Masa saati
Asistan
Gittigidiyor iyi ordan aldıklarım da sorun yokBen çok alışveriş yaptım hepsiburada dan hiç sıkıntı yaşamadım + n11 ve gittigidiyor dan da sıkıntısız alışveriş yapmışımdırBirazda şans işi..
Gittigidiyor iyi ordan aldıklarım da sorun yokBen çok alışveriş yaptım hepsiburada dan hiç sıkıntı yaşamadım + n11 ve gittigidiyor dan da sıkıntısız alışveriş yapmışımdırBirazda şans işi..
Güvenilir satıcı bulduktan sonra hiç birinde sıkıntı olmaz aslındaGittigidiyor iyi ordan aldıklarım da sorun yok
Hb en güveniliri bide satıcısı hepsiburadaysa zatenGüvenilir satıcı bulduktan sonra hiç birinde sıkıntı olmaz aslında
Hepsi burada da farklı satıcalar var az ama var sonuçta istersen seçip alabiliyorsunHb en güveniliri bide satıcısı hepsiburadaysa zaten
Bence satıcı olarak orda en iyi hbHepsi burada da farklı satıcalar var az ama var sonuçta istersen seçip alabiliyorsun
hani arama yaparken satıcılarda seçiliyor ya orda hepsiburada olanları seçinHepsi burada da farklı satıcalar var az ama var sonuçta istersen seçip alabiliyorsun
n11 e online avm desekte yanlış olmaz n11 sadece çeşitli satıcıları bir araya getiren bir platform yoksa satışı n11 kendi adına yapmıyor. kısacası n11 gittigidiyor ile aynı nitelikte bir siteHocam N11 site değil ki satıcıların ilen verdiği site satıcıların puanına bakarak ona göre alışveriş yapıyorsun n11 den bende yaptım sorun yaşamadım
Aynen zaten bunu demek istedimn11 e online avm desekte yanlış olmaz n11 sadece çeşitli satıcıları bir araya getiren bir platform yoksa satışı n11 kendi adına yapmıyor. kısacası n11 gittigidiyor ile aynı nitelikte bir site
bir mağazada aldığın ürünün bozuk çıkması o mağazanın alışveriş yapılmaması gereken bir yer olduğunu göstermez eğer aldığın ürün bozuk çıktığında iade almıyorsa yada sorun çıkarıyorsa o zaman kötü mağazadıraman sakın hepsiburada dan alma hepsiburada dan daha önce aldıgım bir ürün bozuk çıkmıştı![]()
İade edebilirdim ama aklıma gelmemişti ben sadece bozuk çıktığını söyledim ama isteyen almaya devam edebilir.bir mağazada aldığın ürünün bozuk çıkması o mağazanın alışveriş yapılmaması gereken bir yer olduğunu göstermez eğer aldığın ürün bozuk çıktığında iade almıyorsa yada sorun çıkarıyorsa o zaman kötü mağazadır
zaten eleştiri amaçlı yazmadımİade edebilirdim ama aklıma gelmemişti ben sadece bozuk çıktığını söyledim ama isteyen almaya devam edebilir.
Ben onlardan g3'ü aldığıma şükrediyorum... Tek ben değil 5 tane zenfone 2 iadesi vardı. Kadının teki 5 aydır tabletini alamamış yani daha ne diyeyim.bir mağazada aldığın ürünün bozuk çıkması o mağazanın alışveriş yapılmaması gereken bir yer olduğunu göstermez eğer aldığın ürün bozuk çıktığında iade almıyorsa yada sorun çıkarıyorsa o zaman kötü mağazadır