zirai faaliyetlerin başladığı Doğu Anadolu Bölgesi'nde, Malatya çevrelerinde ve yüksek kesimlerde hafif...
Kim Kardashian hayranlarına özel olarak App Store üzerinde emoji süprizi yaptı. App Store'da bulunan Kimoji isimli emoji klavyesi 5,29 TL fiyat etiketine sahip olmasına rağmen ücretli uygulamalar listesinde birinci sıraya yükseldi.
Kimoji uygulaması neler içeriyor?
Uygulamada Kim Kardashian'ın...
20 TL vardı oda düştü 9 TL ye bir arkadaşıma Steam üzerinden hediye oyun aldım. Açıkçası oyun almaktan şimdilik vazgeçtim.. :D
Bende kendime bu oyunu aldım nasıldır?
Steam Community :: Thunder Wolves
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’ndaki ilk maçında bugün Braga’yı konuk edecek. Portekiz’de oynanacak rövanş için avantaj elde etmeye çalışacak sarı lacivertli takımda bu maç öncesi en çok merak edilen konu Gökhan Gönül’ün oynayıp oynamayacağı oldu.
Kaburgasındaki kırık nedeniyle...
Ebru Öztürk takım arkadaşları hakkında ne dedi?
AVATAR ATAKAN : Benim favorim Atakan... Atakan çok dürüst bir çocuk. Herşeyi herkesin yüzüne söyleyen bir çocuk. Bir çok şeyini benimle paylaştı.
NAGİHAN KARADERE: Nagihan'ın finali göreceğini zannetmiyorum. Üslubunu ve mizacını değiştirirse...
Ünlü ressam Vincent Van Gogh için çekilmek istenen 'Loving Vincent' adlı filmde 4 yılda 100 ressam ile çalışıldı. BreakThru ve Trademark şirketlerinin yapımını üstlendiği film, resim sanatı kullanılarak ortaya çıkarılan en uzun animasyon filmi olarak nitelendiriliyor.
BreakThru ve Trademark...
Samsun’un İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi'nde bir kişi park halindeki otomobilden çaldığı cep telefonunu satarken polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı.
Olay, İlkadım ilçesinin Hançerli Mahallesi'de bulunan bir fırının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fırıncı Y.Y.'ye ait park...
Eskişehirspor Yönetim Kurulu, manken Ebru Şancı'nın kısa bir süre önce evlendiği eşi Alparslan Öztürk'ü, kadro dışı bıraktı.
Manken Ebru Şancı, futbolcu eşi Alparslan Öztürk'ten üzücü bir haber aldı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da futbolculardan Anıl Karaer ile...
İncelemeler sonucu engellenen internet siteler arasında daha çok "düşük hapları, zayıflama ilaçları, cinsel gücü arttırıcı ilaçlar ve steroid hapları" satan siteler yer alıyor.
Sağlık Bakanlığı, internetten satılan ve halk sağlığını tehlikeye sokan ilaçları mercek altına alarak, bu ilaçları...
Bir belgesel de izlemiştim. Dayımın biri buzlu soğuk su içerisine elini sokuyor ve tahmini olarak 4 dk dayanabiliyor. Ancak küfür ederek soktuğunda ve her defasında küfür ettiğinde dayanma süresi 2 katına çıkıyor..
Denenmiştir. :D
Seçkin Piriler, eşi Kaan Tangöze’nin şarkıcı Kıvılcım Ural ile yakalanmasının ardından kararını verdi. Piriler, Cuma günü eşi Kaan Tangöze ile boşanacaklarını duyurdu.
Büyük bir aşk ile dünya evine giren ve mutlu bir evliliği olan Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, deyim yerindeyse aşklarına...
Bildiğimiz gibi Google, Nexus serisi altında gelen 'saf Android' diye tanımladığımız telefonları için farklı farklı üreticilerle çalışıyor. Örneğin 2010 yılında çıkan ilk model Nexus One'ı HTC'ye ürettirirken akabinde gelen Nexus S ve Galaxy Nexus modellerinde Samsung'la, Nexus 4 ile 5'te LG...
