ProRat`
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Hâlâ bitmedi mi şu telefon savaşı?
Hâlâ bitmedi mi şu telefon savaşı?
Yeni şeyler öğreniyoruz dostum. Baksana 3,5 aydır kullandığım telefon meğer tırtıklıymış.
O mantıkla HTCde cama benzemiyor yekpare alüminyum kasa ona da mı plastik diyeceğiz veya İphonelara yanlış bir bakış açısıGorunum itibariyle telefonlarin cama benzememesi plastik olarak adlandiriliyor.
Hah iste suanki kurdugun beyin firtinasinin aynisini g2 iconde kursan tum dunyanin kabul ettiği doğru ve gerçek yola ulaşirsin.Konuyu hortlatanlar düşünsün )
Lafın gelişi terlik lastiğine tırtıklı dedik gurur yaptı :lol:
Siz Kore sürümü g2 ile birlikte 2. plana atıldığınıza mı yanacaksınız yoksa güncelleme almadığınıza mı onu düşünün bence ilk :mrgreen:
Güyya 4.3ü es geçip 4.4 verecekti 4.3 ile uğraşmak istemiyordu :lol:
Diğer üreticiler 4.3 ü verdi çoğunluğu 4.4ü de dağıttı(HTC,Samsung , Sonyninde romu hazır MWC'yi bekliyor :dirol bizimki hala 4.4 dağıtacak )
- - - Mesaj Güncellendi - - -
O mantıkla HTCde cama benzemiyor yekpare alüminyum kasa ona da mı plastik diyeceğiz veya İphonelara yanlış bir bakış açısı
Plastik , alüminyum , cam vs...Hah iste suanki kurdugun beyin firtinasinin aynisini g2 iconde kursan tum dunyanin kabul ettiği doğru ve gerçek yola ulaşirsin.
15-16 yaşındaki ergen tipsin işte ergenliğine veriyorum. Yazık valla.Cahil dediği insanın ne okuduğu okulu ne başka birşeyini bilmeyen zavallılar var ne yazıkki
Konuya dönersek benim örneklerle cevapladığım şeylere boş cevaplar veren bu 3lüye birşey diyemiyorum daha fazla )
Ben somut birşey söylerken adam kendi fikrini söylüyor bana @AppleiPhone5s Benim hakkımda bilgin olmadığı açık.
Bilgin yoksa fikrinde olmasın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada evet bende güldüm özellikle Kore sürümü ve güncellemeden bahsettikten sonra nedense her yazdığımın altına beni iğlenemek amacıyla yorum atanların bir anda sustuğuna şahit oldum )
Sanırım bazıları hezimete uğramış görünüyor
Yaşımı bilmediğin halde böyle konuştuğuna göre boş adamsın )15-16 yaşındaki ergen tipsin işte ergenliğine veriyorum. Yazık valla.
Kişisel yaştan değil zeka yaşından bahsediyorum.Yaşımı bilmediğin halde böyle konuştuğuna göre boş adamsın )
Neyse yukarıdaki cevabın aynısı senin içinde geçerli
Boş insanlar muhatabım değil
Seviyeyi düşürme mümkünse beni alıntılamazsanda sevinirimKişisel yaştan değil zeka yaşından bahsediyorum.
Okuduğun okulla bana hava atmaya kalkışma beceremezsin...Seviyeyi düşürme mümkünse beni alıntılamazsanda sevinirim
Ne zeka seviyemin ne okuduğum okulların ne de hayatımın kenarından geçemeyecek adamlara vakit ayırmak istemiyorum kusura bakma
İYİ FORUMLAR
Sen moderatör müsün?Alıntılamaman konusunda uyardığımı hatırlıyorum ?
Sen ne oluyosun da bana had bildiriyosun.karşıt görüşlere de saygı duy.öyle hayatınla okulunla savunmaya geçme beceremezsin yanlış kişiyle uğraşıyorsun.Olup olmamam önemli değil beni rahatsız etme hakkına sahip değilsin
Haddini bil !
Sen bize açık seçik hatta foruma hakaret ettin.Hibirimizin okuduğu okulları ve hayatımızı bilmeden yorum yapıyorsun kendini üste çıkarma uğraşındasın boşuna uğraşma beceremezsin Forumda birini alıntılamanın yasak olduğunu hatırlamıyorum. Çok şikayetçiysen forumu terket başka foruma git ama mümkünse dh foruma gitme çünkü orda da ben varım hem zaten oralar seni aşar.Ben karşıt görüşlere zaten saygı duyuyorum fakat görüşümüde bildiriyorum.
Ayrıca konuyu hortlatanda ben değil @AppleiPhone5s
Senin mantığınla hareket edersek o da beni alıntılayarak benim görüşüme saygısızlık etmiş oluyor ( Ben böyle görmüyorum sonuçta burası fikir alışverişinin olduğu bir ortam. )
Sen benim zeka seviyem hakkında atıp tutarsan istediğimi de söylerim ve tekrar ediyorum
HADDİNİ BİL !
dh dekileri karşılaştıralım dilersen yazdığımız yazıları her şeyi bilgilerimizi tecrübelerimizi yayınlanan yazılarımızı bilgimizi birikimimizi eğitim seviyemizi ne dersin?DH de zaten üyeyim sen bence geldiğin yere dön diyeceğim ama oradan şutlanmışa benziyorsun ))
Alıntılama tabiki olacak ama saygı çerçevesinde bunuda zaten zeka yaşıymış oymuş buymuş diyerek zaten
seviyeyi düşürüyorsun ayrıca buranın moderatörüde sen değilsin oraya git buraya git vs şeklinde yorumlar yapamazsın
Ha çok fikir edinmek istiyorsan üyelik tarihlerini karşılaştırmanı öneririm