Sdn Adana Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeşler buluşma için neler gerekli, bende gelmeyi düşünüyorum! Para ne toplanacak felansa ne kadar getirelim? Ayrıca buluştuğumuzda neler yapacağız, Adana'yı mı gezeceğiz? HELPPLEASE!

Site yöneticileri de gelecek mi acaba? Yoksa sadece Adanalı üyeler kendi aralarında mı?

Gr@fiker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam arabayı ben sürerim ama ehliyet yok :D:D:D:D:

isteyene itina ile Adana Gezdirilir :} ;D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ben arabayla gezmem öle bi yerlerde otururz yeriz içeriz olur biter arabada nerden çıktı yahuuu :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Valla arabayı üniversiteye gitme fikrini ortaya atan kişi çıkardı. İsmin vermek istemiyorum ama baş harfi ELMACIK :* :D :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ya üniveristede ne yapacağız arkadaşlar. Buluşalım Gazipaşa'da bir cafede, canavar gibi yaparız muhabbetimizi, içeriz çaylarımızı, kolalarımızı, kahvemizi değil mi :) Zaten bütün yollar Gazipaşa'ya çıkar. Uzakta olan arkadaşlar bile rahat rahat gelirler. Bu fikrime katılanlar + lar lütfen :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Ben legal ve etik olan her türlü fikre varım. Bir çay kahve içip ayrılmayalım diye öyle bir öneride bulunmuştum, ama ne derseniz uyarım. Gerçi Gazipaşa eski piyasa mekanı o yüzden pek sevmem ama siz bilirsiniz. Bu işin sonu "bari sinemaya gidelim" şeklinde bitmesin de..

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Elmacik dedi ki:
Bu işin sonu "bari sinemaya gidelim" şeklinde bitmesin de..
:D
Elmacik, yaklaşık 20 sayfa oldu ama görünen pek yok gibi. Aslında vaktim müsait olsa, ben de gelmek isterdim (o fotoğraflara bakınca insan kendini zor tutuyor :)).
Neyse, size iyi eğlenceler...

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sinema aktivitelerini sonra da yaparız o halledilir. Öncelikle buluşalım dimi ^^ Haftasonu yaklaşıyor ona göre :D

Birkaç foto ekleyeyim dedim, içimden geldi ^^
Toros-Caddesi.jpg

adana31.jpg

adana34.jpg

Haydi Gazipaşa, Cemalpaşa, Barajyolu, Duygu cafe, Balcalıı :} Geliyormusun abla :} :P :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
İyi de herkes köşesine çekilmiş "ne olacak acaba" diye bekliyor. Arkadaşlar SDN'nin bütün ekibi İstanbul'da, gözünüz orada kalmasın çünkü organizasyon konusunda onlar kadar olamayız şu anda. Yani sizin de fikir üretmeniz lazım, ben aklıma gelen herşeyi söyledim.

Bu arada aranızda bir müzik aleti kullanabilen varsa onu da getirsin.

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Siz buluşamazsınızzz. :D Organizasyon başındaki kişi ilk başta bi tarih ve yer belirlesin. Uyan uymayan haber eder buluşursunuz. Yoksa tarih ve yer konusunda bir sürü fikir çıkar. hatta iki üç yer seçin anket yapın .

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Realist hayret sen bu sayfaya gelir miydin? Bugün Adanadasın galiba, sizinki burdada :D :D Elmacık kim olduğunu söyler sana :D :D

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Valla şimdilik bizimki. Zira başka adam yok siyasette.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
nereye giddelim biliyormusun ??? duygu cafenin orda yeni bir cafe varyaaa böle neydi adı yaaa orası güzel bizede çok yakın :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Cafe Ora'ya bici yemeye gidelimm :D :D :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
hayır saçmalama :D orasını demiyorum kırmızı değilde neydi haa biber biber :D

bibere gidelim hoş bir ortam ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Organizasyonu yapacak kişi veya kişilerin, diğer kişi veya kişileri tanımadıklarından bir sonuca varamıyoruz. Onair çayımı içmeye de gelmedi ki şöyle oturup konuşalım.

