Sdn Adana Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Forum geliştiricimiz Elmacık ve değerli yazarımız Memik Yanık da şu anda Adana'da. Bence kendilerine ulaşın derim.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Elmacık ve Memik Yanık' a ulaşalım o zaman ^^

Edit: Kendilerine ö.m. ile mesaj yollandı. Cevap beklemekteyiz ^^

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
onair dedi ki:
Elmacık ve Memik Yanık' a ulaşalım o zaman ^^

Edit: Kendilerine ö.m. ile mesaj yollandı. Cevap beklemekteyiz ^^
Adanada olmaları memnun edici...
Onlarla beraber vakit geçirmek isteriz ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kendilerinden hala bir cevap alamadım. Yoksa gelmek istemiyorlar mı? :(

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Gelmek isterim, ama sanki organizasyon eksikliği var gibi görünüyor.
Resimlere aldanmayın arkadaşlar. Yani Adana güzeldir, bir çok yere tercih ederim, ama resimde göründüğü gibi değil.

Organizasyondan kastıma gelince, ne zaman buluşacaksınız, ne yapacaksınız, saatleri nasıl ayarlayacaksınız, nereye gideceksiniz..

Bir de ben sıkıcı biriyimdir, aynı Adana gibi, ona göre.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şimdiden hepimize iyi eğlenceler dilerim... :)

Elmacık sende kırma arkadaşları ve katıl sıkıcı olup olmadığına onlar karar versin (:

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
PHP:
if ($life == 'sucks') exit(life);
Hiç bir anlamı olmayan böylece de hayatın anlamını ifade eden yarasız kod parçası.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
elmacık snn keyfine kalmışş artık bizden çağırmasıı

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Hala programdan haber yok Ziraatçi?

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Anlaşılan o ki sevgili arkadaşım onair yakın bi tarihte yapmayacak bu buluşmayı şimdilik potansiyeli ölçüyor gibi duruyo :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Ben de potansiyel dayak atma miktarımı ölçebilirim böyle durumlarda. Umumiyetle duyurulur :|
Sahiden arkadaşlar, biraz kafa dağıtmak için toplanacaksanız toplanalım. Ama içmek yok :|
Sonra alengirli mekanlara gitmek de yok. ( Söylemiştim sıkıcıyımdır :| )

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@Elmacik: Arkadaşım Senin sıkıcı olup olmamanı ölçmek değil bu toplantıda ki amacımız... Amaç SDN Adana üyeleriyle birlikte hoşça vakit geçirmek... Adananın sıkıcı olup olmadığına gelince... Adana Türkiyenin en güzel şehirlerinden bir tanesidir... fotoğraflara aldanmayın demişsin...Adananın neresini ya da neyini beğenmedim doğrusu anlamış değilim..... Öyle Adana sıkıcı deyip ortadan kaybolmak olmaz.
İşlerim var...yoğunum bu aralar...ya da gelmek istemiyorum diyebilirsin...Ama Adana'nın sıkıcı olduğunu söyleyemezsin !!!
Saygılar.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Nedir bu sinir böyle insanların hepsi mi aynı :(
Biraz canım sıkkın sadece onun için böyle yazdım.
İsterseniz adresimi vereyim toplanıp bir dövün..
Hem SDN buluşması olur hem stres atarsınız.

Yapmayın böyle :(

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Elmacik dedi ki:
Nedir bu sinir böyle insanların hepsi mi aynı :(
Biraz canım sıkkın sadece onun için böyle yazdım.
İsterseniz adresimi vereyim toplanıp bir dövün..
Hem SDN buluşması olur hem stres atarsınız.

Yapmayın böyle :(
Hayır sinir değil bu sadece içimden gelenleri söledim...sadece toplanıp eğlenecektik..
Neyse :)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Program işinden ben sorumluyum ama hala salt çoğunluk sağlanamadı. +3 kişiyle yapılacak bir buluşma ayarlamak kolay iş benim için. Ben daha kalabalık bir toplantı bekliyordum. Şu anda çoğunluk bekliyorum, şayet olmazsa erteleme kararı alabiliriz.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
öyle görünüyo gibi hemşom yaa

