- Reaksiyon puanı
- 708
bu yazdıgın katagorilere yine en uygun bence note 3 ama saglamlık ve hoparlör konusnda çok iyi değil ama diğerlerinde süper note 3 den sonrada lgg2 yi derim...Arkadaslar selam oncelikle telefon almayı dusunuyorum kriterlerim soyle;
1-Kamerası iyi olsun(gece cekimini de iyi yapsın)
2-SIFIR kasma olsun oyunlarda en ufak kasma yaşamayayım.
3-Piksel yoğunluğu 320 nin altında olmasın ekranı max 5.7 " ve renkler canlı,beyazlar tam beyaz olsun.
4-Pili yoğun kullanımda 1 gunu cıkarsın, yada 1 gune yakın dayansın.
5-Sağlam olsun.
6-Hoparlörleri kaliteli olsun.
LG G2 düşündüm hem fiyatı uygun hem de ozellikler super ama ne bileyim lg markası bana bi garip geliyo kalite bakımından emin degilim.Arkasındaki tusları begenmedim ve soft keysler cok itici bana gore(Z1'de de oyle).Onun dışında arayuzunu fazla begenmedim ama en iyi fiyat performans gibi duruyor.
Note 3 düşündüm ama samsung haaalaaa plastik telefon cıkarıyor(arkası deri olsa da plastik .s)3 gb rami var 2.5 gb kullanımda tam bi gereksiz ram canavarı.samsung arayuzu de kullanıcıya bi sure sonra sıkıcı geliyomus ama guncelleme destegi ve ozellikleri çok iyi (octa versiyonda 4k video cekimi yok ama nyse .s.s)
Xperia Z1,Z ye gore daha parlak bi kasa ve gövdeye göre daha kucuk gelen bi ekranla geliyo bana gore.Kamera harika ama soft keys yukarda da yazdıgım gibi çok can sıkıcı olabiiliyor ve hoparlörü vasatmış.
Evvvet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum baska cihazlara da acıgım butce max 2200 TL aciiiiiiiiiiil