Görüşüne göre bir merhaba-hoşçakal buluşması olacak bu. Beni organizeci olmaktan azledin, zira ben bu işi beceremedim. Bana kalırsa hazır yaz da gelmişken piknik havası en iyisi.

İstanbulluların organizasyonu nasıldı onların da fikirlerini alalım isterdik de öksüz kaldık sanırsam.

Ayrıca bici yemek beni kesmez ama cafe ora diyenler parmak kaldırırsa sayabilirim. Aslında ben mi bici yapıp getireyim?

Düzenleme: onair, tam resmini çektiğin yerde Troyla yemek yemiştik.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
1. si ben cafe oraya gitmem

2.si bencede piknik yapalım böle kebap falan :P :D en güzeli tamam bana bırakın siz kız bulun gerisini bana bırakın ;) elmacık abicim :)

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sizden hayır yok ben burdan organize edem bari :D

19 Mayız Pazartesi Günü

Yer: Gölün ortasında Mesire yeri

Saat: 10:00

Gelmek isteyenler adını yazsın.

Not: Ulaşım Sorunu Çıkarsa Yer olarak Büyük Parka gidilecektir.:D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Mesire yeri ne demek yaa :D orası nere yanee :D

bide 10 da ben gelemem ayrıca neee pazartesi mii uyucum abi yaa bi o günüm tatil cumartesi yapsak ??? puuuff :S

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
red sonja isimli üyemiz kesin gelecek Beste. Darklady'i biz kandıramadık özel mesaj at sen kandır belki o da gelir. Değişik atraksiyonu olan arkadaşlar katılsa güzel olur.

Tarih olarak 18 Mayıs demiştik yine değiştirirsek şaşkınlık olur bence. Şöyle ben şurayı biliyorum t-shirtleri giyelim şapkaları takalım şurayı gezmeye gidelim diyebilen var mı? Yoksa merkez parkta mı buluşsak? Hem yeşil hem de mavi.

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Elmacık o zaman ilk sayfaya yazın. 18 mayız pazar saat xx:xx yer merkez park .Gelecek listesini hazırlayın daha çok kişi gelir. İlk sayfaya şimdiden ve mutlaka yazın...Başka yer aramyın buluşamıyacaksınız. Ne kadar erken karar verirseniz o kadar kişi gelir...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya bi dalkka realist hemen merkez park dedin arkadaşlar yanlış analamyında merkez park kroların cenneti :D bana bırakın şunu yaaa :D bakın 18inde gelebilirim tamam ama 19 u olmaz sonra gideceğimiz yerde üniversitenin orda piknik olmaz dimii ??? tamam olmaz merkez parkta olmaz durun düşünmem lazım başka biyer çıkar kesin saatte 2 gibi olsun yada 1.30 tamam mı?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
O zaman üniversiteye gidelim piknik olur orada neden olmasın. Hatta benim söylediğim yerde hiç rahatsız eden de olmaz. Saat de 13.30 iyi, 14.00 da olabilir.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamam mı şimdi? Yeri, tarihi, saati tam olarak yaz Elmacık, kocaman puntolarla. Buluşma yeride seçelim ki kaybolmayalım dimi :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Tarih: 18 Mayıs Pazar.
Saat: 13.30 'da buluşma yerinde olunacak. 14.00 gibi yerimizi bulmuş oluruz.
Yer: Çukurova Üniversitesi Kampüsü içinde Menderes Gölü üzeri. (Diş Hekimliği Fakültesi arkasında.)
Buluşulacak yere nasıl gelinir: Turuncu balcalı otobüslerine veya Yavuzlar balcalı minibüslerine binilir, balcalı hastane durağından bir sonraki durakta inilir. Oradan hep birlikte piknik yapacağımız yere gideriz.

Önemli: Kesin gelecek olanlar buraya mutlaka bildirsinler, o gün aksilik olursa bir şey kaçırmak istemeyenler bana özelden cep numaralarını bildirirlerse iyi olur, en azından buluşma anının organizasyonu iyi olsun.