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Elmacık potansiyel bi sinir bozuculuk var sende :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hakikaten Elmacık neden böyle yapıyorsun anlamadım. Sende Adana'da yaşıyorsun. Amacımız belli; tanışmak. Kimseyi zorladığımız veya zoraki kolundan tutup getirdiğimiz yok.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Biraz özeleştiri yapayım dedim, ters tepti. Hiç halden anlamıyorsunuz, canım sıkkın kardeşim. :(
Benim aklımda sizden çok daha önce vardı böyle bir şey.
Ama bir veya iki kişi vardı sadece Adana'da. Şimdi bakıyorum daha çok varmış. Gerçi yine azmış, 4 kişi. Olsun bence, bir kişi daha bulalım bir tur yapalım. Sanırım bu da olmasa sabah akşam oturmaktan sırtımda yaralar çıkacak.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O zaman plan proje işini sen hazırla. Hem canının sıkıntısıda geçmiş olur.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
ben mesela geçen buluşmayı ertelemek zorunda kaldım, bi hafta sonra kimse gelmeseydi tek başıma taksim meydanında 1 dk saygı duruşuyla(kıkır kıkır gülüyorum) birlikte 3. İstanbul Buluşmasını gerçekleştirmiş bulunuyorum, vatana illete hayırlı olsun dicektim ama sağolsunlar 12 kişi toplandık. ;)

daha da çoğalacağız :D

yani diyeceğim o ki; arkadaşlar bence her ne olursa olsun 3 kişi dahi olunsa buluşun ve adını da "SDN Adana Buluşması" koyun. daha sonra yapılacak Adana buluşmalarında anlatacak anınız olur. "vaaayy beee, ilk sdn buluşmamızı hatırlıyorum da 3 kişiydik(isimler sayılır..), şimdi 10'larca kişiyiz" gibisinden.. takdir sizin ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Forumlar hep böyledir işte. Bir mesaja bir tek kişi olumsuz bir mesaj yazsa, bütün yorumlar aynı minvalde devam eder.

Benim yeteneklerim organizasyon konusunda gelişmemiş olabilir. O yüzden gelmek isteyenler nelerden hoşlanırlar, nerelere gitmeyi severler onu söylesinler. Hem gelecek olanlar daha belirgin çıkmış olur ortaya.

Ne diyebilirsiniz? Örneğin benim gibi çok gürültülü eğlence mekanlarını sevmeyenlerden olabilirsiniz. 1 kişinin bile sıkılmasını "keşke gitmeseydim çok saçma oldu" demesini istemem. Yazın olsaydı üniversitenin Menderes Gölü kenarında piknik yapabilirdik (4 kişi yeter de artar bile). Ya da baraj gölü kenarındaki ormanda..

Ama hayatım boyunca kışın eğlenmeye çıkmadığım için şimdi ne yapabiliriz diye düşünüyorum, aklıma çok yaratıcı şeyler gelmiyor itiraf etmek gerekirse.

O yüzden başta gelmek isteyenler olmak üzere herkes ne yapılmasını isterdi onu yazarsa ortaya bir karışık yapılabilir.

Sevgiler..

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
SDN tavla turnuvasını birebir, canlı hale getirebiliriz mesela :D ben misalen diyorum ama ELMACIK önce kendi söylesin ne yapılmasını istediğini :P

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Onun yerine santranç müsabakası yapabiliriz. Oyunu unutacağım yıllardır oynamıyorum. Bilmeyenler varsa o zaman tamam tavla olsun, ben yenilen pehlivan olarak her zaman göreve hazırım.

Benim fikrim? Doğrusu bu konuda benim fazla fikrim yok. İşte sıkıcı olmam bundan kaynaklanıyor. Yani ben ortama uyarım, ama eğlence ortamı yaratmak konusunda malesef beceriksizimdir. Toplanıp önce karnımızı doyurabiliriz, ben pis boğazımdır o yüzden yemekler benden. Aklıma başka şey gelmiyor. :(

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamamdır o zaman. "Can boğazdan gelir" atasözünü gerçeğe çevirip ardından tavla turnuvası yapabiliriz, bana uyar :) Fotoğraf makinasıda bende bu anı ölümsüzleştirmek ve SDN ile paylaşmak için :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
abi ya 3-4 kişiyle buluşmamı olurmuşş bekleyelim benceee

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bak Patrick tek başına saygı duruşu yapmış. Ben de yemekleri söylerim gelmeyenlerin de yemeğini kendim yerim. :|

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamam ben sana yardım ederim :D Ne yiyeceğiz :P

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar 24ünde toplanın bende Nmss le gelebilirim hem hı nasıl olur????