Lenovo, Android 6.0 Alacak Cihazları Açıkladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
listedeki telefonlar türkiyede yok. lenovoda soğutur bu olay

S

SDN Okuru35

SDN Okuru
terbiyesizlikten başka bir şey değil.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Eğer daha stabil ve hatasız çalışacaksa 4.4 VEYA 5 DE ONLAR DA KALABİLİR. ÇOĞU TELEFONLARIN YAZILIMI 6'YA TAM ENTEGRE OLMADIĞI İÇİN GÜNCELLEME VERMİYOR ZATEN.

S

SDN Okuru 72

SDN Okuru
Neden win yada ios lu telefon almamız gerekliliğinin resmi buda. Telefonların hiçbiri TR pazarında yok. Vazgeçmişlerdir bence .

S

SDN Okuru3437

SDN Okuru
Vibe x2 daha 1 senelik telefon ayıp ya. Apple keriz mi 3 dört sene güncelleme veriyor yada Windows. Vallahi ayıp lenovo pişman ettin şimdi. Windows 5 senelik ürünlerine son sürümü veriyor

A

Adnan Çelik

SDN Okuru
Satınca, iş bitti mi zannediyor bu Çinliler. Türkiye'de telefon satması biraz zorlaşır.. VIBE Z2 PRO bilhassa güncellenmeli. Piyasaya iddaalı girişi bu modelle yapmıştı çünkü.

S

SDN Okuru 72

SDN Okuru
İlk defa bir akilli telefonu (K920 ) çok uzun araştırma sonrası aldım. Gayette memnunum fakat bu haber acayip derecede Lenovo dan soğuttu beni. Amiral dedikleri telefona 2 yılını doldurmadan bunu reva görüyor larsa , bir daha ki sefere tercih edilmeyi unutsunlar. Neden IOS kullanıldığı daha iyi anlıyorum şimdi.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Lenovo Z2 Pro'nun güncelleme almaması çok ilginç.

cmtml26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lenovo p70 ve diğer ürünleri türkiyedeki cihazlar içinde pili en uzun süre giden iyi cihazlar , lenovo firması türkiyedeki piyasasını canlandrımak ve geliştirmek istiyorsa system update leri alan cihaz kategorisini türkiyede yer alan telefonlarada uygulamalı

Demx105r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 4 senedir keyifle kullanıyorum 5.03 te artık uptade durdu ama telefonumda kullanmak isteyip te kullanamadığım uygulama yok gibi.
Gerçi telefonu rootlayıp 7 lere kadar gelenleri okudum buralarda ama neden oynamak ne yapmak gerekir ki telefonla daha.
4G internet Ofis uygulamaları navigatör sosyal network yeterince iyi bir fotoğraf çekimi daha ne olsun uçsun mu :) pili hala iyi sabahtan akşama kadar yetiyor. Telefondan uzun uzun film seyretme alışkanlığım yok ama süre ve kalitesi hala yeterli.geçtiğimiz senelerde oğlum için pokemon bile yüklemiştim onula keyifle pokeman avlamıştık.
Kaç kere düşürdüm hatırlamıyorum gerçi silikon koruyucusu ve ekran koruması var ama diyeceğim bu telefondan memnunum sanırım daha 1-2 sene kullanırım şu yeni telefonlar yapay zekalar oturuncaya kadar....