Samsung Galaxy Note 3 mü SONY Xperia Z1 mi LG G2 mi yoksa başka bişey mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan droidfan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir telefonda pil ömrü çok önemli bişey ,bence suan için iphone 5,note 3 bu telefonlar alınır suanki xperia z,z1 modellerinde video,film izlemek istediğinde şarjı çabuk bitiyor ama z2 de bu süreyi arttırırlarsa z2 de derim tabi stamina modu super bişey ve bravia teknolojisi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir haftadır Z1 kullanıyorum. ilk bahsedilmesi gereken sanırım malzeme ve sağlamlık. pil konusunda da benim bir günümü çıkartıyor hele ki yeni bir telefon ne kadar kurcalanır ve zorlanılır bilirsin. kamera gün ışığında ve aydınlık ortamlarda çok başarılı ancak gece cekimlerinde pek tatmin etmedi. performans da ise masaüstü pc aratmaz:) hıııı bu arada çektiğin videoları youtube yada face canlı yayınlayabiliryorsun:)

mihmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony'i hiç bir şeye değişmem.. o benim canıııım.. tophaaneliiim :d

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben olsam iphone 5 alırdım veya z2 yi beklerdim ikinci bir tercih te z1 almak olurdu z2 yi beklemek daha mantıklı gibi zzaten sony 6 ayda bir telefon cıkarıyor :D z2 yi z ultra daki gibi sadece triluminos ekran yaparlarsa şarjı daha uzun gidecek
samsung da guzel ama note 3 baya buyuk ve tek elle kullanmak imkansız gibi olmus buna ragmen elde guzel duruyor ve hafif bu samsunglarda sevmedigim biseyde bize 3g modelini satıyorlar 8 cekrdekte bna mantıklı gelmiyor 4 + 4 bnce suan icin gereksiz belki bn 4 çekirdekli snapdragon 800 lü modeli kullanmak istiyorum ve lte yani 4g nn de içinde olmasını istiyorum yani bu yuzden gozumden düştü samsung ama yinede amoled ekranlar daha az şarj dan yiyor buda bir gerçek triluminos ekranla sony buna karsılık veriyor .)
sony nin ekranı çok keskin yazılar flan ve daha saglam telefon ve yazlımla güncellemelerle sesinide arttırısa cok daha guzel olur bi tek dedm gibi su ekranı sadece triluminos ekran yapsalar cok guzel olur.
iphone 5 de cok guzel retina ekranla dier telefonlara kafa tutuyor alrsam sony xperia veya iphone alırım işte telfon kaliteli olsun bnce.
htc one flan derseniz ekranı 4.7 inc icin iyi ama 4.7 inc alacaksam onu alacagıma 5 inch alırım diyorum ben daha mantıklı. lg g2 de bana mantıklı gelmiyor bu saydığım telefonlar varken.
yani bn iphone 5 xperia Z2 ve galaxy S5 diyorum
bu arada sunu eklemek istiyorum iphone 5 in karizması yeter diyorum .) özellikle siyah olanın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G2 Gorilla Glass 2 Paneldir Gorilla LG G2 panelini Gorlla Glass 2 olarak açıkladı

07XXXM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 kullandım bu yuzden note 3 diyorum pil ömrü konusunda hiç sıkıntı çekmezsin telefonda normalde kapattıgın özellikleri felan açarsın pili dert etmezsin kafan rahat olur bataryayı çıkarabilirsin micro sd kart takarsın kalem var felan hersey yaparsın :D xD

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaş dogru solemiş z1 in video izlmede bataryası 5 6 saatte bitiyor sanırım ama note 3 de 14 saat diye biliyorum note 3

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Note 3 te 14 saat video izlersin full bataryayla sonra çıkar yedek bataryayı tak toplam 28 saat video izle aralıksız :D :S octa corelusu pro versiyonu gibi bişey 8 çekirdeklisi Note 3 pro da diyebiliriz .)

07XXXM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana göre şu anda en mantıklı seçim iphone 5 ve s4 arasında gibi geliyor bana bu telefonların pil ömründen ve hafif ve ince olmalarından dolayı ekranlarıda iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Madem büyük ekran seviyorsun o zaman sana z ultrayı tavsıye ederım hem ekranı tablet buyukluğunde ozellıklerıde senı karşılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de bu karamsarlığı yaşıyorum arkadaşlar benim sorunumda note 3 mü xperia z1 mi tam karar veremedim note 3 ekranı mütiş z1 e göre bide z1 in kamerası her ne kadar 20.7 mp olsa da odaklamada zorluk yaşıyor bi dene .. sesi güzel bildirim paneli note 3 ün daha güzel ve note 3 havalı sensörlü bende xperia z1 istiyorum ama ?????

