Sdn Adana Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Be5tE dedi ki:
eniştenize sölerim ama 2 kız olsa süpper olucak yaa tek başıma :S
2 kız bulun gelim :D

abicim yokmu başka adanalı bayan beste doğru söylüyor ya ben olsam bende gelmem tek başıma :S

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Red sonja gelebileceğini söyledi, kendisinin forumda 7 mesajı var sadece ama, tarih uygun olursa gelirim demişti. Sanırım 17 veya 18 Mayıs hepimiz için uygun. Ayrıca darklady de gelirse işte üç bayan üyemiz katılmış olacak, şu anda erkeklerden bile fazla. :P Troy da gelebilir, o zaman da 4 kişi olmuyorsunuz ama. :P

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Elmacik dedi ki:
Red sonja gelebileceğini söyledi, kendisinin forumda 7 mesajı var sadece ama, tarih uygun olursa gelirim demişti. Sanırım 17 veya 18 Mayıs hepimiz için uygun. Ayrıca darklady de gelirse işte üç bayan üyemiz katılmış olacak, şu anda erkeklerden bile fazla. :P Troy da gelebilir, o zaman da 4 kişi olmuyorsunuz ama. :P

ok işte beste olay çözüldü ama istersen sen kız arkadaşlarını getirebilirsin :* (A)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
yok benim kız arkadaşım :( :( ben okuldan ve dershaneden arkadaş edinmeme kararı aldım ;) benimle arkadaş oluuuuunn :( :( :P tamam 2 kıs gelirse hakanda okeylerse size pasta börek bile getiririm fallaaa :D

Edit : bide şöyle bir sorun var :P ben herkesten küçüğüüümm :P benim yaşımda birini bulun dermişiiimmm :P eeee söleyin bakalım nerde buluşuoz ???

dejavu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence güzel olacaktır ama ben aranızda olamayacağim çünkü gurbet eldeyim maalesef. :(

Ben Köyümü özledimmmm...

Ençokta annemin ELEME (pizzanın köy fırınında 1.5 metre çaplı tepside yapılanı) sini özledim yanında şöle ekşi bir köy ayranı.,
Neyse benim döner ayran soğumasın :))

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Ben söz vermeyeyim ama gelebilirsem gelirim
malum kpss,finaller kapıdaa çok çalışmam lasımm çokkkkkkkkkkk

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Be5tE dedi ki:
yok benim kız arkadaşım :( :( ben okuldan ve dershaneden arkadaş edinmeme kararı aldım ;) benimle arkadaş oluuuuunn :( :( :P tamam 2 kıs gelirse hakanda okeylerse size pasta börek bile getiririm fallaaa :D

Edit : bide şöyle bir sorun var :P ben herkesten küçüğüüümm :P benim yaşımda birini bulun dermişiiimmm :P eeee söleyin bakalım nerde buluşuoz ???

evet ya yaş sınırı var beste senin haberin yokmu tühhh + 20 olacak üzgünüm yanii :D :D :D
ne yaşı ya bide yaş problemi çıkarma ortaokulda nefret ederdim :D
evet forum geliştircimiz program yapsa iyi olacak nerde buluşulacak neler yapılacak falan ?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
+20 haaa gelmiyorum tamam hıhhh :P

evet elmacık buluşulursa nerde buluşulur söle bakalım insan müsveddesi :P

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Yine ihaleyi bana bırakırsanız yine buluşamazsınız baştan söyleyeyim. :P Onair ile konuştuk pek karar vermedik, piknik tarzı olmasın dedi, önce kamuya açık alanda kalabalık yerde buluşalım dedi. :P

Arkadaşlar ben evden çok çıkan ve gezen birisi değilim, o yüzden böyle konularda çok fazla üretken değilim. Aklıma gelen yerde ancak piknik olur. Adnan Menderes Gölü'ne üstten bakan ve kalabalık olmayan bir yer, Çukurova Üniversitesi Medikososyal ile Diş Hekimliği Fakültesi arasında şirince bir yer. Ama orası ancak piknik yeri olur, bir de top oynarsınız ben seyrederim. :P Anlayacağınız etkinlik programı düzenleme açısından da üretken değilim. Onair'e sayımız az olursa bir panelvan kiralayıp doluşur gezici oluruz dedim, olabilir ama durucu olalım gezici olmayalım dedi.

Hep bunları söylüyorum ki biraz da onair'in başını şiririn. :P Menderes'e gidelim denilmiş mesela, orası da piknik havasında olur ancak. Börek-çörek getiren çoksa o da olabilir. Gerçi aklımıza gelen iki yer de Menderesli, polis gelmesin sonra siyaset ayağına? :P

Sevgi Adası'na gidelim diyeceğim (tesadüfe bak ki yukarıda bahsettiğim iki Menderes'in tam ortasında :P) ama oraya da hiç gitmedim ne var ne yok bilmiyorum.