Porsche, 1967 model efsane yarış otomobili 911 R, 50 sene sonra yeniden piyasada!
Alman spor otomobil devi Porsche Cenevre'ye 911 R modeli ile adeta fuara damgasını vurdu.
Üzerindeki iki kırmızı şerit ile eski yılların popüler tasarımını anımsatan Porsche, 1967'deki efsane yarış otomobili 911...
Samsung firması telefonları için yayınladığı Android 4.3 güncellenmesinden sonra bu tarz sorunlar yaşamaya başladı.
Aşağıdaki adımları uyguladığınızda Wi-Fi bir önceki Android versiyonunda olduğu gibi stabil çalışmaktadır.
Telefonu açın.
Sonra *#0011# tuşlayın.
Ekranın sol altındaki menü...
Samsung firması Galaxy S3 telefonları için yayınladığı Android 4.3 güncellenmesinden sonra bu tarz sorunlar yaşamaya başladı.
Aşağıdaki adımları uyguladığınızda Wi-Fi bir önceki Android versiyonunda olduğu gibi stabil çalışmaktadır.
Telefonu açın.
Sonra *#0011# tuşlayın.
Ekranın sol altındaki...
Aslında bende tam olarak 2500 TL altında olan bir TV arıyordum. Biraz araştırdım da şuan 4K Led Tv'ler üzerinde bayağı bir kampanya mevcut.
İstediğim marka mevcut değil ancak Samsung sanırım bu konuda bayağı başarılı..
Aradığım kriterlerde bulunan televizyonu buldum gibi birşey, sizde bir...
Merhaba, söz konusu hocanızın flashına ulaşabiliyorsanız eğer; ImageUSB adında bir program mevcut USB bellek görüntülerini (imajlarını) aynı anda birden fazla USB sürücüsüne kopyalamanızı sağlayan kurulum gerektirmeyen ücretsiz bir programdır. ImageUSB, pratik biçimde bir flash sürücüsünün (USB...
Beyoğlu Belediyesi'nin "Öncü Kadınlar" projesinin ilki olan "Lider Kadınlar Valide Sultanlar" etkinliği önceki akşam Cemal Reşit Rey'de yapıldı. Davete ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı katılınca gecenin akışı ve rengi de değişti.
"ZOR BİR ADAM OLDUĞUMU SÖYLEMEDİLER Mİ?"
Ortaylı, önce TRT 1...
Büyükşehir Belediyesi, Bilişim Vadisi'nin altyapısını oluşturan "Bire Bir Öğrenme'' projesi kapsamında bu yıl 6'ncı sınıf öğrencisi 27 bin 180 kişiye tablet bilgisayar dağıtacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bilişim Vadisi'nin altyapısını oluşturan ve 7 yıl önce başlatılan "Bire Bir Öğrenme''...
Antalya Tarım Kümesi'nde yer alan 12 firma, 120 ülkeden 30 bin profesyoneli buluşturacak 17. Çin CAC 2016 Tarım Kimyasalları Fuarı'na katılacak.
9-11 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan fuara Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanu Davut Çetin Ekonomi Bakanlığı'nın...
Geçtiğimiz haftalarda aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun düğün tarihi netleşti. Çift, 14 Mayıs'ta nikâh masasına oturacak.
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal yaklaşık olarak 1,5 yıldır beraberdiler ve bu birlikteliği artık nikah masasına...
Paris ve İstanbul saldırılarından sonra güvenlik düzeyini yükselten Almanya'da Uyuyan Hücreler olarak adlandırılan DAEŞ mensuplarının bilgisine erişildi. Almanya Federal Kriminal Dairesi'nin (BKA) elde ettiği belgelerde DAEŞ'in örgüte katılanlar konusunda bilgiler içerir dökümanlar ve Almanya'ya...
Game of Thrones hayranlarının aylardır kıvrana kıvrana beklediği hakkında onlarca teorilerin ürettildiği Jon Snow'un akıbeti sonunda belli oldu. Hadi bakalım bir tane daha teori size. :)
24 Nisan'da yeni sezonu yayınlanacak olan dizideki rolü ile ilgili Time Out London'a açıklamalarda bulunan...
Star TV’de iki sezon boyunca yayınlanan Ay Yapım imzalı Medcezir dizisi tekrarlarıyla ekrana dönüyor.