IMassieair07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben SAMSUNG NOTE 3 almayı düşünüyorum bu telefonu alırsam 1 sene sonra danma yapar mı? öyle oyun meraklısı biri değilim çok aşırı uygulama yüklemem... yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S4 Active'de iyidir; Su geçirmez,ultra dayanıklı,s4'den daha güçlü işlemcisi var,ve daha yüksek veri hızı var.Ama daha ağır.Fiyat 50tl daha az :thumbup1:

Karşılaştırma: http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/kars...9500-Galaxy-S4

Direkt Özellikler [Üstün Farklar]:

S4 İşlemci: Exynos 5 Octa 5410 Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz CortexA7
S4 Active İşlemci: Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Quad-core 1900MHz
S4 Veri Aktarım Hızı: HSDPA (42 Mbps)
S4 Active Veri Aktarım Hızı: LTE 100Mbps
Fiyatlar: [En ucuz]

Gold PC S4 Active: http://www.gold.com.tr/samsung-galax...cep-telefonu_u 1585,00 TL
Gold PC S4: http://www.gold.com.tr/samsung-galax...cep-telefonu_u 1639,00 TL

Pişman olmassın :)
Edit: Ama almışsın hayırlı olsun; S4 Active daha iyi bir seçim olurdu ama :) [Kamera hariç]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note3 diyorum ayrıca bir yanlışın var Ram canavarı değil.
Ramin note2 ye gore daha yüksek bir kısmını grafik işlemcisi kullanıyorki buda g.işlemcinin kalitesinin bir gostergesidir
neden note3;
1)S-pen
2)Android 4.3
3)min 32 GB sürüm oldugu için yeterli hafıza
4)13 MP Kamera (Akıllı sabitleme ile otomatik odaklama,zero shutter lag)
5)Ekran oyunlar için bir harika
6) ince cerceve ve deri kapak ile şık görünüm note 2 den daha küçük fakat ekran daha büyük )
7)GrouPlay
8)Airwier
9)9adet sensor
10) Gear ı aldığınızda mükemel uyum

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bir arkadas 3g modelini almis, telefonu biraz kurcaladim , cok guzel telefon gercekten. Videosunu izlemekle olmuyor. Yakindan goreceksin. Ben de 4g modelini aldim. Baktim 700 kisi satin almis, satin alanlar memnun, ben de az once Ebay usadan Samsung galaxy note3-N9005 satin aldim. Turk Lirasina cevirirsek kargo vs dahil 1.478 TL tuttu. Yaninda ekran koruyucu gibi hediyeler de var. Haftaya elimde olur sanirim. Gelince inceleme videosunu cekip yayinlarim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba goodtornado hocam bu ebay den ben de note 3 sipariş etmek istiyorum ama hiç yurtdışındaki bir siteden alışveriş yapmadım. note 3 ün garantisi ne olur , ülke kilidi var mı , pasaport kaydı gerekiyor mu ya da başka bir sıkıntı olur mu lütfen beni bilgilendirirsen sevinirim cevaplarsan sevinirim ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dahili hafızası var micro sd kart girişi yok o yüzden iptal kafadan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadşım 2 gün önce g2 aldı bigün klıfsız kullanim yarin kılıf alirim dedi aynı güm akşamı yolda giderken telefon yere düştü ekranı çatladı telefonu ilk aldığında okadar hoşuma girmiştiki şimdi bi okadar soğudum telefondan size tavsiyem g2 alacaksanız ya telefonu iyice sarıp sarmalayın yada düşürmeyin şimdi ekranını 700 tl istiyorlar artık takdir sizin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Laf yarışı yapmaya gerek yok beyler herkez Note 3 en hızlı oldugunu biliyor Bence Kesinlikle Note Şık Hızlı Şık grafik Şık S pen Şık Dolanım 4+4 ve 6 çekirdek Grafik işlem daha ne diyeyimm beyler

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar selam oncelikle telefon almayı dusunuyorum kriterlerim soyle;
1-Kamerası iyi olsun(gece cekimini de iyi yapsın)
2-SIFIR kasma olsun oyunlarda en ufak kasma yaşamayayım.
3-Piksel yoğunluğu 320 nin altında olmasın ekranı max 5.7 " ve renkler canlı,beyazlar tam beyaz olsun.
4-Pili yoğun kullanımda 1 gunu cıkarsın, yada 1 gune yakın dayansın.
5-Sağlam olsun.
6-Hoparlörleri kaliteli olsun.

