- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 13,240
Komik ya vallaha komik. 3 saldırı hemde 6 ay içinde...
![]()
goodfather (baba) gibi mafya filmi izleyenler bu resimdeki ironiyi farketmişlerdir.
Hocam başımız sağolsun yaralı listesinede ulabilir miyiz acaba ? Arkadaşımdan haber alamıyorum.Saldırı da ölenlerin listesi;
Bağdat Çermik,Muharrem Çermik, Ayşe Bilgilioğlu, Perihan Çermik, Mehmet Yurtseven, Turgay Bulut, Fehmi Çetinkaya, Murat Gül, Hamide Sibel Çetinkaya, Berkay Baş, Erdem Soydan, Taner Kılıç, Feyza Acısu, Nevzat Alagöz, Sevinç Gökay, Kerim Sağlam, Ferah Önder, Oğuzhan Dura, Sümeyra Çakmak, Destina Peri, Cemal Özdiker, Kemal Kalıç, Yaşar Durakoğlu, Kemal Bulut, Elif Gizem Akkaya, Ozan Can Akkuş, Atakan Eray Özyol, Nüsrettin Can Çalkınsın, Zeynep Başak Gürsoy, Elvin Buğra Arslan, Mehmet Alan![]()
Alo 184 u arayabilirsin.Bir de şu listeyi buldumHocam başımız sağolsun yaralı listesinede ulabilir miyiz acaba ? Arkadaşımdan haber alamıyorum.
Aradım. Meşgul hocam adı hiçbir listede yok. İnşAllah iyidir.Alo 184 u arayabilirsin.Bir de şu listeyi buldum
Ankara Tabip Odası yaralı listelerini paylaştı
Insallah iyidir ulaşırsınız en kisa suredeAradım. Meşgul hocam adı hiçbir listede yok. İnşAllah iyidir.
Sağolun.I
Insallah iyidir ulaşırsınız en kisa surede
Sormayın valla her yerde endişe ile geziyoruz artık.Bu ülkede can güvenliği kalmadı. Çocuklarımızı nasıl yetiştirecek ve nasıl emanet edeceğiz?
İnşaallah iyidir hocam. Savaş yakındır.Sağolun.
Aynen bizim öğretmenin polis arkadaşı da aynı şeyi demiş.Az önce Ankara'dan çıkan arkadaşım ile mesajlaştık, haberlere aldanmayın dedi. 150 kişi ve üzeri ölü sayısı mevcutmuş.
Sayıya göre vereceğimiz tepki elbet değişmeyecek ama gerçek bilgileri vermek neden bu kadar zor onu anlamıyorum.İstedikleri kadar üstünü örtmeye çalışsınlar. 30-150 fark etmez. Sonuçta masum insalar öldü.
Başımıza ne geldiyse zaten...Sayıya göre vereceğimiz tepki elbet değişmeyecek ama gerçek bilgileri vermek neden bu kadar zor onu anlamıyorum.
en kötü barış bu ... Bunların istediğ barış felan değil , istediklerinini de her şeye rağmen bizim ülkemizde çıkar siyaseti rağmen alamıyacaklar ...En kötü barış bile en iyi savaştan iyidir.
Bu savaş yolları. Haklısınız. Artık ne yapacağımızı şaşırdık.en kötü barış bu ... Bunların istediğ barış felan değil , istediklerinini de her şeye rağmen bizim ülkemizde çıkar siyaseti rağmen alamıyacaklar ...
Ne korkusu ya. Zaten amaçları bu. Türkiye'de yaşayanları da birbirlerine düşman edecekler. Bilmiyorum. Sonumuz hiç hayra gitmiyor. Düşünsenize sabah silah bomba sesleri ile yataktan uyanmışsınız Türkiye de kaçacak delik arıyacak insanlar. Savaş çıkarsa hangi ülke bizi kabul eder? Çoğu ülke göçmen istemiyor.Allah'a dua edin. Sonumuzun Suriye gibi olmasından çok korkuyorum. İnşallah birşey olmaz. Vermem bu ülkeyi/vermeyiz. Bu vatan bizim. O saldırıyı yapanların değil. Bu ülkede biz olduğumuz sürece vermeyeceğiz sözmü?