77. bölümüyle ekran macerasını sonlandıran Medcezir dizisinin tekrar bölümleri hafta içi her gün yayınlanacak.
Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez...
Karadeniz ile Akdeniz’i birbirine bağlayacak 600 kilometre uzunluğa sahip Karadeniz-Akdeniz Yolu projesi önümüzdeki yıl hayata geçecek.
Dev proje, Türkiye ihracatının alternatif pazarlara açılması açısından da büyük önem taşıyor. Rusya’ya yapılamayan narenciye ihracatı Ukrayna’ya Karadeniz...
Ozan Çolakoğlu ve Gülşen evlilik yolunda ilk adımlarını ailesi ile birlikte attı. Aile ve yakın dostlarının da katılımı ile yapılan nişan töreninde geleneklere uygun olarak önce Gülşen istendi, ardından nişan yüzükleri takıldı.
Baba Hüseyin Çolakoğlu "Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle kızınız...
Kalp yetmezliği için kullanılan bir ilaç türü, içeriğinde B Vitamini var. Bi nevi sentetik uyuşturucu diyebiliriz.
Kalp damarlarını ve kapakçıklarını açan bir etkisi var.
Aydın'da cesedi yol kenarında bulunan Halil Hazar'ın, karısı ve onun "üçlü aşk" yaşadığı komşu çift tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Aydın'ın İncirliova ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde emlakçılık yapan evli ve iki çocuk babası Halil Hazar (57), cumartesi günü arazide başına sert bir...
Beşiktaş'ın Eskişehirspor'la karşılaştığı mücadelede, ilk yarıdaki oyunuyla göz dolduran Ricardo Quaresma, sakatlanarak oyunu yarıda bıraktı.
Eskişehir karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Beşiktaş'ta etkili oynunu asistle süsleyen, Quaresma, 51. dakikada sakatlanarak yerini Kerim Frei'a...
27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek...
Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, taraftarın tepki gösterdiği Cristiano Ronaldo'ya sahip çıktı.
Haftasonu evinde Celta Vigo'yu 7-1 mağlup eden Real Madrid'de Zinedine Zidane, maçın ardından Celta karşısında 4 gol kaydeden oyuncusu Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu...
Galatasaray'lı futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur, geçen hafta test sürüşü için aldığı 3 milyon TL’lik otomobilde sigara içirince başı derde girdi.
Pilot Yağmur Sarıoğlu, geçen hafta Beyoğlu Tren Pera’da bir partiye 3 milyon TL’lik Lamborghini marka spor otomobille gitmişti. Sarıoğlu ‘Test...
Survivor 2016 ünlüler takımında bulunan iki isim olan Yunus Günçe ve Eda Akkaya hakkında bazı söylentiler dolaşmaya başladı. Zamanlarının çoğunu birlikte geçiren ikilinin arasından su sızmıyor.
Ünlüler takımının sivri dilli güzeli Eda Akkaya, gece boyu yağan yağmura isyan ederek ağlamaya...
8 Mart'ın Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmasını öneren Clara Zetkin (solda) Rosa Luxemburg ile.
Dünya Kadınlar Günü nereden geliyor?
Dünya Kadınlar Günü ya da Dünya Emekçi Kadınlar Günü her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür. İnsan...
Çok karışık bir durumdalar şuan, bende anlamıyorum. Arada YouTube üzerinden atıyorlar arada Acunn.com üzerinden arada da tv8.com üzerinden..
Anlayacağın tamamen karışık.. :D
Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde ilk isim Tuğba Özay oldu. Dokunulmazlık kolyesini alan Nagihan 2. isim olarak Ebru'nun ismini vererek 2 aday belirlenmiş oldu.
Karikatür Baloncuk Doldurma | 1. Hafta
Merhaba ShiftDelete.Net yazarları,
Forumumuzda bir yenilik daha ile karşınızdayız. Aramızda karikatür okuyanlar, çizenler veya mizahı geniş olan arkadaşlarımız mevcuttur.
