BİMEKS Mağazasından alışveriş yapmayın

BarisDag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ARKADAŞLAR BİMEKS MAĞAZASINDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ. Zenfone 2 aldık fabrika hatası ekran titremesi ölü pikselden iade işlemine verdim. Tam 20 gün sürdü. (Ben işin içine girmesem 30 günde anca gelirdi) Telefon bana acil lazımdı asus teknik servisiyle görüştüm bana kod verdi mağazaya gittim telefonu degistirme işlemine koydum LG G3 Aldım. Aldım almasına çalışanlar benden illallah etmiş miş... müşteriler geliyor hep iade işlemi için sağlam ürünleri yok. Müşteri gittikten sonrada arkasından laf yapıyolar. Bilmiyorum biizmde arkamızdan yaptılarmı acaba. Telefonu aldık kargoyla gelecek kadın bana bimeks paketi satcak neymiş +5yıl garanti. 100 kağıt. Bide bana kızarak söylüyor. Zoruna gitti galiba. Telefon alırken size 2 yıl garanti veriyolar. Ama bimeks 1 ay sizle ilgileniyor. Bir sorun çıktığı zaman ilk 1 ay onlar ilgileniyor sonra siz fabrikasına kadar götürüyorsunuz 1 aydan sonra. VATAN,TEKNOSA,GOLD Gibi mağazalar 2 yıl boyunca kendileri ilgileniyor. Birde ben babamla gittim 17 yaşında adamım beni ciddiye almıyolar. Babam onları azarlamasaydı iade falanda yapmazlardı. Türk insanı nezaketten anlamaz arkadaşlar. Ben kendim ettim kendim buldum. Telefon alacaksanız veya başka ürün bu mağazalardan almaya dikkat edin. İndirim var ise 2 3 kuruş indirim için bimeksten almayın sağlam ürünleri yok... İnşallah G3 gelince onda bir sorun çıkmaz. Geldiği gibi güvenlik paketi yaptırcam. Bimeksten alışveriş yaparsanız güvenlik paketi şart. Belki onun bile faydası yok 5 tane zenfone iadesi gelmiş. 1 tane tablet iadesi kadın 5 aydır sağlam tablet alamıyor. Tekrardan söyliyim bimeksden alışveriş yapmayın. Zenfone 2 telefonun donanımlarına kanıp almayın. Sanki insanlara beta oyun oynatıyolar. Telefon hatalrını insanların şikayetlerinden anlıyolarlar. İyi günler.

Son düzenleyen moderatör:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
" Türk insanı nezaketten anlamaz arkadaşlar." bu cümlen hiç hoş değil. Bazı insan dışı varlıklar nezaketten anlamaz normalde.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Oluyor oyle seyler
Teknosa vatan gibi yerlerden alin arkadaşlar

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Ben bimeks den Lenovo marka pc aldım geçen sene,çerçevesinde açıklık vardı aradan da 10 gün falan geçmişti götürdüm adamlar direk değiştirdiler.

BarisDag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
" Türk insanı nezaketten anlamaz arkadaşlar." bu cümlen hiç hoş değil. Bazı insan dışı varlıklar nezaketten anlamaz normalde.
Çok yanlış anladınız nazikçe rica ettiğimde iade etmiyorlar. Orda onları kırdık azarladık ondan sonra yola geliyorlar. Burası teknoloji forumu haber forumu değil. Her şeyi terse vurmayın.

Son düzenleyen moderatör:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Burası Türkiye.
Burada şirket menfaatleri musteri menfaatlerinin önünde gelir.
Çünkü biz halk olarak bir birimizi sevmeyiz.
Asus. Samsung. LG vs zarar etmesin diye kendi halkımıza zarar vermekten gocunmayiz.
İstese tüm firmalarımiz sorgusuz sualsiz değişim sağlayabilirler. Ama ne gerek var markaları uzmeye...
Üzülen halk olsun...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çok yanlış anladınız nazikçe rica ettiğimde iade etmiyorlar. Orda onları kırdık azarladık ondan sonra yola geliyorlar. Burası teknoloji forumu haber forumu değil. Her şeyi terse vurmayın.
Ben terse vurmuyorum, yazdığın yazıdan yanlış anlaşılmalar doğabilir, bu yüzden ben yukarıda öneride bulundum.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
ARKADAŞLAR BİMEKS MAĞAZASINDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ. Zenfone 2 aldık fabrika hatası ekran titremesi ölü pikselden iade işlemine verdim. Tam 20 gün sürdü. (Ben işin içine girmesem 30 günde anca gelirdi) Telefon bana acil lazımdı asus teknik servisiyle görüştüm bana kod verdi mağazaya gittim telefonu degistirme işlemine koydum LG G3 Aldım. Aldım almasına çalışanlar benden illallah etmiş miş... müşteriler geliyor hep iade işlemi için sağlam ürünleri yok. Müşteri gittikten sonrada arkasından laf yapıyolar. Bilmiyorum biizmde arkamızdan yaptılarmı acaba. Telefonu aldık kargoyla gelecek kadın bana bimeks paketi satcak neymiş +5yıl garanti. 100 kağıt. Bide bana kızarak söylüyor. Zoruna gitti galiba. Telefon alırken size 2 yıl garanti veriyolar. Ama bimeks 1 ay sizle ilgileniyor. Bir sorun çıktığı zaman ilk 1 ay onlar ilgileniyor sonra siz fabrikasına kadar götürüyorsunuz 1 aydan sonra. VATAN,TEKNOSA,GOLD Gibi mağazalar 2 yıl boyunca kendileri ilgileniyor. Birde ben babamla gittim 17 yaşında adamım beni ciddiye almıyolar. Babam onları azarlamasaydı iade falanda yapmazlardı. Türk insanı nezaketten anlamaz arkadaşlar. Ben kendim ettim kendim buldum. Telefon alacaksanız veya başka ürün bu mağazalardan almaya dikkat edin. İndirim var ise 2 3 kuruş indirim için bimeksten almayın sağlam ürünleri yok... İnşallah G3 gelince onda bir sorun çıkmaz. Geldiği gibi güvenlik paketi yaptırcam. Bimeksten alışveriş yaparsanız güvenlik paketi şart. Belki onun bile faydası yok 5 tane zenfone iadesi gelmiş. 1 tane tablet iadesi kadın 5 aydır sağlam tablet alamıyor. Tekrardan söyliyim bimeksden alışveriş yapmayın. Zenfone 2 telefonun donanımlarına kanıp almayın. Sanki insanlara beta oyun oynatıyolar. Telefon hatalrını insanların şikayetlerinden anlıyolarlar. İyi günler.
bu tip olaylar bazen şubelere göre bile değişiklik gösterebiliyor aynı mağazanın bir şubesi müşteri ilişkilerinden iyiyken bir diğeri kötü olabiliyor.bu konular birazda şans işi aslında ve tanınmış bütün firmalar sadece satarken iyiler cihazla ilgili bir problem olduğunda aldığınız yerin isminin pek önemi kalmıyor hepsi canınızdan bezdiriyor.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Ben bimeks den Lenovo marka pc aldım geçen sene,çerçevesinde açıklık vardı aradan da 10 gün falan geçmişti götürdüm adamlar direk değiştirdiler.
mesela bendede benzer bir sorun vardı 1 ay süründürmüşlerdi demekki direk şsns işi her firma bazen iyi bazen kötü

