Sdn Adana Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Ne oldu bu buluşma arkadaşlar konu açıldı amma. ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben söyleyeceğimi söyledim Amesfa. 2. defa bu olayı organize etmeye çalıştım ama 2-3 kişi harici kimseden ses çıkmadı. Başka bahara kaldı diyebilirim.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
onair dedi ki:
Ben söyleyeceğimi söyledim Amesfa. 2. defa bu olayı organize etmeye çalıştım ama 2-3 kişi harici kimseden ses çıkmadı. Başka bahara kaldı diyebilirim.

başka bahara kalırsa bulunduğum kışlaya gelirsiniz artık beraber söyleriz :D

yaylalar yaylalar :D :D seneye askerim mümkünse bitirmem gerekiyor artık :D çok erteledim

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
meteozturk dedi ki:
yaw özlemişim memleketimi :))) ^^

O zaman gelirsin heralde?
Arkadaşlar şu anda 3 kişi kesin. red sonja tarih iyi ben de gelirim diyor, böylece onunla birlikte Beste de gelirse 2 bayan olacak ve toplam 5 kişi kesin gelebilecek bu şekilde.

Elmacik, onair, dead_ghost, Beste, red sonja.

Bir kaç arkadaşımız daha olursa yapalım bunu, böylece yazın daha iyi bir organizasyon yapma fırsatını da yakalamış oluruz.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Evet elmacık öle olursa gelirim sanırım :) bi kaç kişi olursa kanımca daha güzel oluurr hadi chatlak senide bekliyoruz :)

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bestecim gelmeye çalışacam ...Elmacik arkadaşıma da söledim kesin tarih belirlensin uğramaya çalışacam ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Kesin tarih 18 Mayıs. Şu şartlarda geleceği belli olan 5 üye var. Darklady de gelirse bir bayan daha olacak. Cathlack da gelirse 7 kişi, bir kaç yeni üyemiz var gelseler 10 eder. Diğer illerden olan ve gelebileceğini söyleyen arkadaşlar gelirse 12 kadar olabilir. Çıkın ortaya kardeşim herşeyi devletten beklemeyin.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Saklanıyor onlar. Elmacık, abi organizasyonu sana bırakıyorum. Yeri seçin söyleyin banada. 18 Mart pazar günü beni orada görebilirsiniz :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Be5tE dedi ki:
buluşulursa nere olur ???

Benim aklımda Menderes Gölü üstü var. Çukurova Üniversitesi Medikososyal tesisi ile İlahiyat Fakültesi arasında. Muhteşem ve sakin bir yer. ORganizasyon konusunda kıt fikirliyim, oraya gidince "eee ne olacak şimdi" dememek için fikir üretin lütfen. Benim aklıma sadece tıkınmak geliyor. :|

Gr@fiker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saırım bende gelebilirim ama söz vermiyim malüm öss yaklaşıyor ağırlık vermek gerekir tabi diceksiniz sen nerden çıktın çıktım işte bi yerlerden :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Gr@fiker dedi ki:
saırım bende gelebilirim ama söz vermiyim malüm öss yaklaşıyor ağırlık vermek gerekir tabi diceksiniz sen nerden çıktın çıktım işte bi yerlerden :D

Mehmet? Seninle daha önce görüşecektik de kısmet olmamıştı sen o grafiker misin? :)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Canlanmaya başladı ortalık. Hadi bakalım, güzel birşeyler olacak gibime geliyor. Lütfen beni yanıltmayın. Elmacık, ne işimiz var abi üniversitede pazar günü Allah'ını seversen :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
onair dedi ki:
Canlanmaya başladı ortalık. Hadi bakalım, güzel birşeyler olacak gibime geliyor. Lütfen beni yanıltmayın. Elmacık, ne işimiz var abi üniversitede pazar günü Allah'ını seversen :D

ya mendereste de krolar var ???

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Gr@fiker dedi ki:
tam üstün bastın ayağını çek bakim (&)

Nereden geliyor len bu samimiyet? :) Gel bakalım yanaş yamacıma.

Be5tE dedi ki:
onair dedi ki:

ya mendereste de krolar var ???

Beste bu Menderes o Menderes değil, gölden bahsediyoruz. Adana'nın belki de en sakin ve temiz yerlerinden birisi. Hani doktordan araba derler ya, orası da neredeyse doktordan başka kimsenin uğramadığı bir yer.

Onair, asıl Pazar günü gideceksin, üniversite telaşesi/kalabalığı olmayacak. :P

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
o menderes değil :D ben gitmeyeli oralar değişmiş herhal elmacık :D şu sevgi adasının ordakini demiyormusun ???

p_SEVGI_ADASI_ezg_2.jpg

şurası işte ???

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Hayır onu demiyorum. ;) Karşı kıyıdan, üniversite kampüsünün içinde bir yerden bahsediyorum. Sen Adnan Menderes bulvarından bahsediyorsun bense Adnan Menderes Gölünden bahsediyorum. :)

Hani fotoğraf eklemişsin ya, fotoğrafta görünen yeri değil, fotoğrafçının bu fotoğrafı çekerken durduğu yeri söylüyorum ben. :)

Gr@fiker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baraj Tarafı Çeaş Anadolu lisesinin oraları sanırım dediğin yer

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Gr@fiker dedi ki:
Baraj Tarafı Çeaş Anadolu lisesinin oraları sanırım dediğin yer

Evet ama daha da içerisi, yani Yüreğir tarafı, nehrin içeri kıvrılıp küçük muhteşem bir koy oluşturduğu yer.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Hayır yahu, hiç üniversite kampüsüne gitmedin mi? Tıp Fakültesi'nin tam arkası.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
vayy nele olmuş krokiler haritalar uydu görüntülreri mossad ajanı gibiyiz :D :D yermi beğeniyoruz ? üni güzel bence ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Elmacık, panelvanı ayarla abi, bizi sen götüreceksin oraya :D