Bu bölümümüzde gerçekleşecek olan haftalık olarak bizim seçtiğimiz bir...
Kendrick Lamar’a beş Grammy Ödülü getiren To Pimp A Butterfly albümünün ardından, söz konusu albümde kullanılmayan sekiz şarkı Untitled Unmastered ismiyle albüm oldu.
2013-2016 yıllarında kaydedilmiş taslaklardan oluşan albümde şarkıların isimlerinde hangi gün ve ayda kaydedildikleri yazıyor...
Star TV'nin sevilen Okan Bayülgen'in yönetiminde ki Talk-Show'u olan Dada'nın yeni bölümünün konukları Paramparça dizisinin yıldızları konuk olacak.
Bugün vizyona giren Kaçma Birader filminin kadrosundan Emrah Kaman, Nursel Köse, Cihan Ercan ile Alina Boz ve geçtiğimiz hafta gösterime başlayan...
CNN Türk ekranlarında Mirgün Cabas'ın sunmuş olduğu Mirgün Cabas'la Her Şey programı yayından kaldırıldı.
Geçtiğimiz ay Genel Müdürlüğü'ne Erdoğan Aktaş'ın atanması ile CNN Türk'te başlayan değişim programlara yansıdı.
Bugün ani bir kararla Mirgün Cabas'ın hazırlayıp sunduğu program yayından...
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar yeni filmi Recep İvedik 5 ne zaman gösterime gireceği belli oldu.
Recep İvedik serisinin 5. bölümü için Şahan Gökbakar kollarını sıvadı. 2017 yılının Şubat ayına kadar tüm çekimleri yetiştirmeyi planlıyor.
Geçen ay Osman Pazarlama filmi henüz vizyondan kalkmadan...
Bir kaç kere denedim pek başarılı olamadım, bir ara Ubuntu kullandım. O kolay geldi ama sonrasında Windows aşinalığı olduğundan dolayı onu da kaldırdım..
DC Comics’in anti kahramanlarını bir araya getiren Suicide Squad’ın henüz vizyonuna aylar olmasına rağmen DC Entertainment ve Warner Bros. şimdiden devam filmi için kolları sıvadı.
Justin Kroll, Twitter üzerinden şunları paylaştı.
“İçeriden gelen bilgilere göre yayınlanan görüntüler Warner...
Daha başlamadan demiştim zaten, fazla soluk alamaz bu dizi diye.. O ablanın artık suratını kimse görmek istemiyor. Ülkesine gidince çulsuz kaldı tekrar geri döndü ama istediği ilgiyi bulamadı..
Selçuk Yöntem'in sunumu ile ATV ekranlara gelen ve en çok kazandıran bilgi yarışması olan "Kim Milyoner Olmak İster" 545. bölüm ile ekranlara geldi.
Kim Milyoner Olmak İster son bölüm de sorulan "cağ nedir" sorusu karşısında şaşıran yarışmacı ne cevap verdi? Erzurum yöresine ait olan 'Cağ...
Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, takipçilerini şaşırttı. Tatlıses daha sonra fotoğrafın Petek Dinçöz olduğunu bilmeden paylaştığını açıklasa da fotoğrafın altına yazdığı not ortalığı karıştırdı.
Instagram hesabından Petek Dinçöz'ün oğluyla çektirdiği...
Türk sanat müziğinin kendisindeki yerinin hep çok özel ve ayrıcalıklı olduğunu, müziğe olan yeteneğini keşfetmesinde ki ve geliştirmesindeki önemini her zaman vurgulayan Tarkan, "Ahde Vefa" isimli Türk sanat müziği albümünün çalışmalarını tamamladı.
Tarkan'ın bu yeni albümü 11 Mart'ta tüm...
Sınav yerleri 14:00'de açıklandı - 2016 ÖSYM YGS sınav giriş yerleri, YGS sınavlarına girecek öğrenciler için sürekli olarak merak edilen konular arasında yer alıyordu. Şimdi öğrenciler ÖSYM'nin sitesine girerek YGS sınav giriş belgesi ekranına ulaşabiliyor.
Sınav yerinizi öğrenmek için...
