BİMEKS Mağazasından alışveriş yapmayın

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
vallaha en iyisi teknosa,bimeks,mediamarkt,vatan gibi bilinen mağazaların internet sitelerinden alışveriş yapmak internetten yaptığınız zaman tüketici kanunu nunda sayesinde cihazda bir problem çıktığında hatta beğenmeseniz bile iade etme şansınız çok yüksek internette rengini beğenmedim diye bile iade edebilirsiniz ama iş mağazaya gelince cihazda sorun olunca zora koşuyolar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Hocam N11 site değil ki satıcıların ilen verdiği site satıcıların puanına bakarak ona göre alışveriş yapıyorsun n11 den bende yaptım sorun yaşamadım
n11 e online avm desekte yanlış olmaz n11 sadece çeşitli satıcıları bir araya getiren bir platform yoksa satışı n11 kendi adına yapmıyor. kısacası n11 gittigidiyor ile aynı nitelikte bir site

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
aman sakın hepsiburada dan alma hepsiburada dan daha önce aldıgım bir ürün bozuk çıkmıştı:(
bir mağazada aldığın ürünün bozuk çıkması o mağazanın alışveriş yapılmaması gereken bir yer olduğunu göstermez eğer aldığın ürün bozuk çıktığında iade almıyorsa yada sorun çıkarıyorsa o zaman kötü mağazadır

Masa saati

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bir mağazada aldığın ürünün bozuk çıkması o mağazanın alışveriş yapılmaması gereken bir yer olduğunu göstermez eğer aldığın ürün bozuk çıktığında iade almıyorsa yada sorun çıkarıyorsa o zaman kötü mağazadır
İade edebilirdim ama aklıma gelmemişti ben sadece bozuk çıktığını söyledim ama isteyen almaya devam edebilir.

BarisDag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben onlardan g3'ü aldığıma şükrediyorum... Tek ben değil 5 tane zenfone 2 iadesi vardı. Kadının teki 5 aydır tabletini alamamış yani daha ne diyeyim.