LG G2 düşündüm hem fiyatı uygun hem de ozellikler super ama ne bileyim lg markası bana bi garip geliyo kalite bakımından emin degilim.Arkasındaki tusları begenmedim ve soft keysler cok itici bana gore(Z1'de de oyle).Onun dışında arayuzunu fazla begenmedim ama en iyi fiyat performans gibi duruyor.
Note 3 düşündüm ama samsung haaalaaa plastik telefon cıkarıyor(arkası deri olsa da plastik .s)3 gb rami var 2.5 gb kullanımda tam bi gereksiz ram canavarı.samsung arayuzu de kullanıcıya bi sure sonra sıkıcı geliyomus ama guncelleme destegi ve ozellikleri çok iyi (octa versiyonda 4k video cekimi yok ama nyse .s.s)
Xperia Z1,Z ye gore daha parlak bi kasa ve gövdeye göre daha kucuk gelen bi ekranla geliyo bana gore.Kamera harika ama soft keys yukarda da yazdıgım gibi çok can sıkıcı olabiiliyor ve hoparlörü vasatmış.

Evvvet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum baska cihazlara da acıgım butce max 2200 TL aciiiiiiiiiiil
senin istedigine en yakın yine note 3 var...

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
merhaba goodtornado hocam bu ebay den ben de note 3 sipariş etmek istiyorum ama hiç yurtdışındaki bir siteden alışveriş yapmadım. note 3 ün garantisi ne olur , ülke kilidi var mı , pasaport kaydı gerekiyor mu ya da başka bir sıkıntı olur mu lütfen beni bilgilendirirsen sevinirim cevaplarsan sevinirim ...

Ikinci note3'u İngiltere'den aldim. 543 euro,3 taksit 0 komisyon. Region code yani ülke kodu basit bir uygulama ile aşiliyor. Iki telefonu da internet üzerinden siparis verdim. Zaten security seal ve Samsung orjinal IMEI etiketlerini çıkarma deyince satıcı o şekilde gönderiyor. Hiç bir sorun yok. Ekranda hiç bir piksel sorunu yok. Ben yurtdışında olduğum için pasaport sorunum yok. Uluslararası garantiden yararlanabilirsin. Bir yakının varsa o şekilde temin edebilirsen çok iyi olur. Urunu Pixmania altında reyon açan italyan bir firmadan satin aldım.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Laf yarışı yapmaya gerek yok beyler herkez Note 3 en hızlı oldugunu biliyor Bence Kesinlikle Note Şık Hızlı Şık grafik Şık S pen Şık Dolanım 4+4 ve 6 çekirdek Grafik işlem daha ne diyeyimm beyler

adnan-oktar-yavhehe.gif

Fanlığa gerek yok. 4+4'le, grafik işlemciyle kendinizi kandırmayın. Hepsinin donanımları da aynı zaten. Samsung'un ne kadar asparagas bir şirket olduğunu da gördük. Kısacası Z1, LG G2 gibi fıstık gibi telefonlar duruyorken siz fanlığınıza devam edin. :) Do you understand me? :4:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
adnan-oktar-yavhehe.gif

Fanlığa gerek yok. 4+4'le, grafik işlemciyle kendinizi kandırmayın. Hepsinin donanımları da aynı zaten. Samsung'un ne kadar asparagas bir şirket olduğunu da gördük. Kısacası Z1, LG G2 gibi fıstık gibi telefonlar duruyorken siz fanlığınıza devam edin. :) Do you understand me? :4:
Note 3 e de haksızlık etmemek lazım hocam ( LTE Versiyonu için söylüyorum. ) Note 3 bence G2 den daha iyi kaliteli en azından servisi güncelleme desteği tam :) Z1-Note3

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Note 3 e de haksızlık etmemek lazım hocam ( LTE Versiyonu için söylüyorum. ) Note 3 bence G2 den daha iyi kaliteli en azından servisi güncelleme desteği tam :) Z1-Note3

G2'nin fiyatı düşük olmasaydı kimse sallamazdı hocam. Ama hâlâ pahallı sayılır. 16 GB'lık değil de, 32 GB'lık model yerine Z1 alınır mesela.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
G2'nin fiyatı düşük olmasaydı kimse sallamazdı hocam. Ama hâlâ pahallı sayılır. 16 GB'lık değil de, 32 GB'lık model yerine Z1 alınır mesela.
Heralde yani :)
Avrupada G2 Z1 , Note 3 , Lumia 1020 , İphone 5s ten pahalı yaklaşık 40-50 pound kadar ve suratına bakan yok .
Türkiye ve 1-2 uzak doğu ülkesinde fiyatı aşağı çektiler diye alınıyor :)
Yoksa Lg telefon yapmış hadi koşup yarın çıktığı gibi alalım düşüncesi yok insanlarda :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