Hep devletten beklemeyin, siz de fikir üretin. Ben daha çok etkinlik üzerinde durulmasını istiyorum, elbet buluşacak bir yer bulunur, önemli olan nasıl zaman geçirmek istediğimiz? Ben pis boğazımdır, börek çörek olursa çok yerim. Olmadı yemekleri sen ısmarla derseniz pizza yiyebilirim (düzenleme: yiyebiliriz diyecektim yanlış olmuş. :P). Ama dedim ya, önemli mesele, ne yapmak istersiniz ve topu kim getirecek?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Menderes kötü piiisss ben gitmem oraya bu bir ;)

eğer gelirsem börek çörek annem yapar ben getiririm bi araba dolusu :P :P sanki çok kişi gelicek :)ünivin oraları olabilir ben çünkü orları bilmiyorum görmüpş olurum :P

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Be5tE dedi ki:
troy abicim gelirse gelirim :P :) gel troy geel :D

Elmacık tarih ii olmuş gidilirse menderese gidilir :P bende gelmeye çalışcam en azından azıcık uğrarım ???

yavrum, bebem :)

Elmacik beyefendiye de söyledim. 19 Mayıs'ın olduğu haftasonunda Suriye'de olmam gerekebilir. Eğer kesinleşirse ki şu anda kesin gibi. Yolum Adana'da geçecek. Program uyarsa görüşürüz neden olmasın.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
vaay Suriye he troy? :^)

hayırdır yolun Suriyeye neden düştü?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Troy dedi ki:
Be5tE dedi ki:
troy abicim gelirse gelirim :P :) gel troy geel :D

Elmacık tarih ii olmuş gidilirse menderese gidilir :P bende gelmeye çalışcam en azından azıcık uğrarım ???

yavrum, bebem :)

Elmacik beyefendiye de söyledim. 19 Mayıs'ın olduğu haftasonunda Suriye'de olmam gerekebilir. Eğer kesinleşirse ki şu anda kesin gibi. Yolum Adana'da geçecek. Program uyarsa görüşürüz neden olmasın.

:) troy abicim gel gitme suriye :P hayırıdr hakketen neden gidiceksin troy abi?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
19 Mayıs'ın olduğu haftasonu zaten 17-18 Mayıs Troy, biz de bu iki günden birine karar vermeye çalışıyoruz. Dolayısıyla tüm haftasonu Suriye'de olman gerekirse kötü olur. Ayrıca nereden geliyor bu ciddiyet?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
bu arada elmacık şunu da sölim ben pazar olursa gelebilirim yani c.tesi gelebilir miyim bilmiyorum :) aslında c.tesi de olur :D ben hakanımla konuşim sizde sizin için uygun olan bir günü söleyin ama şimdiden sölim saat 1.30 dan sonra olur :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Haftasonu Adana'da olmam imkansız gibi.

Neden Suriye?

Bana değil, Derin SDN'de sorun :)

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Derin SDN :#

Mesaj alındı Troy gereken yapılacak. :# :#

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bende geleyim Suriye'yeee yütbeen %(

Peçemi takar gelirim ay ne güzeeell arap insanlarıııı %(

beni de alın tirooyy :(

oralara hep gitmek istemişimdir :L

hem peçe bana çok yakışiyy :*

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şimdi kimler geliyor belli mi? Listeyi hazırlayalım yavaştan ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Demek ki kimse gelmek istemiyor. O zaman İstanbul buluşmalarında görürüz birbirimizi arkadaşlar.

Yapılan yorumlar için teşekkürler.
Onair.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Galiba onair.. En iyisi sen bana çay içmeye gel. Gelmeden önce bir mesaj at, biliyorsun kırmızı halıların olduğu yerdeyim. :)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Öyle gözüküyor abi. Ben ulaşırım sana, sen çayları söyle :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Ben Adana'ya geldiğim zaman her türlü bu başlığa yazarım. Belki bişiler olur.

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben kayserideyim arkadaşlar , belki durumumu zorlarsam ve güzel bir buluşma ayarlanırsa gelmeye çalışabilirim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Wolker dedi ki:
ben kayserideyim arkadaşlar , belki durumumu zorlarsam ve güzel bir buluşma ayarlanırsa gelmeye çalışabilirim.

Yahu bazı arkadaşlar İstanbul'dan soruyor, bazısı Kayseri'den, ama Adana'da olan gelmiyor ki. :S
Sanırsam yazın kulağından çeke çeke buluşturucağım ben bu üyeleri.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya biz burdayız herzaman ama 3 kişiylede olmazki hani nerdesiniz yaa

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben de gelirim SDN!!! Adana merkezdeyim. Özel mesajla uyarın geleceğiniz vakit pls!

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
dead_ghost dedi ki:
ya biz burdayız herzaman ama 3 kişiylede olmazki hani nerdesiniz yaa
+1 kıııııııııss yok mu kıııııııısssss aip yaaa bi ist.dekiler kadar olamadık :P