Emir ve Kemal Nihan’ı kurtarmak için harekete geçiyor.
Kemal, çaldığı kapının ardında karşısında Tarık'ı görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Tarık, Kemal'in soruları karşısında şimdilik bu sorgudan yırtmanın bir yolunu bulmaya çalışırken, Kemal, bunun Emir'in bir oyunu olduğuna inanmak ister...
Outlander’ın İkinci Sezon Posteri Geldi
Oldukça başarılı geçen birinci sezonun ardından hikayeyi İskoçya’dan taşımaya hazırlanan Outlander’dan poster geldi.
Yayınlanan ikinci sezon posterinde; Caitirona Balfe, Sam Heughan, Rosie Day, Lionel Lingelser, Claire Sermonne,Duncan Lacroix, Stanley...
Marvin'in yoldaşı evini arıyor!
2003 yılında vizyona girişiyle birlikte ilk üç günde 70 milyon dolar hasılat yaparak, o zamana dek ulaşılan en iyi animasyon açılış rekorunu kıran Kayıp Balık Nemo'nun yepyeni spin off'u Kayıp Balık Dori'den yeni fragman geldi.
Yeni filmde Nemo, Marlin ve...
Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllüler’de Efecan, Serkay ve Aylin eleme için aday gösterildi. SMS oylaması sonucu Survivor adasına veda eden isim Aylin Şallı oldu.
Gönüllüler takımında adı en çok yazılan Semih, eleme için çıkan ilk isim olmuştu. Ancak Semih’in SMS...
Leonardo DiCaprio şeytanın bacağını kırdı, peki hala oscar alamayan oyuncuları mı merak ettiniz?
Revenant filmindeki rolüyle tabiri caizse şeytanın bacağını kıran Leonardo DiCaprio, (Daha önce 5 defa Oscar'a aday olup kazanamamıştı) 6'ncı adaylığında Oscar'ın sahibi oldu.
İlk defa 23 yıl...
2016 Oscar töreninden En İyi Belgesel Film Oscar heykelciğiyle dönen Amy, yine bu yılın en etkileyici performanslarından biriyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan 45Years ve Oscar’a aday olma başarısını gösteren ilk Türk filmi Mustang ile Oscar coşkusu bu hafta sonu D-Smart...
Digiturk, Dizimax Vice kanalının ilgiyle izlenen yapımlarından Blindspot, kısa bir aranın ardından yepyeni bölümleriyle ekrana geliyor.
Blindspot, birinci sezonun yeni bölümleriyle 2 Mart'tan itibaren çarşamba günleri 21.00'de Dizimax Vice'de devam edecek.
Drone pazarı ve özellikleri gittikçe gelişiyor. Şuan karşımızda olan DJI Phantom 4 kendi kendine uçma özelliği mevcut. Hareketli nesneleri takip özelliği ve çarpmalara karşı önlemleri ile göz dolduracak nitelikte. Pil ömrü uzatılmış bir drone.
Gölün ister alalım bir adet ancak fiyatı şuan için...
Fox ve Marvel şirketleri vizyona girmeye hazırlanan bazı önemli filmlerinin vizyon tarihlerini açıkladılar.
Fox Filmleri;
Alien: Covenant : 4 Ağustos 2017
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children : 30 Eylül 2016
The Predator : 2 Mart 2018
Pitch Perfect 3 : 7 Ağustos 2017
Marvel Filmleri...
Rovio ve Sony Pictures, renkli tüylü arkadaşların ve kötü huylu yeşil domuz antagonistleri arasındaki savaşın anlatıldığı The Angry Birds Movie‘nin ilk fragmanını yayınladı.
Angry Birds’ün ana üçlüsünde Red(Jason Sudeikis), öfkeli kuş Hızlı Chuck(Josh Gad) ve Uçucu Bomb(Danny McBride)...
Dört yıl önce TEM üzerinde plaka uygulaması yapan trafik ekibinde görevli bir polisle tartışan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, “polise mukavemet ve hakaret” suçundan 200’er fidan dikme cezası aldı.
Magazin dünyasında “Ciciş” lakabıyla tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, aldıkları fidan dikme...