Sdn Adana Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gr@fiker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beste ben senden küçüğüm sanırım 14 yaşındayım :*

Bu arada annene geçmişler olsun

alyans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hep beraber toplanıp bestenin annesine geçmiş olsuna gidelim...

alyans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
enturkteynmentx dedi ki:
kısmetse bende geliyorum tabi kabul ederseniz yeni sdn member ı

edeerler tabi neden etmesinler..ama genede sormak lazım.. sen nerde oturuyon ..

alyans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Be5tE dedi ki:
alyans dedi ki:

:] Çok düşüncelisin Saol ;)

Toplanmamızın şu anda annesi hasta olduğu için gelemiyor olan arkadaşımıza moral vermek için olmasını daha çok isterim..Şu 3 günlük dünyada bugün sana yarın bana..
Hem annen hasta olduğu için gelmemenide anlayışla karşılıyor tebrik ediyorum..ailen herşeyden önce gelmesi lazım bizler bugün var yarın yokuz....
Annen ve senin için yapabileceğimiz birşey varsa çekinemden söyleyebilirsin.Bende anneme çok deger veririm..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
alyans dedi ki:
Be5tE dedi ki:
alyans dedi ki:

:] Çok düşüncelisin Saol ;)

Toplanmamızın şu anda annesi hasta olduğu için gelemiyor olan arkadaşımıza moral vermek için olmasını daha çok isterim..Şu 3 günlük dünyada bugün sana yarın bana..
Hem annen hasta olduğu için gelmemenide anlayışla karşılıyor tebrik ediyorum..ailen herşeyden önce gelmesi lazım bizler bugün var yarın yokuz....
Annen ve senin için yapabileceğimiz birşey varsa çekinemden söyleyebilirsin.Bende anneme çok deger veririm..

Çok teşekkür ederim gerçekten. Annemin çok ciddi birşeyi yok ama işte ona azıcık bişeyde olsa ben onun asla yanından ayrılamam bi kaç gündür halsiz bugün daha iyi ama yine de önceki gibi.Senin bunu demen bile yeter gerçekten ;) Çok incesin. Teşekkür ederim. Umarım buluşma gerçekleşir. Ama birdahaki buluşmaya Allah kısmet ederse bende gelmek isterim :)

alyans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gidişle bu buluşmada olmayacak baksana benle senden başka kimse yazmıyor bugün sende gelmediğine göre ben kendimle yapıcam adana buluşmasını :D bu forumlarda ilk olacak sanırım kendi kendine buluşan üye diye :P

layla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aranızda olmak isterdim ama belirttiğiniz tarihte iş seyahatinde olacağım...Üzgünüm..Sizlere iyi eğlenceler...

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
DÜZELTME

Lütfen ana sayfadaki duyuruyu okuyunuz.

Teşekkürler.

alyans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazık oldu.....

enturkteyment kardeşim toplu buluşmasakda biz senle başka zamanda başka koşullarda topsuzda buluşuruz :P zaten yakın oturuyoz birbirimize istesek şimdide buluşuruz 10 dakika içinde dimi..
valla evde kargo bekliyom işin yoksa kargocu bekle akşama kadar.

adana klubü bari yazın denize gidek ;D

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yapmayın yaf illa 10-15 kişi olmasına gerek yok . zaten çok kişi olunca birşey yapmazsınız. 3-5 kişi buluşun. Eğlenin gelmeyenleri pişman edecek resimler çekin. O kadar da uğraştım buluşasasınız diye. İlla Troy mu gelmesi lazım :)

Gr@fiker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adanada cumartesi akşamı itibari ile yağmur yağdı bu durumda gitsek bile çamur savaşı yaparız sanırım gerçi o kadar yağmadı ama olsun

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Biliyorum daha var ama ben derim ki

temmuzun 3.haftası buluşalım hem Nmss de o zama adana'ya gelicek hı olmaz mı? hem anca biz o zamana kadar çoğalırız :P