DH deki nickini söylede seni ordan bi atsınlar.Bilgisizlerin DH de işi yok.Önceki mesajlara bakarsan ''muhatap olmak istemediğimi'' yazmıştım .
sadece aralarında z ultra yanlıştı kalanları doğruydu tabii senin ayzdığın biçim değil.DH deki ustana biraz saygılı ol kim olduğumu bilmiyorsun daha . s4 ün 4 çekirdekli olduğunu senin editörlerin de diyo kaynak vereyim istersen.ama eziklenme duygusu oluşmasın dıye özelden de atabilirim sonyci.S3 ün full hd ekrana
Z Ultranın hd ekran olduğunu söyleyen
Ülkemizde satışa sunulan S4 ün 4+4 prensibiyle çalıştığı + 8 çekirdekli olduğunu kabul etmeyen bir insandan duymak oldukça komik oldu
ne 2 sürümü daha az saçmalayarak yazar mısın?2 sürüm ile satışa sunulduğunu önceki malum konuda zaten açıkladığımı hatta anlamadığın için 2 kez üzerinden geçtiğimi gayet iyi hatırlıyorum
ikisi de 4 çekirdekle çalışır ama exynosluda 8 çekirdek vardır ama yalnızca 4 çekirdeği kullanabilir. onu bunu geç sdn den kaynak atarsam inanacak mısın? daha doğrusu bilgisizliğini birazcık düşürüp bilgini az da olsa artıracak mısın sonyci4g ve LTE teknolojisinin kullanıldığı ülkelerde
Dört çekirdekli S600 işlemciyi
4g ve LTE teknolojilerinin olmadığı ülkelerde ise
4+4 prensibiyle çalışan 8 çekirdekli exynos işlemcili sürümleri var
Ülkemizde de Exynos işlemci barındıran sürümü satışta .
eee daha neyi savunuyosun kendini ele verdinSamsung, Türkiye'de 1.9 GHz hızında çalışan Snapdragon 600 işlemci değil de, kendi ürettiğ vei toplamda sekiz çekirdeğe sahip Exynos 5 Octaişlemcili modeli kullanıyor.
Exynos 5410 diye de adlandırılan Exynos 5 Octa işlemcisi, aynı anda 8 çekirdeği aktif olarak çalıştırmıyor. Yüksek performans gerektiren durumlarda, 1.6 GHz hızında çalışan 4 adet ARM Cortex A15 tabanlı işlemci devreye giriyor. Eğer düşük performansın gerektiği durumlar yaşanıyorsa, etkili bir tasarruf için devreye 1.2 GHz hızında çalışan 4 adetARM Cortex A7 çekirdeği devreye giriyor.
Gayet iyi biliyorum
ben de sana bunu anlatmaya çalıştım demekki yazıları okumadan cecap yazıyomussun ya da okudugunu anlamama gibi bir problem var doktora görün derim.Ele verdiğim falan yok sana zaten ben bunu anlatmaya çalışıyorum 8 çekirdekli fakat 4+4 prensibiyle çalışıyor.
ahaaa sonyci 2 de geldi.ergenus.Yazmayayım dedim ama ille de yazdıracaksın.
Diyelim çok şey biliyorsun.Eee sonra nolmuş panpa? Gelmişsin bildiğini sandığın şeylerle millete artistlik yapıyorsun. İnsanda karşıt fikirlere saygı, daha da doğrusu karşısındaki insana saygısı olmadıktan, karşı tarafı aşagılamaya çalıştıktan sonra istediğin kadar bil hiç bir şey değilsindir.
Çok bilen çok yanılırmış bu arada aklında bulunsun.
o değilde dh deki nickini söylede seni bi attırayım sonyci.orda fanlık yapamıyon ama.Hey Allahım !
Toplamda 8 tane olmadığına dair mesajım yok sitersen eski mesajlarımdan birinden örnek verebilirim sen yanş grmek istemişsin.Bu konuları benden daha iyi bildiğini de savunma sen nickini ver napacan onu bunu.Hey Allahım !
Toplamda 8 tane olduğunu kabul etmeyen zaten sendin o konuda
sen nickini ver.Titriyorum :lol:
Hadi benden bu kadar muhabbetler başa sardığına göre başka konu kalmamıştır
Değişik sonyciler.sen de dh deysen seni attırayım. sne de ver nickiniErgenus falan diyince cool, bilgili falan olduğunu sanıyorsun herhalde. Yazık ya. Neys anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Hadi eyvallah degisik arkadas.
sen ver nickini görelim bakalım eee ne de olsa bir moderatörün attırma yetkisi vardır değil miAy çok korktum degisik arkadas. Lütfen beni attırmaaa :mrgreen:
Sana harcadığım zamanda birine faydam dokunur belki. Hadi sen takıl buralarda sumsangcı degisik arkadas. Alıntı falan yapmazsan da sevinirim. Hadi eyi forumlar.
Haklısınız Kamera meraklısıysanız Lumia 1020 almalısınız Lumia'nın başka bir artı yönü yok..Kamera konusunda g2 piyasanin en iyisidir.(lumia haric)
Hocam S4 8 çekirdekli işlemci diyorlar ama ülkemizdeki satılan modellerde aynı performans ile çalışmıyor...4g ve LTE teknolojisinin kullanıldığı ülkelerde
Dört çekirdekli S600 işlemciyi
4g ve LTE teknolojilerinin olmadığı ülkelerde ise
4+4 prensibiyle çalışan 8 çekirdekli exynos işlemcili sürümleri var
Ülkemizde de Exynos işlemci barındıran sürümü satışta .
Z1 kullanıyorum arkadaşım
Boş olduğunu düşünüyorsan okumayabilirsin herkes her konuda aynı düşünceye sahip olacak diye birşey yok burada zaten o 20 küsür maddelik SDN okurunun paylaştığı yazıdaki hataları düzelttim bilmem anlatabildim mi ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ha ayrıca ne yazıp yazmayacağımı da sana soracak değilim
Bu forumun modları var