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
iPhone 5s aldım şarj az gittiği için telefonu beğenmedim değiştirmek istiyorum dedim o gün içerisinde, alamayız servise gönderip rapor almamız gerekiyyor dendi. TeknoSA'da ise 24 saat dilimini geçmeden götürdüğünüzde sorgusuz suhalsiz değişimini sağlıyorlar..

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
BİMEKS, VATANBİLGİSAYAR, TEKNOSA genel olarak çok iyidir... sevmeyen sevmez tabi...

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Valla benim gözlemlediğim Türkiye'de bu ve benzeri olaylar biraz şans işi yani o gün o anda mağaza çalışanının isteğine göre hareket ediliyo...Belli bir prosedürü olanı ve ona uyanı hiç görmedim...Reklam yaparken müşteri memnuniyeti bilmem ne falan filan sayıyolar ama işe gelince ortada bişey yok...Her mağazadan şikayet var...İşin garibi çözüm de yok...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
adamın suyuna gidin kankası olun o zaman kankama yapılan yamuk bana yapılır moduna girerler işiniz olur tamamen psikoljik bir durum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
iPhone 5s aldım şarj az gittiği için telefonu beğenmedim değiştirmek istiyorum dedim o gün içerisinde, alamayız servise gönderip rapor almamız gerekiyyor dendi. TeknoSA'da ise 24 saat dilimini geçmeden götürdüğünüzde sorgusuz suhalsiz değişimini sağlıyorlar..
Vatan'da o gün içerisinde iade alıyor, ben şahsen aldığım bir üründe kozmetik açıdan problmli oldoğu için götürdüm yenisi ile değiştirdiler.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
teknosada koşulsuz iade olduğunu deneme şansınız oldumu

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Vatan'da o gün içerisinde iade alıyor, ben şahsen aldığım bir üründe kozmetik açıdan problmli oldoğu için götürdüm yenisi ile değiştirdiler.
Sizin ürün kozmetik hatası olduğundan dolayı o gün içerisinde yada 14 gün içerisinde değişimi mümkün.
Neden hocam analtırmısnız ?
Müşteri ilişkisi açısından pek tatmin etmedi açıkçası, ben telefonun kesinlikle değişimini istedim.
teknosada koşulsuz iade olduğunu deneme şansınız oldumu
Şuana kadar TeknoSA ile öyle bir sıkıntım olmadı, olsa da kesinlikle değişimini yapacaklarını biliyorum. Arkadaşım TeknoSA'da çalışıyor. 24 saat değişim taahhütleri olduğunu söylemişti.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ben bimeks den oldukça memnunum.
şube il ilçe yazarsanız herkes bilgilenmiş olur.
şubeye göre farklılık gösterebilen bir durumda mevcut olabiliyor.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
20 is gunu bimeks ile alakali degil, yasal süreç. Ayni sorunu teknosa ile yasasan yine ayni olacak.

Reaksiyon puanı
26
Bizim ülkemizde Türkiye'de onlarca yıldır işini hakkıyla yapan birilerini görmedim. Hep aynı terane.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Ben genelde hepsiburada dan yapıyorum alış verişlerimi ve çok memnunum

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
aman sakın hepsiburada dan alma hepsiburada dan daha önce aldıgım bir ürün bozuk çıkmıştı:(

Ben çok alışveriş yaptım hepsiburada dan hiç sıkıntı yaşamadım + n11 ve gittigidiyor dan da sıkıntısız alışveriş yapmışımdır :) Birazda şans işi..

Reaksiyon puanı
26
Ben çok alışveriş yaptım hepsiburada dan hiç sıkıntı yaşamadım + n11 ve gittigidiyor dan da sıkıntısız alışveriş yapmışımdır :) Birazda şans işi..
Hocam N11 site değil ki satıcıların ilen verdiği site satıcıların puanına bakarak ona göre alışveriş yapıyorsun n11 den bende yaptım sorun yaşamadım