Cok uzun zamandir, Blackberry'den kurtulmanin carelerini ariyorum. Ancak, bu forumu gordum ve yazilanladi okudugumda daha da cok kafam karisti. Aklimdaki telefon, Samsung Galaxy Note II idi. Fiyati bana biraz daha uygun cunku. Ancak, dun, TCELL'den biriyle konustum. Bu telefonun iyi oldugunu ancak, yeni alacagim telefonun uzun sure kullanilacagi dusunulecek olursa, giderek eskiyecegini ve Galaxy Note III almami tavsiye etti. Bana gore fiyati oldukca yuksek. Ama, heryeni telefon ciktiginda alan biri degilim ve Blakberry'mi de alali tam 4 sene oldu. Ama kilitlenmesi, surekli error vermesi beni artik cildirtiyor. Bu yuzden de yine, uzun sure kullanacagim bir telefon almayi dusunuyorum. O beyefendi daha sonra bir de SONY Xperia Z'ye bakmami soyledi. Isin acikcasi, TV'de SONY'ciyim. Telefonda SONY'ye oldukca yabanciyim. Bu konu basligi altinda SONY Yaninda bir de LG 2'den bahsediliyor. Ona daha da yabanciyim. Bir de ABD'de yasayan bir arkadasim, NEXUS 5 hatta yeni cikacak 7'yi onerdi. Kafam, dun itibariyle feci karisik.

Telefonu gercekten telefon gibi kullanan biriyim. Bunun disinda, bize sundugu ozellikleri de, cok olmamakla birlikte kullaniyorum. Instagram, Facebook, mail, fotograf gibi uygulamalari kullaniyorum.

Bunlarin isiginda, bana son bir onerisi olacak var mi acaba? Gercekten kafam karisti ve bir an once karar vermek durumundayim.

Son birsey daha : TCELL'de konustugum kisi, Blackberry'nin SIKISTIRILMIS internet kullandigini, BB'de kullandigim 1 GB'lik internetin NOTE III'de yetmeyecegini soyledi. Ekrani buyukmus de, falan filan. Buna bir anlam veremedim. Aklim da yatmadi. Bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslarin da beni bilgilendirmesini isterim.

Yardimlari olacak arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

Cok uzun zamandir, Blackberry'den kurtulmanin carelerini ariyorum. Ancak, bu forumu gordum ve yazilanladi okudugumda daha da cok kafam karisti. Aklimdaki telefon, Samsung Galaxy Note II idi. Fiyati bana biraz daha uygun cunku. Ancak, dun, TCELL'den biriyle konustum. Bu telefonun iyi oldugunu ancak, yeni alacagim telefonun uzun sure kullanilacagi dusunulecek olursa, giderek eskiyecegini ve Galaxy Note III almami tavsiye etti. Bana gore fiyati oldukca yuksek. Ama, heryeni telefon ciktiginda alan biri degilim ve Blakberry'mi de alali tam 4 sene oldu. Ama kilitlenmesi, surekli error vermesi beni artik cildirtiyor. Bu yuzden de yine, uzun sure kullanacagim bir telefon almayi dusunuyorum. O beyefendi daha sonra bir de SONY Xperia Z'ye bakmami soyledi. Isin acikcasi, TV'de SONY'ciyim. Telefonda SONY'ye oldukca yabanciyim. Bu konu basligi altinda SONY Yaninda bir de LG 2'den bahsediliyor. Ona daha da yabanciyim. Bir de ABD'de yasayan bir arkadasim, NEXUS 5 hatta yeni cikacak 7'yi onerdi. Kafam, dun itibariyle feci karisik.

Telefonu gercekten telefon gibi kullanan biriyim. Bunun disinda, bize sundugu ozellikleri de, cok olmamakla birlikte kullaniyorum. Instagram, Facebook, mail, fotograf gibi uygulamalari kullaniyorum.

Bunlarin isiginda, bana son bir onerisi olacak var mi acaba? Gercekten kafam karisti ve bir an once karar vermek durumundayim.

Son birsey daha : TCELL'de konustugum kisi, Blackberry'nin SIKISTIRILMIS internet kullandigini, BB'de kullandigim 1 GB'lik internetin NOTE III'de yetmeyecegini soyledi. Ekrani buyukmus de, falan filan. Buna bir anlam veremedim. Aklim da yatmadi. Bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslarin da beni bilgilendirmesini isterim.

Yardimlari olacak arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar ben de telefon 3 teefon arasında kaldım Note 2 Z1 G2 hem özellik hem donanım hem de kalite bakımından oyunlarda ve programda kasmayan telefon hangisidir? Kullanan var mı bu 3 telefonu? Şimdiden yorumlarını bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Burada misafirlerin yazdiklarina cevap verilmiyor sanirim... Cok ilginc...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Burada misafirlerin yazdiklarina cevap verilmiyor sanirim... Cok ilginc...

Siz 3 dakikanızı ayırıp üye olmazsanız, sitede itibar görme olanağınız düşük seviyede olur. Şahsen ben SDN okurlarına cevap vermiyorum çünkü adam üşenip üye olmuyor, ben neden ona cevap yazayım, neden yardım edeyim? Ben de üşeniyorum. Benim gibi birçok insan var bu şekil.